- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Canım çok sevindim guzel geçmesine allahm sağlıkla zamanlica dogurmayida nasıp etsin çok tatlislerrr kuzularSaye- cok sukur simdi ciktim kizlar. Cok bastirdi gormek icin acittiiii. Cok sukur gordugum kadariyla durumlari iyi boyle gordugum bir cok ikiz hamilelikte saglikli dogdu ama ikizlerin hic birinde istersen 50 saat bak garanti verilmez bir cok test yapilamaz dedi. Yine de durumlari iyi bunu bil rahim agzi da iyi 3.2 dedi galiba. Progestan kullaniyor olman lazim dedi yok kullanmiyorum dedim. Gunde 1 kullan mutlaka dedi. Senin en dikkat etmen gereken erken dogum riski tamamen yataga bagli olmadan evde gunluk islerini yapican agir kaldirmican kesinlikle dedi. Pazartesi de raporu alicam kizlar. Kizimin kafasinda sapka var gibi cikti cunki kardesinin kesesi basina degiyormus. Bundan baska poz yakalayamadi. Yine de kizimin guzelligi belli oldu. Doktor amcasi bile yuz hatlari guzel olacak dedi.Eki Görüntüle 2246204 oglusta ayni abisi gibi cirkin ordek olarak dogacak belli ki. Allahtan sonradan guzellesiyorlar Eki Görüntüle 2246205
Kızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Saye- cok sukur simdi ciktim kizlar. Cok bastirdi gormek icin acittiiii. Cok sukur gordugum kadariyla durumlari iyi boyle gordugum bir cok ikiz hamilelikte saglikli dogdu ama ikizlerin hic birinde istersen 50 saat bak garanti verilmez bir cok test yapilamaz dedi. Yine de durumlari iyi bunu bil rahim agzi da iyi 3.2 dedi galiba. Progestan kullaniyor olman lazim dedi yok kullanmiyorum dedim. Gunde 1 kullan mutlaka dedi. Senin en dikkat etmen gereken erken dogum riski tamamen yataga bagli olmadan evde gunluk islerini yapican agir kaldirmican kesinlikle dedi. Pazartesi de raporu alicam kizlar. Kizimin kafasinda sapka var gibi cikti cunki kardesinin kesesi basina degiyormus. Bundan baska poz yakalayamadi. Yine de kizimin guzelligi belli oldu. Doktor amcasi bile yuz hatlari guzel olacak dedi.oglusta ayni abisi gibi cirkin ordek olarak dogacak belli ki. Allahtan sonradan guzellesiyorlar
Amin canim sagolCanım çok sevindim guzel geçmesine allahm sağlıkla zamanlica dogurmayida nasıp etsin çok tatlislerrr kuzularmaşallah.
Amin canimmm. Aynen dikkat etmem grekiyor artik doktor uyardi. Sende aman al raporunu evinde dinlenmaşallah yerim onları çok sevindim canım haberlerin iyi olmasına
artık sende dikkat et çok yorma kendini
bugün benimde iş çok yoğundu belim ağrıyo eve geldim uzandım hemen
böyle olursa bende erken rapor almaya başlarım
Devlette vardir mtlaka die dusunuyorm ama rndevu zor olabilir. Canim hastane kadrosunda olmasinibaz alma ozellere belrli gunlerde perinatologlar gidiyor detyli usg icn bnde isn icine girnce ogrenmstm soleym dedim:) ben medicalparka gtmstm kadrosnda yok ozel muayenesi olan bi perinatolog ctesileri geliyordu ornegnKızlar şimdi üniversite hastahanesini aradım perinatolji den randevu icin ama malesef randevu vermediler Mayıs ayında olması gerekiyor mus ayrıntılı ultrason Mayıs ayı randevuları da doluymuş napıcam şimdi ben ya
Canim cok faydali bilgiler paylasmssn tesekkurler bnde takip edeymSağol canım inşallah
Evet az kalmış vaktin.aklında bulunsun Doğum evinde de var ayrıntılı usg. Özelde de radyolog var bakan hastanelerde. Perinatalog istersen Ahmet başarana yada Ali Acar’a gidebilirsin kuzum
Bence kesinlikle perinatalog bakmalı. İmkanın varsa perinataloğa git canım
Oyy ikizde hersey degisiyo iki kati tklif eden de oluyo kucuk fark alan daCanım eğer özel e kalırsan Ahmet Başaran a iyi diyorlar 350 diye duymuştum ayrıntılısını, ikiz De değişir mi bilmem özel polikliniği varmış meram yeni yol da
