Gerçekten çok değişik bir drun varmış canım. Mecbur değilsin senin hekim seçme hakkın var. Kim ki bu dr çok merak ettim gerçekten çok ayıp etmiş

Tamam doktorumun hakkını yiyemem gerçekten iyi biri ama bilmiyorum beni zorluyor burda yapacan doğumu diye bende oraya okadr fazla doğum parası veremem ayriyetten doktoruma hoşçakal demeden mi gideceğim yani ona gidicem desem kabul etmiyor bide hoşçakal nasik diyeceğim :)) birde temmuzda evime dönsem uçakla 28 haftalik olacağım Allah nasip kısmet ederse aceba doktor raporu isterlermi ucaga binmek istesem

Gerçekten çok değişik bir drun varmış canım. Mecbur değilsin senin hekim seçme hakkın var. Kim ki bu dr çok merak ettim gerçekten çok ayıp etmiş
Yani bi de bana diyorki bi düşün bakalm niye herkesi ayda 1 seni 2 haftada bir çağırıyorum riskli.olabilr diyor ya bi sıkıntı çıksa orda hoc bir hastanede istenilen testleri yapamazsın diyor bilmiyorum zaten döneceğim temmuzda ama doktorumunda emeği var hoşçakal demeden de gitmek istemem

En güzeli ailevi sebeplerden dönmek zorundayım de doktoruna. Benim doktorum da yazık maddi durumumuzun iyi olmadığını biliyordu isterseniz başka bir doktorla da devam edebilirsiniz artık ama bana gelişmeleri muhakkak haber verin demişti 8.haftada. Uçak konusunda bilgim yok malesef

Yaşadığın yer çok mu küçük neden orda testleri yaptıramazsın diyor. İnsan helalleşerek ayrılmak ister ama bu davranış da çok doğru değil bence

Herhalde kısa kesecegim zaten eşim gelince kontrole gittigimzde eşime dicem laf arasında doktora desin eşim zaten temmuzda dönecek diye falan fıstan bilmiyorum ne yapacağımı bide annemle gidiyorum kontrollere doktor annemin yanında suan olmayan ama oluşabilecek risklerden bahsediyor annem daha çok panik yapıyor ve onda tedavi olup doğuma kalani da görmedm bilmiyorum artk bize maddi açıdan mi bakiyor

Tesekkürler hakkaten ne cok sey varmıs

Ben siirtte yaşıyorum ve benm tup bebkdoktorumda uzman doktor siirtte de uzman dOktar var yani
Yani perinatalog falan da değil. Bakış açısı değişik geldi canım. Ben tüp bebek druma siz emek verdiniz devam edelim dediğimde hayır benim işim buraya kadar sen bir perünatalogla devam et dedi. eşinde orda tek başına zorlanır illa ki.

Perinatolog Prof mu oluyor anlamadm

Ay canım allah razı olsun bilgilendirdin bizi. Meme ucunkremi için marka verdiler mi?

Ya bebeğini görmek herkesin hakkı insanlar bebeğiyleilgili herseyi kaydederken senin fotograf istemenden normal ne varki
Hiç böyle bi doktorda dymadım uslübü çok kaba.

Evet canım önerdiler evomera diye bir marka, lansinohta olur dedi ebe. Bu önerdikleri kremi firma emzirmeden önce göğsü yıkamaya bile gerek yok doğal diyormuş ama ebe yıkamakta fayda var dedi

Canim doktorun doktorluk konusunda belki iyi olabilir ama anlayis konusunda kit bir insanmis. Madem riskin yok git esinin yanina yalniz birakma. Bende doktoruma dogumu burda yapamicam dedim. Hakkinda hayirlisi olsun iyi bir doktor bul dedi sadece. Ve ultrason resmi hatiradir. Sen zorla iste gerekirse tersle canim. Bende doktoruma biraksam cinsiyetlerini daha ogrenemezdim ama bi cemkirdim zorla da olsa bakti gordu. bazen alttan almak degil tepki gostermek iyi oluyor

O nasıl bir doktor yaaa, şaştım kaldım. Eşine söyledin mi böyle dediğini. Ben kesinlikle bu sözden sonra devam etmezdim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…