Kızlar ben hiç sol yanıma yatamıyorum nefesim sıkışıyor. Hep sağa yatıyorum bu sola yatmak şartmı acaba? Saye- canom doktoruna sorabilirmisin sol yan yatmak şartmı?
Sart degil diye biliyorum canim ama kan akisi icin daha iyi diyorlar. Sirt ustu fazla yatmak iyi degilmis bende cok sirt ustu yatiyorum. Yan yatinca kaburgalarim aciyorrr

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar. Aranızda clexane kullanan var mı? Doktor bana tedbiren clexane a doğuma kadar devam edelim dedi. Aslında pıhtılaşma sorunum yok ama 5.tüp bebekle olunca tedbiren herşeyi denemiştik clexane için devlette kadın doğum doktoru bana rapor çıkartır mı acaba bilginiz var mı? Bir de rapor çıkarınca kaç tane birden alınıyor?

Kızlar ben hiç sol yanıma yatamıyorum nefesim sıkışıyor. Hep sağa yatıyorum bu sola yatmak şartmı acaba? Saye- canom doktoruna sorabilirmisin sol yan yatmak şartmı?
Canım sorayım girince inşallah. Ama geçen hafta eğitimde ya sağa yada sola yatılmalı özellikle 25. Haftadan sonra sırt üstü çok tercih edilmemeli dediler. Bende genelde sağa yatıyorum

Canım ben kullanıyorum. Raporlu benim ilacım tıp fakültesindeki drum çıkarttı raporu. Özeldeki drunun ssk ile anlaşması varsa o da çıkarabilir geçen yıl tüp bebek drum çıkardı. 9 kutuya kadar yazdırıp alabiliyorsun ilacını

Cnm slm sağlık ocağında aile hekimi yazıyor özel doktorunun reçetesini götürürsen ben hep öyle aldım

Tamam canım çok sağol. Kendi doktorum sgk anlaşmalı değil ama devlette gittiğim bi doktor var ondan rica edicem bakalım inşallah çıkarır yoksa 10 günde bir gidip yazdırmak zor oluyor. Gerçi 9 kutu birden nasıl bulurum o da ayrı mesele, eczanelerde ilça kıtlığı var

Bir de kan sulandırıcı kullananlara normal doğum yaptırmıyorlarmış diye okumuştum bir yerde bi fikrin var mı bu konuda?

Ben de tedbir amaçlı Doğuma kadar kullanıcam canım ben özel e gidiyorum oradaki kadın dogum doktorum rapor çıkarttı tek seferde 1 aylık iğne yazdı benim doktorum belki daha fazlası da yazılabilir devlette de çıkarırlar büyük ihtimalle raporu doktoruna söyle rapor çıkartmak istiyorum diye

Kızlar detaylı ultrason icin malesef peritanalog bulamadım bende radyoloji den randevu aldım ama renkli ultrason olmuycagını söylediler Siyah beyaz olacağını söylediler sizler detaylı ultrasonda renkli olarak mı gördünüz bebeğinizi yoksa herzamnki gbi siyah beyaz mı ben anlamadım şimdi ya nasıl olcak bu detaylı ultrason

Devletteki doktorda şansımı bi deneyeyim bakalım ben de.

Canım sen Balıkesirdeydin galiba değil mi. Detaylı ultrason hakkında bilgim yok ama izmire gelme şansın olursa irenbenin periontoloğu çok iyi diyorlar. Bir de senin detaylı ne zama olacak? 20.haftadan sonra yapılmıyor mu?

Normalde incelemeleri siyah beyaz ekranda yaptı sonra renkli ultrasona geçti ve bana yüzünün resmini verdi, sadece güzel görüntü için yani. İncelemelerde renkli usg yapmadı. Ve muayenenin başından sonuna kadar herseyini cdye yükledi, birde renki çıktı verdi.

İyi en azından Ali bey de bulabilmişsin. Muayenehanesi nerede Ali bey in, birde soyadı ne,bizi haberdar edersin bebişlerini görüp

Yok canım ben Manisa da yım randevum 29 Nisan o zaman a 21 hafta olcak canım doktorum şimdiden randevu al sonra bulamazsın Dedi o yüzden şimdiden randevu aldım acaba İrenbe de ücret ne kadar bi bileğin varmı yakınım İzmir e gidebilirim aslında

İyi en azından Ali bey de bulabilmişsin. Muayenehanesi nerede Ali bey in, birde soyadı ne,bizi haberdar edersin bebişlerini görüp
Insallah canim Ali acar. Konum aldim seker fabrikasinin orasi falan dediler de. Yabancisi olunca buranin navigasyonla gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…