Insallah gecer canim. Sabahtan beri dinlenemedim bende az uzansam gecer mi diye yaticam. Gecmezse acile gidicem canim. Cuma da ayrintiliya giricem diye direk kendi doktoruma gitmeyeyim dedim.Bende bel ağrısı ve vajinal ağrı var canım bugün druma mesaj attım parol içmemi yarına kadar devam ederse gelmemi söyledi gideceğim sanırım
Cokk cokkk tesekkur ederim canimmmCanım sana gönderdiğim linke basıp tamamını okuyabilirsin instagramın olması gerekmiyor incele mutlakaOrkide_sever
İnşallah işine yarar canımCokk cokkk tesekkur ederim canimmmhepsini incelicem
İnşallah işine yarar canım ne demekSaye- teşekkürler canım listeler için çok işe yarayacak kaydettim hepsini
Evet canım, eskiden bebek büyütmek daha zormuşAynen canim. Yani son iki kardes sansliymisiz hazir bez baglamis annem ama ilk iki ablama eski usul amerikan bezi baglamis. Herkesin mabadi duruyor cok sukur
Çok güzeller canım, saglıkla sıhhatle gelsin, giysin cicilerini.Eki Görüntüle 2245284 kizlarrrr bugün bunlar hiç beklemediğim birinden geldikv min bı arkadaşı yapıp göndermiş çok hoşuma gitti yaa kadını hiç görmedim bile nasıl teşekür edecegimide bilemedim beklemedgnden gelince insan daha bı seviniyor çok güzeller ❤ Allah'ım inşallah giydirmeyi üstünde görmeyide nasip eder
Ayyy çok güzeller, Rabbim sağlıkla huzurla giydirmeye nasip etsinEki Görüntüle 2245284 kizlarrrr bugün bunlar hiç beklemediğim birinden geldikv min bı arkadaşı yapıp göndermiş çok hoşuma gitti yaa kadını hiç görmedim bile nasıl teşekür edecegimide bilemedim beklemedgnden gelince insan daha bı seviniyor çok güzeller ❤ Allah'ım inşallah giydirmeyi üstünde görmeyide nasip eder
Saol canım amiinnn inşallahAyyy çok güzeller, Rabbim sağlıkla huzurla giydirmeye nasip etsin
Gunaydin canimmGünaydın kızlar
Gunaydin canim. Hayirli haberlerle gel insallahGünaydın kızlar hastaneye gidicem şeker yüklemesi için randevu aldım kadın doğumdan inşallah sonuç olumlu olur
Canim takilma biliyosun her doktorun tedavisi bile farkli. Ultrason cihazindan, yada sat degilde transfere gore tabi farkli cikacak sonuc. Ve cokta geri bi tarih cikmamis takilma bosuna. Bebisin de iyiymis bak cok sukur. Seker sonucunda iyi cikar insallah.Kızlar şekeri yüklüyorum şuan kendime doktor ultrasonla baktı minigime iyi dedi rahîm ağzına suyuna yalnz bebeğin 24+3 değil 23+1 yanlış biliyosn dedi gelişmi iyi ama bebeğim küçülmü diye düşünme dedi sıkıntı yok dedi valla iyimi dedi kötümu dedi anlamadmayrıntılıdada Kendi doktorumada hep haftası aynı çıktı transfer tarihini baz aldı sat yazmadı bu doktor
Ayy hadi bakalım canım ayrıntıli vaktin geldiCanim takilma biliyosun her doktorun tedavisi bile farkli. Ultrason cihazindan, yada sat degilde transfere gore tabi farkli cikacak sonuc. Ve cokta geri bi tarih cikmamis takilma bosuna. Bebisin de iyiymis bak cok sukur. Seker sonucunda iyi cikar insallah.
Bende nasipse yarin ki ayrintiliyi merakla bekliyorum. Insallah muayene yeri bulabilirim devlete gidicektim. Yer yoksa son anda ozele para bayilmam gerekebilir.
Kuzumm senin bebis kiz miydi erkek miydi ?Evet canım, eskiden bebek büyütmek daha zormuş
Çok güzeller canım, saglıkla sıhhatle gelsin, giysin cicilerini.
Cnm slm kaçıncı haftaya kadar bakılıyormuş şekereKızlar şekeri yüklüyorum şuan kendime doktor ultrasonla baktı minigime iyi dedi rahîm ağzına suyuna yalnz bebeğin 24+3 değil 23+1 yanlış biliyosn dedi gelişmi iyi ama bebeğim küçülmü diye düşünme dedi sıkıntı yok dedi valla iyimi dedi kötümu dedi anlamadmayrıntılıdada Kendi doktorumada hep haftası aynı çıktı transfer tarihini baz aldı sat yazmadı bu doktor
24 - 27 sanırım canım doktorum bu hafta yaptrabilirsn dedi banaCnm slm kaçıncı haftaya kadar bakılıyormuş şekere
Enabiza duser diye dusunuyorum canim. Bende randevu alamadigim icin aniden gidicem. Normalde o hastanede kadin doguma gidip onun beni perinatologa gondermesi gerekiyor diye randevu alamiyorum netten falan. Bende ugrasmak yerine lak diye gidiyorumAyy hadi bakalım canım ayrıntıli vaktin geldiinşallah bi boşluk falan olurda alır hemen ben üni hastanesine gidecektm gün bulamamistm bende içimden öyle dedim aynen doktora trasnfer tarihine göre hesaplarsan tabiki farklı çıkar yani gelişimi iyiya çok şükür o bana yeter sonuclari yarın çıkarmis tekrar gelirim artk e nabiza dusse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?