Aynen canim hatta nette izlemistim bi adam bezleri karsilastiriyor. Primayla es deger emiciligi varmis

Olsun canım benim, rabbim sağlık sıhhat versin. Annelerimiz bizi nasıl ne imkanlar içinde büyütmüş. Hiç bişeycik olmaz, merak etme
Aynen canim. Yani son iki kardes sansliymisiz hazir bez baglamis annem ama ilk iki ablama eski usul amerikan bezi baglamis. Herkesin mabadi duruyor cok sukur

kizlarrrr bugün bunlar hiç beklemediğim birinden geldi kv min bı arkadaşı yapıp göndermiş çok hoşuma gitti yaa kadını hiç görmedim bile nasıl teşekür edecegimide bilemedim beklemedgnden gelince insan daha bı seviniyor çok güzeller ❤ Allah'ım inşallah giydirmeyi üstünde görmeyide nasip eder

Aynen canim hatta nette izlemistim bi adam bezleri karsilastiriyor. Primayla es deger emiciligi varmis
Aslında bezin en önemli özelliği bence emici olması ve petrol türevi icermemesi bebek alıştığı şeyi seviyor dediğin gibi ben hala karar vermedim son ay alirm diye düşündüm.

Evet canım instagram kullanıyorsanız mühendisinoğlu sayfasına bakabilirsiniz. Orda bebeklerle ilgili herşey inceleniyor. Şampuan, pişik kremi, oto koltuğu bile
Çok güzel hepsi canım sağlıklı günlerde kullansın inşallah miniğin

Ayy cok guzeller gule gule giysin canim

Sosyal medya olarak bi siz varsiniz bi whatsappim var canim baska sosyal ag kullanmiyorummm

Saol canım cümlemizinki inşallah mühendisinoglunada baktım güzel bı sayfa gerçekten

Neymis kiz onlarrr oglumda komili kullanmistim. Bunlarda ne kullanirim bilmiyorum
Canım ben sana güvenilir olan yıldızlar listesi var atayım bir bak. Benek bezlerinde de aynı durum söz konusu, pişik kremlerinde de
Saol canım cümlemizinki inşallah mühendisinoglunada baktım güzel bı sayfa gerçekten
Evet canım çok faydalı oluyor yıldızlar listesine mutlaka bak

Canım ben sana güvenilir olan yıldızlar listesi var atayım bir bak. Benek bezlerinde de aynı durum söz konusu, pişik kremlerinde de

Evet canım çok faydalı oluyor yıldızlar listesine mutlaka bak
Sagol canim cok iyi olur.
Ayy bu arada usuttum mu cozemedim. sabahtan beri bi kasik agrisi bi bel agrisi var sanki. surekli afedersiniz wc ihtiyacim var gibi hissediyorum. Bebekler mi baski yapiyor cozemedim. Yemekten sonra bi acil yolu gorunuyo bana galibaaaa

Bende bel ağrısı ve vajinal ağrı var canım bugün druma mesaj attım parol içmemi yarına kadar devam ederse gelmemi söyledi gideceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…