Bakalım kuzum artık ya acaba diyorum kese için ayrı bir doktora gitsem kalp atışı için ümit hanıma mı ümit hamımda da takipli olmak istiyorum ama ilçede yaşıyorum akşamları kadın doğum uzmanı olmuyor burada acil bir durum olsa inan müdahale edecek kimse olmayacak özelde bir doktor edinsem mi bilemedim kafam çok karışık
Kesinlikle öyle canım benim düşüncemde bu yönde ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda varİl merkezine uzaksan bence bulunduğun yerde de bir drun olsun derim canım
Onunla yıkanıyormusun yoksa bezi fln ıslatıp siliyormusun cnmCanım benim ilk haftalarda kaşıntim çok olmustu doktor fitil veremem şuan dedi o gün bugün 1/10 ölçülu sirkeli su kullanıyorum doktorum kendisi dedi ne kaşıntim var ne bı rahatsızlik cogalmadan yapabilirsin geçen sağlık ocağında ki gebe hemşiresi de söyledi bunu ben faydasını gördüm
Bende daha hiç sormadım ama egepolün sezaryen 2,5 milyar diye biliyorum doktorlarımız ne kadar alırki acabaSen doğumla ilgili bilgi aldın mı? Ben hemşireye sordum ümit hanımın sadece egepol ve çınarlı ile anlaşması varmış. Çınarlıya 2 kere serum taktırmaya gittim çok kötü, çok eski ve bazı çalışanlar çok ters o yüzden çınarlıyı tercih etmem herhalde. Fiyatlar nasıl acaba sormaya bile korkuyorum ama doğum herhalde en az 5-6 bin gider bizim doğumda
Günde 2 3 kere yapiyodum simdi kaşıntim yok arada yapıyorum hiçbir zararı da yok doğal elma sirkesyle yapmstm ben.Peki sirkeli suyu günde 1 sefer mi yapıyorsun canım? Bana da iyi geldi
Vajina içine gitmeyecek şekilde yıkıyorum canım sonra kurula çok rahat edeceksn elma sirkesi ile yaptm ben.Onunla yıkanıyormusun yoksa bezi fln ıslatıp siliyormusun cnm
Canım bende Torbalı'da oturuyorum acil bişey olsa burdan Alsancapa gitmek daha zor ama yakındaki özel hastanelerde kafama yatan doktor da olmadı. Devlet hastanesine yeni bir doktor gelmiş ona gitmeye başladım, hem tahlillerimi de ücretsiz yaptırıp ilaçlarımı yazdırıyor, acil bişey olurda evime yakın doktor da olmuş oldu. Ama yine asıl doktorum Ümit hanım, ona sormadan hiç bişey yapmıyorum hiç bir ilaç kullanmıyorum. Sen de bu şekilde evine yakın bir doktora gidebilirsin hatta kafana yatarsa orda da devam edebilirsin.Bakalım kuzum artık ya acaba diyorum kese için ayrı bir doktora gitsem kalp atışı için ümit hanıma mı ümit hamımda da takipli olmak istiyorum ama ilçede yaşıyorum akşamları kadın doğum uzmanı olmuyor burada acil bir durum olsa inan müdahale edecek kimse olmayacak özelde bir doktor edinsem mi bilemedim kafam çok karışık
Özel doktorlar genelde 5bin TL civarı alıyorumuş inşallah bizimki daha uyguna olur. Hatta bi arkadaşın doktoru 7500 istemiş hastane parası hariç. Bazı hastaneler doktor dışardan geliyorsa biraz daha uygun fiyat veriyormuş.Bende daha hiç sormadım ama egepolün sezaryen 2,5 milyar diye biliyorum doktorlarımız ne kadar alırki acaba
Gonlunce olsn canim❤ 17hfta kadr kullanmstm crinone jel ben sabah aksamYaa insallah
Peki bu progestan falan ne zamana dek kullaniyoliur
Canım mühendisinoğlu diye arat.
Bende tiredeyim canım ama burada kadın doğum olayı biraz sıkıntılı kendimde sağlıkçıyım az çok farkedebiliyorum medifemada yeni bir doktor varmış erkek yeni gelmiş gidenler memnunlar ama eminde değilim benim mesafem senden de uzak bu arada yakın sayılırız canım birde aklıma takıldı şimdi haftaya ben gitriğimde öuayene ücreti ödeyecekmiyim ödemeyeceksem eğer kalp atışı duyulmazsa tekrar çağırırlarsa o zaman ödeyecek miyim acaba inan bu süreç maddi anlamda çol yıprattı beni haftalık sadece 320Canım bende Torbalı'da oturuyorum acil bişey olsa burdan Alsancapa gitmek daha zor ama yakındaki özel hastanelerde kafama yatan doktor da olmadı. Devlet hastanesine yeni bir doktor gelmiş ona gitmeye başladım, hem tahlillerimi de ücretsiz yaptırıp ilaçlarımı yazdırıyor, acil bişey olurda evime yakın doktor da olmuş oldu. Ama yine asıl doktorum Ümit hanım, ona sormadan hiç bişey yapmıyorum hiç bir ilaç kullanmıyorum. Sen de bu şekilde evine yakın bir doktora gidebilirsin hatta kafana yatarsa orda da devam edebilirsin.
