- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Tesekkur ederim canimmAllahım tipinizi sevsinler sizin çok tatlılarcanım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına progestanı hiç bıraktırmadı bana erken Doğum riskine karşı sende kullan mutlaka gece yatmadan yapıyorum ben şimdi üçe çıktı artık. Salı günü raporunu hazırlar sana watdapptan gönderirler. Hocadan Allah razı olsun beni baştan beri uyardı çok yorulma ayakta çok kalma diye
Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla zamanında sağlıkla gelsinler hepimizin bebekleri
Canım inşallah işimize yarar buldukça paylaşırım nasipse
Canım çok sağol inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz çok emek verdik rabbim sınamasın inşallah. Sende druna mutlaka sor ve hatırlat canım. Çok önemli bir konu
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin
Hayırlı olsun arkadaşım... Hamileliğin sağlıkla ilerlesin insalHanımlar merhaba topiği baştan sona okudum hamile arkadaşlarıma sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum bende tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim yaş 27 pco var bende ikinci tedavimde hamile kaldım çift 3. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün 352 12.gün 761 çıktı ayın 25 ine ultrason için kontrol verdiler heyecanla bekliyorum
Hayırlı olsun arkadaşım... Hamileliğin sağlıkla ilerlesin inşallahHanımlar merhaba topiği baştan sona okudum hamile arkadaşlarıma sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum bende tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim yaş 27 pco var bende ikinci tedavimde hamile kaldım çift 3. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün 352 12.gün 761 çıktı ayın 25 ine ultrason için kontrol verdiler heyecanla bekliyorum
Oyy ne güzel onları öyle görmek kıpır kıpır maşallah onlara. Canım sen dikkat et önlemini al inşallah çok yorma kendini. Yavrularını allah bağışlasın memnun kalmana da çok sevindimTesekkur ederim canimmaynen evde vardi aksamlari kullanayim ilaci. Ellerini ayaklarini gosterdi. Kizim surekli yuzunu kapatiyodu. Ben gordum yaa resimleri olmasa da olurdu
Çok geçmiş olsun canım. Ultrasonla bakıldı mı? Hani yetişkin birey olsa taş olabilir mi dicem ama küçücük bebekte ne arasın. Fark edilmesi iyi olmuş inşallah hemen tedavi edilecek bişeydirSelam kizlar. Rahatsiz olanlar gecmis olsun.Meriç hasta bu aralar. Tesaduf eseri bobrekden cikan mesane hortununda tikaniklik tespit edildi. Cocuk nefrolojiye gitmem gerekiyormus. Özel hastanelerde bu bolum yok. Doktorun dedigine gore alttan aletle muayne edilcekmis. Cok tedirginim. Daha cok kucuk.nasil alttan muayne olacak. Tikaniklik sebebi ne tedavisi ne hic bir bilgim yok
Çok tatlı bunlar ya maşallahSaye- cok sukur simdi ciktim kizlar. Cok bastirdi gormek icin acittiiii. Cok sukur gordugum kadariyla durumlari iyi boyle gordugum bir cok ikiz hamilelikte saglikli dogdu ama ikizlerin hic birinde istersen 50 saat bak garanti verilmez bir cok test yapilamaz dedi. Yine de durumlari iyi bunu bil rahim agzi da iyi 3.2 dedi galiba. Progestan kullaniyor olman lazim dedi yok kullanmiyorum dedim. Gunde 1 kullan mutlaka dedi. Senin en dikkat etmen gereken erken dogum riski tamamen yataga bagli olmadan evde gunluk islerini yapican agir kaldirmican kesinlikle dedi. Pazartesi de raporu alicam kizlar. Kizimin kafasinda sapka var gibi cikti cunki kardesinin kesesi basina degiyormus. Bundan baska poz yakalayamadi. Yine de kizimin guzelligi belli oldu. Doktor amcasi bile yuz hatlari guzel olacak dedi.Eki Görüntüle 2246204 oglusta ayni abisi gibi cirkin ordek olarak dogacak belli ki. Allahtan sonradan guzellesiyorlar Eki Görüntüle 2246205
Siz de izmirde misiniz?350 tl barış büke irenbe bende onda girdim detaylı ya isterseniz hastaneyifr arayabilirsiniz telefonda fiyat veriyorlar
Hoşgeldin canım değerin ne güzel çıkmış maşallahHanımlar merhaba topiği baştan sona okudum hamile arkadaşlarıma sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum bende tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim yaş 27 pco var bende ikinci tedavimde hamile kaldım çift 3. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün 352 12.gün 761 çıktı ayın 25 ine ultrason için kontrol verdiler heyecanla bekliyorum
Doktor cok konusmuyo gordugum kadariyla az ve oz. Surekli aman kalkma uzun surucek endiselenme telaslanma diyip durdu nedense. Bi de hizli mi konusuyo cozemedim. Ama doktor olarak iyi begendim. Yalniz beklemesi cok uzun canim yaa sen gidince napiyosun orda. Biz 5 olmadan gitti 7 de anca cikmistim iste.Oyy ne güzel onları öyle görmek kıpır kıpır maşallah onlara. Canım sen dikkat et önlemini al inşallah çok yorma kendini. Yavrularını allah bağışlasın memnun kalmana da çok sevindim
