Kızlar şimdi üniversite hastahanesini aradım perinatolji den randevu icin ama malesef randevu vermediler Mayıs ayında olması gerekiyor mus ayrıntılı ultrason Mayıs ayı randevuları da doluymuş napıcam şimdi ben ya

Bende tam sana ara hemen bı taneyse doktor diyecektm dolu oluyor çünkü hep devlet Hastanesi'ne bak bide ordada bulamazsan özele sor bide bakalım .

Yer varsa ordaki makinelerden direk randevu alabiliyorum alamazsam arkama baka baka ozele gidicem ama hangi hastane ne kadardir bakmadim sormadim korkuyorum cokkk pahalidirrr
Canım eğer özel e kalırsan Ahmet Başaran a iyi diyorlar 350 diye duymuştum ayrıntılısını, ikiz De değişir mi bilmem özel polikliniği varmış meram yeni yol da

Benim nasipse pazartesi kontrolüm var ama doktor aç veya tok gel demedi hiç bilmiyorum sanırım gidince soracağım ben tetanoz aşımı yaptırdım ondan bahsetmişti sadece
Darısı başına canım güzel sonuçlar al inşallah doktorun ne kadarlık nasıl yaptıracagını söyler mutlaka .

Dogum evine 1 kere gittim canim yolumuzun uzeri diye. Tovbeler olsun konya egitim daha iyi oyle diyeyim.o ne suratsizlikti icerdekilerin resmen zorla calisiyolar. Hamile bunlar diyen yok. Doktorlar kendi aralarinda sohbet ediyor keyifleri gelince siradakini cagiriyorlar resmen. Hos sirada yok gozlerine gorunursen aliyorlar. Kadinin biri kayit acsinlar diye bekliyodu doguracakti yanimda az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…