Özel doktorlar genelde 5bin TL civarı alıyorumuş inşallah bizimki daha uyguna olur. Hatta bi arkadaşın doktoru 7500 istemiş hastane parası hariç. Bazı hastaneler doktor dışardan geliyorsa biraz daha uygun fiyat veriyormuş.
İnanmıyorum öyle bişi olursa altından nasıl çıkıcaz umarım o fiyatları istemezlerÖzel doktorlar genelde 5bin TL civarı alıyorumuş inşallah bizimki daha uyguna olur. Hatta bi arkadaşın doktoru 7500 istemiş hastane parası hariç. Bazı hastaneler doktor dışardan geliyorsa biraz daha uygun fiyat veriyormuş.
Canım medifemaya yeni gelen doktor iyidir belki. Benim eşim bi de nedense erkek doktor pek istemiyor halbuki ben pek çok defa erkek doktora da gittim, tedavi oldum. Eşim erkek doktor olacağına ümit hanımda devam et kafasında o yüzden medifemadaki yeni doktora gitmedim. Medifemada bi de Ayşe hanım var ama beni bi kere ağlamıştı sağolsun o yüzden ona gitmiyorum.Bende tiredeyim canım ama burada kadın doğum olayı biraz sıkıntılı kendimde sağlıkçıyım az çok farkedebiliyorum medifemada yeni bir doktor varmış erkek yeni gelmiş gidenler memnunlar ama eminde değilim benim mesafem senden de uzak bu arada yakın sayılırız canım birde aklıma takıldı şimdi haftaya ben gitriğimde öuayene ücreti ödeyecekmiyim ödemeyeceksem eğer kalp atışı duyulmazsa tekrar çağırırlarsa o zaman ödeyecek miyim acaba inan bu süreç maddi anlamda çol yıprattı beni haftalık sadece 320
Lira prolutex iğneye veriyorum intralipid ayrı hem iyi hemde maddi olarak biraz daha rahatlayabileceğim bir hastane atayışındayım ümit hanımı bırakmayı düşünmüyorum sonuçta en hakim olan o şu anda bize
Bu arada serumu ikinci defa yaptırdıysan bir daha yaptırmayacaktır. İlaçları da 8.haftada yavaş yavaş sırayla bıraktırıyorlar.Bende tiredeyim canım ama burada kadın doğum olayı biraz sıkıntılı kendimde sağlıkçıyım az çok farkedebiliyorum medifemada yeni bir doktor varmış erkek yeni gelmiş gidenler memnunlar ama eminde değilim benim mesafem senden de uzak bu arada yakın sayılırız canım birde aklıma takıldı şimdi haftaya ben gitriğimde öuayene ücreti ödeyecekmiyim ödemeyeceksem eğer kalp atışı duyulmazsa tekrar çağırırlarsa o zaman ödeyecek miyim acaba inan bu süreç maddi anlamda çol yıprattı beni haftalık sadece 320
Lira prolutex iğneye veriyorum intralipid ayrı hem iyi hemde maddi olarak biraz daha rahatlayabileceğim bir hastane atayışındayım ümit hanımı bırakmayı düşünmüyorum sonuçta en hakim olan o şu anda bize
Proluton şu an piyasada yok canım üretimi durmuş o yüzden prolutex yazdı doktor göbekten sabah akşam yapıyorum zaten içinde 7 tane var ve şu an sgk ödeme kapsamında değil haftalık 2 kutu gidiyor aya vurursak 1350 lira yarın bi merkezi arayıp sorayım bakalım ne diyeceklerCanım medifemaya yeni gelen doktor iyidir belki. Benim eşim bi de nedense erkek doktor pek istemiyor halbuki ben pek çok defa erkek doktora da gittim, tedavi oldum. Eşim erkek doktor olacağına ümit hanımda devam et kafasında o yüzden medifemadaki yeni doktora gitmedim. Medifemada bi de Ayşe hanım var ama beni bi kere ağlamıştı sağolsun o yüzden ona gitmiyorum.
İrenbe de kese muayenesi ücretsiz ama kalp atışı duyulmazsa ikinci defa çağırırsa para isterler mi bilemedim. İstersen ara sor merkeze çekinmebu arada neden o ilacı kullanıyorsun ben progestan kapsül ve prulaton iğne kullanmıştım hem ucuz hem de aile hekimine yazdırıp aliyordum.
İnşallah canım. Senin aslında doğumda yaklaşıyor bi fiyat sorsana artıkİnanmıyorum öyle bişi olursa altından nasıl çıkıcaz umarım o fiyatları istemezler
Maddi durumum çok iyi değil desen crinone jele veya progestan iğneye dönerler mi acaba? Bi sor istersen.Proluton şu an piyasada yok canım üretimi durmuş o yüzden prolutex yazdı doktor göbekten sabah akşam yapıyorum zaten içinde 7 tane var ve şu an sgk ödeme kapsamında değil haftalık 2 kutu gidiyor aya vurursak 1350 lira yarın bi merkezi arayıp sorayım bakalım ne diyecekler
Sormaya korktum ya 5 fln demez inşallahİnşallah canım. Senin aslında doğumda yaklaşıyor bi fiyat sorsana artıkben doğum lafını ağzıma alınca daha erken diyorlar ama Nisanda gidince muhakkak sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?