Dikkat et gecmis olsun cnm ikiz gebelik farkli oluyor biraz.

Malesef gebelik reflüsü olabilir. Geçmezse doktoruna söyle gaviscon şurup veriyorlar kısmen iyi geliyor
Cogunlukla gece tutuyor canim ama dun cok buyuk hata yaptim sucuklu falan bisey hazirlamistim. Aksam yatmadan bi lokma yedim o dokundu kesin. 4 bucuktu rahatladi biraz midem oyle uyuyabildim

Iyi geceler kizlarrrr. Acayip bir mide yanmasiyla uyandim. Galiba midem bogazim falan eridi. Sut ictim bana misin demiyor resmen alev topu olmus. Cok afedersiniz ufak ufak gaz cikiyo midemden daha da costuruyor. Gastirit mi oldum noldum yaa
Geçmiş olsun canım gebelikten kaynaklı da olabilir tekrarlarsa rennie yada gaviscpn veriliyor drunla bir görüş
Teşekkürler canım. Afedersin bajinanın girişinde yumuşak doku ağrısı gibiydi ağrım
Dikkat et gecmis olsun cnm ikiz gebelik farkli oluyor biraz.
Teşekkürler canım evet hem zor hem güzel rabbim bizlere bağışlasın meleklerimizi

Canim baslarda sut ise yariyor diye ilac almadim yani evde yok. Ama suan napsam geciremedim. Yanmakta degil bildigin bogazima asit dokmusler de eriyo gibi.
Geçmiş olsun canın eskiler hep derler ya mşde yanması olunca bebek saçlı doğarmış diye senin minnoşlarının saçları mı çıkıyor acaba

Geçmiş olsun canın eskiler hep derler ya mşde yanması olunca bebek saçlı doğarmış diye senin minnoşlarının saçları mı çıkıyor acaba
Gelisim olarakta saclari kirpikleri cikiyo yaziyo ama benim daha cok bogazimi tutamamaktan galiba yaa az baharatli bisey yiyeyim o gece uyku olmuyor bildigim halde yemekten de geri koyamiyorum kendimi. Hatta cigkofte yiyesim var gunlerdir valla yanmasi korkusuna aldirmiyorum.

Canım nefsini körleyecek kadar bir iki tane ye yinede canın çekmiş sonuçta bi doktorunla konuş canım reflü gibi duruyor boğazıma geliyor asit diyorsun ilerleyen zamanlarda geçici ses kısıklığı yapıyor asit gaviscon çok iyi gelecektir canım bide uyurken yastığını biraz yüksek tutmanda fayda olacaktır

Yastigimi 1 haftadir yuksek tutuyorum nerdeyse oturuyor gibi uyuyorum. Yine de cikiyor canim yatiyo veya oturuyo olmam pek farketmiyo. Ayrintili ultrasonun sonucunu alicam yarin o zaman kendi doktorumla konusucam.

Cogunlukla gece tutuyor canim ama dun cok buyuk hata yaptim sucuklu falan bisey hazirlamistim. Aksam yatmadan bi lokma yedim o dokundu kesin. 4 bucuktu rahatladi biraz midem oyle uyuyabildim
Evet canım muhtemelen o dokunmuştur. Bana da baharatlı, acılı şeyler dokunuyor. Ben de reflü oldu yatmadan 2-3 saat önce yeme işini bitiriyorum

Eki Görüntüle 2246682 kizlar elimde kalan son yavrularim. Dun aksam anne babasini sattim. Bunlari da burdaki komsulara hediye ediyorum. artik 3 4 sene kus vs. Bakamam.
Oyy kıyamam yavrularına çok tatlılar. Yeni sahipleri çok güzel bakar inşallah onlara. Benim kedimde iki gündür ben yatıyorum diye üzgün. Eskiden oynardık oyuncaklarını alıp yanıma getiriyor oynamak için kalkmadan ilgilenmeye çalışıyorum

Yastigimi 1 haftadir yuksek tutuyorum nerdeyse oturuyor gibi uyuyorum. Yine de cikiyor canim yatiyo veya oturuyo olmam pek farketmiyo. Ayrintili ultrasonun sonucunu alicam yarin o zaman kendi doktorumla konusucam.
Tekrar çok geçmiş olsun canım ikiz olunca tabi iki kat fazla oluyor şikayetler

Insallah canim tek temennim iyi bakilmalari. Oyy bebek gibi oluyolar yaa. bende kedi baktim senelerce kopek, balik baktim. Butun hepsi icimde yara kaliyor resmen. Uzunca seneler eve hayvan sokmam.

Tekrar çok geçmiş olsun canım ikiz olunca tabi iki kat fazla oluyor şikayetler
Sagol canim. 1 de oglum var onda nasil gecti hamileligim anlamamistim. Ne yanma as erme hic bi sikayetim olmadi kosa kosa bile inerdim merdivenlerden. Bunlar tam tersi oldu. Mide bulantisi yasadim pesinden yanmalar daha simdiden agirlasmalar. Hayirlisiyla dogsalarda ele avuca gelseler.

Simdi haber geldi kizlar. Komsumun biri almaktan vazgecmis kendi kardesinin de ciftinin yavrusu cikacakmis. Bak bende baska kus yok sonradan istersen veremem dedim. Tamam dedi. Mavisini kendime ayiricam gidene kadar dursun yanimda belki baska isteyen cikar yada alip giderim. Tek kusa bakiliyorda cift zormus. Duzen istiyor surekli temizlik istiyor. Cikip ucmak istiyor. Ne sicak ne soguk olacak yumyrtalara falan. Bi ton ayrintisi var.

Son düzenleme:
gecmis olsun tatlim ayrintili ultrasonda cikmadi hic bisey

Arkadaşlar yarın doktor kontrolüm var.ense kalınlığı ölçülecek.başka neler yapılıyor,kaç dakika sürüyor ki bu muayene merak ettim.11+5 olucam yarın.içim içimi yiyor,ilaçlarımı bıraktıktan sonra 20 gündür görmedim bebeği.inşallah yolundadır herşey

İnşallah güzel haberlerle gel normal muayene gibi oluyor bebek istenilen pozisyonda durursa doktor ense kalınlığı, burun kemiğine bakıyor bide kan veriyorsn sonucu 1 hafta 10 günde çıkıyor.

Insallah canim tek temennim iyi bakilmalari. Oyy bebek gibi oluyolar yaa. bende kedi baktim senelerce kopek, balik baktim. Butun hepsi icimde yara kaliyor resmen. Uzunca seneler eve hayvan sokmam.
Hem nasıl canım evde bir çocuk da o. Hamileleiğimin ilk başlarında sürekli kediyi gönder laflarından bıkmıştım artık herkes sustu şükür. Annem kv falan değil diyen de etraftan bilmem kaç kat uzak insan ne yapacaksa benim kedimi. Sanki sokağa çöp bırakıyorum. O bize biz ona alıştık artık gidemez bir yere. Rabbim nasip ederse çocuklarımla birlikte büyür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…