Şeker sonucum çıktı şükür iyi geldi bunuda atlattık
Gözünaydın canım darısı başımıza
Canım hiç girmedim ben sadece hasta götürdüm aciline Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Genelde ikizlere daha pahaliymis canim. Ama yarin yer bulamazsam aricam hasteneleri.
Ben Ali hocaya 300 verdim canım. Hatta kendisi de bu sonucu iyi saklamamı söyledi. Ankara’da yaptırsan 1200 den aşağı değil dedi. Haklı da. Temmuz anneleri grubunda ikiz olanlar var perinatalog normalde 800 diyorsa ikiz gebeye iki katı diyormuş Çok pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun

Sagol canim bu ali beye randevusuz gidilmiyor tabi dimii. Varsa sende randevu alabilecegim numarasi atarmisin. Yarin giremezsem hemen ararim

Sagol canim bu ali beye randevusuz gidilmiyor tabi dimii. Varsa sende randevu alabilecegim numarasi atarmisin. Yarin giremezsem hemen ararim
Canım sana özelden yazayım sekreterinin numarasını. Detaylı zamanının geçeceğini belirtirsen erkene verir. Birde ulaşmazsan mesaj at o sana döner canım

Gunaydin kizlarrr hadi dua edin bize bugun doktora girebileyim bebislerimin de sagligi iyi ciksin
Hayırlı haberlerle inşallah canım. Bende dra geldim bugün randevum yok biraz beklemem gerekiyor. Vajinal ağrım var o sebeple geldim haftaya Cumartesi normalde kontrolüm

Ay canım sonucunu bizede bildir. Sen progesteronu kesmişmiydin?
Haber ederim canım inşallah önemli değildir. Yok canım kesmedim daha hala devam ediyorum. Haftada bir de proluton yaptırıyorum. Ama elimde son bir tane kaldı bulamazsam ne yayapacağım hiç bilmiyorum
Amin canim sagoll. Gecmis olsun insallah onemli bisey degildir.
İnşallah önemli değildir canım bende merak ediyorum bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…