Şeker yükleme testi banada istedi doktorum normalde herşeyi yaptrmiyor benimde şekerle aram yokya direk bı karsydm sonra her doktorun her dediğine inanma dedi Canan Karatay gözünü korkutmasn dedi yapmazsak ve çıkarsa daha çok üzülürsn dedi elime 50 gram glikozu verip yolladı zaten bı tabak pirinç yediğinde aldgn şekeri aliyomssn sadece aç ve bilerek yapılan bisey.

Valla en iyisini yapmssn canım kendi işini kendin yapacaksn bizim terzilerin bı çoğu kendini modaci sanıyor illa bı yerlerine bişey konduracaklar

Benim doktorum iki seferdir 75 yaptırıyor. Eğer 50 ile yapıldığında sorun çıkarsa tekrar 75le yaptırmak lazım bizdirek 75 yapalım dedi

50 ile yapınca ne gibi sorun çıkıyor hiç bilmiyorum ben ikisi aynı değilmi varsa ya da yoksa bundada cikmazmi ?

Eğer normal değerin üstünde çıkarsa sonuç 2. Kez tekrarlamak gerekiyormuş ama 75lik ile yapılırsa gerekmiyormuş, o yüzden bana ikinci kez yaptırmaya gerek olmasın biz seninkini 75lik yapalım dedi

Eklentiler

• 7E972731-A4B1-4B76-9288-594B61D06166.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 22
Bizde de durum aynı karı koca çalışıp eve 7-8 bin TL maaş girdiği dönem gelmedi de kerata karı koca işsiz olduğumuz dönemi seçti her bebek rızkıyla gelir dedik napalım artık

Bizde de durum aynı karı koca çalışıp eve 7-8 bin TL maaş girdiği dönem gelmedi de kerata karı koca işsiz olduğumuz dönemi seçti her bebek rızkıyla gelir dedik napalım artık
Haha bu ne ya herkeste bi kuraklık. Bende geçen sefer çalışırken erken doğurdum yine erken doğum riskim var diye ücretsiz izin aldım doğumu bekliyorum, doktorum rapor veriyordu ama benim vicdanım el vermedi. Maaş yok sigorta yok bişey alırken 3 kere düşünüyorum

Demekki bu seneki hamilelerin şansı bu

Canım bende sleepy düşünüyorum kullanmak içim bakalım basıl olacak. Arkadaşlarım çok memnun
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel kapılar açılsın. Annenin ameliyatı ne oldu
Eki Görüntüle 2245137 kizlar oglumun battaniyesi nasıl☺

Eki Görüntüle 2245138 bunlarda ördüğüm sepetler ☺minnak kıyafetleri için
Eline sağlık çok güzel olmuş hepsi
Bizde de hala tüp benekten kalma borçlar var bitiremedik Birde benek hazırlıkları var haliyle

Aynen canim riziklariyla gelirler insallah. Saglikla dogsunlarda insan bi sekilde hallediyor para isini.

Kardesim cok memnun fiyat olarakta ucuk degil 30 tl cuvariydi yanlis gormediysem. Stoklara sleppyle baslicam

Benim ki 25. Haftada yapılacak canım nasipse 26 haftada da perinataloga kontrolüm var artık ne derse
Kardesim cok memnun fiyat olarakta ucuk degil 30 tl cuvariydi yanlis gormediysem. Stoklara sleppyle baslicam
Bende sanırım son ayda alacağım canım Fiyatı uygun, yerli ürün, içeriği de temiz deniyor daha neler olsun

Olsun canım benim, rabbim sağlık sıhhat versin. Annelerimiz bizi nasıl ne imkanlar içinde büyütmüş. Hiç bişeycik olmaz, merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…