Canım bende normalde de reflü vardı akşam 8 den sonra bişey yeyince yatınca yediklerm hep ağzımda yanmalar falan heleki baharatlı yersen sucuk demissn ben normalde bile yiyemiyorm belli bir saatten sonra yeme gündüz ye öyle şeyleri normal zaten bu zamanlarda bende de oluyor dikkat edince biraz fark ediyor bemen.Iyi geceler kizlarrrr. Acayip bir mide yanmasiyla uyandim. Galiba midem bogazim falan eridi. Sut ictim bana misin demiyor resmen alev topu olmus. Cok afedersiniz ufak ufak gaz cikiyo midemden daha da costuruyor. Gastirit mi oldum noldum yaa
Ah canım inşallah hamileliğinin geri kalak kısmı bu geçirdiğin kadar sıkıntılı olmaz da sağ salim alırsın kucağına her hamilelik başka diyorlar ya onu yaşıyorsun işte sabret canım kucağına alınca bu günlerini unutscaksın bileSagol canim. 1 de oglum var onda nasil gecti hamileligim anlamamistim. Ne yanma as erme hic bi sikayetim olmadi kosa kosa bile inerdim merdivenlerden. Bunlar tam tersi oldu. Mide bulantisi yasadim pesinden yanmalar daha simdiden agirlasmalar. Hayirlisiyla dogsalarda ele avuca gelseler.
Kedi köpek ne yapacakms çocuğa sana aşısı herşeyi tam olduktan sonra bende köpek aşığıyım maalesef alamiyorum evimiz bahçeli olmasına rağmen kayinpederm de aşırı derecede köpek korkusu var belki kızım olunca ikna ederiz alırzHem nasıl canım evde bir çocuk da o. Hamileleiğimin ilk başlarında sürekli kediyi gönder laflarından bıkmıştım artık herkes sustu şükür. Annem kv falan değil diyen de etraftan bilmem kaç kat uzak insan ne yapacaksa benim kedimi. Sanki sokağa çöp bırakıyorum. O bize biz ona alıştık artık gidemez bir yere. Rabbim nasip ederse çocuklarımla birlikte büyür
Hem nasıl canım evde bir çocuk da o. Hamileleiğimin ilk başlarında sürekli kediyi gönder laflarından bıkmıştım artık herkes sustu şükür. Annem kv falan değil diyen de etraftan bilmem kaç kat uzak insan ne yapacaksa benim kedimi. Sanki sokağa çöp bırakıyorum. O bize biz ona alıştık artık gidemez bir yere. Rabbim nasip ederse çocuklarımla birlikte büyür
Kedileri bebekleri hissediyor diye bişey okumuştum doğrumu acaba ya hamileyken falan annenin karnında mir mir gezerler miş belkide telepatik yolla anlaşıyordr
Canım işte saçma sapan inançlar kılı tüyü deyip duruyorlar. Kedim sürekli veteriner kontrolünde hiç bir aşısını aksatmayız. Gayet sağlıklı çok şükür.Kedi köpek ne yapacakms çocuğa sana aşısı herşeyi tam olduktan sonra bende köpek aşığıyım maalesef alamiyorum evimiz bahçeli olmasına rağmen kayinpederm de aşırı derecede köpek korkusu var belki kızım olunca ikna ederiz alırz
Bizim toplumumuzda malesef hayvana hayvan işte sıradan bir varlık gibi bakıyorlar halbuki insana can oluyor onlar evlat gibi oluyorlar çocuktan bir farkı olmuyor ki ben hayvanları çok severim böcekler ve sürüngenler hariç zarar vermem ama hoşlanmam da göndermemekle en güzelini yapmışsın canım evlatlarında ne güzel erkenden hayvan sevgisini tadacaklar
Çok hisliler canım ben küçükken hatırlıyorum kedimiz vardı benim annem ve babam da hayvan alıp beslerlerdi evde kardeşim ve bende çok alıştık hayvanlara küçükken yolda kimsesiz yavru bir kedi bulsam eve getirirdim annemde hiç kızmaz hatta aferin kızım hayvanlara yardımcı olman gerekir diye hep öğüt verirdi bende çocuğumu böyle annemin bizleri yetiştirdiği gibi yetiştireceğim hayvanlarda canlı onları yok sayamayız candır onlar canMaalesef canım. Hiç anlamıyorlar. Beslemeyenin anlamasını beklemiyorum zaten ama bana karışma hakkını nerden buluyorlar anlamıyorum. O biz evde olmazsak mama bile yemiyor üzülüyor. Hasta olduğumu hissedip başımdan ayrılmıyor. Bir çok insandan daha merhametli
İşte vicdanlı çocuklar yetiştirmek lazım canım. Allah’ın sessiz kulları onlar ahlarını almamak lazımÇok hisliler canım ben küçükken hatırlıyorum kedimiz vardı benim annem ve babam da hayvan alıp beslerlerdi evde kardeşim ve bende çok alıştık hayvanlara küçükken yolda kimsesiz yavru bir kedi bulsam eve getirirdim annemde hiç kızmaz hatta aferin kızım hayvanlara yardımcı olman gerekir diye hep öğüt verirdi bende çocuğumu böyle annemin bizleri yetiştirdiği gibi yetiştireceğim hayvanlarda canlı onları yok sayamayız candır onlar can
Teşekkür ederim canım :) inşallah.bana ikili test yapmıyorum diyince doktor,merak ettim ne yapacağını.demek böyleymiş.umarım güzel çıkar herşey.İnşallah güzel haberlerle gelnormal muayene gibi oluyor bebek istenilen pozisyonda durursa doktor ense kalınlığı, burun kemiğine bakıyor bide kan veriyorsn sonucu 1 hafta 10 günde çıkıyor.