Uzuldum sana cnaim yaKızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Masallah canim❤ benmkiler inat birini zorla gorebildik yarin doktorumda bakacak pozisyon uygunsa rekli verecek te kapiyorlar kendileriniSaye- cok sukur simdi ciktim kizlar. Cok bastirdi gormek icin acittiiii. Cok sukur gordugum kadariyla durumlari iyi boyle gordugum bir cok ikiz hamilelikte saglikli dogdu ama ikizlerin hic birinde istersen 50 saat bak garanti verilmez bir cok test yapilamaz dedi. Yine de durumlari iyi bunu bil rahim agzi da iyi 3.2 dedi galiba. Progestan kullaniyor olman lazim dedi yok kullanmiyorum dedim. Gunde 1 kullan mutlaka dedi. Senin en dikkat etmen gereken erken dogum riski tamamen yataga bagli olmadan evde gunluk islerini yapican agir kaldirmican kesinlikle dedi. Pazartesi de raporu alicam kizlar. Kizimin kafasinda sapka var gibi cikti cunki kardesinin kesesi basina degiyormus. Bundan baska poz yakalayamadi. Yine de kizimin guzelligi belli oldu. Doktor amcasi bile yuz hatlari guzel olacak dedi.Eki Görüntüle 2246204 oglusta ayni abisi gibi cirkin ordek olarak dogacak belli ki. Allahtan sonradan guzellesiyorlar Eki Görüntüle 2246205
Cok gecms olsn canimm:sSelam kizlar. Rahatsiz olanlar gecmis olsun.Meriç hasta bu aralar. Tesaduf eseri bobrekden cikan mesane hortununda tikaniklik tespit edildi. Cocuk nefrolojiye gitmem gerekiyormus. Özel hastanelerde bu bolum yok. Doktorun dedigine gore alttan aletle muayne edilcekmis. Cok tedirginim. Daha cok kucuk.nasil alttan muayne olacak. Tikaniklik sebebi ne tedavisi ne hic bir bilgim yok
Canim çok geçmiş olsun benim abimin oğlunda vardı 2 3 aylıkken idrarda sıkıntı olunca gittiler pipisnden muayene yapılıyor sanırım küçük çaplı bişey yapmslardi yigenime sonra açıldı rahatladı çocuk idrar yaparken kıpkırmızı oluyordu aynı şeymi tam bilemem ama oyleydi yani .Selam kizlar. Rahatsiz olanlar gecmis olsun.Meriç hasta bu aralar. Tesaduf eseri bobrekden cikan mesane hortununda tikaniklik tespit edildi. Cocuk nefrolojiye gitmem gerekiyormus. Özel hastanelerde bu bolum yok. Doktorun dedigine gore alttan aletle muayne edilcekmis. Cok tedirginim. Daha cok kucuk.nasil alttan muayne olacak. Tikaniklik sebebi ne tedavisi ne hic bir bilgim yok
Allahım tipinizi sevsinler sizin çok tatlılarSaye- cok sukur simdi ciktim kizlar. Cok bastirdi gormek icin acittiiii. Cok sukur gordugum kadariyla durumlari iyi boyle gordugum bir cok ikiz hamilelikte saglikli dogdu ama ikizlerin hic birinde istersen 50 saat bak garanti verilmez bir cok test yapilamaz dedi. Yine de durumlari iyi bunu bil rahim agzi da iyi 3.2 dedi galiba. Progestan kullaniyor olman lazim dedi yok kullanmiyorum dedim. Gunde 1 kullan mutlaka dedi. Senin en dikkat etmen gereken erken dogum riski tamamen yataga bagli olmadan evde gunluk islerini yapican agir kaldirmican kesinlikle dedi. Pazartesi de raporu alicam kizlar. Kizimin kafasinda sapka var gibi cikti cunki kardesinin kesesi basina degiyormus. Bundan baska poz yakalayamadi. Yine de kizimin guzelligi belli oldu. Doktor amcasi bile yuz hatlari guzel olacak dedi.Eki Görüntüle 2246204 oglusta ayni abisi gibi cirkin ordek olarak dogacak belli ki. Allahtan sonradan guzellesiyorlar Eki Görüntüle 2246205
Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsinler hepimizin bebeklericanım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine içini ferah tut herşey yolunda gidecek inşallah
Canım inşallah işimize yarar buldukça paylaşırım nasipseCanim cok faydali bilgiler paylasmssn tesekkurler bnde takip edeymgiremedm bisuredir hzlica goz atiyodm iyiki atmism dedim neseki aldgim urunler onerilenlerdn cikms
Canım çok sağol inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz çok emek verdik rabbim sınamasın inşallah. Sende druna mutlaka sor ve hatırlat canım. Çok önemli bir konuUzuldum sana cnaim yabende pimpirikliym hep soruyorum soluyorm bakip normal diyorlar bndede agri oluyo bole seleri duyncada korkuyorum vala:s yarin kontrolum var tekrar solicem
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesinHanımlar merhaba topiği baştan sona okudum hamile arkadaşlarıma sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum bende tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim yaş 27 pco var bende ikinci tedavimde hamile kaldım çift 3. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün 352 12.gün 761 çıktı ayın 25 ine ultrason için kontrol verdiler heyecanla bekliyorum
Amin canim darisi sana da insallahhhOrkide_sever aaaayyyy canım maşallah yinede net çıkmışlar, çok tatlılar, genel olarak iyi olmalarına çok sevindim saglıkla gelsinler anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?