Kizlar muslin agiz mendili 4lu ama sert geldi kumasi lcw da 9 tl civari. Ebebekte 115*115battaniyesi 30 35 tl fiyatlar nasil
canım annem almış bunları geçende bı mağazadan 10 tanesi 12 TL ağız mendillerinin yumusakliklarida orta seviyede sırtıma falan da atarım gaz çıkarırken boyutuda çok küçük değil ortalama, muslin battaniyeleride aslında örtü gibi küçük bunlar lcwda 20 TL'ye almistm ikisini yeni doğan için tam araba koltuğunda falan kullanılabilir ama bide büyük Alicam ben bebe magazasnda görmüştüm 2 li o aklmda anneme Gidince Alicam inşallah boyutu iyi senin dediğinin kalitelyse fiyatta iyi bence

Sanada gecmis olsun cnmm. Viks olsaydi onu denicektim bi arkadasim ayaklarinin altina sur yat geciriyor demisti ama yoktu bende. Coksukur ikinci parol ise yaradi. Varsa sen dene cnm. Ben oyle yapiyodum demisti.
Sağol canım.Eczanede paroldansa minoset iç dediler neden bilmiyorum.bende de parol var yine de daha erken dönem diye içmemeye çabalıyorum ama atak gibi oluyor bazen,mecbur içilcek.benim farkettiğim adet dönemime denk gelince migren gibi başımın tutması bide acıktığımda daha çok ağrıması.başka şikayetim yok buna da şükür.geçiyormuş zaten bir süre sonra.bekliyorum :)

Evet canım aslında sürekli kendime acele etme diyorum ama elim durmuyor hep bir şeyler alıyorum

Ben 3 kilo aldım daha gebe aldığım kiloya ulaşamadım canım. Bebecikler büyüsün inşallah
Sen cok vermistin canim bnde 2 kilo aldim arti olarak iste suan bundn sora hizlica gidecek gibi 2 bucuk olms sanirm hatta 3 demiyorm ama aminn inss onlara yarasin yetr ki

Canim bir cok seyin kumasindan anlarim ama muslinin kumasini hala cozemedim. Incecik dokunmus bisey. Agiz mendili icin ne kadar ideal olur emin olamadim. Alirsam son zamanlarimda almayi dusunuyorum battaniyesini yazin efil efil iyi olur.

Canim bir cok seyin kumasindan anlarim ama muslinin kumasini hala cozemedim. Incecik dokunmus bisey. Agiz mendili icin ne kadar ideal olur emin olamadim. Alirsam son zamanlarimda almayi dusunuyorum battaniyesini yazin efil efil iyi olur.
Aynen canım daha vakit var doğuma alınır yani denk gelsin yeterki.

Kızlar merhaba ben 7.haftama girmek üzereyim transferden önce ve şimdiye kadar crinone jel kullanıyordum. 3 gündür kahverengi tortu şeklinde geliyor ama baya koyu kahve siyah gibi.. Siz de yaşadınız mı bu durumu lütfen yaşayanlar yardımcı olur mu

endişelenme canım bendede olmuştu crinone kullananların bi çoğundada oluyor ne kadar dikkat etsekte tahriş ediyor o jel içini ferah tut
yinede doktoruna bilgi ver belki bişey önerir benim doktorum ilacın yaptığı kuruluğu önlemek için fitil vermişti 2 gün kullandım ondan sonra geçti çok şükür

Beni demir ilacı genelde ishal yapıyor
Ne kullanıyosun ben maltofer fol
Ya ben gebelikten once cok sık ve düzenli giderdim
Şimdi gunde 1 gitmek bile sıkıntı yaratıyor bende
Coguna normal de ben alışık değilim

Ya ben hala kan ilacı kullanmıyom bu salı kontrol var verecek mi acep bana da

Ay çok rahatladım normal o zaman.. Doktoruma da o kadar çok mesaj atıyorum ki artık utanıyorum adam bıktı benden :))) tamam canım çok teşekkür ederim

Kızlar ben de dayanamadım başladım alışverişe bir iki kıyafet aldım
Dedim kıyafet her turlu olur kafadan gogus pompası aldım lansinoh aldım ciftli bilmem iyi mi ettim
Bu buyuk goguslerin bi anlamı olmalı bebek aldı almadı küstürmeyelim kesilmesin süt dedim

Bana oroferon verdi, kansızlık var. Dogum dan sonra da kullanacakmışım. Genelde gebelere veriliyor

Göğüs kremi çok lazım olacak. İyi yapmışsın canım, göğüs pedini de unutmayın

Hayırlı olsun canım güle güle kullan su pompa konusunda çok kararsızım alsam mı alırsam ne alsam falan vakit var diye hiç bakmadm

Geçen sene bende lansinoh çiftli pompa aldım ama 14 gün kullanabildim. Bu sürede memnundum ama uzun süreli kullanımda çekim gücü azalıyormuş diyorlar.

Ben bugun civilden 5 li takım ve Müslin battaniye aldım. Gayet güzel, baya büyük
Istanbulda oglumun her ihtiyacini civilden alirdim. Burda civil bulamadim olanda tam merkezin gobeginde arabayla gitmek iskence olur diye gidemiyoruz canim. Ama lcwda da bi kac sey begendim nasipse onlari da memlekette alicam.

Kizlar az bucuk bilgi sahibi olarak soylemek istiyorum. Manuel yada otomatik farketmez gogus pompasi sart oluyor belli bi sureden sonra cocuk birini emerken diger gogusten sut kendiliginden karsiya fiskiriyor. Emmedigini de mutlaka sagmak gerekiyor. 3 saat disarda 3 gun buz dolabinin altinda 3 ayda buzlukta saklanabiliyormus sutler. Gogus kremini cok tavsiye etmiyorum ne kadar da olsa kimyasal cok sukur oglusta gogus uclarim hic yara olmadi dogru emzirmek gerekiyor bence. Yine de krem yerine kuruysa gogus ucunuzu sutunuzle nemlendirin emzirmeden once. Kuru gogus ucuna bebek birden yapisirsa yirtilir tabi. Gogus pedi cok kullandim disarda vs. Akan sutu emiyor. Evde de gogus kalkani kullanabilirsiniz hem sutu tutar hemde yara olmasini engelliyormus. Ihtiyac listesi bitmiyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…