Kızlar şimdi üniversite hastahanesini aradım perinatolji den randevu icin ama malesef randevu vermediler Mayıs ayında olması gerekiyor mus ayrıntılı ultrason Mayıs ayı randevuları da doluymuş napıcam şimdi ben ya
Kızlar şimdi üniversite hastahanesini aradım perinatolji den randevu icin ama malesef randevu vermediler Mayıs ayında olması gerekiyor mus ayrıntılı ultrason Mayıs ayı randevuları da doluymuş napıcam şimdi ben ya
Canım eğer özel e kalırsan Ahmet Başaran a iyi diyorlar 350 diye duymuştum ayrıntılısını, ikiz De değişir mi bilmem özel polikliniği varmış meram yeni yol da
Benim nasipse pazartesi kontrolüm var ama doktor aç veya tok gel demedi hiç bilmiyorum sanırım gidince soracağım ben tetanoz aşımı yaptırdım ondan bahsetmişti sadece
Benim nasipse pazartesi kontrolüm var ama doktor aç veya tok gel demedi hiç bilmiyorum sanırım gidince soracağım ben tetanoz aşımı yaptırdım ondan bahsetmişti sadece
Evet az kalmış vaktin.aklında bulunsun Doğum evinde de var ayrıntılı usg. Özelde de radyolog var bakan hastanelerde. Perinatalog istersen Ahmet başarana yada Ali Acar’a gidebilirsin kuzum
Dogum evine 1 kere gittim canim yolumuzun uzeri diye. Tovbeler olsun konya egitim daha iyi oyle diyeyim.o ne suratsizlikti icerdekilerin resmen zorla calisiyolar. Hamile bunlar diyen yok. Doktorlar kendi aralarinda sohbet ediyor keyifleri gelince siradakini cagiriyorlar resmen. Hos sirada yok gozlerine gorunursen aliyorlar. Kadinin biri kayit acsinlar diye bekliyodu doguracakti yanimda az daha
Canım eğer özel e kalırsan Ahmet Başaran a iyi diyorlar 350 diye duymuştum ayrıntılısını, ikiz De değişir mi bilmem özel polikliniği varmış meram yeni yol da