- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Evet sulu supurgeyi hemen temizlemek gerekirmis koku yapiyomus. Toz tutma acisindan en iyisi diyolar ama temizligi zor olunca korkutuyo. Toz torbasiz cok cesit cok model var. Dun karar verene kadar 2 saat teknosa da kaldik. Begendigim supurgelerin hep yorumlarina baktim okudum ablami aradim derken cok sukur buldum. Insallahta uzun sure kullanirimBende de sulu var, temizlemesi sorun oluyor. Bidahaki sefere toz torbasız alacağım
Hosgeldin tekrar canim. Bizim belli nasip olursa ogluma ertuğrul kizima melek gökçe koyucaz. Site de degisti kim kac haftalik oldu goremiyoruz. Sizin belli mi?Gunaydin arkadaslar bayadir yazamadim misafirim vardi yazamadim epey zamandir nasilsiniz isimler belli oldumu bebislerin
Canim insallah bisey cikmaz sonuc kagidini gordum aslinda detayli yazilmasi guzel.bizim hastane sonucunda hic ayrintili yazmadi ultrasona bakan doktorhic konusmadan bakti zaten pek bisey anlamadim.en son sadece sorun yok dedi.benim esimde kalpten iki tane seklinde cikmasi gereken damar tek damar olarak cikiyor.bebekte de doktora sordum damarlari gorebiliyormusunuz dedim kalp hastaliklarinin yuzde 80 90 i gorulur sonucunuz temiz gorunuyor dedi.detayli sonucu temiz cikti.simdi bu hafta sanki az hareket ediyor gibi geliyor ben mi abartiyorum noluyor bilmiyorumSelam kizlar gecms sayfalari okuyamadim affedin iyisinizdir ins. Sayfayi sevmedm ve alisamadim ben de. Kuran okuyan hoca sagolsn bana da dua etti ikiz oldgunu duyunca. Dun sabah detylidaydik biraz canim sikildi. Bide erken gitmisiz anladgim. 20+2 dik. Benim zilliler foto vermedi bitane zor aldik o da net degil oburu secde pozisyonundaydi acmadi yuzunu tatli yedim dolastm geldm yok. Tekrar gel ben sana foto veririm bakarm kendi doktornda verir dedi bakalim. Bi bebegimin yemek kordonunda 1 atardamar eksikms. Onun disnda hersy iyi cikti sukur. Raporda da kromozom hastaliklarinda 1 atar damar gozlemlendi yazmiskalp hastalklari olabilirms rabbim saglkla nasip eder ins:s dns testlerinden falan bahsetti iste
Canim bu tasinma isleri noldu senin.benim daha net belli degil isim ama ilber alp dusunuyoruz sizce kulaga nasil geliyor ilber biraz farkli bir isim ama bilemedimHosgeldin tekrar canim. Bizim belli nasip olursa ogluma ertuğrul kizima melek gökçe koyucaz. Site de degisti kim kac haftalik oldu goremiyoruz. Sizin belli mi?
Esim burda bi ise daha girdi canim ama gecici tabi 2 ay daha burdayiz. Bu ay sonu yavastan esyalarimi toparlicam. Ilberin anlami ne canim. Alp ismini severim oglumun ismi alparslan ikizlerimin ikisi de erkek olsaydi digeri de alperen olacaktiCanim bu tasinma isleri noldu senin.benim daha net belli degil isim ama ilber alp dusunuyoruz sizce kulaga nasil geliyor ilber biraz farkli bir isim ama bilemedim
Insallah onemli bisey degildir canim. Bu ikili test mevzusundan hic anlamiyorumKızlar bende kontrolden geldim ikili test yapıldı Bugun nt1.49 nasal bone pozitif çıktı kan sonuçlarımda 1 hafta sonra çıkacakmış o zaman konuşucaz doktorla sizce nasıl değerler
Iki anlami var birisi ülkesini seven ikincisi uygurlarda yuksek mertebede memur.anlami guzel iyi canim is bulmussunuz gecici de olsa. Bizde evi toplamiycaz iki ya da 3 ay a kadar is bulunup insallah geri doneriz.aksaray sinop arasi esya getirip goturmeyelim dedik 2 3 ay icin.ama kira vericez.donunce ayni kiraya ev bulamayizEsim burda bi ise daha girdi canim ama gecici tabi 2 ay daha burdayiz. Bu ay sonu yavastan esyalarimi toparlicam. Ilberin anlami ne canim. Alp ismini severim oglumun ismi alparslan ikizlerimin ikisi de erkek olsaydi digeri de alperen olacakti
Evet ablan haklı o toz hergün çıkacakSagol canimmm. Simdi denedim ve yok boyle bisey. Kabul ediyorum tamam halimi dogru duzgun bir kac gundur supurememistim ama nerden buldu bunca tozu nereyi yedi yuttu supurge anlamadim. Cikan tozdan kendi kendime utandim. Ablam o her gun cikicak bak gor dedi. Takintili biri icin asla toz torbasiz supurge iyi degilmis bunu anladim.
