Aynen canm zaten kalan bebegm icin çabuk toparlandm dün bayagi agladm gözlerim şiş şiş düşün ağlayarak yemek yiyodm diğer bebegme haksızlık olmasn doye insan dogurmadanda o can içinde ya annelik duygusu herhalde bilmiyorum Allah bu durumlarda olanlara sabır versn

Rabbim digerine saglık sıhhat versin. Benimde ilk gebeligim ikiz başlayıp teke düşmüştü. Üzülme, diger bebegin etkilenmesin
Yaa oylemi canm senin nasil olmuştu aceba yanlış anlama canm inan hatrlatmak amacıyla değil kendime destek için yani konuşma ihtiyacı hissediyorum

Allah sabir versin canim. Diger bebegini sana bagislasin isallah.

Allah sabir versin canim. Diger bebegini sana bagislasin isallah.
Amin canm amin hani ben zaten 1 tanesine muhtactim Çok şükür Rabbim iki tane vermişti hani benim üzüldügüm ilkten bi tane tutsa diğeri tutmasa uzulmezdim ama sonradan kaybetmek gerçekten daha zor Allah kimseye yasatmasn

Geçmiş olsun canım

Yaa oylemi canm senin nasil olmuştu aceba yanlış anlama canm inan hatrlatmak amacıyla değil kendime destek için yani konuşma ihtiyacı hissediyorum
Ben 6+4 oldugun da kalbinin durduğunu, oglumun da devam ettiğini ögrendim. Gebelik tek şeklinde devam etti. :)
İkili test belki bu sebepten yüksek çıktı. Amniyosentez yapalım dediler, riskli diye hiç o işlere girmedim. Çok şükür oglumu kucagımıza aldık.
Sırada kardeşinde inşallah :)

Hmm anladm canm inşallah. Peki bende ikili test yaptgm da aceba yüksek mi çıkar bilemedm ikili test ne anlama geliyor onu bile bilmiyorum

Allah yardımcın olsun enazında anneciğin yanında. Ya onlarda olmasaydı. Benim ikizlerim 26 haftalık erken doğdular kaybettim geçen nisanda. Şimdi tek embriyo transfer ettik. Çift embriyoda şans fazla oluyor ama riskte fazla oluyor

Aynen canm amin Allah annemizi babamızı eksik etmesn inşallah. Evet gerçekten risk daha fazla inşallah bu bebeğim benimle kalır

Basin sagolsun canim. Vardir bununda bi hayri en azindan biri duruyor seninle buna sukur

Basin sagolsun canim. Vardir bununda bi hayri en azindan biri duruyor seninle buna sukur
Elhamdulillah canm Rabbimin bi bildiği vardır mesela kendime teselli şunu diyorum bazıları mecbur kalıyor bebeklerin hayatını sonlandırmaya en azından ben vicdan azabı çekmem bu şekilde Rabbim.verdiği gibi almasını da bilir ne yapalim boynumz kildan ince

Kizlar gunaydin dedemi kaybettik malesef cok uzgunum bebeklerimi dusunmeye calisiyorum da zormus Allah yardimcimz olsun

başın sagolsun canım Allah sizlere sabır versin

FatMahmut başın sağolsun canım kalan bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah kendini üzme demek saçma belki ama bebişin için güçlü olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…