Ayni kopek baktigim zaman didisinin didisi alakasiz insanlar bile laf etti evde kopek mi bakilir yataga sokma bilmem ne etme diye. Arjantin cinsiydi irilesince ve tasininca ister istemez bahceli birine verdik. Gecen gun haberi gelmis olmus kizim. Aglamistim. Daha 1 aylik degildi bebek gibi kucagimda uyurdu. Kedilerimde oyleydi oglum daha kucuktu. Eve kedi mi alinirmis bogazina tuyu kacarmis falan kimseyi dinlemedim. Bizim sorunumuz tasinmak. Giderken olmuyo hayvanlar. Buraya geliyoken akvaryumumda baliklarik vardi. Geldik yerlestik 2 haftaligina geri donduk bu arada da komsuya emanet ettim baliklari gel bak diye. Bu esnada isitici patlamis onlarda oyle telef oldu. Kendi baliklarimin yavrulariydi buyutucektim kocaman akvaryum almistim. Simdi elimde bi kucuk bi de kocaman akvaryum kaldi. En iyisi kus dedim baska kisilerden sahiplendim onlarda sansima es oldu. Esli bakmak zormus 1 senedir seve seve bakiyodum ama suan ki durumda ilerisini dusununce bakacak birine vermek en mantiklisi geldi. Uzun sure buyuk bi canli veya esli hayvan bakamam.Hem nasıl canım evde bir çocuk da o. Hamileleiğimin ilk başlarında sürekli kediyi gönder laflarından bıkmıştım artık herkes sustu şükür. Annem kv falan değil diyen de etraftan bilmem kaç kat uzak insan ne yapacaksa benim kedimi. Sanki sokağa çöp bırakıyorum. O bize biz ona alıştık artık gidemez bir yere. Rabbim nasip ederse çocuklarımla birlikte büyür
Sabahta yedim kahvaltiya yok ayni ayaktayim bogazima kadar cikti aci sucuk vs. Tovbe daha surmem agzima. Aksam da cok gec yemedim. 9 falandi 12 de yattim 2 de yanmayla kalktim.Canım bende normalde de reflü vardı akşam 8 den sonra bişey yeyince yatınca yediklerm hep ağzımda yanmalar falan heleki baharatlı yersen sucuk demissn ben normalde bile yiyemiyorm belli bir saatten sonra yeme gündüz ye öyle şeyleri normal zaten bu zamanlarda bende de oluyor dikkat edince biraz fark ediyor bemen.
Kalp atışlarını duyman için biraz erken canım gerçi vajinal bakarsa belli olmaz. Ben 6+3 de duymuştumKızlar ben şimdi haftaya pazartesi doktor randevusuna gidicem ilk ultrason için değerlerim de şu şekilde transferin 8. Günü 104 10. Günü 352 12. Günü 761 14. Günü 1992 şimdi son adet tarihime göre ultrason için gittiğim gün 5 hafta 5 günlük olacak peki ben o zaman kalp atışlarını da duyabilir miyim yoksa sadece kese mi görünür
Senin için en büyük sorun sürekli taşınma olmuş canım. Oldun düzenini kurarsın bebeklerde nasipse az daha büyümüş olur o zaman herşey istediğin gibi olur inşallah. İnsan alışınca evde varlığına çok zor oluyor ayrılması konuşmak herkese kolayAyni kopek baktigim zaman didisinin didisi alakasiz insanlar bile laf etti evde kopek mi bakilir yataga sokma bilmem ne etme diye. Arjantin cinsiydi irilesince ve tasininca ister istemez bahceli birine verdik. Gecen gun haberi gelmis olmus kizim. Aglamistim. Daha 1 aylik degildi bebek gibi kucagimda uyurdu. Kedilerimde oyleydi oglum daha kucuktu. Eve kedi mi alinirmis bogazina tuyu kacarmis falan kimseyi dinlemedim. Bizim sorunumuz tasinmak. Giderken olmuyo hayvanlar. Buraya geliyoken akvaryumumda baliklarik vardi. Geldik yerlestik 2 haftaligina geri donduk bu arada da komsuya emanet ettim baliklari gel bak diye. Bu esnada isitici patlamis onlarda oyle telef oldu. Kendi baliklarimin yavrulariydi buyutucektim kocaman akvaryum almistim. Simdi elimde bi kucuk bi de kocaman akvaryum kaldi. En iyisi kus dedim baska kisilerden sahiplendim onlarda sansima es oldu. Esli bakmak zormus 1 senedir seve seve bakiyodum ama suan ki durumda ilerisini dusununce bakacak birine vermek en mantiklisi geldi. Uzun sure buyuk bi canli veya esli hayvan bakamam.
