- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Ecza depolarını arayıp sorun bence, internette numaraları yazıyor.Amin canım gerçekten allah yardımcımız olsun ne zor süreçlerden geçiyoruz ama olsun bebişlerimize sağ Salim kavusalım da hersey gelip geçer Manisa da oturuyorum ben canım Bugun eşim bakıcak bulamazsa izmire falan bakarız artık napalım insallah buluruz ya
Bende 5 tane var, ilk hilal sormuştu. O bulduysa sana gönderirim istersenAmin canım gerçekten allah yardımcımız olsun ne zor süreçlerden geçiyoruz ama olsun bebişlerimize sağ Salim kavusalım da hersey gelip geçer Manisa da oturuyorum ben canım Bugun eşim bakıcak bulamazsa izmire falan bakarız artık napalım insallah buluruz ya
Suan goze ganimet gibi geliyor
Oturduğum bölgedeki ecza deposunda dahi Yokmuş canım malesef araştırıyoruzEcza depolarını arayıp sorun bence, internette numaraları yazıyor.
Teşekkür ederim canım birkaç yerden haber bekliyoruz bulamazsak isterimBende 5 tane var, ilk hilal sormuştu. O bulduysa sana gönderirim istersen
Teşekkür ederim canım birkaç yerden haber bekliyoruz bulamazsak isterim
Ben kullanmıyorum, boşuna duruyor. Hilale nasipmişSuan goze ganimet gibi geliyor
hilal1907 ile konuştuk, yarın ona göndereceğiz kısmetse. İnşallah sende bulursun :)
Ben kullanmıyorum, boşuna duruyor. Hilale nasipmiş
Sagol canım benimValla hizir gibi yetistin canim supersin.
Sagol canım benimçekmece de durması bişeyi degistirmiyor. :)
İzmirdede yok cnm alt üst ettim ben heryeriAmin canım gerçekten allah yardımcımız olsun ne zor süreçlerden geçiyoruz ama olsun bebişlerimize sağ Salim kavusalım da hersey gelip geçer Manisa da oturuyorum ben canım Bugun eşim bakıcak bulamazsa izmire falan bakarız artık napalım insallah buluruz ya
2 aylik hamileyken midem bulantisindan zaman gecsin diye dua ediyordum. Simdi 2 aylik olduk :)Zaman geçiyor merak etme canım, insan yaşarken geçmiyor gibi geliyor ama bi şekilde geçiyor
Maşallah canım, daha yaşlarını göreceksin inşallah2 aylik hamileyken midem bulantisindan zaman gecsin diye dua ediyordum. Simdi 2 aylik olduk :)
Cok gecmis olsun canimZaten tedavi başladığından beri ayrı odalarda duruyoruz. O odasında duruyor. Çamaşırlar bulaşıklar ayrı olarak yıkanıyor. Yanına ben ve oğlum girmiyoruz.
Kemoterapi ilacını evde içiyor. Yan etkisi çok fazla. İshal ve kusma şeklinde.
Tuvaletin birini sadece ona ayırdık, biz kullanmıyoruz.
Sagol canımCok gecmis olsun canim
Sagol canımCok gecmis olsun canim
Canım kesinlikle tüp bebek doktorunda devam etmek zorunda değilsin rahat ol, kendi yaşadığın yerde kafana yatan bir doktor varsa ve evine dönmek istiyorsan tabiki evine dön. Ben tüp bebek doktorumdan daha iyi bir doktor bulamadığım için tüp bebek doktoruma devam ediyorum ama evime yakın bir hastane var keşke kafama yatan bir doktor olsa orda hemen oraya geçerdim çünkü benim de tüp bebek doktoruna gitmem 1 saat sürüyor ve malesef çok pahalı ama her açıdan çok iyi bir doktor diye devam ediyoruz.Kizlar ben suan istanbulda tup bebek doktorumda kontrollerime devam ediyorum normalde il dışında oturuyorum ve tedavi süresince annemde kalıyorum eşim eve döndü ben annemdeym hala.. doktoruma sordum düşük riskim yada ucak yolculuğu sıkıntı olurmu evime döneceğim artk dedim hiç bir risk yok ama bende doğumu yapacaksn birakmiyorum dedi bende malesef dogumu burda yapamam yani sonra çocuğu uçakla eve götürmek yolculuk yapmak sıkıntı olabilr bide eşim de yalnız evde zorlanıyor dedm ben bictigim çatır yaban domuzlarina bırakmam dedi çok ayıp konuştu bence bilmiyorum zaten temmuzda kadar annemde kalcam abimin düğünü var git gel yapmiyim diye eşim gelecek ayda 1 sizce ne yapmalıyım oda çok istiyor dönmemi bide doktordan bebeğin ultrason resmini istemesem vermiyor isteyince aman napcan sanki diyor halbuki eşim çok görmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?