Hanımlar merhaba topiği baştan sona okudum hamile arkadaşlarıma sağlıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum bende tüp bebekle yeni hamile olduğumu öğrendim yaş 27 pco var bende ikinci tedavimde hamile kaldım çift 3. Gün embriyosu transfer edildi 10. Gün 352 12.gün 761 çıktı ayın 25 ine ultrason için kontrol verdiler heyecanla bekliyorum
Günaydın kızlar öğleden sonra kan vermeye gideceğim değerim artmış mı diye ne kadar stresli dönemlermiş hep habersizce hamile kalanlara imrenirdim imrenilmeyecek gibi değil ki keşke hamile kalıp 8.9. Haftalarda öğrenme imkanım olsaydı
Günaydın kızlar öğleden sonra kan vermeye gideceğim değerim artmış mı diye ne kadar stresli dönemlermiş hep habersizce hamile kalanlara imrenirdim imrenilmeyecek gibi değil ki keşke hamile kalıp 8.9. Haftalarda öğrenme imkanım olsaydı
Sen benim bu son denemede ki sabrımı görseydin ben bile hayret ettim kendime. Tahlil gününe kadar bekledim, tahlil günü kan verdim. Sonra doktor bi daha 6 gün sonra baktır dedi 6 gün bekledim valla 6 gün sonra bakıldı değer artmış ama 2 günde 2 kat olacak şekilde değil benim içime kurt düştü ama doktor normal bi daha kan baktırmak artık dedi tasa 6+3e randevuya çağırdı. Hiç bişey yapmadan muayne gününe kadar bekledim yine ve nihayet mutlu son muayenede hem bebişi hem kalp atışını gördük önceki denemelerde kimyasal gebelik lerim oldu sürekli kan verirdim kollarım delik deşik olurdu bu sefer çok güzel oldu
Allah kolaylık versin canım ben gebeliğin başından beri raporuyum. Çalışmıyorum uzun zamandır insan özlüyor bir taraftan ama bebeklerim sağlıkla doğsun da inşallah gene dönerim sahalara
Yaaa canım hayırlı olsun tedaviyi kim yapmıştı. Fuat beyden ben çok memnunum hastane de politika olarak çok iyi. İlerleyen haftalarda seni gebe eğitimine çağırırlar. İnşallah sağlıkla gelsin meleklerimiz