Malesef hiç bilgim yok canım benim daha detaylıya çok var diye hiç gündeme gelmedi ondan sormadım.Yok canım ben Manisa da yım randevum 29 Nisan o zaman a 21 hafta olcak canım doktorum şimdiden randevu al sonra bulamazsın Dedi o yüzden şimdiden randevu aldım acaba İrenbe de ücret ne kadar bi bileğin varmı yakınım İzmir e gidebilirim aslında
Evet canım zor bulunuyor muadilini bulabilirsin kuzum o yoksa. Ben bugün yazdırdım eczacı arkadaş ayarlardı sağolsun banaTamam canım çok sağol. Kendi doktorum sgk anlaşmalı değil ama devlette gittiğim bi doktor var ondan rica edicem bakalım inşallah çıkarır yoksa 10 günde bir gidip yazdırmak zor oluyor. Gerçi 9 kutu birden nasıl bulurum o da ayrı mesele, eczanelerde ilça kıtlığı var
Bana iki drumda 35. Haftayı görürsen normal olur dedi canım birde ikiz benim ki yani.Bir de kan sulandırıcı kullananlara normal doğum yaptırmıyorlarmış diye okumuştum bir yerde bi fikrin var mı bu konuda?
Ayyy canim gecmis olsunnnn. Duzelir dimi bu kisalmaKızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Ay canım geçmiş olsun, sana demiştim randevunu öne çek ikiz için 3 hafta çok diye, iyiki kendini dinleyip gitmişsin, bazı doktorlar ikizlerde işi daha sıkı tutmalı. Benim canım yandı sizinki yanmasın. Benimde pzt 4.5 cm iken cuma birden açılmıştı ikiz her zaman risk. İnşallah yatarak koruyacak seni. Artık dikişi önermedi değil mi? Zaten progesteron kullanıyordun şimdi ne verdi?Kızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Ayyy canim gecmis olsunnnn. Duzelir dimi bu kisalma
Sağol canım bu saatten sonra artar mo bilmiyorum kuzum. Ama inşallah daha fazla kısalmaz, az daha büyüsün bebeklerim inşallah vakitlerini beklesinlerAyyy canim gecmis olsunnnn. Duzelir dimi bu kisalma
Yaaa korktum vallahiiiAy canım geçmiş olsun, sana demiştim randevunu öne çek ikiz için 3 hafta çok diye, iyiki kendini dinleyip gitmişsin, bazı doktorlar ikizlerde işi daha sıkı tutmalı. Benim canım yandı sizinki yanmasın. Benimde pzt 4.5 cm iken cuma birden açılmıştı ikiz her zaman risk. İnşallah yatarak koruyacak seni. Artık dikişi önermedi değil mi? Zaten progesteron kullanıyordun şimdi ne verdi?
Yok canım kısalan rahim uzamıyormuş ama tedavi istirahat ile dahada kısalması engelleniyormuş.
Rabbim vaktinde saglikla kavusmak nasip etsin bebeklerine canim. Sen boyle dedin yaa ben kotu oldum resmen. Agrimayan yerlerim agriyo sanki son 2 saat gecsede gitsem doktora.Sağol canım bu saatten sonra artar mo bilmiyorum kuzum. Ama inşallah daha fazla kısalmaz, az daha büyüsün bebeklerim inşallah vakitlerini beklesinler
Ay canım geçmiş olsun, sana demiştim randevunu öne çek ikiz için 3 hafta çok diye, iyiki kendini dinleyip gitmişsin, bazı doktorlar ikizlerde işi daha sıkı tutmalı. Benim canım yandı sizinki yanmasın. Benimde pzt 4.5 cm iken cuma birden açılmıştı ikiz her zaman risk. İnşallah yatarak koruyacak seni. Artık dikişi önermedi değil mi? Zaten progesteron kullanıyordun şimdi ne verdi?
Yok canım kısalan rahim uzamıyormuş ama tedavi istirahat ile dahada kısalması engelleniyormuş.
Rabbim vaktinde saglikla kavusmak nasip etsin bebeklerine canim. Sen boyle dedin yaa ben kotu oldum resmen. Agrimayan yerlerim agriyo sanki son 2 saat gecsede gitsem doktora.
Canım sağol inşallah dayanırlar daha fazla kısalmaz. Dikiş önermedi canım haftan ileri dedi. Elimden gelen yatmak dua. Progestanı günde üç kere 200 e çıktı, adalat başladı, bugün ve yarın akciğer gelişimi için ikişer tane celeston yapılacak bugün yaptırdım.