Ben ikili testi devlette yaptırdım ultrason 10 saniye filan sürdü. Burun oluşumuna baktı, enseyi ölçtü ve sonra kan verdim. Aynı hafta özeldeki doktoruma gittim 15 dk ultrason muayenesi yaptı. Bebeğin tüm organlarına, kan akışına herşeye baktı.Arkadaşlar yarın doktor kontrolüm var.ense kalınlığı ölçülecek.başka neler yapılıyor,kaç dakika sürüyor ki bu muayene merak ettim.11+5 olucam yarın.içim içimi yiyor,ilaçlarımı bıraktıktan sonra 20 gündür görmedim bebeği.inşallah yolundadır herşey
Aynen canim en buyuk sorunum tasinmak. Bende biktim bi duzenim yok evime istedigim gordugum biseyi de alamiyorum kiraciyim tasinicam tasinirken kirilir mi diye bi ton sey vazgeciyorum. Dedigin gibi insallah duzenimi kurunca bakicam bi hayvan. Zamaninda annemin bi kusu vardi ölmüstü eve yeniden kus almak istedik kabul etmemisti simdi daha iyi anliyorum neden kabul etmedigini. Gercekten alismak zor oluyor peslerinden. Ölsede zor kacsa da gitsede her turlusu zor oluyormus.Kalp atışlarını duyman için biraz erken canım gerçi vajinal bakarsa belli olmaz. Ben 6+3 de duymuştum
Senin için en büyük sorun sürekli taşınma olmuş canım. Oldun düzenini kurarsın bebeklerde nasipse az daha büyümüş olur o zaman herşey istediğin gibi olur inşallah. İnsan alışınca evde varlığına çok zor oluyor ayrılması konuşmak herkese kolay
Canım bebeğin haftası son adet tarihine göre değilde sanki döngünün 15.günü embriyo döllenmiş gibi hesaplanıyor. Yani test günü tam 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun. Bana da bu şekilde bir tarih verildi bundan sonra son adet tarihin olarak bunu söyleyeceksin dediler. Ben 6+3te gitmiştim hem bebeği hem kalp atışını görmüştük. Ama senin değerin benimkinden daha fazla eğer tekse gelişimi önden gidiyor olabilir o yüzden sende hem bebeği hem kalbi görebilirsin.Kızlar ben şimdi haftaya pazartesi doktor randevusuna gidicem ilk ultrason için değerlerim de şu şekilde transferin 8. Günü 104 10. Günü 352 12. Günü 761 14. Günü 1992 şimdi son adet tarihime göre ultrason için gittiğim gün 5 hafta 5 günlük olacak peki ben o zaman kalp atışlarını da duyabilir miyim yoksa sadece kese mi görünür
Sağol arkadaşım.ikili test eskidendi dedi doktor işte.yarını iple çekiyorum bebek iyi mi diye.yarın artık karından 4 boyutlu mu ne bakacakmış.inşallah güzel gider herşeyBen ikili testi devlette yaptırdım ultrason 10 saniye filan sürdü. Burun oluşumuna baktı, enseyi ölçtü ve sonra kan verdim. Aynı hafta özeldeki doktoruma gittim 15 dk ultrason muayenesi yaptı. Bebeğin tüm organlarına, kan akışına herşeye baktı.
Bana kalsa ben de yaptırmayacaktım çünkü bebeğin down sendromlu vs olması ihtimalini veriyor sadece, kesinlik yok ihtimal var o yüzden aslında gereksiz. Genetik testler var şimdi onlar daha garanti ama pahalı. Ama doktorum ikili testş yaptıralım doğumda sürprizle karşılaşmamak adına gerekli dedi. O yüzden yaptırdıkSağol arkadaşım.ikili test eskidendi dedi doktor işte.yarını iple çekiyorum bebek iyi mi diye.yarın artık karından 4 boyutlu mu ne bakacakmış.inşallah güzel gider herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?