Kizlar bir kac gundur sag elimin yuzuk parmaginin ucunda uyusukluk fark eder oldum. Kalici degil uyusukluk geciyor ama genelde bisey tutarken yaparken fark eder oldum. Sizde de var mi?
Ben yaşamadım canım ama sağ elinde ise uyurken falan belki ters dönüp kalms ya da üstüne yattysan sinir sıkışması olmuş olabilirmiki? Devamlı değil diyosnya bişey yapınca oluyor bazen banada oluyordu gebelikten önce.

Ustune yatmamin imkani yokki canim gece kac kere uyandigimin haddi hesabi yok. Karnimdan rahat edemiyorum. Bende bebislerdendir belki diye dusunuyorum. Icerde bi yere dokunup sinir skismasi yapabilirlermiy ki diye

Ustune yatmamin imkani yokki canim gece kac kere uyandigimin haddi hesabi yok. Karnimdan rahat edemiyorum. Bende bebislerdendir belki diye dusunuyorum. Icerde bi yere dokunup sinir skismasi yapabilirlermiy ki diye
He doğru canım derin rahat uyku yok hisseder insan hemen öyle bişey olsa, belki dediğin gibidir ama geçici biseydir bence.

Kızlar bebişime hırka başladım, unutmuşum örmeği internetten baka baka yaptım, iri kıyım oldu, ilmek yada ipi tutturamamışım artık 1 yaşında gider

Eklentiler

• 309C789C-DEC8-408F-8683-4537D9D2D31E.webp
    394,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar bebişime hırka başladım, unutmuşum örmeği internetten baka baka yaptım, iri kıyım oldu, ilmek yada ipi tutturamamışım artık 1 yaşında gider
Gule gule giysin netteki bir cok model 1 yas civari canim genelde ben bir kac ilmek az yaparim kucuk olsun diye. Ama bu seferde bebek cabuk buyuyor yelekler minicik geliyor

Odanız hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın. Bence de yavaş yavaş bi yerden başlamak lazım. Bebegin eksiği bitmiyor :)

Tetanoz bende kolda ağrı yapmıştı, üzerine yatamadım. Kolunu yukarı kaldırırken hareket ederken agrı olmuştu. 25. İnde bir doz daha vurulacagım bakalım

Crinone vaginal jel ve progestan kapsulu vaginal kullaniliyorum karin agrimda olunca bnde enfeksiyondan suphelendim ama acilden yaparlar mi ki testi?

Crinone vaginal jel ve progestan kapsulu vaginal kullaniliyorum karin agrimda olunca bnde enfeksiyondan suphelendim ama acilden yaparlar mi ki testi?
Acilde yaparlar test. jel kullanan arkadaslarin bazilarinda da kahve rengi lekeye sebep oluyormus. Ama sen once testini yaptir. Sorun cikarsa doktoruna dersin. Ama acilde ilac yazdirma doktorundan iste mutlaka.

Selam kızlar dün gece vajinal ağrı beni baya telaşlandırdı şimdi iyiyim neyse ki. Bugün gebe eğitimine gideceğim nasipse
Gecms olsn canim bndede oluyo kemklerm agriyo resmen. Ayakkabimi itip cikarirken veya yatkta bi bacagimi oteye kaldirp indirirken hep hissettiriyor baktirnca normal hersy heralde ikizdn diyorum kendi kendime

Benimde 7 ve 11. Haftalarda pembe lekelenmem oldu. Progesteron kullanıyordum arkası gelmediği için doktor normal dedi. Ardından 14. Haftada tekrar oldu geri başladık progesterona bu sefer senin dedğin gibi koyu sarı/k.rengi akıntım olmuştu doktor rahim ağzına baktı progesteron gebelikte 100kat artıyor rahim ağzı buna bağlındeğişiyor normal dedi. Crinone jele geçtim bu sefer pelte pelte kahverengi gelen oldu ve su gibi akıntım oluyordu. Keseden kaçak sandım gene gittim doktora alttan baktı enfeksiyon dedi fitil antibiyotik verdi. Ardından progesteron iğneye geçtik oda şekerim çıkınca geçen hafta yine fitile geçtik. Bi aksilik çıkmazsa 36ya kadar progesteron kullanacağım. Onun etkisi olabilir benim sarı akıntım hiç bitmedi. Artık yıkanavbilir pamuklu pedde çare buldum.
Çok şükür herşey yolunda çıkmış. Bende 28. Haftayı bekliyorum alışveriş için daha bir çöp almadım sadece tüm gün evde olduğum için örgüye başladım.
Kizlar bir kac gundur sag elimin yuzuk parmaginin ucunda uyusukluk fark eder oldum. Kalici degil uyusukluk geciyor ama genelde bisey tutarken yaparken fark eder oldum. Sizde de var mi?
Canım ellerin şişmi? Çünkü gebeliğim ilerleryen zamanlarında eller şiştikçe sinire baskı oluyor ve karpal tünel sendromu oluşuyor gebelerde.

Bende baktım şimdi baya güzel şeyler var indirim de iyi ama kıyafeti ben dokunmadan alamıyorum ya ama indirim gayet iyi almak isteyenler için.
Bebislere aliyoruz habire kendimizi unuttuk ben kendime 3 tane elbise aldim canim☺
iadesi cok kolay 2. Gune iade ediyorlar bunu seviyorm

Masallah canim cok sevndm hep bolr devam etsn❤ ben biraz aliyorm ufak tefek evde lazim olacaklari calstgm icn nettende soledm rahat oldu lcw ve ebebegin mallarini begendm. Ebebegin beylikduznde buyk yeri var 2 katli oraya gittgmzde kuvet seti falan aldk badilern her boyu vrdi bormalde avmlerde bulnmuyor cok cestli urunleri buldm orda begendm istnbuldakielrn aklinda bulunsun

Bebislere aliyoruz habire kendimizi unuttuk ben kendime 3 tane elbise aldim canim☺
iadesi cok kolay 2. Gune iade ediyorlar bunu seviyorm
Güle güle giy canım ben bı turlu gönlüme göre elbise bulamıyorum göğüs altından lastikli aşağısi bol, astarlı böyle yazlık güzel bişey arıyorum ne kadar çok şey bekliyorum bı elbiseden ama bulacam inanıyorum

Yok canim sis degil. Gecen sene 65 kiloyken aldigim alyansimi denedim bugun hala bol geliyor.

Elbise dedin de aklima geldi gecen sene basma kumas almistim. Birinden elbise dikmistim efil efil harika olmustu yazin. Digeri duruyordu onunla da hamis elbisesi dikeyim yazin bende rahat edeyim.

Elbise dedin de aklima geldi gecen sene basma kumas almistim. Birinden elbise dikmistim efil efil harika olmustu yazin. Digeri duruyordu onunla da hamis elbisesi dikeyim yazin bende rahat edeyim.
aynen canım çok güzel oluyor öyle bende bakıcam artık son ayalrda giymek için gönlüme göre bulurum inşaalh

aynen canım çok güzel oluyor öyle bende bakıcam artık son ayalrda giymek için gönlüme göre bulurum inşaalh
Sende kumas al diktir canim. Benim makinem var kendime gore kesip dikiyorum. Terzi de cok bisey almaz. Pamuklu basma kumaslarin ne guzel cesitleri var. Hazir kiyafetler naylona kaciyo yakiyo yazin

teşekkür ederim canım
benimde kolum ağrımaya başladı yukarı kaldırdıkça elim degincede ağrıyor
yarın çok ağrımaz umarım işe gidicem çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…