Tesekkur ederim jelden sonra kahverengi lekelenmelerimde olmustu bi ara surekli yatiyorum onlar gecince bu seferde bu sari lekeler basladi insallah bir sorun cikmaz bebegimi kaybetmekten cok korkuyorumAcilde yaparlar test. jel kullanan arkadaslarin bazilarinda da kahve rengi lekeye sebep oluyormus. Ama sen once testini yaptir. Sorun cikarsa doktoruna dersin. Ama acilde ilac yazdirma doktorundan iste mutlaka.
keşke öyle istediğimi dikecek bi terzi bulsam kendi bildiklerini illa bi yerlerine yapıyolar bi elbisemi kolunu yaptrmaya vermiştm dediğm gibi yapmamış ee böyle daha iyi olur diye öyle yptm diyorSende kumas al diktir canim. Benim makinem var kendime gore kesip dikiyorum. Terzi de cok bisey almaz. Pamuklu basma kumaslarin ne guzel cesitleri var. Hazir kiyafetler naylona kaciyo yakiyo yazin
Tesekkur ederim cnm pazartesi gunu gel dedi doktor insallah bir sorun yoktur bebegimde her seyden korkar oldum artikBenimde 7 ve 11. Haftalarda pembe lekelenmem oldu. Progesteron kullanıyordum arkası gelmediği için doktor normal dedi. Ardından 14. Haftada tekrar oldu geri başladık progesterona bu sefer senin dedğin gibi koyu sarı/k.rengi akıntım olmuştu doktor rahim ağzına baktı progesteron gebelikte 100kat artıyor rahim ağzı buna bağlındeğişiyor normal dedi. Crinone jele geçtim bu sefer pelte pelte kahverengi gelen oldu ve su gibi akıntım oluyordu. Keseden kaçak sandım gene gittim doktora alttan baktı enfeksiyon dedi fitil antibiyotik verdi. Ardından progesteron iğneye geçtik oda şekerim çıkınca geçen hafta yine fitile geçtik. Bi aksilik çıkmazsa 36ya kadar progesteron kullanacağım. Onun etkisi olabilir benim sarı akıntım hiç bitmedi. Artık yıkanavbilir pamuklu pedde çare buldum.
Çok şükür herşey yolunda çıkmış. Bende 28. Haftayı bekliyorum alışveriş için daha bir çöp almadım sadece tüm gün evde olduğum için örgüye başladım.
Canım ellerin şişmi? Çünkü gebeliğim ilerleryen zamanlarında eller şiştikçe sinire baskı oluyor ve karpal tünel sendromu oluşuyor gebelerde.
Aaa ne para verseydin ne dikileni alsaydin canim. Sormadan biseyi yapmaya hakki yok. Memlekette bizimde tek tuk terzi var bi yaz pantalon aldim pacasini kisalttirmak icin verdim terziye biri digerinden kisa ve oyle bi kisalik yok yanlislik oldugu cok belliydi. Neymis yaa ek koyacakmis yada digerini de kisaltacakmis. Bi kavga etmeye basladim pantalonun parasini alip cikmistimTerzilerde istediğini dikmiyo
keşke öyle istediğimi dikecek bi terzi bulsam kendi bildiklerini illa bi yerlerine yapıyolar bi elbisemi kolunu yaptrmaya vermiştm dediğm gibi yapmamış ee böyle daha iyi olur diye öyle yptm diyorAhh ahh elbiseyi nasıl diker allah bilir küçük bi yerdeym 2 3 tane terzi var bayan zaten merkezi yerlere gidip kumaşçılarda bazen dikip satıyorya oralara bakarm artık.
