- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Bakicam akşama düşerse belki iyi olur. Öyle gidince daha iyi oluyor günü geldi diye bazen hemen aliveriyolarEnabiza duser diye dusunuyorum canim. Bende randevu alamadigim icin aniden gidicem. Normalde o hastanede kadin doguma gidip onun beni perinatologa gondermesi gerekiyor diye randevu alamiyorum netten falan. Bende ugrasmak yerine lak diye gidiyorum
Yer varsa ordaki makinelerden direk randevu alabiliyorum alamazsam arkama baka baka ozele gidicem ama hangi hastane ne kadardir bakmadim sormadim korkuyorum cokkk pahalidirrrBakicam akşama düşerse belki iyi olur. Öyle gidince daha iyi oluyor günü geldi diye bazen hemen aliveriyolar
Ben bugün hastanedeyim canım amcamın kızını çocuk nefrolojiye getirdik pek katılamıyorumBebisler buyudukce herkes bi dagildi kizlar nerelerdesiniz?
Ayrıntılı için mi gideceksin canım senYer varsa ordaki makinelerden direk randevu alabiliyorum alamazsam arkama baka baka ozele gidicem ama hangi hastane ne kadardir bakmadim sormadim korkuyorum cokkk pahalidirrr
Gecmis olsun canim. Hayrola noldu. Ne bolumu o?Ben bugün hastanedeyim canım amcamın kızını çocuk nefrolojiye getirdik pek katılamıyorum
Evet canimAyrıntılı için mi gideceksin canım sen
Sağol canım böbrekleriyle ilgili sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor ona bakılacakGecmis olsun canim. Hayrola noldu. Ne bolumu o?
İkiz olunca belki alırlar hemen canım. Yada süresi geçmeden randevu verirlerEvet canim
Gecmis olsun canim insallah en kisa surede tamamen cozulur sorunu.Sağol canım böbrekleriyle ilgili sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor ona bakılacak
En son 23 haftaliga kadar yapilabiliyo ayrintili galiba. 21-22 haftaligiz. Yani cumartesiden cumartesiye gun atlayinca cuma cok snirda kaliyoİkiz olunca belki alırlar hemen canım. Yada süresi geçmeden randevu verirler
Erkek canımKuzumm senin bebis kiz miydi erkek miydi ?
O ölçümden ölçüme fark ediyor canım, inşallah testi başarı ile geçersinizKızlar şekeri yüklüyorum şuan kendime doktor ultrasonla baktı minigime iyi dedi rahîm ağzına suyuna yalnz bebeğin 24+3 değil 23+1 yanlış biliyosn dedi gelişmi iyi ama bebeğim küçülmü diye düşünme dedi sıkıntı yok dedi valla iyimi dedi kötümu dedi anlamadmayrıntılıdada Kendi doktorumada hep haftası aynı çıktı transfer tarihini baz aldı sat yazmadı bu doktor
Sağol canım inşallahGecmis olsun canim insallah en kisa surede tamamen cozulur sorunu.
Evet az kalmış vaktin.aklında bulunsun Doğum evinde de var ayrıntılı usg. Özelde de radyolog var bakan hastanelerde. Perinatalog istersen Ahmet başarana yada Ali Acar’a gidebilirsin kuzumEn son 23 haftaliga kadar yapilabiliyo ayrintili galiba. 21-22 haftaligiz. Yani cumartesiden cumartesiye gun atlayinca cuma cok snirda kaliyokisacasi daha 1 hafta vaktim olmus oluyor. Bulamazsam yer artik normal kadin doguma gidip ordan perinatologa gondermesini isterim. Esim surekli izin alamam derse ozele giderim
Bence kesinlikle perinatalog bakmalı. İmkanın varsa perinataloğa git canımKızlar bende Bugun ikili test sonucumu aldım çok şükür doktorum sonuç güzel bi sorun yok Dedi kızım olabilirmiş ama daha kesin değil Dedi sadece kız gbi duruyor Dedi ayrıntılı ultrason icin şimdiden randevu al Dedi ama benim gittiğim hastahanede perinatolog yokmuş hastahaneden alacaksan radyoloji bölümünden al yada üniversite hastahanesinden randevu al Dedi sizce ranyolog yada perinatolog fark eder mi hangisinden randevu alayım
İnşallah geçeriz canımO ölçümden ölçüme fark ediyor canım, inşallah testi başarı ile geçersiniz
Kızlar bende Bugun ikili test sonucumu aldım çok şükür doktorum sonuç güzel bi sorun yok Dedi kızım olabilirmiş ama daha kesin değil Dedi sadece kız gbi duruyor Dedi ayrıntılı ultrason icin şimdiden randevu al Dedi ama benim gittiğim hastahanede perinatolog yokmuş hastahaneden alacaksan radyoloji bölümünden al yada üniversite hastahanesinden randevu al Dedi sizce ranyolog yada perinatolog fark eder mi hangisinden randevu alayım
Canım gözün aydın inşallah ayrıntılnda ikili sonucun gibi güzel gelir Allah'ın izni ileKızlar bende Bugun ikili test sonucumu aldım çok şükür doktorum sonuç güzel bi sorun yok Dedi kızım olabilirmiş ama daha kesin değil Dedi sadece kız gbi duruyor Dedi ayrıntılı ultrason icin şimdiden randevu al Dedi ama benim gittiğim hastahanede perinatolog yokmuş hastahaneden alacaksan radyoloji bölümünden al yada üniversite hastahanesinden randevu al Dedi sizce ranyolog yada perinatolog fark eder mi hangisinden randevu alayım
Hastaneden hastaneye değişir canım bence fiyatı, eğer yer bulamazsan hemen görüşte bı kaç yerle ona göre birine karar ver ben 350 vermiştimYer varsa ordaki makinelerden direk randevu alabiliyorum alamazsam arkama baka baka ozele gidicem ama hangi hastane ne kadardir bakmadim sormadim korkuyorum cokkk pahalidirrr
Sağol canım insallah üniversite hastahanesinde peritanalog kadın Doğum doktoru olarak sadece bir tane doktor var galiba ondan randevu alıcamCanım gözün aydın inşallah ayrıntılnda ikili sonucun gibi güzel gelir Allah'ın izni ileayrıntılıda kime gidersen iyi biri olsun ayrıntılınin hakkını versin yani dikkat et 10 dk bakıp göndermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?