Oyy güzelliklere bir bak sen sevsinler siziAynen canim en buyuk sorunum tasinmak. Bende biktim bi duzenim yok evime istedigim gordugum biseyi de alamiyorum kiraciyim tasinicam tasinirken kirilir mi diye bi ton sey vazgeciyorum. Dedigin gibi insallah duzenimi kurunca bakicam bi hayvan. Zamaninda annemin bi kusu vardi ölmüstü eve yeniden kus almak istedik kabul etmemisti simdi daha iyi anliyorum neden kabul etmedigini. Gercekten alismak zor oluyor peslerinden. Ölsede zor kacsa da gitsede her turlusu zor oluyormus.Eki Görüntüle 2246728 Eki Görüntüle 2246729 Eki Görüntüle 2246730
Amin canim insallahhhh. Benim pasa oldum olasi hayvanlarla ic ice. Koye gideriz ineklerle kedilerle oynar. En sevdigi de yavru kediler. Deli oldu bu sene alalim diye ama koye giderken veya tasinirken zor oluyor diye izin vermedim. Fakat sozum var yerleselim bi yere alicam kedi. Bahceli evim olursa hatta sokaktaki tum kedilere bakicamOyy güzelliklere bir bak sen sevsinler sizibenim hayal ettiğim tablo bu canım maşallah. Kiracılık zor birde üstüne sürekli taşınmak zor canım evliliğimin ilk yıllarında 4 ev iki il değiştirdim.4 yıldır aynı evde düzen kurabildik. Seninde inşallah herşey yolunda gidecek düzenin oturacak
Cnm slm ümit hanıma mantarı sordunmu bende bu sabah kaşıntıyla uyandım hafif hafif kaşınıyorBana kalsa ben de yaptırmayacaktım çünkü bebeğin down sendromlu vs olması ihtimalini veriyor sadece, kesinlik yok ihtimal var o yüzden aslında gereksiz. Genetik testler var şimdi onlar daha garanti ama pahalı. Ama doktorum ikili testş yaptıralım doğumda sürprizle karşılaşmamak adına gerekli dedi. O yüzden yaptırdık
Yok sormadım ama benim sabah kaşıntı olmuştu az sirkeli su yaptım onunla yıkadım akşama kadar kaşıntı olmadı. Akşam yine hafif kaşıntı olur gibi oldu yine sirkeli su yaptım şuana kadar bişey olmadı bakalım. Eğer tekrarlarsa mesaj atarım doktora. Haftasonu acil bişey olmadıkça rahatsız etmek istemiyorum.Cnm slm ümit hanıma mantarı sordunmu bende bu sabah kaşıntıyla uyandım hafif hafif kaşınıyor
Ben yarın kontrole gidicem sorayım bakalım ne dicek inşallah tehlike yaratmaZYok sormadım ama benim sabah kaşıntı olmuştu az sirkeli su yaptım onunla yıkadım akşama kadar kaşıntı olmadı. Akşam yine hafif kaşıntı olur gibi oldu yine sirkeli su yaptım şuana kadar bişey olmadı bakalım. Eğer tekrarlarsa mesaj atarım doktora. Haftasonu acil bişey olmadıkça rahatsız etmek istemiyorum.