Ayy valla her gun haldir huldur ev supuruyorum. Hafta sonlari saatlerce yuruyorum falan. Bundan sonra yavaslamamin vakti geldi. Insallah seninde bebisler dayanir vaktinde gelirler. yatman ise yarar canim. Dualarim seninleAman canım dikkat et ben elime doğru düzgün süpürge almadım, iş yapmadım arada yaptım. Yorma kendini dr bana senin yapacağın en iyi şey dinlenmek dedi. Benim en büyük hatam çok gezdim sanırım
Evet canım ben erken haftalarda iki druma da sordum ikisi de önermedi. O da rahme müdahale ve enfeksiyon daha riskli erken Doğum açısından dediler. Hele ikizlerde 10 yıldır önerilmiyormuş. İnşallah ilaçlar be dinlenme işe yarar rabbim bize bağışlarBende celestonu 28. Haftada yaptırmayı planlıyorum. Benim doktorumda dikiş önermemişti, enfeksiyom olursa doğumu tetikleme gibi bi eksiside varmış. Olsun alırsın raporunu yatarsın artık, istirahat seni iyi yapacak merak etme. Surfaktanda 26. Haftada salgılanmaya başlıyormuş doktorum 30u görsen yeter demişti ikizlerin zaten normal doğum zamanı 34-36. İyiki erken gştmişsin
Canım sonradan ah vah etmektense yavaşlamak en mantıklısı lütfen dikkat et. Tek gebeliğin iki katı yük taşıyoruz kolay değil. Ben çok pişmanım şu an kendimi her yorduğum güne İnan ki vicdan azabı çekiyorum yaAyy valla her gun haldir huldur ev supuruyorum. Hafta sonlari saatlerce yuruyorum falan. Bundan sonra yavaslamamin vakti geldi. Insallah seninde bebisler dayanir vaktinde gelirler. yatman ise yarar canim. Dualarim seninle
Canım ben radyologda oldum renkliydi ultrason benimki baya renkliydi hemdeKızlar detaylı ultrason icin malesef peritanalog bulamadım bende radyoloji den randevu aldım ama renkli ultrason olmuycagını söylediler Siyah beyaz olacağını söylediler sizler detaylı ultrasonda renkli olarak mı gördünüz bebeğinizi yoksa herzamnki gbi siyah beyaz mı ben anlamadım şimdi ya nasıl olcak bu detaylı ultrason
Bundan sonra bende dikkatli olucam canim. Bu arada geldim doktor bekliyorum. Cocugu esimin arkadasi alacak servisten. Yoksa cok gece kalicaktik.Evet canım ben erken haftalarda iki druma da sordum ikisi de önermedi. O da rahme müdahale ve enfeksiyon daha riskli erken Doğum açısından dediler. Hele ikizlerde 10 yıldır önerilmiyormuş. İnşallah ilaçlar be dinlenme işe yarar rabbim bize bağışlar
Canım sonradan ah vah etmektense yavaşlamak en mantıklısı lütfen dikkat et. Tek gebeliğin iki katı yük taşıyoruz kolay değil. Ben çok pişmanım şu an kendimi her yorduğum güne İnan ki vicdan azabı çekiyorum ya
Aman dikkat et canım hiç kalkma yatKızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Ya oksapar bide n ile başlayan bir iğne vardı muadil olarak mecbur onları da kullanıyorum ama nedense oksapar hem çok canımı yakıyor hem de morluk yapıyorEvet canım zor bulunuyor muadilini bulabilirsin kuzum o yoksa. Ben bugün yazdırdım eczacı arkadaş ayarlardı sağolsun bana
Bana iki drumda 35. Haftayı görürsen normal olur dedi canım birde ikiz benim ki yani.
İyi yapmışsın canım orda bekleyebilirsin oğluşun oralarda yorulurdu yazık. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum canım dikkat et sende kendine bebekler doğsun evi baltan ayağa temizleriz inşallahBundan sonra bende dikkatli olucam canim. Bu arada geldim doktor bekliyorum. Cocugu esimin arkadasi alacak servisten. Yoksa cok gece kalicaktik.
Sağol canım yatacağım artık tuvalet dışında kalkmamAman dikkat et canım hiç kalkma yat
Evet oksapar benimde canımı yakıyor sağolsun eczacı arkadaş clexan buluyor bir şekildeYa oksapar bide n ile başlayan bir iğne vardı muadil olarak mecbur onları da kullanıyorum ama nedense oksapar hem çok canımı yakıyor hem de morluk yapıyorben daha çok erken diye hiç doğumla ilgili bişi sormadım doktora bi dahaki kontrolde 4 aylık olacak artık o zaman sorayım ben de
350 tl barış büke irenbe bende onda girdim detaylı ya isterseniz hastaneyifr arayabilirsiniz telefonda fiyat veriyorlarYok canım ben Manisa da yım randevum 29 Nisan o zaman a 21 hafta olcak canım doktorum şimdiden randevu al sonra bulamazsın Dedi o yüzden şimdiden randevu aldım acaba İrenbe de ücret ne kadar bi bileğin varmı yakınım İzmir e gidebilirim aslında
Teşekkür ederim canım350 tl barış büke irenbe bende onda girdim detaylı ya isterseniz hastaneyifr arayabilirsiniz telefonda fiyat veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?