2 sene önce çok uğraştım bu illerle, fitil kullanmadan mümkün değil geçmiyordu. Ama şimdi başında fark ettim belki sirke işe yarar sağol canım. Doktoru da tatil günü rahatsız etmiyeyim dedim.
İnşallah işine yarar canım ben fitille geçiremedim tekrarladı nu kürü buldum yaptım fitilde kullandım yanında bir daha olmadı şükür

Kızlar beni şu an korkutan şeylerden biri de dış gebelik ara sıra sağ ve sol kasığıma batmalar oluyor ama şiddetli de değil beta değerlerim de hep orantılı şekilde arttı ama insanın aklına da gelmiyor değil

İnsallah insallah

Sabrın sonu selamet, yüzdük yüzdük bakalım insallah daha güzel günler bizim olacak.

Amin canım inşallah seninde kasıklarında batma şeklinde ağrın oluyor mu canım hani tedavi olurken yumurtalar büyümeye başldığında ufak ufak batmalar olur kasıklarda benim öyle şu an ara ara ağrım oluyor korkutıyo beni

Ara ara oluyor bir seyler ama şişkinlik ve gaz sıkıntım da olduğundan ne olduğunu anlayamıyorum. Hemşire ikinma dedi diye de korkuyorum.
Geçen yıl tedavi gören su an ikiz kızları olan arkadasım ara ara batmalar olabileceğini doğal olduğunu demişti. Bebekler kendine yer acıyor, rahim büyüyor demişti.

Ne zaman uyusam terliyorum. Kalın da giyinmiyorum ama sanarsın ki soba arkasında uyuyorum öyle.

Anladım canım benim bel ağrım hiç geçmiyor yatıyorum kalkıyorum aynı kalça kemiklerimde çok ağrıyor inşallah herşey yolundadır içerde ne olduğunu bilmiyoruz

Anladım canım benim bel ağrım hiç geçmiyor yatıyorum kalkıyorum aynı kalça kemiklerimde çok ağrıyor inşallah herşey yolundadır içerde ne olduğunu bilmiyoruz

Geçenlerde iki gün benim de öyle oldu sanarsın ki adet öncesi bel agrisi gibi. Sıcak tut kendini. Annem öyle demişti.

İnsallah içerdekiler de mutlu mesut bizimledir.

Canim benimki erkek bebek. Tas tikamis olsa kucuk tuvaletini yaparmi bilemedim. Yada tas kucukse az tikamis olabilir. Bu bebek daha nasil olcak bilmiyorum. Bazen aniden agliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.

Yok canım hiç korkma o kadar güzel değerlerle kesinlikle olmaz. Bir de değerin çok yüksek o değerle dış gebelik olsa acillik olurdun ağrıdan

Baktırmana gerek yok maalesef biraz sabır o süreçte kendimizi okadar dinledikki resmen herşey nem kaptık. Rahat olmak allaha bırakmak en iyisi, inşallah herşey yolunda gidecek.
Tedavi öncesi hsg çekiyorlar genelde orda kısmi tıkanıklık mı vardıki?
Canim benimki erkek bebek. Tas tikamis olsa kucuk tuvaletini yaparmi bilemedim. Yada tas kucukse az tikamis olabilir. Bu bebek daha nasil olcak bilmiyorum. Bazen aniden agliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.
Canım tekrar geçmiş olsun, ayrıntılı ultrasonda acaba bişey çıkmışmıyrı bönreklerinde. Benimde ayrıntılıda iki böbreği büyük çıktı doğum sonu ultrason çektir dedi perinatolog

Yok canım hiç korkma o kadar güzel değerlerle kesinlikle olmaz. Bir de değerin çok yüksek o değerle dış gebelik olsa acillik olurdun ağrıdan
İçimi rahatlattın kuzum Allah razı olsun kimisinin değeri çok iyi yükselmiş falan ondan bi endişe etmedim değil

Hayır canım çok şükür bir sıkıntım yoktu

Tüplerinde sorun yoksa zaten dış gebelik olmaz birden aşılama gibi düşündüm. Zaten tüp bebekte direk rahme yerleştiriyorlar tüplerle bebeğin işi yok, içini ferah tur
Ya malesef tüp bebekte de dış gebelik olabiliyormuş. Nasıl başarıyor bilmem ama embriyo rahimden tüpe kaçıp veya tüpün ağzına yerleşip gelişebiliyormuş. Tüp bebekte dış gebelik yaşayanlar gördüm ama arkadaşın değerleri çok güzel artmış onda dış gebelik olacağını hiç sanmam.

Iyi geceler kizlarrrr. Acayip bir mide yanmasiyla uyandim. Galiba midem bogazim falan eridi. Sut ictim bana misin demiyor resmen alev topu olmus. Cok afedersiniz ufak ufak gaz cikiyo midemden daha da costuruyor. Gastirit mi oldum noldum yaa

Masallah canım iyi oldugunuza sevindim cok dikkat et kendine
Kıyamam umarım önemli birsey degildir

Gecmiş olsun canım insallah bi an once atlatırsın
Nasıl bir agrın olmuştu
Kızlar galiba bende mantar oldu sabahtan beri ara ara hafif hafif bir kaşıntı ve beyaz yoğun akıntı var. pazartesi doktoruma mesaj atıcam ama geç olur mu bebeğe zararı olur mu?
Whatsapp a yazsana canım için rahatlar gecmiş olsun
gecmiş olsun insallah kolay atlatır minik adam
Iyi geceler kizlarrrr. Acayip bir mide yanmasiyla uyandim. Galiba midem bogazim falan eridi. Sut ictim bana misin demiyor resmen alev topu olmus. Cok afedersiniz ufak ufak gaz cikiyo midemden daha da costuruyor. Gastirit mi oldum noldum yaa
Rennie içsene canım bana yazdı doktor sakıncası yok dedi

Canim baslarda sut ise yariyor diye ilac almadim yani evde yok. Ama suan napsam geciremedim. Yanmakta degil bildigin bogazima asit dokmusler de eriyo gibi.

Malesef gebelik reflüsü olabilir. Geçmezse doktoruna söyle gaviscon şurup veriyorlar kısmen iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…