Sen doğumla ilgili bilgi aldın mı? Ben hemşireye sordum ümit hanımın sadece egepol ve çınarlı ile anlaşması varmış. Çınarlıya 2 kere serum taktırmaya gittim çok kötü, çok eski ve bazı çalışanlar çok ters o yüzden çınarlıyı tercih etmem herhalde. Fiyatlar nasıl acaba sormaya bile korkuyorum ama doğum herhalde en az 5-6 bin gider bizim doğumdaCnm slm ümit hanıma mantarı sordunmu bende bu sabah kaşıntıyla uyandım hafif hafif kaşınıyor
Dün internette çok araştırdım mantar enfeksiyonu bebek için zararsız diyor ama geç iyileşiyormuş o yüzden anne için zor oluyormuş. Çoğu hamile de olmuş bu sıkıntı fitil ile geçmişBen yarın kontrole gidicem sorayım bakalım ne dicek inşallah tehlike yaratmaZ
Maşallah canım en güzeli doğayla iç içe. Benim oğluşlarımda inşallah vakti zamanında gelir de kedi oğlumla birlikte büyürler. Bizde bakıyoruz sokakta bahçede gördüğümüz kedilere. Arabada çantada hep mama bulunduruyorum. Dün akşam eşim aşağı mama istedi arabada kalmamış hamile bir minnak varmış ona verdi. Onların karnı doydukça biz mutlu oluyoruzAmin canim insallahhhh. Benim pasa oldum olasi hayvanlarla ic ice. Koye gideriz ineklerle kedilerle oynar. En sevdigi de yavru kediler. Deli oldu bu sene alalim diye ama koye giderken veya tasinirken zor oluyor diye izin vermedim. Fakat sozum var yerleselim bi yere alicam kedi. Bahceli evim olursa hatta sokaktaki tum kedilere bakicam
5+5 de kalp atışını duyamazsn canım çünkü çok çok küçük atışlar olur ben 6+2 de bebeği ve yolk şaci gördüm 6+5 de kalp atışını dışardan duydum ama doktor attığını ama dışarı verse bile duyamayacagimi söylemişti . O yüzden duyamazsn niye duyamadm deyip üzülme keseyi görürsün ama.Kızlar ben şimdi haftaya pazartesi doktor randevusuna gidicem ilk ultrason için değerlerim de şu şekilde transferin 8. Günü 104 10. Günü 352 12. Günü 761 14. Günü 1992 şimdi son adet tarihime göre ultrason için gittiğim gün 5 hafta 5 günlük olacak peki ben o zaman kalp atışlarını da duyabilir miyim yoksa sadece kese mi görünür
Bizlerin ki hassas artık geçmiş olsun canım zor yani o yanma insanı hayattan soğutur cinsten dikkat et kendineSabahta yedim kahvaltiya yok ayni ayaktayim bogazima kadar cikti aci sucuk vs. Tovbe daha surmem agzima. Aksam da cok gec yemedim. 9 falandi 12 de yattim 2 de yanmayla kalktim.
Canım benim ilk haftalarda kaşıntim çok olmustu doktor fitil veremem şuan dedi o gün bugün 1/10 ölçülu sirkeli su kullanıyorum doktorum kendisi dedi ne kaşıntim var ne bı rahatsızlik cogalmadan yapabilirsin geçen sağlık ocağında ki gebe hemşiresi de söyledi bunu ben faydasını gördümCnm slm ümit hanıma mantarı sordunmu bende bu sabah kaşıntıyla uyandım hafif hafif kaşınıyor
Aynen oyle canim. Istanbulda oturuyoken evimizin onu musaitti. Bi sabah oglusla bakkala ciktik kediler sardi etrafimizi illa mama getir diye beni yoldan cevirmisti sipam. Kedilere ayri zaafi var. Eve giren ilk hayvanimizdi. O siyah yavrumuzla ayri bi bagi vardi. 2. Katta oturuyorduk az buyumustu yazin cam acik cikar camin onunde yatardi bi gun atlamis ordan bulamamistim bir daha. Sonra eve kedi almadim. Genelde veterinerde sahip bekleyen kedi kopek aldim evime. Gelip benden aliyolardi isteyenler.Maşallah canım en güzeli doğayla iç içe. Benim oğluşlarımda inşallah vakti zamanında gelir de kedi oğlumla birlikte büyürler. Bizde bakıyoruz sokakta bahçede gördüğümüz kedilere. Arabada çantada hep mama bulunduruyorum. Dün akşam eşim aşağı mama istedi arabada kalmamış hamile bir minnak varmış ona verdi. Onların karnı doydukça biz mutlu oluyoruz
Aynen canim yaa. Elma yedim biraz iyi geldi. Sabahki yangiyi aldi. Simdi aksama yagsiz tuzsuz tavik dusunuyorum kendime.Bizlerin ki hassas artık geçmiş olsun canım zor yani o yanma insanı hayattan soğutur cinsten dikkat et kendine
Bi sure artık öyle idare edicen ister istemez yukarı da çıktıkça seninkiler tabi daha çabuk oluyorAynen canim yaa. Elma yedim biraz iyi geldi. Sabahki yangiyi aldi. Simdi aksama yagsiz tuzsuz tavik dusunuyorum kendime.