Normalde iki doz olacaksa 29-24. Haflarda yapılıyor diye biliyorum. Ben 26-37. Haftalar arası difteri tetanoz boğmaca olucam. Şuan değilKızlar siz kaçıncı haftada tetanoz aşısı olucaksınız doktorundan bilgi alan varmı
Guzelmis anlami canim. Hayirlisi olsun is konusunda da insallah canim. Biz komple gidiyoruz konyada isimiz kalmadi.Iki anlami var birisi ülkesini seven ikincisi uygurlarda yuksek mertebede memur.anlami guzel iyi canim is bulmussunuz gecici de olsa. Bizde evi toplamiycaz iki ya da 3 ay a kadar is bulunup insallah geri doneriz.aksaray sinop arasi esya getirip goturmeyelim dedik 2 3 ay icin.ama kira vericez.donunce ayni kiraya ev bulamayiz
Valla sabah 8den beri camasir sulariyla her yeri sildim toz aldim. Hava soguk cam da acilmiyor. Insallah yarin daha az cikar yaa yoksa gordukce insanin psikolojisi bozulur. Hortumun icini falan yikarimEvet ablan haklı o toz hergün çıkacakbende de durum aynı lu süpürgedeki tozu gördükçe cinnet geçirecek gibi oluyorum nerden geliyor diye
Valla doktoruma sormamistim 1.dozu subatin 15inde oldum. Cok sukur bebisleri de hissediyorum bi yan etkisini gormedikKızlar siz kaçıncı haftada tetanoz aşısı olucaksınız doktorundan bilgi alan varmı
Doktor bana dediki Normalde 20.haftada yapıliyor ama sen tüp bebekle olduğun için 24.haftada vurdur hiç riske atma dedi ikinci dozuda28de olucakmış.Kızlar siz kaçıncı haftada tetanoz aşısı olucaksınız doktorundan bilgi alan varmı
Biz eşimle tüp bebeğe başlarken karar almıştık kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı. Geçen gebeliğimde eşim fanatik fenerli olduğu ve yurtdışında doğum yapmak istediğimiz için 2 fenerbahçede top oynamış futbolcu ismi koymuştuk mateja (kezman) ve alex( de souza). Eşim Allah meleklerimizi bize geri verecek o yüzden ilk doğan oğlumuzun adını koyacağım demişti, ikna edemezsem biz Mateja koyacağız. Allah’ın hediyesi demek anlamı, matthew, mateo gibi ülkeden ülkeye değişiyor kullanılan isimler. Okunuşu mateha çocuğum okulda nasıl zorlanacak Allah bilir. Diğer bebeğiminde kimliğimde aleks yazıyor türkçede x harfi olmadığından. Şimdi eylül/kenan öztürk ismi aynen bizim gibi futbolcudan esinlenerek alex koymuşlar. Önemli olan anlamı tabi. Kız olsaydı alya koyacaktım.Gunaydin arkadaslar bayadir yazamadim misafirim vardi yazamadim epey zamandir nasilsiniz isimler belli oldumu bebislerin
Canim ben subatin 1inde yaptirdim ilkini ikincide bugun oldu asm de yaptirdim diger doz 6 ay sonra dediKızlar siz kaçıncı haftada tetanoz aşısı olucaksınız doktorundan bilgi alan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?