Şeker yükleme testi banada istedi doktorum normalde herşeyi yaptrmiyor benimde şekerle aram yokya direk bı karsydm sonra her doktorun her dediğine inanma dedi Canan Karatay gözünü korkutmasn dediKızlar bugün kontrolüm vardı kızım iyi çok şükür 585 gr olmuş
Ac gitmediğim için yapmadı ama şeker yükleme testi yaptırmak istiyor cts tekrar cagırdı
Siz ne düşünüyorsunuz gercekten zararlı mı bebeğe
Valla en iyisini yapmssn canım kendi işini kendin yapacaksnAaa ne para verseydin ne dikileni alsaydin canim. Sormadan biseyi yapmaya hakki yok. Memlekette bizimde tek tuk terzi var bi yaz pantalon aldim pacasini kisalttirmak icin verdim terziye biri digerinden kisa ve oyle bi kisalik yok yanlislik oldugu cok belliydi. Neymis yaa ek koyacakmis yada digerini de kisaltacakmis. Bi kavga etmeye basladim pantalonun parasini alip cikmistimhakkimi yedirmem isi bilmeyenlereee. O yuzden kendime makine aldim. Bir cok seyde diktim de bende burda kumas bulamaz oldum. Memleketten aliyodum. Bebisler dogsun hele oglusa bisey dikemem ama kizim dogunca insallah etekler elbiseler havada ucusur
Benim doktorum iki seferdir 75 yaptırıyor. Eğer 50 ile yapıldığında sorun çıkarsa tekrar 75le yaptırmak lazım bizdirek 75 yapalım dediŞeker yükleme testi banada istedi doktorum normalde herşeyi yaptrmiyor benimde şekerle aram yokya direk bı karsydm sonra her doktorun her dediğine inanma dedi Canan Karatay gözünü korkutmasn dediyapmazsak ve çıkarsa daha çok üzülürsn dedi elime 50 gram glikozu verip yolladı zaten bı tabak pirinç yediğinde aldgn şekeri aliyomssn sadece aç ve bilerek yapılan bisey.
50 ile yapınca ne gibi sorun çıkıyor hiç bilmiyorum ben ikisi aynı değilmi varsa ya da yoksa bundada cikmazmi ?Benim doktorum iki seferdir 75 yaptırıyor. Eğer 50 ile yapıldığında sorun çıkarsa tekrar 75le yaptırmak lazım bizdirek 75 yapalım dedi
50 ile yapınca ne gibi sorun çıkıyor hiç bilmiyorum ben ikisi aynı değilmi varsa ya da yoksa bundada cikmazmi ?
Saol canım doktoru araym deyim yarın yaptrcam çünküEğer normal değerin üstünde çıkarsa sonuç 2. Kez tekrarlamak gerekiyormuş ama 75lik ile yapılırsa gerekmiyormuş, o yüzden bana ikinci kez yaptırmaya gerek olmasın biz seninkini 75lik yapalım dedi
Bizde de durum aynıBebegi neye alistirirsan onla gidiyo benceoglumda bez bulamadim diye molfix aldim direk bez degistirince o zaman pisik oluyodu. Anam benim cocuklar hep durumumuzun kotu zamanina denk geliyo ne hikmetse evlendigimizde de pek iyi degildi. 2 seneye toparladik bu senede oldu olanlar ve yine hamileyim sansa bak
Çok güzeller canım, renkleride şahane. Güle güle kullanın, bunlar yıkanabiliyormuEki Görüntüle 2245137 kizlar oglumun battaniyesi nasıl☺
Eki Görüntüle 2245138 bunlarda ördüğüm sepetler☺minnak kıyafetleri için
Haha bu ne ya herkeste bi kuraklık. Bende geçen sefer çalışırken erken doğurdum yine erken doğum riskim var diye ücretsiz izin aldım doğumu bekliyorum, doktorum rapor veriyordu ama benim vicdanım el vermedi. Maaş yok sigorta yok bişey alırken 3 kere düşünüyorumBizde de durum aynıkarı koca çalışıp eve 7-8 bin TL maaş girdiği dönem gelmedi de kerata karı koca işsiz olduğumuz dönemi seçti her bebek rızkıyla gelir dedik napalım artık
Demekki bu seneki hamilelerin şansı buHaha bu ne ya herkeste bi kuraklık. Bende geçen sefer çalışırken erken doğurdum yine erken doğum riskim var diye ücretsiz izin aldım doğumu bekliyorum, doktorum rapor veriyordu ama benim vicdanım el vermedi. Maaş yok sigorta yok bişey alırken 3 kere düşünüyorum
