Ben yaşamadım canım ama sağ elinde ise uyurken falan belki ters dönüp kalms ya da üstüne yattysan sinir sıkışması olmuş olabilirmiki? Devamlı değil diyosnya bişey yapınca oluyor bazen banada oluyordu gebelikten önce.Kizlar bir kac gundur sag elimin yuzuk parmaginin ucunda uyusukluk fark eder oldum. Kalici degil uyusukluk geciyor ama genelde bisey tutarken yaparken fark eder oldum. Sizde de var mi?
Ustune yatmamin imkani yokki canim gece kac kere uyandigimin haddi hesabi yok. Karnimdan rahat edemiyorum. Bende bebislerdendir belki diye dusunuyorum. Icerde bi yere dokunup sinir skismasi yapabilirlermiy ki diyeBen yaşamadım canım ama sağ elinde ise uyurken falan belki ters dönüp kalms ya da üstüne yattysan sinir sıkışması olmuş olabilirmiki? Devamlı değil diyosnya bişey yapınca oluyor bazen banada oluyordu gebelikten önce.
He doğru canım derin rahat uyku yok hisseder insan hemen öyle bişey olsa, belki dediğin gibidir ama geçici biseydir bence.Ustune yatmamin imkani yokki canim gece kac kere uyandigimin haddi hesabi yok. Karnimdan rahat edemiyorum. Bende bebislerdendir belki diye dusunuyorum. Icerde bi yere dokunup sinir skismasi yapabilirlermiy ki diye
Gule gule giysinKızlar bebişime hırka başladım, unutmuşum örmeği internetten baka baka yaptım, iri kıyım oldu, ilmek yada ipi tutturamamışımartık 1 yaşında gider
Odanız hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın. Bence de yavaş yavaş bi yerden başlamak lazım. Bebegin eksiği bitmiyor :)kızlar bende bugün ilk tetanoz aşımı yaptırdım hemşire ağrı yapabilir dedi sizlerde durum neydi
dünde ayrıntılı usgye gittim hiç bir sorun yok çok şükür güzelde bi resmini verdi doktorumuz
bizde hafta sonu bebegimin odasını aldık doğuma kadar bi taraftan ödeyelim dedik henüz hiç kıyafet almadım annemde ufaktan artık almaya başla diyo bilemiyorum nasıl yapsam
Ellerine saglık canım, çok güzel. Benim böyle hünerlerim yok, annem yapıyor sagolsunKızlar bebişime hırka başladım, unutmuşum örmeği internetten baka baka yaptım, iri kıyım oldu, ilmek yada ipi tutturamamışımartık 1 yaşında gider
Crinone vaginal jel ve progestan kapsulu vaginal kullaniliyorum karin agrimda olunca bnde enfeksiyondan suphelendim ama acilden yaparlar mi ki testi?Koyu sari akinti enfeksiyon olabilir idrar yollarinda diye dusunuyorum. Doktoruna sormadan direk bi hastanede enfeksiyon tahlili yaptirabilirsin. Bunun onlemini almak cok onemli. Ama hemen endiseye kapilmak yerine kullandigim vajinal fitil jel var mi belki o da sebep olabilir
Acilde yaparlar test. jel kullanan arkadaslarin bazilarinda da kahve rengi lekeye sebep oluyormus. Ama sen once testini yaptir. Sorun cikarsa doktoruna dersin. Ama acilde ilac yazdirma doktorundan iste mutlaka.Crinone vaginal jel ve progestan kapsulu vaginal kullaniliyorum karin agrimda olunca bnde enfeksiyondan suphelendim ama acilden yaparlar mi ki testi?
Gecms olsn canim bndede oluyo kemklerm agriyo resmen. Ayakkabimi itip cikarirken veya yatkta bi bacagimi oteye kaldirp indirirken hep hissettiriyor baktirnca normal hersy heralde ikizdn diyorum kendi kendimeSelam kızlardün gece vajinal ağrı beni baya telaşlandırdı şimdi iyiyim neyse ki. Bugün gebe eğitimine gideceğim nasipse
Benimde 7 ve 11. Haftalarda pembe lekelenmem oldu. Progesteron kullanıyordum arkası gelmediği için doktor normal dedi. Ardından 14. Haftada tekrar oldu geri başladık progesterona bu sefer senin dedğin gibi koyu sarı/k.rengi akıntım olmuştu doktor rahim ağzına baktı progesteron gebelikte 100kat artıyor rahim ağzı buna bağlındeğişiyor normal dedi. Crinone jele geçtim bu sefer pelte pelte kahverengi gelen oldu ve su gibi akıntım oluyordu. Keseden kaçak sandım gene gittim doktora alttan baktı enfeksiyon dedi fitil antibiyotik verdi. Ardından progesteron iğneye geçtik oda şekerim çıkınca geçen hafta yine fitile geçtik. Bi aksilik çıkmazsa 36ya kadar progesteron kullanacağım. Onun etkisi olabilir benim sarı akıntım hiç bitmedi. Artık yıkanavbilir pamuklu pedde çare buldum.Arkadaslar 9 haftalik gebeyim iki gundur sabahlari tuvalete gittigimde pembe kanamam oluyordu yatinca geciyordu bugunde adet agrisi gibi agrim var ve koyu sari renkli akinti geliyor doktora sordum ama su an kanama yoksa gelmene gerek yok dedi icimde suphe kaldi boyle bisey yasayan var mi?
