Günaydın kızlar hepinize iyi hafta sonları..
Saye- bende medova Fuat bey e başladım perşembe günü itibari ile 8 haftalık ikiz benimkilerde şuan
Canım ikiz mi oldu seninkiler ilk tahlilin 700 lü bişey çıkınca ikiz diye düşünmüştüm ama ultrasonda tek görüldü demiştin benimde 3.gün çift 12. Gün 761 çıktı ikiz mi acaba

Canım bende hamileliğimi öprenir öğrenmez ay sonuna kadar yıllık izin aldım yeni ay için rapor almayı düşünüyorum yada bilmiyorum mesai çalışırım evrak işi falan diye düşünüyorum daha tam belli de değil bende özledim asla aramam diyodum ama özledim

Bende iki defa kendiliğinden kimyasal gebelik yaşadım sanırım korkum ondan aslında en güzeli hiçbirşey bilmemek öğrenmemek kafamda kuruyorum ya değerim düşerse ya şöyle olursa böyle olursa diye

Novafertil dilek hnm da idi tüp bebek tedavim, evim medova ya yakın diye artık orada devam ediyorum bende doktoru beğendim ve çok övmüşlerdi sitelerde ona istinaden tercih ettim.

Aman canım dikkat et bizim işler belli yorucu maalesef ağır. Ben çalışsam herhalde erkenden doğuracakmışım evde yatarken bile rahim ağzı kısaldı. Bebekler iyi oldun sağlıkla doğsun da döneriz inşallah işimize

Novafertil dilek hnm da idi tüp bebek tedavim, evim medova ya yakın diye artık orada devam ediyorum bende doktoru beğendim ve çok övmüşlerdi sitelerde ona istinaden tercih ettim.

Benim drum Necati beydi canım Medicana sağolsun kendisinden çok memnundum. Fuat beyi bende beğendim benden önce giden arkadaşlarım vardı tavsiyeyle gittim. İnşallah sağlıkla gelsin melekler

Canım ikiz mi oldu seninkiler ilk tahlilin 700 lü bişey çıkınca ikiz diye düşünmüştüm ama ultrasonda tek görüldü demiştin benimde 3.gün çift 12. Gün 761 çıktı ikiz mi acaba
Yaaa sorma ilk kontrolde tek demişti 6+4te tüp bebek doktorum, 8+3 te başka doktora gittim artık onda takipli olmak için ikiz mişiki kalp atışını da dinletti, tek kese mi çift kese mi 3 hafta sonraki kontrolde belirleyecekmiş anlamış değilim.ikiside 8 haftalık dedi.. Cumaya tekrar Bi tüp bebek doktoruma da gidicem oda bir banada gel demişti.

Benim drum Necati beydi canım Medicana sağolsun kendisinden çok memnundum. Fuat beyi bende beğendim benden önce giden arkadaşlarım vardı tavsiyeyle gittim. İnşallah sağlıkla gelsin melekler
Amiiin inşallah sağlıklı ilerlerler ve sağlıkla kucağımıza alırız, biz konya ya 6 7 ay önce taşındık çok araştırmadan direk novafertil e başlamıştım tedaviye.

Benim beşinci haftada ilk tek keseydi 6. Haftada iki oldu çok şükür canım Allah kolaylığını verir inşallah.
Amiiin inşallah sağlıklı ilerlerler ve sağlıkla kucağımıza alırız, biz konya ya 6 7 ay önce taşındık çok araştırmadan direk novafertil e başlamıştım tedaviye.
Nasip kısmet canım senin nasibinde oradaymış.

Benim beşinci haftada ilk tek keseydi 6. Haftada iki oldu çok şükür canım Allah kolaylığını verir inşallah.

Nasip kısmet canım senin nasibinde oradaymış.
Haftaya 9+4 te gidicem artık keseler bebekler dahada belli olur herhalde, tek plasantadan mı besleniyorlar, iki plesanta mı vs..
Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım.

Ay maşallah canım sağlıkla al kucağına hiç şikayetlerin var mı bulantı kusma gibi ikizlerde daha fazla oluyormuş diye duydum

Aynen kuzum aman önemli olan bebekler bulana kadar neler çekiyoruz inşallah seninde sıkıntısız hallolur bu sürecin ben hep tekten yanayım ama Rabbim ikiz verise başım gözüm üstüne hayırlısı hakkımızda

Ay maşallah canım sağlıkla al kucağına hiç şikayetlerin var mı bulantı kusma gibi ikizlerde daha fazla oluyormuş diye duydum
Hiiiiç olmadı bulantım kusmada yok baş dönmeside olmadı hiç aksine iştahsızım hiç acıkmıyorum. Bünyem farklı sanırım. İlk kan değerim 765 ti benimde seninde belki ikizdir

Haftaya 9+4 te gidicem artık keseler bebekler dahada belli olur herhalde, tek plasantadan mı besleniyorlar, iki plesanta mı vs..
Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım.
Amin inşallah canım. Benim çift kese çift plesanta. İki embriyom da tutunmuş yani
Kesinlikle canım önemli olan bebekler artık anne oldun mu kendini düşünmüyorsun

Kızlar galiba bende mantar oldu sabahtan beri ara ara hafif hafif bir kaşıntı ve beyaz yoğun akıntı var. pazartesi doktoruma mesaj atıcam ama geç olur mu bebeğe zararı olur mu?

Geçmiş olsun canım. Drunla görüşene kadar bir litre suya bir çay bardağından az sirke koyup taharetini onunla yapabilirsin işe yarıyor bende yaramıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…