Sormaya korktum ya 5 fln demez inşallah
Canım İzmir'i bilmiyorum ama Ankara'da ben SGK anlaşmalı özel hastaneye sordum doğum paketi 6500 civarı diğeri 5000 dedi normal sezeryan fark ediyormu dedim hayır dedi doktorum da 6700 e yaptırıyor 5000 den aşagi ümit etmiştim bende ama istedgm hastane öyle şuan için allahm yardım etsin hepimize

Hey maşallah, resmen insan sömürüyorlar. Ev kirasının yarısı kadar ben urfada 65 lira veriyorum

Hey maşallah, resmen insan sömürüyorlar. Ev kirasının yarısı kadar ben urfada 65 lira veriyorum
Valla sorma canım, özel hastanede normal bir doktora gitsek biz de çok daha az muayne ücreti veririz ama tüp bebek doktorumuzla devam edince böyle oluyor mevcut durumu en iyi bilen doktorum, üstüne çok titriyor bebeğin, zor elde ettik aman bişey olmasın modunda hal böyle olunca doktor değiştirmek gelmiyor içimden.

Sende haklısın canım, elden bişey gelmiyor. Saglıkla gelsinler, para gelir gider.
:)

Daha ocakta 300den 360a çıktı nisanda ne zammı yaa bizim devlet maaşımıza 4 ayda 1 zam yapmıyor

Nasıl yani 6500 hastane 6700 de doktormu alıcak

İyi geceler Kızlar
ben daha tetonoz aşisi olmadım

20.haftada saglik ocagina gittigimde ebe düsük riskin var mi diye sordu
bende 13.haftadaz az bi kanamam oldu şuanda tedbir amaçlı crinone jel kullaniyorum ama hersey yolunda riskim yok dedim

Oda dediki ozman hiç riske atmiyalim 24ye kadar bekliyelim doktorunda izin verirse yaparız dedi tamam dedim çıktım
yarında 24+0 olucam
Şimdi beni bi korku sardi ebe niye oyle dedi iğneyi vurulunca risk niye oluşuyoki
canım sıkıldı bu duruma

vurulmak zorundamiyız hiç gitmek istemiyorum yarın

Cnm benim annemde ebe bende tereddütte kalmıştım yapıp yaptırmamakta sorduğumda 12.haftadan sonra zararı değil faydası olduğunu yapılmazsa allah korusun bi kesik vs olduğunda ciddi tehlike olabileceğini söyledi

Kesinlikle bu konuda doktorunla konuş canım doktorun ne derse onu yap

Sagol canim rahatladım inan
Yarın gidip yaptiriyim en iyisi kaçış yok galiba

İyi düşünüyüm iyi olsun inşallah

Sagol canim rahatladım inan
Yarın gidip yaptiriyim en iyisi kaçış yok galiba

İyi düşünüyüm iyi olsun inşallah
Canim endiselenme. Bende doktoruma sormadan yaptirdim. Daha dogrusu sormak aklima bile gelmedi. 18.haftada cok sukur hic bi sorun yasamadim. Biliyosun bende 7.haftada kanama gecirmistim ikiz hemde. Bin sukur saglikli sihhatli devam ediyorlar. Bebegi bile dogduktan 6 ay kadsr daha koruyan bi asi bu. 1 ay sonra 2. Dozu vurdurucan. Benim vaktim geldi bu hafta ici gidicem 2. Icin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…