İkinzde çok tatlisnz ❤❤❤
Orasini ben dusuneyim artik canimmYok canım, zahmet etme valla. Sen kızına yap. Almış kabul etmiş say. Çok teşekkür ederim
Gözünaydın canım darısı başımızaŞeker sonucum çıktışükür iyi geldi bunuda atlattık
Canım hiç girmedim ben sadece hasta götürdüm acilineDogum evine 1 kere gittim canim yolumuzun uzeri diye. Tovbeler olsun konya egitim daha iyi oyle diyeyim.o ne suratsizlikti icerdekilerin resmen zorla calisiyolar. Hamile bunlar diyen yok. Doktorlar kendi aralarinda sohbet ediyor keyifleri gelince siradakini cagiriyorlar resmen. Hos sirada yok gozlerine gorunursen aliyorlar. Kadinin biri kayit acsinlar diye bekliyodu doguracakti yanimda az daha
Ben Ali hocaya 300 verdim canım. Hatta kendisi de bu sonucu iyi saklamamı söyledi. Ankara’da yaptırsan 1200 den aşağı değil dedi. Haklı da. Temmuz anneleri grubunda ikiz olanlar var perinatalog normalde 800 diyorsa ikiz gebeye iki katı diyormuşGenelde ikizlere daha pahaliymis canim. Ama yarin yer bulamazsam aricam hasteneleri.
Sagol canim bu ali beye randevusuz gidilmiyor tabi dimii. Varsa sende randevu alabilecegim numarasi atarmisin. Yarin giremezsem hemen ararimGözünaydın canım darısı başımıza ☺
Canım hiç girmedim ben sadece hasta götürdüm aciline ☺ Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
Ben Ali hocaya 300 verdim canım. Hatta kendisi de bu sonucu iyi saklamamı söyledi. Ankara’da yaptırsan 1200 den aşağı değil dedi. Haklı da. Temmuz anneleri grubunda ikiz olanlar var perinatalog normalde 800 diyorsa ikiz gebeye iki katı diyormuşÇok pahalı Allah herkesin yardımcısı olsun
Orasini ben dusuneyim artik canimmyapicamm oyle istiyorummm
Canım sana özelden yazayım sekreterinin numarasını. Detaylı zamanının geçeceğini belirtirsen erkene verir. Birde ulaşmazsan mesaj at o sana döner canımSagol canim bu ali beye randevusuz gidilmiyor tabi dimii. Varsa sende randevu alabilecegim numarasi atarmisin. Yarin giremezsem hemen ararim
Be zahmeti ben seve seve yapiyorum bebek isleriniiiGerçekten zahmet etme canım
Benim bebeler örgü giyemiyor canım. Annem çok yapmıştı oğlumda, hepsi yeni duruyor. Hiç gerek yok. Yorma kendini:) yada ihtiyacı olan birine yapBe zahmeti ben seve seve yapiyorum bebek isleriniii
Günaydın canım, inşallah bebişlerin iyidir. Güzel haberlerle gelinGunaydin kizlarrrhadi dua edin bize bugun doktora girebileyim bebislerimin de sagligi iyi ciksin
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydin kizlarrrhadi dua edin bize bugun doktora girebileyim bebislerimin de sagligi iyi ciksin
Hayırlı haberlerle inşallah canım. Bende dra geldim bugün randevum yok biraz beklemem gerekiyor. Vajinal ağrım var o sebeple geldim haftaya Cumartesi normalde kontrolümGunaydin kizlarrrhadi dua edin bize bugun doktora girebileyim bebislerimin de sagligi iyi ciksin
Ay canım sonucunu bizede bildir. Sen progesteronu kesmişmiydin?Hayırlı haberlerle inşallah canım. Bende dra geldim bugün randevum yok biraz beklemem gerekiyor. Vajinal ağrım var o sebeple geldim haftaya Cumartesi normalde kontrolüm
Amin canimmmmGünaydın canım, inşallah bebişlerin iyidir. Güzel haberlerle gelin
Amin canim sagolllGünaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Amin canim sagoll. Gecmis olsun insallah onemli bisey degildir.Hayırlı haberlerle inşallah canım. Bende dra geldim bugün randevum yok biraz beklemem gerekiyor. Vajinal ağrım var o sebeple geldim haftaya Cumartesi normalde kontrolüm
Aa bende de yaziyorGünaydın hayırlı sabahlar
Profillerde anne yazıyor
Haber ederim canım inşallah önemli değildir. Yok canım kesmedim daha hala devam ediyorum. Haftada bir de proluton yaptırıyorum. Ama elimde son bir tane kaldı bulamazsam ne yayapacağım hiç bilmiyorumAy canım sonucunu bizede bildir. Sen progesteronu kesmişmiydin?
İnşallah önemli değildir canım bende merak ediyorum bakalım ne diyecekAmin canim sagoll. Gecmis olsun insallah onemli bisey degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?