Hayırlı kandiller kızlar. 13 haftalık olduk. Bugün doktora gittik. Bebeğim %60 erkek olduğunu söylediler. Yanlız ense kalınlığı 2.38 yani sınırdaymış sıkıldım biraz

Ben gormedim ama hastane ifşa edilmeli. Allahimevlerden uzak

Neler geliyor canim ben cikamiyorum :)
250 tl trax bebek kamerasi, 200 tlye cok amacli besik, 60 tl mama sandalyesi,40 tlye nordica isi ve nem olcer cihaz, 40 tl bebek nevresim takimi, 17 tl bebek empirme battaniye, 15 tl ikili bebek citcitli badi, 15 tl ikili alt ayaksiz, 5 parca zibin takimi 17 tl, 15tl ikili bebek yelegi, 16 tl bebek puf yelek, 15 tl bebek bakim cantasi, 15 tl bebek alt acma kumastan ici elyafli olanlardan yastikli falan, 2li biberon 15 tl biri buyuk biri kucuk, 15 tl bebek pikesi, 3.5 tl bebek corabi, 8.5 tl 4'lu agiz mendili, 40 tl oyun minderi, 30 tl kuvet file set seffaf, 9 tl kova, 2.5 tl masrapa,

Senin bazı fiyatlar yanlış sanki

Baya uygun fiyatalar bebek ürünleri çok çok pahalı çünkü

Inanmiyorm ya nasi bi hata bnde uzuldum yazik bebise gercektn hastane ve lab cok onmli iste kac kontrolden geciyo kac onay oluyo normalde ihmal oldu demek yazik ya

Sagol bilgi icin canim cok iyims fiytlar:)

Herkese hayırlı kandiller Kızlar bugün giremedm pek eşim rahatsızlandı 11 den beri hastanedeym fıtık yürüyemez halde sabah iş yerinde düşmüş kalmış zaten 2 gündür düzeni yoktu gittim acile götürdüm hemen mr dı röntgendi derken ne olduğumu şaştm belim yanım heryerim ağrıyor koşturmacadan şükür ameliyatlık değilmiş iğneyle ilaçla geldk eve yatacakmış şimdi bi süre omurgası düzleşmş sanırım sizler nasılsınz?

evlerden ırak rabbim çok üzücü bi olay dilerm böyle şeyler artık yaşanmasın abebek için en doğru karar verilir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…