- 8 Mayıs 2018
- 245
- 237
- 23
- 32
Neler geliyor canim ben cikamiyorum :)Kızlar yarın bime bebek ürünleri geliyor, bilginize
Ben gormedim ama hastane ifşa edilmeli. Allahimevlerden uzakGünaydın kızlar, hayırlı kandiller. Tvde gördüm istda tüp bebek merkezinde embriyolar karışmış, başkasının embriyosundan hamile kalmış doğurmuş kadın. Doğumdan sonra kan grubu farklı olınca anlamışlar. Çok üzüldüm bebek ne olacak diye. Embriyo sahibine verilse anne kabul edermi gebeliği yaşamamış, doğurana verilse her sevdiğinde kendi embriyosu olmadığı aklına gelecek benimser mi. Çok üzüldüm valla
250 tl trax bebek kamerasi, 200 tlye cok amacli besik, 60 tl mama sandalyesi,40 tlye nordica isi ve nem olcer cihaz, 40 tl bebek nevresim takimi, 17 tl bebek empirme battaniye, 15 tl ikili bebek citcitli badi, 15 tl ikili alt ayaksiz, 5 parca zibin takimi 17 tl, 15tl ikili bebek yelegi, 16 tl bebek puf yelek, 15 tl bebek bakim cantasi, 15 tl bebek alt acma kumastan ici elyafli olanlardan yastikli falan, 2li biberon 15 tl biri buyuk biri kucuk, 15 tl bebek pikesi, 3.5 tl bebek corabi, 8.5 tl 4'lu agiz mendili, 40 tl oyun minderi, 30 tl kuvet file set seffaf, 9 tl kova, 2.5 tl masrapa,Neler geliyor canim ben cikamiyorum :)
Neler geliyor canim ben cikamiyorum :)
Senin bazı fiyatlar yanlış sanki250 tl trax bebek kamerasi, 200 tlye cok amacli besik, 60 tl mama sandalyesi,40 tlye nordica isi ve nem olcer cihaz, 40 tl bebek nevresim takimi, 17 tl bebek empirme battaniye, 15 tl ikili bebek citcitli badi, 15 tl ikili alt ayaksiz, 5 parca zibin takimi 17 tl, 15tl ikili bebek yelegi, 16 tl bebek puf yelek, 15 tl bebek bakim cantasi, 15 tl bebek alt acma kumastan ici elyafli olanlardan yastikli falan, 2li biberon 15 tl biri buyuk biri kucuk, 15 tl bebek pikesi, 3.5 tl bebek corabi, 8.5 tl 4'lu agiz mendili, 40 tl oyun minderi, 30 tl kuvet file set seffaf, 9 tl kova, 2.5 tl masrapa,
Ben duz hesap yazdimSenin bazı fiyatlar yanlış sanki
Aa indirip takip etmek lazım güzel indirimler var canım
Baya uygun fiyatalar bebek ürünleri çok çok pahalı çünkü250 tl trax bebek kamerasi, 200 tlye cok amacli besik, 60 tl mama sandalyesi,40 tlye nordica isi ve nem olcer cihaz, 40 tl bebek nevresim takimi, 17 tl bebek empirme battaniye, 15 tl ikili bebek citcitli badi, 15 tl ikili alt ayaksiz, 5 parca zibin takimi 17 tl, 15tl ikili bebek yelegi, 16 tl bebek puf yelek, 15 tl bebek bakim cantasi, 15 tl bebek alt acma kumastan ici elyafli olanlardan yastikli falan, 2li biberon 15 tl biri buyuk biri kucuk, 15 tl bebek pikesi, 3.5 tl bebek corabi, 8.5 tl 4'lu agiz mendili, 40 tl oyun minderi, 30 tl kuvet file set seffaf, 9 tl kova, 2.5 tl masrapa,
Evet yaa canım çok pahalı herşey el yakıyor ama diğer taraftanda insanın gözüne görünmüyorBaya uygun fiyatalar bebek ürünleri çok çok pahalı çünkü
Inanmiyorm ya nasi bi hata bnde uzuldum yazik bebiseGünaydın kızlar, hayırlı kandiller. Tvde gördüm istda tüp bebek merkezinde embriyolar karışmış, başkasının embriyosundan hamile kalmış doğurmuş kadın. Doğumdan sonra kan grubu farklı olınca anlamışlar. Çok üzüldüm bebek ne olacak diye. Embriyo sahibine verilse anne kabul edermi gebeliği yaşamamış, doğurana verilse her sevdiğinde kendi embriyosu olmadığı aklına gelecek benimser mi. Çok üzüldüm valla
Sagol bilgi icin canim cok iyims fiytlar:)250 tl trax bebek kamerasi, 200 tlye cok amacli besik, 60 tl mama sandalyesi,40 tlye nordica isi ve nem olcer cihaz, 40 tl bebek nevresim takimi, 17 tl bebek empirme battaniye, 15 tl ikili bebek citcitli badi, 15 tl ikili alt ayaksiz, 5 parca zibin takimi 17 tl, 15tl ikili bebek yelegi, 16 tl bebek puf yelek, 15 tl bebek bakim cantasi, 15 tl bebek alt acma kumastan ici elyafli olanlardan yastikli falan, 2li biberon 15 tl biri buyuk biri kucuk, 15 tl bebek pikesi, 3.5 tl bebek corabi, 8.5 tl 4'lu agiz mendili, 40 tl oyun minderi, 30 tl kuvet file set seffaf, 9 tl kova, 2.5 tl masrapa,
Kızlar bebek arabası aldınızmı tavsiyede bulunursanız sevinirim
Aynen canim bizim sonraki durak ankara gibiHayirli kandiller kizlarsukur takvimlerimiz gelmis aa hic duymamistim sivlilik die bisi yeni bisiler ogreniyorm hep sizlerden konyadaydiniz dimi
Kzlar
Sevdiginle kuzucklarinla ol heryer guzel insana❤ doydugun yer onemli canim hayirli kapilar acilsin size insAynen canim bizim sonraki durak ankara gibi
150 lira kamera 250 yazmışsınBen duz hesap yazdim
Ben hep takip ederimAa indirip takip etmek lazım güzel indirimler var canım
evlerden ırak rabbimGünaydın kızlar, hayırlı kandiller. Tvde gördüm istda tüp bebek merkezinde embriyolar karışmış, başkasının embriyosundan hamile kalmış doğurmuş kadın. Doğumdan sonra kan grubu farklı olınca anlamışlar. Çok üzüldüm bebek ne olacak diye. Embriyo sahibine verilse anne kabul edermi gebeliği yaşamamış, doğurana verilse her sevdiğinde kendi embriyosu olmadığı aklına gelecek benimser mi. Çok üzüldüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?