Peki sirkeli suyu günde 1 sefer mi yapıyorsun canım? Bana da iyi geldiCanım benim ilk haftalarda kaşıntim çok olmustu doktor fitil veremem şuan dedi o gün bugün 1/10 ölçülu sirkeli su kullanıyorum doktorum kendisi dedi ne kaşıntim var ne bı rahatsızlik cogalmadan yapabilirsin geçen sağlık ocağında ki gebe hemşiresi de söyledi bunu ben faydasını gördüm
Oglumun pek saci yoktu midem yanmadi. bunlar killi tuylu bisey dogmali bu yangiyaBi sure artık öyle idare edicen ister istemez yukarı da çıktıkça seninkiler tabi daha çabuk oluyormide yanmalari saclandkcada artar hafifetmeye caliscz inşallah canım.
Anladım canım aslında geç gitmek daha mantıklı ama insan dayanamıyor işte tek mi çift mi onu bile bilmiyorum henüz5+5 de kalp atışını duyamazsn canım çünkü çok çok küçük atışlar olur ben 6+2 de bebeği ve yolk şaci gördüm 6+5 de kalp atışını dışardan duydum ama doktor attığını ama dışarı verse bile duyamayacagimi söylemişti . O yüzden duyamazsn niye duyamadm deyip üzülme keseyi görürsün ama.
Anladım canım bakalım gittiğimde artık bahtımıza ne çıkarsaKalp atışlarını duyman için biraz erken canım gerçi vajinal bakarsa belli olmaz. Ben 6+3 de duymuştum
Senin için en büyük sorun sürekli taşınma olmuş canım. Oldun düzenini kurarsın bebeklerde nasipse az daha büyümüş olur o zaman herşey istediğin gibi olur inşallah. İnsan alışınca evde varlığına çok zor oluyor ayrılması konuşmak herkese kolay
Bakalım kuzum artık ya acaba diyorum kese için ayrı bir doktora gitsem kalp atışı için ümit hanıma mı ümit hamımda da takipli olmak istiyorum ama ilçede yaşıyorum akşamları kadın doğum uzmanı olmuyor burada acil bir durum olsa inan müdahale edecek kimse olmayacak özelde bir doktor edinsem mi bilemedim kafam çok karışıkCanım bebeğin haftası son adet tarihine göre değilde sanki döngünün 15.günü embriyo döllenmiş gibi hesaplanıyor. Yani test günü tam 4 haftalık hamile olmuş oluyorsun. Bana da bu şekilde bir tarih verildi bundan sonra son adet tarihin olarak bunu söyleyeceksin dediler. Ben 6+3te gitmiştim hem bebeği hem kalp atışını görmüştük. Ama senin değerin benimkinden daha fazla eğer tekse gelişimi önden gidiyor olabilir o yüzden sende hem bebeği hem kalbi görebilirsin.
Oyy kıyamam düştüyse can havliyle kaçmıştır. Bende korkuyorum düşer diye eşim camlara sineklik yapacak artık korumak icinAynen oyle canim. Istanbulda oturuyoken evimizin onu musaitti. Bi sabah oglusla bakkala ciktik kediler sardi etrafimizi illa mama getir diye beni yoldan cevirmisti sipam. Kedilere ayri zaafi var. Eve giren ilk hayvanimizdi. O siyah yavrumuzla ayri bi bagi vardi. 2. Katta oturuyorduk az buyumustu yazin cam acik cikar camin onunde yatardi bi gun atlamis ordan bulamamistim bir daha. Sonra eve kedi almadim. Genelde veterinerde sahip bekleyen kedi kopek aldim evime. Gelip benden aliyolardi isteyenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?