İnşallah işine yarar canım ben fitille geçiremedim tekrarladı nu kürü buldum yaptım fitilde kullandım yanında bir daha olmadı şükür2 sene önce çok uğraştım bu illerle, fitil kullanmadan mümkün değil geçmiyordu. Ama şimdi başında fark ettim belki sirke işe yarar sağol canım. Doktoru da tatil günü rahatsız etmiyeyim dedim.
Aynen canım benimRabbim isteyen herkese nasip etsin bence bizler çok sabırlı anneler olacağız Rabbim bize sabrı ilk baştan beri öğretiyor
İnsallah insallah
Sabrın sonu selamet, yüzdük yüzdük bakalım insallah daha güzel günler bizim olacak.
Amin canım inşallah seninde kasıklarında batma şeklinde ağrın oluyor mu canım hani tedavi olurken yumurtalar büyümeye başldığında ufak ufak batmalar olur kasıklarda benim öyle şu an ara ara ağrım oluyor korkutıyo beni
Anladım canım benim bel ağrım hiç geçmiyor yatıyorum kalkıyorum aynı kalça kemiklerimde çok ağrıyor inşallah herşey yolundadır içerde ne olduğunu bilmiyoruzAra ara oluyor bir seyler ama şişkinlik ve gazsıkıntım da olduğundan ne olduğunu anlayamıyorum. Hemşire ikinma dedi diye de korkuyorum.
Geçen yıl tedavi gören su an ikiz kızları olan arkadasım ara ara batmalar olabileceğini doğal olduğunu demişti. Bebekler kendine yer acıyor, rahim büyüyor demişti.
Ne zaman uyusam terliyorum. Kalın da giyinmiyorum ama sanarsın ki soba arkasında uyuyorum öyle.
Anladım canım benim bel ağrım hiç geçmiyor yatıyorum kalkıyorum aynı kalça kemiklerimde çok ağrıyor inşallah herşey yolundadır içerde ne olduğunu bilmiyoruz
Canim benimki erkek bebek. Tas tikamis olsa kucuk tuvaletini yaparmi bilemedim. Yada tas kucukse az tikamis olabilir. Bu bebek daha nasil olcak bilmiyorum. Bazen aniden agliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.Aynısı bende de oldu canım da o yüzden taş aklıma geldi. Benim de kanalda taş varmış, kanalı tıkamış ama ultrasonda taş görülmedi tomografide görüldü. Aşağıdan girip aldılar. Çok basit bir operasyondu ama sonra yapışıklık olmasın diye stent takıldı o çok zorladı beni. İnşallah sizinki basit bir işlemle hallolur
Yok canım hiç korkma o kadar güzel değerlerle kesinlikle olmaz. Bir de değerin çok yüksek o değerle dış gebelik olsa acillik olurdun ağrıdanKızlar beni şu an korkutan şeylerden biri de dış gebelik ara sıra sağ ve sol kasığıma batmalar oluyor ama şiddetli de değil beta değerlerim de hep orantılı şekilde arttı ama insanın aklına da gelmiyor değil
Yaaa küçücük bebekte de taş olur mu bilemedim ki inşallah önemsiz bi şeydir.Canim benimki erkek bebek. Tas tikamis olsa kucuk tuvaletini yaparmi bilemedim. Yada tas kucukse az tikamis olabilir. Bu bebek daha nasil olcak bilmiyorum. Bazen aniden agliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.
Baktırmana gerek yok maalesef biraz sabır o süreçte kendimizi okadar dinledikki resmen herşey nem kaptık. Rahat olmak allaha bırakmak en iyisi, inşallah herşey yolunda gidecek.11 Mart’ta 2. Beta hcg yi yaptım çok şükür pozitifi gördük ama 10 gün sonra gel dedi doktor. Geçmek bilmiyor günler. Ben de korkuyorum,ne bulantı ne de başka bir belirti var. Perşembe gideceğim doktora ama nasıl geçecek günler bilmiyorum.
Acaba Pazartesi gidip yeniden mi beta hcg yaptırsam? Bebeklerim benimle mi merak ediyorum.
Tedavi öncesi hsg çekiyorlar genelde orda kısmi tıkanıklık mı vardıki?Kızlar beni şu an korkutan şeylerden biri de dış gebelik ara sıra sağ ve sol kasığıma batmalar oluyor ama şiddetli de değil beta değerlerim de hep orantılı şekilde arttı ama insanın aklına da gelmiyor değil
Canım tekrar geçmiş olsun, ayrıntılı ultrasonda acaba bişey çıkmışmıyrı bönreklerinde. Benimde ayrıntılıda iki böbreği büyük çıktı doğum sonu ultrason çektir dedi perinatologCanim benimki erkek bebek. Tas tikamis olsa kucuk tuvaletini yaparmi bilemedim. Yada tas kucukse az tikamis olabilir. Bu bebek daha nasil olcak bilmiyorum. Bazen aniden agliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.
İçimi rahatlattın kuzum Allah razı olsun kimisinin değeri çok iyi yükselmiş falan ondan bi endişe etmedim değilYok canım hiç korkma o kadar güzel değerlerle kesinlikle olmaz. Bir de değerin çok yüksek o değerle dış gebelik olsa acillik olurdun ağrıdan
Hayır canım çok şükür bir sıkıntım yoktuBaktırmana gerek yok maalesef biraz sabır o süreçte kendimizi okadar dinledikki resmen herşey nem kaptık. Rahat olmak allaha bırakmak en iyisi, inşallah herşey yolunda gidecek.
