Şimdi biraz baktım da sanırım egepol 3100 tl miş acaba onun hepsini mi alıcaklar yoksa doktor ücretini düşüyorlarmı içinden çok pahalı ya sinir oldum
Doktor ücretini düşüyor olabilirler, inşallah öyledir 2-3 sene önce küçük ilçede küçük hastanelerde doğum yapmış kişiler biz 800 TL vermiştik yok efenim biz 900 TL vermiştik doğum ücreti vs diyorlar iyice sinir oluyorum. Sanki hala o fiyatlara hastaneler varmış da ben lüks peşindeymişim gibi hissettiriyor lar.

Canım bende yaptırmadım 26. Haftadan sonra boostrix diye bi aşı var bebeğide 3 ay koruyormuş. Ondan yaptıracaşım difteri tetanoz boğmaca. Perinatologa sordum olabilirmitim diye sakınca görmedi.
O aşida mi tetenozla alakali

Tetonoz aşisini vurdurmadan onu mu vursurcaksin sadece

Çok haklısın canım tüp bebek vs fiyatları da iyice uçmuş Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben tüp bebeği sgklı yaptırdım ücretli ile sgklı fiyatı arasında 250tl oynadı sadece. Eskiden ilaçların %40ını karşılıyordu sanırım şuanda %20. O yüzden hastanelere katılım payımız arttığı için çok ödüyoruz. En azından benim takip olduğum hastanenin zam zamanı ocak temmuz

Bizim merkezde sanırım muayne ücretlerine ocakta zam yapmadılar şimdi yapacaklar. İlaç fiyatları da eminim çok zamlanmıştır tüp bebek yaptıran herkesin Allah yardımcısı olsun ilk denemede pozitifi görürler inşallah

O aşida mi tetenozla alakali

Tetonoz aşisini vurdurmadan onu mu vursurcaksin sadece
Canım bu 3 sitede tıp kökenli güvenilir siteler. Zaten birisi üniversite akademik çalışmadı, difteri tetanoz boğmaca öneriliyor ama bizim ülkede rutinde değil, doktorum bebeğide 3 ay koruduğu için bunu vurul dedi. Gçen sene boostrix olarak geçiyordu ticari adı ama başka firmada varmı bilmiyorum. Aşı Tdap olarak geçiyor

Eklentiler

• A748A764-47B5-412D-83DE-95D4E1BD07F9.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 38
  • D533BD29-66FD-4B1A-B874-E65E9E8FE9F5.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 37
  • DC322404-4EFE-42FD-B225-DAC31C225687.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 37
Sağol canım ozman ben doktoruma soruyum hangisini vurduruyum diye
bundan hiç bahsetmemişti çünkü

Gunaydin kizlar persembe gunu a101 e vakumlu hurc geliyormus lazimsa alin. zamaninda vardi bende tasinmalarda yirtildi cok ise yariyor. Kosa kosa gidip ondan alicam kiyafetlerimi yastiklarimi koyarim uzun bi sure kullanamicam icin hem yer tasarrufu hemde toza bocege karsi korur.

Bende taşınırken almıştım canım. Çok işe yarıyor. Sanada kolaylık saglar :)

Günaydın herkese. Bebeğimin suyu fazla diye diet yapıyordum 2 hafta 100gr almamıştım haftasonu yeğenimin doğum günüydü, pazarda eşimin kuzeni geldi dışarda yedik hep kızartms fln, 2 günde 800gr almışım. Benimki yine şekeri görünce çişini bol bol yaptı heralde. Birkez daha anladım ki şeker ve kızartms bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…