- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Canım ikiz mi oldu seninkiler ilk tahlilin 700 lü bişey çıkınca ikiz diye düşünmüştüm ama ultrasonda tek görüldü demiştin benimde 3.gün çift 12. Gün 761 çıktı ikiz mi acabaGünaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları..
Saye- bende medova Fuat bey e başladım perşembe günü itibari ile 8 haftalık ikiz benimkilerde şuan
Allah kolaylık versin canım ben gebeliğin başından beri raporuyum. Çalışmıyorum uzun zamandır insan özlüyor bir taraftan ama bebeklerim sağlıkla doğsun da inşallah gene dönerim sahalara
Yaaa canım hayırlı olsun tedaviyi kim yapmıştı. Fuat beyden ben çok memnunum hastane de politika olarak çok iyi. İlerleyen haftalarda seni gebe eğitimine çağırırlar. İnşallah sağlıkla gelsin meleklerimiz
Bende iki defa kendiliğinden kimyasal gebelik yaşadım sanırım korkum ondan aslında en güzeli hiçbirşey bilmemek öğrenmemek kafamda kuruyorum ya değerim düşerse ya şöyle olursa böyle olursa diyeSen benim bu son denemede ki sabrımı görseydin ben bile hayret ettim kendime. Tahlil gününe kadar bekledim, tahlil günü kan verdim. Sonra doktor bi daha 6 gün sonra baktır dedi 6 gün bekledim valla6 gün sonra bakıldı değer artmış ama 2 günde 2 kat olacak şekilde değil benim içime kurt düştü ama doktor normal bi daha kan baktırmak artık dedi tasa 6+3e randevuya çağırdı. Hiç bişey yapmadan muayne gününe kadar bekledim yine ve nihayet mutlu son muayenede hem bebişi hem kalp atışını gördük önceki denemelerde kimyasal gebelik lerim oldu sürekli kan verirdim kollarım delik deşik olurdu bu sefer çok güzel oldu
Novafertil dilek hnm da idi tüp bebek tedavim, evim medova ya yakın diye artık orada devam ediyorum bende doktoru beğendim ve çok övmüşlerdi sitelerde ona istinaden tercih ettim.Allah kolaylık versin canım ben gebeliğin başından beri raporuyum. Çalışmıyorum uzun zamandır insan özlüyor bir taraftan ama bebeklerim sağlıkla doğsun da inşallah gene dönerim sahalara
Yaaa canım hayırlı olsun tedaviyi kim yapmıştı. Fuat beyden ben çok memnunum hastane de politika olarak çok iyi. İlerleyen haftalarda seni gebe eğitimine çağırırlar. İnşallah sağlıkla gelsin meleklerimiz
Aman canım dikkat et bizim işler belli yorucu maalesef ağır. Ben çalışsam herhalde erkenden doğuracakmışım evde yatarken bile rahim ağzı kısaldı. Bebekler iyi oldun sağlıkla doğsun da döneriz inşallah işimizeCanım bende hamileliğimi öprenir öğrenmez ay sonuna kadar yıllık izin aldım yeni ay için rapor almayı düşünüyorum yada bilmiyorum mesai çalışırım evrak işi falan diye düşünüyorum daha tam belli de değil bende özledim asla aramam diyodum ama özledim
Novafertil dilek hnm da idi tüp bebek tedavim, evim medova ya yakın diye artık orada devam ediyorum bende doktoru beğendim ve çok övmüşlerdi sitelerde ona istinaden tercih ettim.
Yaaa sorma ilk kontrolde tek demişti 6+4te tüp bebek doktorum, 8+3 te başka doktora gittim artık onda takipli olmak için ikiz mişCanım ikiz mi oldu seninkiler ilk tahlilin 700 lü bişey çıkınca ikiz diye düşünmüştüm ama ultrasonda tek görüldü demiştin benimde 3.gün çift 12. Gün 761 çıktı ikiz mi acaba
Amiiin inşallah sağlıklı ilerlerler ve sağlıkla kucağımıza alırız, biz konya ya 6 7 ay önce taşındık çok araştırmadan direk novafertil e başlamıştım tedaviye.Benim drum Necati beydi canım Medicana sağolsun kendisinden çok memnundum. Fuat beyi bende beğendim benden önce giden arkadaşlarım vardı tavsiyeyle gittim. İnşallah sağlıkla gelsin melekler
Benim beşinci haftada ilk tek keseydi 6. Haftada iki oldu çok şükür canım Allah kolaylığını verir inşallah.Yaaa sorma ilk kontrolde tek demişti 6+4te tüp bebek doktorum, 8+3 te başka doktora gittim artık onda takipli olmak için ikiz mişiki kalp atışını da dinletti, tek kese mi çift kese mi 3 hafta sonraki kontrolde belirleyecekmiş anlamış değilim.ikiside 8 haftalık dedi.. Cumaya tekrar Bi tüp bebek doktoruma da gidicem oda bir banada gel demişti.