Tedavi öncesi hsg çekiyorlar genelde orda kısmi tıkanıklık mı vardıki?
Canım tekrar geçmiş olsun, ayrıntılı ultrasonda acaba bişey çıkmışmıyrı bönreklerinde. Benimde ayrıntılıda iki böbreği büyük çıktı doğum sonu ultrason çektir dedi perinatolog
Tüplerinde sorun yoksa zaten dış gebelik olmaz birden aşılama gibi düşündüm. Zaten tüp bebekte direk rahme yerleştiriyorlar tüplerle bebeğin işi yok, içini ferah turHayır canım çok şükür bir sıkıntım yoktu
Ya malesef tüp bebekte de dış gebelik olabiliyormuş. Nasıl başarıyor bilmem ama embriyo rahimden tüpe kaçıp veya tüpün ağzına yerleşip gelişebiliyormuş. Tüp bebekte dış gebelik yaşayanlar gördümTüplerinde sorun yoksa zaten dış gebelik olmaz birden aşılama gibi düşündüm. Zaten tüp bebekte direk rahme yerleştiriyorlar tüplerle bebeğin işi yok, içini ferah tur
Masallah canım iyi oldugunuza sevindim cok dikkat et kendineSaye- cok sukur simdi ciktim kizlar. Cok bastirdi gormek icin acittiiii. Cok sukur gordugum kadariyla durumlari iyi boyle gordugum bir cok ikiz hamilelikte saglikli dogdu ama ikizlerin hic birinde istersen 50 saat bak garanti verilmez bir cok test yapilamaz dedi. Yine de durumlari iyi bunu bil rahim agzi da iyi 3.2 dedi galiba. Progestan kullaniyor olman lazim dedi yok kullanmiyorum dedim. Gunde 1 kullan mutlaka dedi. Senin en dikkat etmen gereken erken dogum riski tamamen yataga bagli olmadan evde gunluk islerini yapican agir kaldirmican kesinlikle dedi. Pazartesi de raporu alicam kizlar. Kizimin kafasinda sapka var gibi cikti cunki kardesinin kesesi basina degiyormus. Bundan baska poz yakalayamadi. Yine de kizimin guzelligi belli oldu. Doktor amcasi bile yuz hatlari guzel olacak dedi.Eki Görüntüle 2246204 oglusta ayni abisi gibi cirkin ordek olarak dogacak belli ki. Allahtan sonradan guzellesiyorlar Eki Görüntüle 2246205
Kıyamam umarım önemli birsey degildirSelam kizlar. Rahatsiz olanlar gecmis olsun.Meriç hasta bu aralar. Tesaduf eseri bobrekden cikan mesane hortununda tikaniklik tespit edildi. Cocuk nefrolojiye gitmem gerekiyormus. Özel hastanelerde bu bolum yok. Doktorun dedigine gore alttan aletle muayne edilcekmis. Cok tedirginim. Daha cok kucuk.nasil alttan muayne olacak. Tikaniklik sebebi ne tedavisi ne hic bir bilgim yok
Gecmiş olsun canım insallah bi an once atlatırsınKızlar merhaba ben dr dam eve bir sürü iğne ilaçla geldim. Rahim ağzım Kısalmış baya 2.2 olmuş. Artık kalkmak yok tıvalet harici. Özellikle ikiz gebeliği plan arkadaşlar lütfen en ufak şikayeti önemseyin. Ben kaç gündür öteledim bu vajinal ağrıyı
Whatsapp a yazsana canım için rahatlar gecmiş olsunKızlar galiba bende mantar oldusabahtan beri ara ara hafif hafif bir kaşıntı ve beyaz yoğun akıntı var. pazartesi doktoruma mesaj atıcam ama geç olur mu bebeğe zararı olur mu?
gecmiş olsun insallah kolay atlatır minik adamCanim benimki erkek bebek. Tas tikamis olsa kucuk tuvaletini yaparmi bilemedim. Yada tas kucukse az tikamis olabilir. Bu bebek daha nasil olcak bilmiyorum. Bazen aniden agliyor sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.
Rennie içsene canım bana yazdı doktor sakıncası yok dediIyi geceler kizlarrrr. Acayip bir mide yanmasiyla uyandim. Galiba midem bogazim falan eridi. Sut ictim bana misin demiyor resmen alev topu olmus. Cok afedersiniz ufak ufak gaz cikiyo midemden daha da costuruyor. Gastirit mi oldum noldum yaa
Canim baslarda sut ise yariyor diye ilac almadim yani evde yok.Gecmiş olsun canım insallah bi an once atlatırsın
Nasıl bir agrın olmuştu
Whatsapp a yazsana canım için rahatlar gecmiş olsun
gecmiş olsun insallah kolay atlatır minik adam
Rennie içsene canım bana yazdı doktor sakıncası yok dedi
Malesef gebelik reflüsü olabilir. Geçmezse doktoruna söyle gaviscon şurup veriyorlar kısmen iyi geliyorIyi geceler kizlarrrr. Acayip bir mide yanmasiyla uyandim. Galiba midem bogazim falan eridi. Sut ictim bana misin demiyor resmen alev topu olmus. Cok afedersiniz ufak ufak gaz cikiyo midemden daha da costuruyor. Gastirit mi oldum noldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?