Teşekkür edrrim canım :)Çok güzeller canım, renkleride şahane. Güle güle kullanın, bunlar yıkanabiliyormu
Canım bende sleepy düşünüyorum kullanmak içim bakalım basıl olacak. Arkadaşlarım çok memnunBebegi neye alistirirsan onla gidiyo benceoglumda bez bulamadim diye molfix aldim direk bez degistirince o zaman pisik oluyodu. Anam benim cocuklar hep durumumuzun kotu zamanina denk geliyo ne hikmetse evlendigimizde de pek iyi degildi. 2 seneye toparladik bu senede oldu olanlar ve yine hamileyim sansa bak
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel kapılar açılsın. Annenin ameliyatı ne olduKizlar bu arada ben annemlerde galiba 1 seneye yakin kalicamnisan sonu gidicez diyo esim evide toparlayip haliyle goturuyorum. Depolara koyucaz esyalari. Ortalama nasipse 6 bucuk aylik olacagiz doguma pek birsey kalmamis olacak. Sonrasinda cocuklar ele avuca gelene kadar da yola cikamam tasinamam.
Eline sağlık çok güzel olmuş hepsiEki Görüntüle 2245137 kizlar oglumun battaniyesi nasıl☺
Bizde de hala tüp benekten kalma borçlar var bitiremedikHaha bu ne ya herkeste bi kuraklık. Bende geçen sefer çalışırken erken doğurdum yine erken doğum riskim var diye ücretsiz izin aldım doğumu bekliyorum, doktorum rapor veriyordu ama benim vicdanım el vermedi. Maaş yok sigorta yok bişey alırken 3 kere düşünüyorum
Aynen canim riziklariyla gelirler insallah. Saglikla dogsunlarda insan bi sekilde hallediyor para isini.Bizde de durum aynıkarı koca çalışıp eve 7-8 bin TL maaş girdiği dönem gelmedi de kerata karı koca işsiz olduğumuz dönemi seçti her bebek rızkıyla gelir dedik napalım artık
Masallah gule gule kullansin insallah canimEki Görüntüle 2245137 kizlar oglumun battaniyesi nasıl☺
Kardesim cok memnun fiyat olarakta ucuk degil 30 tl cuvariydi yanlis gormediysem. Stoklara sleppyle baslicamCanım bende sleepy düşünüyorum kullanmak içim bakalım basıl olacak. Arkadaşlarım çok memnun
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel kapılar açılsın. Annenin ameliyatı ne oldu
Eline sağlık çok güzel olmuş hepsi
Bizde de hala tüp benekten kalma borçlar var bitiremedik ☺ Birde benek hazırlıkları var haliyle
Benim ki 25. Haftada yapılacak canım nasipse 26 haftada da perinataloga kontrolüm var artık ne derseA Anneliglaiyka C A N O Orkide_sever Saye- sağolun kızlar düşünce ve deneyimlerinizi paylaştığınız için
daha 23 haftayım Banu Çiftçinin çizelgesinde 24. haftada başlıyor şeker yükleme testi
hazır iş seyahati ve dış denetimim var bahane edip 10 gün kaçacağım
o zamana kadar içime sindiririm en azından testi
Bende sanırım son ayda alacağım canımKardesim cok memnun fiyat olarakta ucuk degil 30 tl cuvariydi yanlis gormediysem. Stoklara sleppyle baslicam
Olsun canım benim, rabbim sağlık sıhhat versin. Annelerimiz bizi nasıl ne imkanlar içinde büyütmüş. Hiç bişeycik olmaz, merak etmeBebegi neye alistirirsan onla gidiyo benceoglumda bez bulamadim diye molfix aldim direk bez degistirince o zaman pisik oluyodu. Anam benim cocuklar hep durumumuzun kotu zamanina denk geliyo ne hikmetse evlendigimizde de pek iyi degildi. 2 seneye toparladik bu senede oldu olanlar ve yine hamileyim sansa bak
Çok güzeller canım, ellerine sağlık. Güzel günlerde kullanın.Eki Görüntüle 2245137 kizlar oglumun battaniyesi nasıl☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?