Çok şükür herşey yolunda çıkmış. Bende 28. Haftayı bekliyorum alışveriş için daha bir çöp almadım sadece tüm gün evde olduğum için örgüye başladım.kızlar bende bugün ilk tetanoz aşımı yaptırdım hemşire ağrı yapabilir dedi sizlerde durum neydi
dünde ayrıntılı usgye gittim hiç bir sorun yok çok şükür güzelde bi resmini verdi doktorumuz
bizde hafta sonu bebegimin odasını aldık doğuma kadar bi taraftan ödeyelim dedik henüz hiç kıyafet almadım annemde ufaktan artık almaya başla diyo bilemiyorum nasıl yapsam
Canım ellerin şişmi? Çünkü gebeliğim ilerleryen zamanlarında eller şiştikçe sinire baskı oluyor ve karpal tünel sendromu oluşuyor gebelerde.Kizlar bir kac gundur sag elimin yuzuk parmaginin ucunda uyusukluk fark eder oldum. Kalici degil uyusukluk geciyor ama genelde bisey tutarken yaparken fark eder oldum. Sizde de var mi?
Rengi güzelmiş canım sağlıkla giysin kuzucun inşallahKızlar bebişime hırka başladım, unutmuşum örmeği internetten baka baka yaptım, iri kıyım oldu, ilmek yada ipi tutturamamışımartık 1 yaşında gider
Bebislere aliyoruz habire kendimizi unuttuk ben kendime 3 tane elbise aldim canim☺Bende baktım şimdi baya güzel şeyler var indirim de iyi ama kıyafeti ben dokunmadan alamıyorum yaama indirim gayet iyi almak isteyenler için.
Masallah canim cok sevndm hep bolr devam etsn❤kızlar bende bugün ilk tetanoz aşımı yaptırdım hemşire ağrı yapabilir dedi sizlerde durum neydi
Güle güle giy canımBebislere aliyoruz habire kendimizi unuttuk ben kendime 3 tane elbise aldim canim☺
iadesi cok kolay 2. Gune iade ediyorlar bunu seviyorm
Yok canim sis degil. Gecen sene 65 kiloyken aldigim alyansimi denedim bugun hala bol geliyor.Benimde 7 ve 11. Haftalarda pembe lekelenmem oldu. Progesteron kullanıyordum arkası gelmediği için doktor normal dedi. Ardından 14. Haftada tekrar oldu geri başladık progesterona bu sefer senin dedğin gibi koyu sarı/k.rengi akıntım olmuştu doktor rahim ağzına baktı progesteron gebelikte 100kat artıyor rahim ağzı buna bağlındeğişiyor normal dedi. Crinone jele geçtim bu sefer pelte pelte kahverengi gelen oldu ve su gibi akıntım oluyordu. Keseden kaçak sandım gene gittim doktora alttan baktı enfeksiyon dedi fitil antibiyotik verdi. Ardından progesteron iğneye geçtik oda şekerim çıkınca geçen hafta yine fitile geçtik. Bi aksilik çıkmazsa 36ya kadar progesteron kullanacağım. Onun etkisi olabilir benim sarı akıntım hiç bitmedi. Artık yıkanavbilir pamuklu pedde çare buldum.
Çok şükür herşey yolunda çıkmış. Bende 28. Haftayı bekliyorum alışveriş için daha bir çöp almadım sadece tüm gün evde olduğum için örgüye başladım.
Canım ellerin şişmi? Çünkü gebeliğim ilerleryen zamanlarında eller şiştikçe sinire baskı oluyor ve karpal tünel sendromu oluşuyor gebelerde.
Elbise dedin de aklima geldi gecen sene basma kumas almistim. Birinden elbise dikmistim efil efil harika olmustu yazin. Digeri duruyordu onunla da hamis elbisesi dikeyim yazin bende rahat edeyim.Güle güle giy canımben bı turlu gönlüme göre elbise bulamıyorum göğüs altından lastikli aşağısi bol, astarlı böyle yazlık güzel bişey arıyorum ne kadar çok şey bekliyorum bı elbiseden ama bulacam inanıyorum
aynen canım çok güzel oluyor öyle bende bakıcam artık son ayalrda giymek için gönlüme göre bulurum inşaalhElbise dedin de aklima geldi gecen sene basma kumas almistim. Birinden elbise dikmistim efil efil harika olmustu yazin. Digeri duruyordu onunla da hamis elbisesi dikeyim yazin bende rahat edeyim.
Sende kumas al diktir canim. Benim makinem var kendime gore kesip dikiyorum. Terzi de cok bisey almaz. Pamuklu basma kumaslarin ne guzel cesitleri var. Hazir kiyafetler naylona kaciyo yakiyo yazinaynen canım çok güzel oluyor öyle bende bakıcam artık son ayalrda giymek için gönlüme göre bulurum inşaalh
teşekkür ederim canımOdanız hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın. Bence de yavaş yavaş bi yerden başlamak lazım. Bebegin eksiği bitmiyor :)
Tetanoz bende kolda ağrı yapmıştı, üzerine yatamadım. Kolunu yukarı kaldırırken hareket ederken agrı olmuştu. 25. İnde bir doz daha vurulacagım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?