Aynen canm zaten kalan bebegm icin çabuk toparlandm dün bayagi agladm gözlerim şiş şiş düşün ağlayarak yemek yiyodm diğer bebegme haksızlık olmasn doye insan dogurmadanda o can içinde ya annelik duygusu herhalde bilmiyorum Allah bu durumlarda olanlara sabır versnArkadaşım çok üzüldüm gerçekten...
Allah diğer bebeğine sağlık versin... Sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.. Zor bir durum ama kendini toparlamak zorundasın bebeğin için..
Çünkü şu an en çok ihtiyacı olan şey sensin ve senin iyi beslenebilmen...
Aminn Allah razı olsn canm hepimizinkine insallahGeçmiş olsun Allah diğer bebeğine sağlık versin inşallah
Amin canm amin Rabbim kimseye yasatmasn insallahCanım geçmişler olsun bu kadar küçükken olması ilerde daha çok yıpranmanı engelledi karnındaki canın için beslenmene kendine dikkat et, biliyorum zor ama diğerini bağışlasn sana Rabbim
Yaa oylemi canm senin nasil olmuştu aceba yanlış anlama canm inan hatrlatmak amacıyla değil kendime destek için yani konuşma ihtiyacı hissediyorumRabbim digerine saglık sıhhat versin. Benimde ilk gebeligim ikiz başlayıp teke düşmüştü. Üzülme, diger bebegin etkilenmesin
Bende senin gibi düşünüyorum canım. Nasipse üç yıl kadar idare etsin sonra da montessori düşünüyorumBende böyle bişey istiyorum 2-3 yaşına kadar yataın sonra montessori düşünüyorum
Allah sabir versin canim. Diger bebegini sana bagislasin isallah.Kızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Amin canm amin hani ben zaten 1 tanesine muhtactim Çok şükür Rabbim iki tane vermişti hani benim üzüldügüm ilkten bi tane tutsa diğeri tutmasa uzulmezdim ama sonradan kaybetmek gerçekten daha zor Allah kimseye yasatmasnAllah sabir versin canim. Diger bebegini sana bagislasin isallah.
Kızlar bebeklerinizi nerede hissediyorsunuz, benimki hep kasıkta çamaşır çizgisinde. Aşagıda mı acaba?
Geçmiş olsun canımKızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Ben 6+4 oldugun da kalbinin durduğunu, oglumun da devam ettiğini ögrendim. Gebelik tek şeklinde devam etti. :)Yaa oylemi canm senin nasil olmuştu aceba yanlış anlama canm inan hatrlatmak amacıyla değil kendime destek için yani konuşma ihtiyacı hissediyorum
Hmm anladm canm inşallah. Peki bende ikili test yaptgm da aceba yüksek mi çıkar bilemedm ikili test ne anlama geliyor onu bile bilmiyorumBen 6+4 oldugun da kalbinin durduğunu, oglumun da devam ettiğini ögrendim. Gebelik tek şeklinde devam etti. :)
İkili test belki bu sebepten yüksek çıktı. Amniyosentez yapalım dediler, riskli diye hiç o işlere girmedim. Çok şükür oglumu kucagımıza aldık.
Sırada kardeşinde inşallah :)
Çok sagl canm Allah razı olsunGeçmiş olsun canım
Allah yardımcın olsun enazında anneciğin yanında. Ya onlarda olmasaydı. Benim ikizlerim 26 haftalık erken doğdular kaybettim geçen nisanda. Şimdi tek embriyo transfer ettik. Çift embriyoda şans fazla oluyor ama riskte fazla oluyorAmin canm aminn benm doktorumda tek istiyordu daha sağlıklı diye garibim oda cok üzüldü ama yapacak birsey yok Rabbim bunu bana bagislasn teselli olarak en azından eşimde yanımda degl ben evimde kalmiyorum annemlerdeyim doktorum istanbulda olduğu için tup bebek doktorumda devam ediyorum şimdilik evim il dışında eşim bana daha çok üzuldu benm çok yiprandigmi farketti napalm Allahtan gelene başımız üstüne seninde tek mi canm
İnşaallah sıkıntısız bir gebelik geçirirsin canım. İkili test down sendromu için bakılıyorHmm anladm canm inşallah. Peki bende ikili test yaptgm da aceba yüksek mi çıkar bilemedm ikili test ne anlama geliyor onu bile bilmiyorum
Aynen canm amin Allah annemizi babamızı eksik etmesn inşallah. Evet gerçekten risk daha fazla inşallah bu bebeğim benimle kalırAllah yardımcın olsun enazında anneciğin yanında. Ya onlarda olmasaydı. Benim ikizlerim 26 haftalık erken doğdular kaybettim geçen nisanda. Şimdi tek embriyo transfer ettik. Çift embriyoda şans fazla oluyor ama riskte fazla oluyor
Hmm yüksek çıkınca down sendromu mu oluyor bu ikili test üçlü test baktrmasak ne olur acebaİnşaallah sıkıntısız bir gebelik geçirirsin canım. İkili test down sendromu için bakılıyor
Basin sagolsun canim. Vardir bununda bi hayri en azindan biri duruyor seninle buna sukurKızlar ben iki hafta önce kalp atışı duymuştum ikizlerimin dün bi tanesinin kalbi durmuş daha cok yeni durmus dedi doktorm cok yıprandm çok agladm istahtan kesildm ama diğer bebegm de karnimda ve sağlıklı çok şükür onun için toparlanmak ve beslenmek zorundaydm doktor muhtemelen genetiği bozuktu ilerde daha zor olurdu şimdiden böyle olması daha iyi dedi napalım Rabbimden gelene boynumuz kildan ince tek gebelik le devam ediyorum suan buarada Leke kanama da gormemstm doktoruma sordum leke kanama gorecekmiyim nasil düşecek dedm o daha çok küçük erir gider demişti... çok çok üzüldüm başı kolları bacakları gövdesi herseyi oluşmuştu.. Napalım elhamdulillah diyeceğiz.....
Elhamdulillah canm Rabbimin bi bildiği vardır mesela kendime teselli şunu diyorum bazıları mecbur kalıyor bebeklerin hayatını sonlandırmaya en azından ben vicdan azabı çekmem bu şekilde Rabbim.verdiği gibi almasını da bilir ne yapalim boynumz kildan inceBasin sagolsun canim. Vardir bununda bi hayri en azindan biri duruyor seninle buna sukur
Kizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?