Tesekkur ederim canimm aynen evde vardi aksamlari kullanayim ilaci. Ellerini ayaklarini gosterdi. Kizim surekli yuzunu kapatiyodu. Ben gordum yaa resimleri olmasa da olurdu

Hayırlı olsun arkadaşım... Hamileliğin sağlıkla ilerlesin insal
Hayırlı olsun arkadaşım... Hamileliğin sağlıkla ilerlesin inşallah

Tesekkur ederim canimm aynen evde vardi aksamlari kullanayim ilaci. Ellerini ayaklarini gosterdi. Kizim surekli yuzunu kapatiyodu. Ben gordum yaa resimleri olmasa da olurdu
Oyy ne güzel onları öyle görmek kıpır kıpır maşallah onlara. Canım sen dikkat et önlemini al inşallah çok yorma kendini. Yavrularını allah bağışlasın memnun kalmana da çok sevindim

Çok geçmiş olsun canım. Ultrasonla bakıldı mı? Hani yetişkin birey olsa taş olabilir mi dicem ama küçücük bebekte ne arasın. Fark edilmesi iyi olmuş inşallah hemen tedavi edilecek bişeydir

Çok tatlı bunlar ya maşallah

Hoşgeldin canım değerin ne güzel çıkmış maşallah

Oyy ne güzel onları öyle görmek kıpır kıpır maşallah onlara. Canım sen dikkat et önlemini al inşallah çok yorma kendini. Yavrularını allah bağışlasın memnun kalmana da çok sevindim
Doktor cok konusmuyo gordugum kadariyla az ve oz. Surekli aman kalkma uzun surucek endiselenme telaslanma diyip durdu nedense. Bi de hizli mi konusuyo cozemedim. Ama doktor olarak iyi begendim. Yalniz beklemesi cok uzun canim yaa sen gidince napiyosun orda. Biz 5 olmadan gitti 7 de anca cikmistim iste.

Geçmiş olsun canım doğduğundan beri idrar yaparken zorlanması varmıydı? Tıkanıklık yenimi oluşmuş acaba? Alah şifa versin inş
Hayırlısı olsın sağlıkla gelsin inş

Çok geçmiş olsun canım, insanın neyle karşılaşacağı belli olmuyor malesef. Zamanında hayırlısı ile gelsin kuzucuklar.

Maşallah canım, çok tatlılar. Saglıkla zamanında hayırlısı ile gelsinler

Çok geçmiş olsun canım benim, benimde hiç bir fikrim yok. Rabbim şifa versin, inşallah ağrısız sızısız atlatırsınız

Geçmiş olsun canım rahim baya kısalmış ama korkma benimde iki hafta önce 3,2 cm di evde dinlendim yemeğimi kendim yaptım onun haricinde tuvalet ve yemek yemek için kalktım 3,6 cm çıkmış seninde uzar dinlenirsen proluton ve progestanıda ztn kullanıyosun

Canım içinden konuşur biraz da hızlı yapısı gereği evet Ben sadece ayrıntılı ultrasona gittiğim zaman bekledim senin gibi. Normal takiplerimde saat 10 da gel diyor en fazla yirmi dk bekletiyor kuzum. Birde altı haftada bir gidiyorum. Bugün Fuat beyde üç saat bekledim Randevusuz gittiğim için
Çok geçmiş olsun canım, insanın neyle karşılaşacağı belli olmuyor malesef. Zamanında hayırlısı ile gelsin kuzucuklar.
Allah razı olsun canım inşallah hepimizin ki sağlıkla gelsinler

Canım valla umut oldun Allah razı olsun. İnşallah benimki de sorun olmadan geçer. Tuvalet harici kalkmayayım bakalım bende de ile yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…