Canim ekran goruntusu at ben bulamadim.Ben tecrubelerimi yazacagim.Aramizda tecrubeli annelerde var.onlarda bana tecrubelerini yazabilir. Bu bebek buyutme isi cok zor. İlk olunca hepsini yasarak ogreniyorsun. Misal simdiki bilgim olsa sut gelmeyince bebegime mama verir sarilik yapmazdim. Sonra doktor ac kalmis bu cocuk deyince oturup aglamazdim.simdi bebegim gobek fitigi oldu. Annem panikletti. Oturup agladim. Sonra internete baktim. Bebeklerde olurmus. Anne yuregi birsey olucak saniyorum iste. Tecrubem olsa bu kadar evham yapmam.gve kuşum Meriç Ege uyuduğunda yeni doğan ihtiyaç listesi
Ebebek web de var onu yorumlasana fazla eksik yazdıkları var mi
Ay canım bu bilgiler çok iyi oldu krem olayı benimde içime sinmiyor hiç çocuk emecek sonuçta vallahi ihtiyaç listesi bitmiyor gerçekten öncesinde de bizler butcelerimizi zorladkk malum yoksa bu aldklarmz hiç bişey aslında Allah hepimize bolluk bereket versin daha ben kendi ihtiyaçlarima hiç başlamadım bile lohusa takımları emzirme çamaşırı falan son ay alacam Allah o zaman çıkarırsaKizlar az bucuk bilgi sahibi olarak soylemek istiyorum. Manuel yada otomatik farketmez gogus pompasi sart oluyor belli bi sureden sonra cocuk birini emerken diger gogusten sut kendiliginden karsiya fiskiriyor. Emmedigini de mutlaka sagmak gerekiyor. 3 saat disarda 3 gun buz dolabinin altinda 3 ayda buzlukta saklanabiliyormus sutler. Gogus kremini cok tavsiye etmiyorum ne kadar da olsa kimyasal cok sukur oglusta gogus uclarim hic yara olmadi dogru emzirmek gerekiyor bence. Yine de krem yerine kuruysa gogus ucunuzu sutunuzle nemlendirin emzirmeden once. Kuru gogus ucuna bebek birden yapisirsa yirtilir tabi. Gogus pedi cok kullandim disarda vs. Akan sutu emiyor. Evde de gogus kalkani kullanabilirsiniz hem sutu tutar hemde yara olmasini engelliyormus. Ihtiyac listesi bitmiyorrrrrr
Olsun canım, yavaş yavaş hepsi hallolur Allahın izni ileIstanbulda oglumun her ihtiyacini civilden alirdim. Burda civil bulamadim olanda tam merkezin gobeginde arabayla gitmek iskence olur diye gidemiyoruz canim. Ama lcwda da bi kac sey begendim nasipse onlari da memlekette alicam.
Aynen canim bi liste yapsam esimin kalbine inerAy canım bu bilgiler çok iyi oldu krem olayı benimde içime sinmiyor hiç çocuk emecek sonuçta vallahi ihtiyaç listesi bitmiyor gerçekten öncesinde de bizler butcelerimizi zorladkk malum yoksa bu aldklarmz hiç bişey aslında Allah hepimize bolluk bereket versin daha ben kendi ihtiyaçlarima hiç başlamadım bile lohusa takımları emzirme çamaşırı falan son ay alacam Allah o zaman çıkarırsa
Bu haftalardan sonra hızla alacağıma eminim canımSen cok vermistin canimbnde 2 kilo aldim arti olarak iste suan bundn sora hizlica gidecek gibi 2 bucuk olms sanirm hatta 3 demiyorm ama aminn inss onlara yarasin yetr ki ❤
Ooo masallahhhh6.aya girdik, kaldı 3
22 ile 26. Hafta arsası 6 ay oluyor. Valla zaman çok çabuk geçiyor. Hele siz ikiz annesi daha heyecanlı olur.Ooo masallahhhhne cabuk gecti zaman yaaa. Bizde 5 aylik olduk bile
Vallahi canım çoğu gitti azı kaldı Allahn izniyle o 3 ay da gecseydi bı kazasız belasız6.aya girdik, kaldı 3
Geçer Allahın izni ileVallahi canım çoğu gitti azı kaldı Allahn izniyle o 3 ay da gecseydi bı kazasız belasız
Ammannn hadi inşallahGeçer Allahın izni ilehazırlıklar, hastane kontrolleri derken bakmışsın, yarın sabah doguma gidiyoruz
Ahh ahh heyecan korku telas nolacak nasil gececek. gidecem edicem aklimda kirk tilki kirk soru hersey var resmennnn.hayirlisiyla da kalan aylarimiz gecsin insallahhhh22 ile 26. Hafta arsası 6 ay oluyor. Valla zaman çok çabuk geçiyor. Hele siz ikiz annesi daha heyecanlı olur.
Aynen, bu sene oruçta gittiAmmannn hadi inşallahramazandan sonrası geri sayım zaten
Bir şekilde olacak, biraz sıkıntılı olsada sonu güzel olsun inşallah.Ahh ahh heyecan korku telas nolacak nasil gececek. gidecem edicem aklimda kirk tilki kirk soru hersey var resmennnn.hayirlisiyla da kalan aylarimiz gecsin insallahhhh
Hepsi bir olmaz canım, iyi düşünelim iyi olsun. Senin için bekleyiş daha zor tabi. İnşallah saglıcakla kucagına alırsın zamanın daBenim gebeliğimin başından beri sıkıntılarım olduğu için hergün hamilelik günlüğümü açıp günlere bakıyorum. Allah’ım şükür bugünde geçti diye. Geçen sene 25+4te ikizleri doğurmuştum. Şimdi 22+1deyiz insan dahada bir korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?