Canım İzmir'i bilmiyorum ama Ankara'da ben SGK anlaşmalı özel hastaneye sordum doğum paketi 6500 civarı diğeri 5000 dedi normal sezeryan fark ediyormu dedim hayır dediSormaya korktum ya 5 fln demez inşallah
Keşke hastane ile anlaşmalı olsa sadece doktora ücret ödesek bazı doktorlar öyle yapıyorlarmış. Valla doktorumu çok seviyorum ama bayağa maliyetli. Muayne ücretlerine de nisanda zam gelecekmiş 400 TL olacakmışSormaya korktum ya 5 fln demez inşallah
Hey maşallah, resmen insan sömürüyorlar. Ev kirasının yarısı kadarKeşke hastane ile anlaşmalı olsa sadece doktora ücret ödesek bazı doktorlar öyle yapıyorlarmış. Valla doktorumu çok seviyorum ama bayağa maliyetli. Muayne ücretlerine de nisanda zam gelecekmiş 400 TL olacakmış
Valla sorma canım, özel hastanede normal bir doktora gitsek biz de çok daha az muayne ücreti veririz ama tüp bebek doktorumuzla devam edince böyle oluyorHey maşallah, resmen insan sömürüyorlar. Ev kirasının yarısı kadarben urfada 65 lira veriyorum
Sende haklısın canım, elden bişey gelmiyor. Saglıkla gelsinler, para gelir gider.Valla sorma canım, özel hastanede normal bir doktora gitsek biz de çok daha az muayne ücreti veririz ama tüp bebek doktorumuzla devam edince böyle oluyormevcut durumu en iyi bilen doktorum, üstüne çok titriyor bebeğin, zor elde ettik aman bişey olmasın modunda hal böyle olunca doktor değiştirmek gelmiyor içimden.
Daha ocakta 300den 360a çıktı nisanda ne zammı yaa bizim devlet maaşımıza 4 ayda 1 zam yapmıyorKeşke hastane ile anlaşmalı olsa sadece doktora ücret ödesek bazı doktorlar öyle yapıyorlarmış. Valla doktorumu çok seviyorum ama bayağa maliyetli. Muayne ücretlerine de nisanda zam gelecekmiş 400 TL olacakmış
Nasıl yaniCanım İzmir'i bilmiyorum ama Ankara'da ben SGK anlaşmalı özel hastaneye sordum doğum paketi 6500 civarı diğeri 5000 dedi normal sezeryan fark ediyormu dedim hayır dedidoktorum da 6700 e yaptırıyor 5000 den aşagi ümit etmiştim bende ama istedgm hastane öyle şuan için allahm yardım etsin hepimize
Cnm benim annemde ebe bende tereddütte kalmıştım yapıp yaptırmamakta sorduğumda 12.haftadan sonra zararı değil faydası olduğunu yapılmazsa allah korusun bi kesik vs olduğunda ciddi tehlike olabileceğini söylediİyi geceler Kızlar
ben daha tetonoz aşisi olmadım
20.haftada saglik ocagina gittigimde ebe düsük riskin var mi diye sordu
bende 13.haftadaz az bi kanamam oldu şuanda tedbir amaçlı crinone jel kullaniyorum ama hersey yolunda riskim yok dedim
Oda dediki ozman hiç riske atmiyalim 24ye kadar bekliyelim doktorunda izin verirse yaparız dedi tamam dedim çıktım
yarında 24+0 olucam
Şimdi beni bi korku sardi ebe niye oyle dedi iğneyi vurulunca risk niye oluşuyoki
canım sıkıldı bu duruma
vurulmak zorundamiyız hiç gitmek istemiyorum yarın
Çok haklısın canımDaha ocakta 300den 360a çıktı nisanda ne zammı yaa bizim devlet maaşımıza 4 ayda 1 zam yapmıyor
Kesinlikle bu konuda doktorunla konuş canım doktorun ne derse onu yapİyi geceler Kızlar
ben daha tetonoz aşisi olmadım
20.haftada saglik ocagina gittigimde ebe düsük riskin var mi diye sordu
bende 13.haftadaz az bi kanamam oldu şuanda tedbir amaçlı crinone jel kullaniyorum ama hersey yolunda riskim yok dedim
Oda dediki ozman hiç riske atmiyalim 24ye kadar bekliyelim doktorunda izin verirse yaparız dedi tamam dedim çıktım
yarında 24+0 olucam
Şimdi beni bi korku sardi ebe niye oyle dedi iğneyi vurulunca risk niye oluşuyoki
canım sıkıldı bu duruma
vurulmak zorundamiyız hiç gitmek istemiyorum yarın
Şimdi biraz baktım da sanırım egepol 3100 tl miş acaba onun hepsini mi alıcaklar yoksa doktor ücretini düşüyorlarmı içinden çok pahalı ya sinir oldumKesinlikle bu konuda doktorunla konuş canım doktorun ne derse onu yap
Sagol canim rahatladım inanCnm benim annemde ebe bende tereddütte kalmıştım yapıp yaptırmamakta sorduğumda 12.haftadan sonra zararı değil faydası olduğunu yapılmazsa allah korusun bi kesik vs olduğunda ciddi tehlike olabileceğini söyledi
Doktorum yaptir dediKesinlikle bu konuda doktorunla konuş canım doktorun ne derse onu yap
Gonlunce olsn canim❤ 17hfta kadr kullanmstm crinone jel ben sabah aksam
Canim endiselenme. Bende doktoruma sormadan yaptirdim. Daha dogrusu sormak aklima bile gelmedi. 18.haftada cok sukur hic bi sorun yasamadim. Biliyosun bende 7.haftada kanama gecirmistim ikiz hemde. Bin sukur saglikli sihhatli devam ediyorlar. Bebegi bile dogduktan 6 ay kadsr daha koruyan bi asi bu. 1 ay sonra 2. Dozu vurdurucan. Benim vaktim geldi bu hafta ici gidicem 2. Icin.Sagol canim rahatladım inan
Yarın gidip yaptiriyim en iyisi kaçış yok galiba
İyi düşünüyüm iyi olsun inşallah
Benimde ilk 3 ayım kanamalarla geçti sadece çok kol ağrısı yaptı o da 2 günSagol canim rahatladım inan
Yarın gidip yaptiriyim en iyisi kaçış yok galiba
İyi düşünüyüm iyi olsun inşallah
Şişme felan bişey oluyo mu pekiBenimde ilk 3 ayım kanamalarla geçti sadece çok kol ağrısı yaptı o da 2 gün
Yok doktor 6700 alacak hastaneye vermeyecem doktor anlaşmalı o verecek hastaneye parasını. Her türlü pahalı vallaNasıl yani6500 hastane 6700 de doktormu alıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?