Ben lansinoh kullanmıştım. Baya faydalı :)Evet canım önerdiler evomera diye bir marka, lansinohta olur dedi ebe. Bu önerdikleri kremi firma emzirmeden önce göğsü yıkamaya bile gerek yok doğal diyormuş ama ebe yıkamakta fayda var dedi
Al Ankara danda o kadar kasvetli bir havaGunaydin kizlarrr. Dun konyada yaz gibiydi hava gunes yakiyodu tum gun kapilar acik kaldi. Bugun de tam tersi yagdi yagacak gibi karanlik ve soguk varrricim karardi havadan keyfim kacti resmen.
Sorma canm ben temmuz kadar burda kalacam sinra doğuma evime döneceğim artkAy canım allah razı olsun bilgilendirdin bizi. Meme ucunkremi için marka verdiler mi?
Ya bebeğini görmek herkesin hakkı insanlar bebeğiyleilgili herseyi kaydederken senin fotograf istemenden normal ne varki
Hiç böyle bi doktorda dymadım uslübü çok kaba.
Aynen öyle canm vallaCanim doktorun doktorluk konusunda belki iyi olabilir ama anlayis konusunda kit bir insanmis. Madem riskin yok git esinin yanina yalniz birakma. Bende doktoruma dogumu burda yapamicam dedim. Hakkinda hayirlisi olsun iyi bir doktor bul dedi sadece. Ve ultrason resmi hatiradir. Sen zorla iste gerekirse tersle canim. Bende doktoruma biraksam cinsiyetlerini daha ogrenemezdim ama bi cemkirdim zorla da olsa bakti gordu.bazen alttan almak degil tepki gostermek iyi oluyor
Mecbur şimdilik ordayım yabi temmuz kadar annemlerde kalacağım için kendi doktorum da devam edeceğim Bide böyle sorun oluşur falan konuşuyor doktor annelerin yanında abnemler daha panik yapiyir birsey yokkenO nasıl bir doktor yaaa, şaştım kaldım. Eşine söyledin mi böyle dediğini. Ben kesinlikle bu sözden sonra devam etmezdim!
Aynen canim pazar gunu biz de parktaydik esmiyodu bile dunde iyiydi bugun bozduGünaydın canım, dün hava baya sıcaktı. Oğlanı parka çıkardım. Resmen bahar gelmiş.
Saglıkla kavuş canım, sen ve bebegin için hayırlısı olsunMecbur şimdilik ordayım yabi temmuz kadar annemlerde kalacağım için kendi doktorum da devam edeceğim Bide böyle sorun oluşur falan konuşuyor doktor annelerin yanında abnemler daha panik yapiyir birsey yokken
Bahar havası canım, 2 gün açar 2 gün yağar. :) koca karı soguklarının başlangıcı yazıyor takvimdeAynen canim pazar gunu biz de parktaydik esmiyodu bile dunde iyiydi bugun bozdu
Bende baktım şimdi baya güzel şeyler var indirim de iyi ama kıyafeti ben dokunmadan alamıyorum yaGünaydın kızlar trendyolda indirim varmış akrabam 2 hastane çıkışı almış ama.
Ben organik bulaşk deterjanları aldım bende giyim internetten hiç almam. Zaten lcw mağaza fiyatı ile trendyol fiyatı aynı, gider dener alırım o paraya. Deterjanları taşıyamıyorum genelde kapıya teslim yapıyorumBende baktım şimdi baya güzel şeyler var indirim de iyi ama kıyafeti ben dokunmadan alamıyorum yaama indirim gayet iyi almak isteyenler için.
Aynen kumaşına dokunmadan alamiyorum bulaşık deterjanı ne aldın peki marka olarak ?Ben organik bulaşk deterjanları aldım bende giyim internetten hiç almam. Zaten lcw mağaza fiyatı ile trendyol fiyatı aynı, gider dener alırım o paraya. Deterjanları taşıyamıyorum genelde kapıya teslim yapıyorum
Green clean aldım, ilk defa kullanacağım. Yorumlar genelde iyiydi.Aynen kumaşına dokunmadan alamiyorum bulaşık deterjanı ne aldın peki marka olarak ?
Bende indirimden aldım lansinoh canım herkes çok övüyorduBen lansinoh kullanmıştım. Baya faydalı :)
Ben çok memnunum canım bulaşık makinası için deterjanını kullanıyorum, birde çok amaçlı temizleyicisi. Bulaşık makinasına beyaz sirke de ekliyorum aklında bulunsun. Sıvı bebek deterjanını aldım BİM’den bakalım o nasılGreen clean aldım, ilk defa kullanacağım. Yorumlar genelde iyiydi.
Selam kızlar aile hekimine gitmem lazım üşeniyorum ya
Masallah bisey cikmamasina sevindim. Odasi da hayirli olsun. Kiyafet konusunda indirimlerden yararlanarak almaya baslayabilirsin. Bu arada tetanoz bende bir etki yapmadi. Kiminin kolinda agri ates vs. Yapiyormus. Benim sadece oldugu yer sismisti aksamlari vucuduma surdugum yagla ovaliyodum bisey kalmadi. Bu arada bir cok yerde bebek hareketinde azalma yaptigi yaziyor bir kac gunluk. Bu yuzden az oynarsa endiselenme.kızlar bende bugün ilk tetanoz aşımı yaptırdım hemşire ağrı yapabilir dedi sizlerde durum neydi
dünde ayrıntılı usgye gittim hiç bir sorun yok çok şükür güzelde bi resmini verdi doktorumuz
bizde hafta sonu bebegimin odasını aldık doğuma kadar bi taraftan ödeyelim dedik henüz hiç kıyafet almadım annemde ufaktan artık almaya başla diyo bilemiyorum nasıl yapsam
Koyu sari akinti enfeksiyon olabilir idrar yollarinda diye dusunuyorum. Doktoruna sormadan direk bi hastanede enfeksiyon tahlili yaptirabilirsin. Bunun onlemini almak cok onemli. Ama hemen endiseye kapilmak yerine kullandigim vajinal fitil jel var mi belki o da sebep olabilirArkadaslar 9 haftalik gebeyim iki gundur sabahlari tuvalete gittigimde pembe kanamam oluyordu yatinca geciyordu bugunde adet agrisi gibi agrim var ve koyu sari renkli akinti geliyor doktora sordum ama su an kanama yoksa gelmene gerek yok dedi icimde suphe kaldi boyle bisey yasayan var mi?
Ayrıntılı ultrason için sevindim canım Rabbim sağlık versin her daimkızlar bende bugün ilk tetanoz aşımı yaptırdım hemşire ağrı yapabilir dedi sizlerde durum neydi
dünde ayrıntılı usgye gittim hiç bir sorun yok çok şükür güzelde bi resmini verdi doktorumuz
bizde hafta sonu bebegimin odasını aldık doğuma kadar bi taraftan ödeyelim dedik henüz hiç kıyafet almadım annemde ufaktan artık almaya başla diyo bilemiyorum nasıl yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?