Oyy güzelliklere bir bak sen sevsinler sizi benim hayal ettiğim tablo bu canım maşallah. Kiracılık zor birde üstüne sürekli taşınmak zor canım evliliğimin ilk yıllarında 4 ev iki il değiştirdim.4 yıldır aynı evde düzen kurabildik. Seninde inşallah herşey yolunda gidecek düzenin oturacak

Amin canim insallahhhh. Benim pasa oldum olasi hayvanlarla ic ice. Koye gideriz ineklerle kedilerle oynar. En sevdigi de yavru kediler. Deli oldu bu sene alalim diye ama koye giderken veya tasinirken zor oluyor diye izin vermedim. Fakat sozum var yerleselim bi yere alicam kedi. Bahceli evim olursa hatta sokaktaki tum kedilere bakicam

Cnm slm ümit hanıma mantarı sordunmu bende bu sabah kaşıntıyla uyandım hafif hafif kaşınıyor

Cnm slm ümit hanıma mantarı sordunmu bende bu sabah kaşıntıyla uyandım hafif hafif kaşınıyor
Yok sormadım ama benim sabah kaşıntı olmuştu az sirkeli su yaptım onunla yıkadım akşama kadar kaşıntı olmadı. Akşam yine hafif kaşıntı olur gibi oldu yine sirkeli su yaptım şuana kadar bişey olmadı bakalım. Eğer tekrarlarsa mesaj atarım doktora. Haftasonu acil bişey olmadıkça rahatsız etmek istemiyorum.

Ben yarın kontrole gidicem sorayım bakalım ne dicek inşallah tehlike yaratmaZ

Sen doğumla ilgili bilgi aldın mı? Ben hemşireye sordum ümit hanımın sadece egepol ve çınarlı ile anlaşması varmış. Çınarlıya 2 kere serum taktırmaya gittim çok kötü, çok eski ve bazı çalışanlar çok ters o yüzden çınarlıyı tercih etmem herhalde. Fiyatlar nasıl acaba sormaya bile korkuyorum ama doğum herhalde en az 5-6 bin gider bizim doğumda

Maşallah canım en güzeli doğayla iç içe. Benim oğluşlarımda inşallah vakti zamanında gelir de kedi oğlumla birlikte büyürler. Bizde bakıyoruz sokakta bahçede gördüğümüz kedilere. Arabada çantada hep mama bulunduruyorum. Dün akşam eşim aşağı mama istedi arabada kalmamış hamile bir minnak varmış ona verdi. Onların karnı doydukça biz mutlu oluyoruz

5+5 de kalp atışını duyamazsn canım çünkü çok çok küçük atışlar olur ben 6+2 de bebeği ve yolk şaci gördüm 6+5 de kalp atışını dışardan duydum ama doktor attığını ama dışarı verse bile duyamayacagimi söylemişti . O yüzden duyamazsn niye duyamadm deyip üzülme keseyi görürsün ama.

Sabahta yedim kahvaltiya yok ayni ayaktayim bogazima kadar cikti aci sucuk vs. Tovbe daha surmem agzima. Aksam da cok gec yemedim. 9 falandi 12 de yattim 2 de yanmayla kalktim.
Bizlerin ki hassas artık geçmiş olsun canım zor yani o yanma insanı hayattan soğutur cinsten dikkat et kendine

Canım benim ilk haftalarda kaşıntim çok olmustu doktor fitil veremem şuan dedi o gün bugün 1/10 ölçülu sirkeli su kullanıyorum doktorum kendisi dedi ne kaşıntim var ne bı rahatsızlik cogalmadan yapabilirsin geçen sağlık ocağında ki gebe hemşiresi de söyledi bunu ben faydasını gördüm

Aynen oyle canim. Istanbulda oturuyoken evimizin onu musaitti. Bi sabah oglusla bakkala ciktik kediler sardi etrafimizi illa mama getir diye beni yoldan cevirmisti sipam. Kedilere ayri zaafi var. Eve giren ilk hayvanimizdi. O siyah yavrumuzla ayri bi bagi vardi. 2. Katta oturuyorduk az buyumustu yazin cam acik cikar camin onunde yatardi bi gun atlamis ordan bulamamistim bir daha. Sonra eve kedi almadim. Genelde veterinerde sahip bekleyen kedi kopek aldim evime. Gelip benden aliyolardi isteyenler.

Aynen canim yaa. Elma yedim biraz iyi geldi. Sabahki yangiyi aldi. Simdi aksama yagsiz tuzsuz tavik dusunuyorum kendime.
Bi sure artık öyle idare edicen ister istemez yukarı da çıktıkça seninkiler tabi daha çabuk oluyor mide yanmalari saclandkcada artar hafifetmeye caliscz inşallah canım.

Peki sirkeli suyu günde 1 sefer mi yapıyorsun canım? Bana da iyi geldi

Bi sure artık öyle idare edicen ister istemez yukarı da çıktıkça seninkiler tabi daha çabuk oluyor mide yanmalari saclandkcada artar hafifetmeye caliscz inşallah canım.
Oglumun pek saci yoktu midem yanmadi. bunlar killi tuylu bisey dogmali bu yangiya artik elimden geldigince dikkat edicem yedigime

Anladım canım aslında geç gitmek daha mantıklı ama insan dayanamıyor işte tek mi çift mi onu bile bilmiyorum henüz

Anladım canım bakalım gittiğimde artık bahtımıza ne çıkarsa

Bakalım kuzum artık ya acaba diyorum kese için ayrı bir doktora gitsem kalp atışı için ümit hanıma mı ümit hamımda da takipli olmak istiyorum ama ilçede yaşıyorum akşamları kadın doğum uzmanı olmuyor burada acil bir durum olsa inan müdahale edecek kimse olmayacak özelde bir doktor edinsem mi bilemedim kafam çok karışık

Oyy kıyamam düştüyse can havliyle kaçmıştır. Bende korkuyorum düşer diye eşim camlara sineklik yapacak artık korumak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…