Nasip kısmet canım senin nasibinde oradaymış.Amiiin inşallah sağlıklı ilerlerler ve sağlıkla kucağımıza alırız, biz konya ya 6 7 ay önce taşındık çok araştırmadan direk novafertil e başlamıştım tedaviye.
Haftaya 9+4 te gidicem artık keseler bebekler dahada belli olur herhalde, tek plasantadan mı besleniyorlar, iki plesanta mı vs..Benim beşinci haftada ilk tek keseydi 6. Haftada iki oldu çok şükür canım Allah kolaylığını verir inşallah.
Nasip kısmet canım senin nasibinde oradaymış.
Ay maşallah canım sağlıkla al kucağına hiç şikayetlerin var mı bulantı kusma gibi ikizlerde daha fazla oluyormuş diye duydumYaaa sorma ilk kontrolde tek demişti 6+4te tüp bebek doktorum, 8+3 te başka doktora gittim artık onda takipli olmak için ikiz mişiki kalp atışını da dinletti, tek kese mi çift kese mi 3 hafta sonraki kontrolde belirleyecekmiş anlamış değilim.ikiside 8 haftalık dedi.. Cumaya tekrar Bi tüp bebek doktoruma da gidicem oda bir banada gel demişti.
Aynen kuzum aman önemli olan bebekler bulana kadar neler çekiyoruz inşallah seninde sıkıntısız hallolur bu sürecin ben hep tekten yanayım ama Rabbim ikiz verise başım gözüm üstüne hayırlısı hakkımızdaAman canım dikkat et bizim işler belli yorucu maalesef ağır. Ben çalışsam herhalde erkenden doğuracakmışım evde yatarken bile rahim ağzı kısaldı. Bebekler iyi oldun sağlıkla doğsun da döneriz inşallah işimize
Hiiiiç olmadı bulantım kusmada yok baş dönmeside olmadı hiç aksine iştahsızım hiç acıkmıyorum. Bünyem farklı sanırım. İlk kan değerim 765 ti benimde seninde belki ikizdirAy maşallah canım sağlıkla al kucağına hiç şikayetlerin var mı bulantı kusma gibi ikizlerde daha fazla oluyormuş diye duydum
Ultrasonla tespit edildi canim tas olabilirÇok geçmiş olsun canım. Ultrasonla bakıldı mı? Hani yetişkin birey olsa taş olabilir mi dicem ama küçücük bebekte ne arasın. Fark edilmesi iyi olmuş inşallah hemen tedavi edilecek bişeydir
Amin inşallah canım. Benim çift kese çift plesanta. İki embriyom da tutunmuş yaniHaftaya 9+4 te gidicem artık keseler bebekler dahada belli olur herhalde, tek plasantadan mı besleniyorlar, iki plesanta mı vs..
Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım.
Kesinlikle canım önemli olan bebekler artık anne oldun mu kendini düşünmüyorsunAynen kuzum aman önemli olan bebekler bulana kadar neler çekiyoruz inşallah seninde sıkıntısız hallolur bu sürecin ben hep tekten yanayım ama Rabbim ikiz verise başım gözüm üstüne hayırlısı hakkımızda
Kızlar galiba bende mantar oldusabahtan beri ara ara hafif hafif bir kaşıntı ve beyaz yoğun akıntı var. pazartesi doktoruma mesaj atıcam ama geç olur mu bebeğe zararı olur mu?
Isallah tatlimgve canim gecmis olsun. Endiselenme gec kalinmasindan iyidir erken farkedilmis. Bildigim kucuk bi islem olacak sonra daha iyi olacak annesi
Saol kuzumgve canım geçmiş olsun, korkma hiç kısa bir işlem yapılacak olan fark edilmiş olması çok güzel. Şifa versin rabbim
Seni çok iyi anlıyoruz, hepimiz o aşamalardan geçtik. Dogana kadar da telaşı bitmiyorAllah razı olsun canım çok korkuyorum ama çokta heyecanlıyım Sanırım kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?