Canim seker testinin ben zararli oldugunu dusunmuyorum. Seker testi yuzunden hasta dogan bir bebekte duymadim. Oglumda da yaptirdim cok sukur turp gibi. Yan komsumda iyiki yaptirmisim diyor cunki sekeri snirda cikmisti. Dogurdu hala dikkat etmek zorundaKızlar bugün kontrolüm vardı kızım iyi çok şükür 585 gr olmuş
Ac gitmediğim için yapmadı ama şeker yükleme testi yaptırmak istiyor cts tekrar cagırdı
Siz ne düşünüyorsunuz gercekten zararlı mı bebeğe
Valla ne bilim Canan Karatay gözümğ korkuttu bugun doktora da soyledim kızdı o daCanim seker testinin ben zararli oldugunu dusunmuyorum. Seker testi yuzunden hasta dogan bir bebekte duymadim. Oglumda da yaptirdim cok sukur turp gibi. Yan komsumda iyiki yaptirmisim diyor cunki sekeri snirda cikmisti. Dogurdu hala dikkat etmek zorunda
17. Haftada yaptırdım babanda şeker var önceki gebeliğimde suyun fazlaydı. Detaylıya gittiğimde yine suyun fazla çıkıncı doktor sordu 17de yaptırdım deyince anlamı yok erken yaptırmanın çıkmaz dedi. Bende şekeri kestiö meyve yiyorum en fazla. Bir daha yaptırmam parmak ucu baksınlarValla ne bilim Canan Karatay gözümğ korkuttu bugun doktora da soyledim kızdı o da
canim kusura bakmada bu kadinin soyledigi cogu sey bos geliyor bana. Bunca zaman cogu kadin yaptirmis bu yuzden hasta dogan cocuk olmamis ama sekerin varsa ve bu testi yaptirmayip sekerinin oldugunu bilmezsen asil o zaman her anlamda tehlike basliyo. Allah korusun olumlere kadar goturuyormus canim. Gecende tvde saglik bakani da cikti bir cok aile cocuklarin asilarini yaptirmiyormus bu yuzden yaptirmayan aileler yuzunden yaptiran ailelerinde cocuklari tehdit altinda oluyor. Kizamik kabakulak vs. Olumcul sonuclari olan hastaliklar. Doktorlarimiz ne diyorsa yaptirmak lazim.Valla ne bilim Canan Karatay gözümğ korkuttu bugun doktora da soyledim kızdı o da
O kadar şey yaptık yorulduk aile hekimine gitmeye üşeniyoruz yalnz değilsin bende öyleyim
Canım çok güzel eline sağlık güzel günlerde giysin inşallahKızlar bebişime hırka başladım, unutmuşum örmeği internetten baka baka yaptım, iri kıyım oldu, ilmek yada ipi tutturamamışımartık 1 yaşında gider
Ben yaptıracağım canım. Şahsen yaptırılması taraftarıyım sonradan keşke dememek için önlem alınmalı. Benim insülin direncim de var zaten yaptırmalıyımKızlar bugün kontrolüm vardı kızım iyi çok şükür 585 gr olmuş
Ac gitmediğim için yapmadı ama şeker yükleme testi yaptırmak istiyor cts tekrar cagırdı
Sagol canimGüle güle giy canımben bı turlu gönlüme göre elbise bulamıyorum göğüs altından lastikli aşağısi bol, astarlı böyle yazlık güzel bişey arıyorum ne kadar çok şey bekliyorum bı elbiseden ama bulacam inanıyorum
Sagol canim bilgi icin yine bisuru sey geliyor ama kalmaz aksama:)
- 26 martta bimmmme geliyor
- Jenny & Willy Granül Sabun 1 Kg 22,90 TL
- Jenny & Willy Bebek Sabunu 100 gr 3,25 TL
- Jenny & Willy Bebek Kulak Çubuğu 60'lı 2,95 TL
- Jenny & Willy Bebek Temizleme Pamuğu 60'lı 5,25 TL
- Dalin Sıvı Deterjan 1500 ml 29,95 TL
- Dalin Yumuşatıcı 800 ml 8,95 TL
- Dalin Civciv Bebek Şampuanı 650 ml 15,95 TL
- Dalin Bebek Kolonyası 150 ml 9,95 TL
- Unibaby Hassas Dokunuş Islak Havlu 2x56 Adet 14,95 TL
- Unibaby Biberon ve Emzik Temizleyici 500 ml 12,95 TL
- Lionesse Bebek Tarak ve Fırça Seti 9,95 TL
- Bebek Tırnak Bakım Seti 5,95 TL
- Dudak Koruyucu 5,95 TL
- Joy Star Kpük Sabun 300 ml 3,95 TL
- Sleepy Pepee Bebek Bakım Örtüsü 60x90 cm 10'lu 9,95 TL
- Hipp Organik Bebek Bisküvisi 150 gr 12,95 TL
- Dost Devam Sütü 500 ml 2,40 TL
- Eti Cicibebe Bebek Ekmeği 125 gr 2,95 TL
- Jenny & Willy Yenidoğan Bebek Bezi 40'lı 12,95 TL
- Orkid Hijyenik Ped Ultra Extra Normal 40 Adet 13,95 TL
- Orkid Hijyenik Ped Ultra Extra Gece 28 Adet 13,95 TL
- Orkid Hijyenik Ped Günlük 28 Adet 6,75 TL
- Oglumda jenyy&welly bebek bezi kullanmistim. Hic pisik yapmadi hatta oglumda pisik kremi kullanmadim desem yeridir. Yeni dogandan markwtte her zaman bulunmuyor. Bu yuzden nasipse bu sefer sleepy alicam.
