Ecza depolarını arayıp sorun bence, internette numaraları yazıyor.

Bende 5 tane var, ilk hilal sormuştu. O bulduysa sana gönderirim istersen

İzmirdede yok cnm alt üst ettim ben heryeri

Kızlar bugün gebe eğitimine gittim gene. Psikolog genel olarak hamilelik psikolojisinden bahsetti. Fizyoterapist pilates topu üzerinde bir kaç hareket gösterdi evde eşli yapılabilecek. 13. Haftadan önce ve 30 haftadan sonra bu hareketleri çok önermiyorlarmış. Çocuk dru bebeğin beyin gelişiminden bahsetti. İlk üç aylık dönemde folik asit kullanımının önemli olduğunu, diğer dönemlerde özellikle omega3 açısından iyi beslenmek gerektiğini söyledi. Balık yenemiyorsa dışardan takviye alın dedi. Doğumdan sonra da özellikle anne sütünün önemli olduğundan bahsetti. Çocuk kardiyoloji uzmanı fetal ekodan bahsetti. Aslında gebeliğin 19-30 haftaları arasında yapılması uygunmuş. Ama bizim ülkemizde ayrıntılı usg de problem görürse kadın doğumcu öyle yönlendiriyormuş, emzirme eğitimi verildi. Emzirirken dik oturulmalı, sırta yastık koyulmalı göğüs elle c şeklinde tutulmalı ve bebeğe kahverengi kısım tamamen verilmeliymiş. Yoksa meme başı çatlağı ve yaralar oluşur dedi. Bestlac diye bir damla önerdi süt artırıcı. Mutlaka göğüs ucu kremi kullanılmalı ve kalkan önemli dedi. Anne sütü oda sıcaklığında 3 saat, buz dolabında 3 gün, derin dondurucuda üç ay saklanabilirmiş. Derin dondurucudan çıkan süt buz dolabında bekletilmeli çözünmesi için. Isınırken de bir kapta su kaynatılmalı ve o suyun üzerine konulan tabağın üstüne anne sütü konularak ısıtılmalıymış tabii Ocak kapalı olacak. Benmari usulü yani. Bebeğe biberonla değil kaşık veya bardakla verilmeli. @laiyka canım bugün bunları gördük

Cok gecmis olsun canim

Kizlar ben suan istanbulda tup bebek doktorumda kontrollerime devam ediyorum normalde il dışında oturuyorum ve tedavi süresince annemde kalıyorum eşim eve döndü ben annemdeym hala.. doktoruma sordum düşük riskim yada ucak yolculuğu sıkıntı olurmu evime döneceğim artk dedim hiç bir risk yok ama bende doğumu yapacaksn birakmiyorum dedi bende malesef dogumu burda yapamam yani sonra çocuğu uçakla eve götürmek yolculuk yapmak sıkıntı olabilr bide eşim de yalnız evde zorlanıyor dedm ben bictigim çayiri yaban domuzlarina bırakmam dedi çok ayıp konuştu bence bilmiyorum zaten temmuzda kadar annemde kalcam abimin düğünü var git gel yapmiyim diye eşim gelecek ayda 1 sizce ne yapmalıyım oda çok istiyor dönmemi bide doktordan bebeğin ultrason resmini ne zmana istemesem vermiyor isteyince aman napcan sanki diyor halbuki eşim çok görmek istiyor

Canım kesinlikle tüp bebek doktorunda devam etmek zorunda değilsin rahat ol, kendi yaşadığın yerde kafana yatan bir doktor varsa ve evine dönmek istiyorsan tabiki evine dön. Ben tüp bebek doktorumdan daha iyi bir doktor bulamadığım için tüp bebek doktoruma devam ediyorum ama evime yakın bir hastane var keşke kafama yatan bir doktor olsa orda hemen oraya geçerdim çünkü benim de tüp bebek doktoruna gitmem 1 saat sürüyor ve malesef çok pahalı ama her açıdan çok iyi bir doktor diye devam ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…