gve kuşum Meriç Ege uyuduğunda yeni doğan ihtiyaç listesi
Ebebek web de var onu yorumlasana fazla eksik yazdıkları var mi
Canim ekran goruntusu at ben bulamadim.Ben tecrubelerimi yazacagim.Aramizda tecrubeli annelerde var.onlarda bana tecrubelerini yazabilir. Bu bebek buyutme isi cok zor. İlk olunca hepsini yasarak ogreniyorsun. Misal simdiki bilgim olsa sut gelmeyince bebegime mama verir sarilik yapmazdim. Sonra doktor ac kalmis bu cocuk deyince oturup aglamazdim.simdi bebegim gobek fitigi oldu. Annem panikletti. Oturup agladim. Sonra internete baktim. Bebeklerde olurmus. Anne yuregi birsey olucak saniyorum iste. Tecrubem olsa bu kadar evham yapmam.

Ay canım bu bilgiler çok iyi oldu krem olayı benimde içime sinmiyor hiç çocuk emecek sonuçta vallahi ihtiyaç listesi bitmiyor gerçekten öncesinde de bizler butcelerimizi zorladkk malum yoksa bu aldklarmz hiç bişey aslında Allah hepimize bolluk bereket versin daha ben kendi ihtiyaçlarima hiç başlamadım bile lohusa takımları emzirme çamaşırı falan son ay alacam Allah o zaman çıkarırsa

Aynen canim bi liste yapsam esimin kalbine iner daha bebeklerin banyo havlulari var bugun gorunce dank etti. Biberon emzik tirnak makasi losyonlari vs.vs.vs....

22 ile 26. Hafta arsası 6 ay oluyor. Valla zaman çok çabuk geçiyor. Hele siz ikiz annesi daha heyecanlı olur.
Ahh ahh heyecan korku telas nolacak nasil gececek. gidecem edicem aklimda kirk tilki kirk soru hersey var resmennnn.hayirlisiyla da kalan aylarimiz gecsin insallahhhh

Benim gebeliğimin başından beri sıkıntılarım olduğu için hergün hamilelik günlüğümü açıp günlere bakıyorum. Allah’ım şükür bugünde geçti diye. Geçen sene 25+4te ikizleri doğurmuştum. Şimdi 22+1deyiz insan dahada bir korkuyor

Ammannn hadi inşallah ramazandan sonrası geri sayım zaten
Aynen, bu sene oruçta gitti
Ahh ahh heyecan korku telas nolacak nasil gececek. gidecem edicem aklimda kirk tilki kirk soru hersey var resmennnn.hayirlisiyla da kalan aylarimiz gecsin insallahhhh
Bir şekilde olacak, biraz sıkıntılı olsada sonu güzel olsun inşallah.
Sıkıntı gelince genelde hep üst üste gelir. Bizim evde hastamız var, kemoterapi görüyor eşimin babası. Bu süreç zor.
Herkesin kendine göre bir derdi var. Rabbim başka dert vermesin. Hepsi hallolur inşallah

Hepsi bir olmaz canım, iyi düşünelim iyi olsun. Senin için bekleyiş daha zor tabi. İnşallah saglıcakla kucagına alırsın zamanın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…