Insallah canim. Hayatimiz tekrar en kisa surede duzene girsin insallahhh

Göğüs kremi çok lazım olacak. İyi yapmışsın canım, göğüs pedini de unutmayın
bakacam evet gogus pedi philips iyi dediler o da pahalı gibi geldi bakacam daha
u sürede memnundum ama uzun süreli kullanımda çekim gücü azalıyormuş diyorlar.
bakacaz artık :)
aynen ben bi de calısıyom mecbur benim için
resmi ekledim canım

Eklentiler

• e-bebek ihtiyac listesi.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 434
Çok şükür canım. Benimde dünden beri vajinal ağrım var. Yatmadan bir magnezyum daha aldım daha iyiyim. Dra gitsem mi kararsızım
Canım bendede oluyor ama genelde yorulduğumda. Doktora göre herşey normal oluyor, benim erken doğum öyküm olduğu için perinatolog 2 haftada 1 rahim ağzını ölçtür dedi. Senin ikiz olduğu halde 3 haftada 1 kontrol diyor doktorun, bence daha sık gidip rahimi ölçtürmelisin.

Canım bazı kemoterapi tedavilerinde vücuda verilen ilaçlardan dolayı 1 gece ayrı odada tutuluyor hasta evde özellikle çocuk hamile varsa. Bi araştır istersen
Selam kızlar dün gece vajinal ağrı beni baya telaşlandırdı şimdi iyiyim neyse ki. Bugün gebe eğitimine gideceğim nasipse
Bizide bilgilendir canım çıkışta eğitimde neyi önemsiyorlar.

Bugün dra sorsam mı durum normal mi bilmiyorum canım. Gece yatmadan bir magnezyum içtim o rahatlattı sanırım
Sor canım çekinme, kafanda soru işareti kalmasın. benim ikizlerde 4,5 aylıkken günde 1 magnezyumum vardı.

Vajinaya baskı yapar normalde. Gebelik ilerledikçe normal bu. İlk gebeliğimde de yaşamıştım. Yinede doktora danışmak gerekir tabi
Sağol canım ben bugün danışayım bir
Canım sağolasın. Bende bayadır günde bir kullanıyorum magnezyum. Bana da çok uzun geliyor aslında muayene aralığı. Perinataloğa kalsan 6 haftada bir kontrol. Kadın doğumcu 3 haftada bir çağırıyor. Bu sefer dört hafta oldu aralık muayene için sıra yok drda. Mesaj atsam anında dönüyor aslında gerekirse aradan alır muayene için. Eğitimden sonra elimden geldiğince aktarırım inşallah canım bilgileri

gve kuşum Meriç Ege uyuduğunda yeni doğan ihtiyaç listesi
Ebebek web de var onu yorumlasana fazla eksik yazdıkları var mi
Canim eksik yok listede.zibinlarin ustten citcitli olmasina dikkat et. Atlet al birkactane. Alt acma bezini marketlerden al bebek bezi reyonundan cok batiyor yikamakla bas edemedim ben. Sut pompasini elektrikli al. Pisik kremi al. Bebek silme pamugu al. Necok sey almisiz ya oku oku bitmedi :)

Zaten tedavi başladığından beri ayrı odalarda duruyoruz. O odasında duruyor. Çamaşırlar bulaşıklar ayrı olarak yıkanıyor. Yanına ben ve oğlum girmiyoruz.
Kemoterapi ilacını evde içiyor. Yan etkisi çok fazla. İshal ve kusma şeklinde.
Tuvaletin birini sadece ona ayırdık, biz kullanmıyoruz.

Kızlar ya ben haftada bir proluton iğne kullanıyorum Çarşamba günü iğneyi vurulmam lazım ama elimde Suan yok ve hiç bir yerde de bulamıyoruz 20. Haftaya kadar kullanmam gerekiyor mus ne yapıcam sasırdım

Kızlar ya ben haftada bir proluton iğne kullanıyorum Çarşamba günü iğneyi vurulmam lazım ama elimde Suan yok ve hiç bir yerde de bulamıyoruz 20. Haftaya kadar kullanmam gerekiyor mus ne yapıcam sasırdım
Doktorunla irtibata geç canım, benim doktorum bulamıyoruz ve de düşük riskim yok diye kesti. Belki sana da başka ilaç verir

Doktorunla irtibata geç canım, benim doktorum bulamıyoruz ve de düşük riskim yok diye kesti. Belki sana da başka ilaç verir
Tüp bebek yapan doktorumla gorusemiyorum malesef hemşire ile görüşebiliyorum hemşireyi aradım 20. Haftaya kadar kullan Dedi bulamıyorum diyince o zaman kullanma Dedi normal kontrollerimi başka bi doktor yapıyor Perşembe günü randevum var gidince ona da sorucam bakalım ne diyecek

Canım hangi sehirdesin bu aralar ilaç sıkıntısı var özellikle bizim kullandığımız ilaçlarda kimseler bulamiyor piyasada yok yani ne yapılacak bilmiyorum yeni tedaviye başlayanlar var Allah yardımcın olsun canım inşallah bı an önce bulursun yakın şehirlerlerdeki eczaneleri ara varsa kargolattrmaya çalış belki öyle olur.

Amin canım gerçekten allah yardımcımız olsun ne zor süreçlerden geçiyoruz ama olsun bebişlerimize sağ Salim kavusalım da hersey gelip geçer Manisa da oturuyorum ben canım Bugun eşim bakıcak bulamazsa izmire falan bakarız artık napalım insallah buluruz ya

Kizlar Allah yardimciniz olsun. Bende de 1 tane var proluton yola cikarsam diye sakliyorum. Siz boyle diyince iyikide almisim diyorum. Aslinda bi numara vardi unuttum yaa orayi arayinca size en yakin eczaneye ilaci yolluyorlardi. Hatirlarsam yazarim kizlar biraz arastirayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…