Acilde yaparlar test. jel kullanan arkadaslarin bazilarinda da kahve rengi lekeye sebep oluyormus. Ama sen once testini yaptir. Sorun cikarsa doktoruna dersin. Ama acilde ilac yazdirma doktorundan iste mutlaka.
Tesekkur ederim jelden sonra kahverengi lekelenmelerimde olmustu bi ara surekli yatiyorum onlar gecince bu seferde bu sari lekeler basladi insallah bir sorun cikmaz bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum

Terzilerde istediğini dikmiyo
Sende kumas al diktir canim. Benim makinem var kendime gore kesip dikiyorum. Terzi de cok bisey almaz. Pamuklu basma kumaslarin ne guzel cesitleri var. Hazir kiyafetler naylona kaciyo yakiyo yazin
keşke öyle istediğimi dikecek bi terzi bulsam kendi bildiklerini illa bi yerlerine yapıyolar bi elbisemi kolunu yaptrmaya vermiştm dediğm gibi yapmamış ee böyle daha iyi olur diye öyle yptm diyor Ahh ahh elbiseyi nasıl diker allah bilir küçük bi yerdeym 2 3 tane terzi var bayan zaten merkezi yerlere gidip kumaşçılarda bazen dikip satıyorya oralara bakarm artık.

Tesekkur ederim cnm pazartesi gunu gel dedi doktor insallah bir sorun yoktur bebegimde her seyden korkar oldum artik

Aaa ne para verseydin ne dikileni alsaydin canim. Sormadan biseyi yapmaya hakki yok. Memlekette bizimde tek tuk terzi var bi yaz pantalon aldim pacasini kisalttirmak icin verdim terziye biri digerinden kisa ve oyle bi kisalik yok yanlislik oldugu cok belliydi. Neymis yaa ek koyacakmis yada digerini de kisaltacakmis. Bi kavga etmeye basladim pantalonun parasini alip cikmistim hakkimi yedirmem isi bilmeyenlereee. O yuzden kendime makine aldim. Bir cok seyde diktim de bende burda kumas bulamaz oldum. Memleketten aliyodum. Bebisler dogsun hele oglusa bisey dikemem ama kizim dogunca insallah etekler elbiseler havada ucusur

Canim seker testinin ben zararli oldugunu dusunmuyorum. Seker testi yuzunden hasta dogan bir bebekte duymadim. Oglumda da yaptirdim cok sukur turp gibi. Yan komsumda iyiki yaptirmisim diyor cunki sekeri snirda cikmisti. Dogurdu hala dikkat etmek zorunda

• 26 martta bimmmme geliyor
  • Jenny & Willy Granül Sabun 1 Kg 22,90 TL
  • Jenny & Willy Bebek Sabunu 100 gr 3,25 TL
  • Jenny & Willy Bebek Kulak Çubuğu 60'lı 2,95 TL
  • Jenny & Willy Bebek Temizleme Pamuğu 60'lı 5,25 TL
  • Dalin Sıvı Deterjan 1500 ml 29,95 TL
  • Dalin Yumuşatıcı 800 ml 8,95 TL
  • Dalin Civciv Bebek Şampuanı 650 ml 15,95 TL
  • Dalin Bebek Kolonyası 150 ml 9,95 TL
  • Unibaby Hassas Dokunuş Islak Havlu 2x56 Adet 14,95 TL
  • Unibaby Biberon ve Emzik Temizleyici 500 ml 12,95 TL
  • Lionesse Bebek Tarak ve Fırça Seti 9,95 TL
  • Bebek Tırnak Bakım Seti 5,95 TL
  • Dudak Koruyucu 5,95 TL
  • Joy Star Kpük Sabun 300 ml 3,95 TL
  • Sleepy Pepee Bebek Bakım Örtüsü 60x90 cm 10'lu 9,95 TL
  • Hipp Organik Bebek Bisküvisi 150 gr 12,95 TL
  • Dost Devam Sütü 500 ml 2,40 TL
  • Eti Cicibebe Bebek Ekmeği 125 gr 2,95 TL
  • Jenny & Willy Yenidoğan Bebek Bezi 40'lı 12,95 TL
  • Orkid Hijyenik Ped Ultra Extra Normal 40 Adet 13,95 TL
  • Orkid Hijyenik Ped Ultra Extra Gece 28 Adet 13,95 TL
  • Orkid Hijyenik Ped Günlük 28 Adet 6,75 TL
  • Oglumda jenyy&welly bebek bezi kullanmistim. Hic pisik yapmadi hatta oglumda pisik kremi kullanmadim desem yeridir. Yeni dogandan markwtte her zaman bulunmuyor. Bu yuzden nasipse bu sefer sleepy alicam.

