Hiiiiç olmadı bulantım kusmada yok baş dönmeside olmadı hiç aksine iştahsızım hiç acıkmıyorum. Bünyem farklı sanırım. İlk kan değerim 765 ti benimde seninde belki ikizdir
Bilmiyorum ki canım değrrim yüksek ama nasip artık Rabbim neyi uygun gördüyse

Allah razı olsun canım çok korkuyorum ama çokta heyecanlıyım Sanırım kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim

11 Mart’ta 2. Beta hcg yi yaptım çok şükür pozitifi gördük ama 10 gün sonra gel dedi doktor. Geçmek bilmiyor günler. Ben de korkuyorum,ne bulantı ne de başka bir belirti var. Perşembe gideceğim doktora ama nasıl geçecek günler bilmiyorum.

Acaba Pazartesi gidip yeniden mi beta hcg yaptırsam? Bebeklerim benimle mi merak ediyorum.

Ultrasonla tespit edildi canim tas olabilir
Aynısı bende de oldu canım da o yüzden taş aklıma geldi. Benim de kanalda taş varmış, kanalı tıkamış ama ultrasonda taş görülmedi tomografide görüldü. Aşağıdan girip aldılar. Çok basit bir operasyondu ama sonra yapışıklık olmasın diye stent takıldı o çok zorladı beni. İnşallah sizinki basit bir işlemle hallolur

Geçmiş olsun canım. Drunla görüşene kadar bir litre suya bir çay bardağından az sirke koyup taharetini onunla yapabilirsin işe yarıyor bende yaramıştı.
2 sene önce çok uğraştım bu illerle, fitil kullanmadan mümkün değil geçmiyordu. Ama şimdi başında fark ettim belki sirke işe yarar sağol canım. Doktoru da tatil günü rahatsız etmiyeyim dedim.

Ben de 6.haftaya kaaar öyleydim ne bulantı ne başka bir belirti. Ohhh diyordum rahat geçecek herhalde. 6.haftanın sonlarına doğru bir başladık 12.haftaya kadar öldüm, bittim resmen inşallah bulantın hiç olmaz

İnsallah olmaz insallah.
Önceki gebeliğimde 9.haftada kalp atislari durana dek aşırı mide bulantım vardı. Bu sefer olmaz insallah bulantı hakikaten çok zorluyor insanı.

2 embriyo transfer edilmişti bana merak ve heyecandan duramıyorum. Acaba ikisi de tutundu mu nasıllar diye ❤❤❤

Bi daha yaptırsam mi Pazartesi kan tahlili? Benimle mi bebeklerim diye
Perşembe muayeneye çağırdı doktor

Tabiki sen bilirsin ama ben çok stres oluyorum diye yaptırmamıştım direk muayeneye gittim ama evde kalan son bir idrar testim vardı onu yapmıştım kopkoyu çıkınca rahatlamıştım. İnşallah hayırlısı olsun. İkizin de tekin de ayrı ayrı güzellikleri var

Haklısın. Nelere sabretmedik ki. 3-4 gün daha sabretmem gerek.

Hayirlisi bir tane de iki tane de saglikla hayırla uzun ömürlü olsunlar da Ama ikisi de gelse mükemmel olur

Canım ikiz mi oldu seninkiler ilk tahlilin 700 lü bişey çıkınca ikiz diye düşünmüştüm ama ultrasonda tek görüldü demiştin benimde 3.gün çift 12. Gün 761 çıktı ikiz mi acaba
Hayirli olsn canim hosgeldn snde bende ilk tek ogrendim sora cift ogrendim oluyo bole seler allah gonlune gore nasip etsin mutlulugu ayri ama zorluguda ayri ins saglkli zamanli kavusuruz yavrularimiza

Gozun aydin canim saglikla ilerlesin inss

Sanada hayirli olsn canim gonlundn gecn nasip olsn tekrar kana gerk yok bnce kanlada anlaslmiyo ikizlk zatn kontrolde surpriz yasarsn ins benim cok bulantm oldu siddetli yemek goresm yoktu hic yemk istemedm zorla az hep 4 aydn sora toparlandm hormon fazla oldgu icin daha fazla yasanabiliyo tabi kisi bunyesine gore bu degisiyo hic yasamaynda var ins rahat gecrirsin

Seninledir inşallah canım benim ayın 25 inde randevum daha çok var çok Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Hayirli olsn canim hosgeldn snde bende ilk tek ogrendim sora cift ogrendim oluyo bole seler allah gonlune gore nasip etsin mutlulugu ayri ama zorluguda ayri ins saglkli zamanli kavusuruz yavrularimiza

Okudum canım topikte evet tekti baştan senin aonra çift oldu sağlıkla doğsunlar canım inşallah

Yaa insallah
Peki bu progestan falan ne zamana dek kullaniyoliur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…