Çok tatlı bunlar ya maşallah
Selam kizlar. Rahatsiz olanlar gecmis olsun.Meriç hasta bu aralar. Tesaduf eseri bobrekden cikan mesane hortununda tikaniklik tespit edildi. Cocuk nefrolojiye gitmem gerekiyormus. Özel hastanelerde bu bolum yok. Doktorun dedigine gore alttan aletle muayne edilcekmis. Cok tedirginim. Daha cok kucuk.nasil alttan muayne olacak. Tikaniklik sebebi ne tedavisi ne hic bir bilgim yok
Hayırlısı olsın sağlıkla gelsin inşHanımlar merhaba topiği baştan sona okudum hamile arkadaşlarıma sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum bende tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim yaş 27 pco var bende ikinci tedavimde hamile kaldım çift 3. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün 352 12.gün 761 çıktı ayın 25 ine ultrason için kontrol verdiler heyecanla bekliyorum
Çok geçmiş olsun canım, insanın neyle karşılaşacağı belli olmuyor malesef. Zamanında hayırlısı ile gelsin kuzucuklar.Kızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Maşallah canım, çok tatlılar. Saglıkla zamanında hayırlısı ile gelsinlerSaye- cok sukur simdi ciktim kizlar. Cok bastirdi gormek icin acittiiii. Cok sukur gordugum kadariyla durumlari iyi boyle gordugum bir cok ikiz hamilelikte saglikli dogdu ama ikizlerin hic birinde istersen 50 saat bak garanti verilmez bir cok test yapilamaz dedi. Yine de durumlari iyi bunu bil rahim agzi da iyi 3.2 dedi galiba. Progestan kullaniyor olman lazim dedi yok kullanmiyorum dedim. Gunde 1 kullan mutlaka dedi. Senin en dikkat etmen gereken erken dogum riski tamamen yataga bagli olmadan evde gunluk islerini yapican agir kaldirmican kesinlikle dedi. Pazartesi de raporu alicam kizlar. Kizimin kafasinda sapka var gibi cikti cunki kardesinin kesesi basina degiyormus. Bundan baska poz yakalayamadi. Yine de kizimin guzelligi belli oldu. Doktor amcasi bile yuz hatlari guzel olacak dedi.Eki Görüntüle 2246204 oglusta ayni abisi gibi cirkin ordek olarak dogacak belli ki. Allahtan sonradan guzellesiyorlar Eki Görüntüle 2246205
Çok geçmiş olsun canım benim, benimde hiç bir fikrim yok. Rabbim şifa versin, inşallah ağrısız sızısız atlatırsınızSelam kizlar. Rahatsiz olanlar gecmis olsun.Meriç hasta bu aralar. Tesaduf eseri bobrekden cikan mesane hortununda tikaniklik tespit edildi. Cocuk nefrolojiye gitmem gerekiyormus. Özel hastanelerde bu bolum yok. Doktorun dedigine gore alttan aletle muayne edilcekmis. Cok tedirginim. Daha cok kucuk.nasil alttan muayne olacak. Tikaniklik sebebi ne tedavisi ne hic bir bilgim yok
Allah razı olsun canım darısı keseye kalp atışına inşallahHayırlı olsun arkadaşım... Hamileliğin sağlıkla ilerlesin insal
Hayırlı olsun arkadaşım... Hamileliğin sağlıkla ilerlesin inşallah
Geçmiş olsun canım rahim baya kısalmış ama korkma benimde iki hafta önce 3,2 cm di evde dinlendim yemeğimi kendim yaptım onun haricinde tuvalet ve yemek yemek için kalktım 3,6 cm çıkmış seninde uzar dinlenirsen proluton ve progestanıda ztn kullanıyosunKızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Canımm valla hem çok korku hemde heyecan içindeyim yarın son tahlili vericem artış için sonra bir daha vermem artık çok heyecanlıyım bu heyecanları nasip eden Rabbime şükürler olsunHoşgeldin canım değerin ne güzel çıkmış maşallah
Allah razı olsun canım sağolasınGeçmiş olsun canım doğduğundan beri idrar yaparken zorlanması varmıydı? Tıkanıklık yenimi oluşmuş acaba? Alah şifa versin inş
Hayırlısı olsın sağlıkla gelsin inş
Canım içinden konuşur biraz da hızlı yapısı gereği evetDoktor cok konusmuyo gordugum kadariyla az ve oz. Surekli aman kalkma uzun surucek endiselenme telaslanma diyip durdu nedense. Bi de hizli mi konusuyo cozemedim. Ama doktor olarak iyi begendim. Yalniz beklemesi cok uzun canim yaa sen gidince napiyosun orda. Biz 5 olmadan gitti 7 de anca cikmistim iste.
Allah razı olsun canım inşallah hepimizin ki sağlıkla gelsinlerÇok geçmiş olsun canım, insanın neyle karşılaşacağı belli olmuyor malesef. Zamanında hayırlısı ile gelsin kuzucuklar.
Canım valla umut oldun Allah razı olsun. İnşallah benimki de sorun olmadan geçer. Tuvalet harici kalkmayayım bakalım bende de ile yarayacak mıGeçmiş olsun canım rahim baya kısalmış ama korkma benimde iki hafta önce 3,2 cm di evde dinlendim yemeğimi kendim yaptım onun haricinde tuvalet ve yemek yemek için kalktım 3,6 cm çıkmış seninde uzar dinlenirsen proluton ve progestanıda ztn kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?