Valla ne bilim Canan Karatay gözümğ korkuttu bugun doktora da soyledim kızdı o da

Ben
Valla ne bilim Canan Karatay gözümğ korkuttu bugun doktora da soyledim kızdı o da
17. Haftada yaptırdım babanda şeker var önceki gebeliğimde suyun fazlaydı. Detaylıya gittiğimde yine suyun fazla çıkıncı doktor sordu 17de yaptırdım deyince anlamı yok erken yaptırmanın çıkmaz dedi. Bende şekeri kestiö meyve yiyorum en fazla. Bir daha yaptırmam parmak ucu baksınlar

canim kusura bakmada bu kadinin soyledigi cogu sey bos geliyor bana. Bunca zaman cogu kadin yaptirmis bu yuzden hasta dogan cocuk olmamis ama sekerin varsa ve bu testi yaptirmayip sekerinin oldugunu bilmezsen asil o zaman her anlamda tehlike basliyo. Allah korusun olumlere kadar goturuyormus canim. Gecende tvde saglik bakani da cikti bir cok aile cocuklarin asilarini yaptirmiyormus bu yuzden yaptirmayan aileler yuzunden yaptiran ailelerinde cocuklari tehdit altinda oluyor. Kizamik kabakulak vs. Olumcul sonuclari olan hastaliklar. Doktorlarimiz ne diyorsa yaptirmak lazim.

O kadar şey yaptık yorulduk aile hekimine gitmeye üşeniyoruz yalnz değilsin bende öyleyim
hiç sorma canım son dk da gittim
Kızlar bebişime hırka başladım, unutmuşum örmeği internetten baka baka yaptım, iri kıyım oldu, ilmek yada ipi tutturamamışım artık 1 yaşında gider
Canım çok güzel eline sağlık güzel günlerde giysin inşallah
Ben yaptıracağım canım. Şahsen yaptırılması taraftarıyım sonradan keşke dememek için önlem alınmalı. Benim insülin direncim de var zaten yaptırmalıyım

Sagol canim bnde bu doneme uygun seler aldm oldu suan alti genis kesim olunca gobus sigdi guzel oldu indrmde cok uygndu. Boylar kisa gelir bnaada hep denk getirdm mi bakarm oyuzden bi site vardi boy cm yaziyodu hatta:) bulursn canim yazlk o tarz elbiseler oluyo mtlaka cokda rahat olur uful uful

Sagol canim bilgi icin yine bisuru sey geliyor ama kalmaz aksama:)

Maşallah canım, saglıkla büyüsün.
Ben oğlumda yaptırmıştım. Bir sorun çıkmadı.
Zararlı olsaydı, doktorlar yapmazdı herhalde

Yine market yolu göründü gibi

Yine market yolu göründü gibi
Gunaydin canim aynen yine gidicem galiba. Alt acma falan uygun geldi gozume. Oglumda bimin bezini kullanmistim hic pisik vs. Yapmamisti. Alip almama konusunda kararsizim her zaman bulunmuyor cunki. Kardesim Prima kullaniyodu gereksiz pahali dedi Sleppye gecti bundan al daha hesapli ve prima gibi diyor.

Ben onları kullanmadım canım, molfix kullanmıştım. Yeni dogan cildi hassas oluyor, ileri ki dönemde düşünülebilir.
Alt açma örtüsü farketmiyor

Ben onları kullanmadım canım, molfix kullanmıştım. Yeni dogan cildi hassas oluyor, ileri ki dönemde düşünülebilir.
Alt açma örtüsü farketmiyor
Bebegi neye alistirirsan onla gidiyo bence oglumda bez bulamadim diye molfix aldim direk bez degistirince o zaman pisik oluyodu. Anam benim cocuklar hep durumumuzun kotu zamanina denk geliyo ne hikmetse evlendigimizde de pek iyi degildi. 2 seneye toparladik bu senede oldu olanlar ve yine hamileyim sansa bak

Kizlar bu arada ben annemlerde galiba 1 seneye yakin kalicam nisan sonu gidicez diyo esim evide toparlayip haliyle goturuyorum. Depolara koyucaz esyalari. Ortalama nasipse 6 bucuk aylik olacagiz doguma pek birsey kalmamis olacak. Sonrasinda cocuklar ele avuca gelene kadar da yola cikamam tasinamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…