3 gün sürüyor agrısıteşekkür ederim canım
benimde kolum ağrımaya başladı yukarı kaldırdıkça elim degincede ağrıyor
yarın çok ağrımaz umarım işe gidicem çünkü
Maşallah canım, saglıkla büyüsün.Kızlar bugün kontrolüm vardı kızım iyi çok şükür 585 gr olmuş
Yine market yolu göründü gibi
- 26 martta bimmmme geliyor
- Jenny & Willy Granül Sabun 1 Kg 22,90 TL
- Jenny & Willy Bebek Sabunu 100 gr 3,25 TL
- Jenny & Willy Bebek Kulak Çubuğu 60'lı 2,95 TL
- Jenny & Willy Bebek Temizleme Pamuğu 60'lı 5,25 TL
- Dalin Sıvı Deterjan 1500 ml 29,95 TL
- Dalin Yumuşatıcı 800 ml 8,95 TL
- Dalin Civciv Bebek Şampuanı 650 ml 15,95 TL
- Dalin Bebek Kolonyası 150 ml 9,95 TL
- Unibaby Hassas Dokunuş Islak Havlu 2x56 Adet 14,95 TL
- Unibaby Biberon ve Emzik Temizleyici 500 ml 12,95 TL
- Lionesse Bebek Tarak ve Fırça Seti 9,95 TL
- Bebek Tırnak Bakım Seti 5,95 TL
- Dudak Koruyucu 5,95 TL
- Joy Star Kpük Sabun 300 ml 3,95 TL
- Sleepy Pepee Bebek Bakım Örtüsü 60x90 cm 10'lu 9,95 TL
- Hipp Organik Bebek Bisküvisi 150 gr 12,95 TL
- Dost Devam Sütü 500 ml 2,40 TL
- Eti Cicibebe Bebek Ekmeği 125 gr 2,95 TL
- Jenny & Willy Yenidoğan Bebek Bezi 40'lı 12,95 TL
- Orkid Hijyenik Ped Ultra Extra Normal 40 Adet 13,95 TL
- Orkid Hijyenik Ped Ultra Extra Gece 28 Adet 13,95 TL
- Orkid Hijyenik Ped Günlük 28 Adet 6,75 TL
- Oglumda jenyy&welly bebek bezi kullanmistim. Hic pisik yapmadi hatta oglumda pisik kremi kullanmadim desem yeridir. Yeni dogandan markwtte her zaman bulunmuyor. Bu yuzden nasipse bu sefer sleepy alicam.
Gunaydin canimYine market yolu göründü gibi
Ben onları kullanmadım canım, molfix kullanmıştım. Yeni dogan cildi hassas oluyor, ileri ki dönemde düşünülebilir.Gunaydin canimaynen yine gidicem galiba. Alt acma falan uygun geldi gozume. Oglumda bimin bezini kullanmistim hic pisik vs. Yapmamisti. Alip almama konusunda kararsizim her zaman bulunmuyor cunki. Kardesim Prima kullaniyodu gereksiz pahali dedi Sleppye gecti bundan al daha hesapli ve prima gibi diyor.
Bebegi neye alistirirsan onla gidiyo benceBen onları kullanmadım canım, molfix kullanmıştım. Yeni dogan cildi hassas oluyor, ileri ki dönemde düşünülebilir.
Alt açma örtüsü farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?