Sağol canım yatıyorum sürekli iyiyim şükür bende bir problem yok inşallah rahim ağzında da yoktur. Cumartesi tekrar gideceğim nasipse dra bakalım durum nasılGunaydinn canimmm. Nasil oldun?
Canım gelen giden oldu mu insanın düzeni bozuluyor gerçekten. Keşke hep dikkatli olabilsek. Birde sanki keyfimizden böyle davranıyoruz gibi düşününenler var. Kimse anlamıyor. Beni arıyorlar durumu anlatıyorum bir şey olmaz ya kafasında herkes sinir oluyorumGünaydın herkese. Bebeğimin suyu fazla diye diet yapıyordum 2 hafta 100gr almamıştım haftasonu yeğenimin doğum günüydü, pazarda eşimin kuzeni geldi dışarda yedik hep kızartms fln, 2 günde 800gr almışım. Benimki yine şekeri görünce çişini bol bol yaptı heralde. Birkez daha anladım ki şeker ve kızartms bana göre değil
Ben son bı aydr yediğim şeyleri azalttm baya dikkat ettim 1 aydr 1 kilo almışım ilk aylarda aldmda aldm kiloları bı toplulukta hemen değişiyor yeme içme ucunu azck kaçırınca hemen kilo alıyoruz ilginç bı şekilde dikkat et canım az kaldı 30. Haftayı devirirsek hayirsyla geri sayım.Günaydın herkese. Bebeğimin suyu fazla diye diet yapıyordum 2 hafta 100gr almamıştım haftasonu yeğenimin doğum günüydü, pazarda eşimin kuzeni geldi dışarda yedik hep kızartms fln, 2 günde 800gr almışım. Benimki yine şekeri görünce çişini bol bol yaptı heralde. Birkez daha anladım ki şeker ve kızartms bana göre değil
Bu durumlarda arada kacamak oluyo mecbur ama hemen etkilems canim ya seni belli kiGünaydın herkese. Bebeğimin suyu fazla diye diet yapıyordum 2 hafta 100gr almamıştım haftasonu yeğenimin doğum günüydü, pazarda eşimin kuzeni geldi dışarda yedik hep kızartms fln, 2 günde 800gr almışım. Benimki yine şekeri görünce çişini bol bol yaptı heralde. Birkez daha anladım ki şeker ve kızartms bana göre değil
İnş cmt güzel haberler alacakdın, benimde çarsamba günü ayrıntılıdan sonra 2,5 hafta geçti 2 haftada 1 ölçtür demişti. Anlamazlar canım benim geçen gebeliğimde vajinal ağrılarım oluyordu birden suyum geldi, şimdi yine oluyor dün eşimin kuzenini gezdirdik 8 saat dışardaydık eşime eve gidelim diyorum yok boğaıda akşam görsünmüş, kuzenide ona destek çıkıyor benimde oluyordu benimde endişe etme diye. Yaşamayan anlamıyor yaşayanda en kötüsünü o yaşafı sanıyor, herkedin derdi ayrı aslında, allah bugünümüzü aratmasın.Sağol canım yatıyorum sürekli iyiyim şükür bende bir problem yok inşallah rahim ağzında da yoktur. Cumartesi tekrar gideceğim nasipse dra bakalım durum nasıl
Canım gelen giden oldu mu insanın düzeni bozuluyor gerçekten. Keşke hep dikkatli olabilsek. Birde sanki keyfimizden böyle davranıyoruz gibi düşününenler var. Kimse anlamıyor. Beni arıyorlar durumu anlatıyorum bir şey olmaz ya kafasında herkes sinir oluyorum
Benimde normalde gece hareketiyle uyanırdım fıldır fıldırdı şimdi günde 2-4 kere anca hissediyorum.Günaydın kızlar bugün benim fındık pek hareketli değil nazlı kızım arada bı hareket ediyor sıkıstirdimii naptı kendini bı yere
Valla aynen öle, ayrıntılıda hoca suyu artmaya devam ederse yine erken doğurursun deyince yediklerime dikkat ettim 2 haftada 0 kilo. Artık4 ay sabredeceğiz.Ben son bı aydr yediğim şeyleri azalttm baya dikkat ettim 1 aydr 1 kilo almışım ilk aylarda aldmda aldm kiloları bı toplulukta hemen değişiyor yeme içme ucunu azck kaçırınca hemen kilo alıyoruz ilginç bı şekilde dikkat et canım az kaldı 30. Haftayı devirirsek hayirsyla geri sayım.
Evet babamdan miras şeker kaldı bende, 2 nisana endokrine gün aldım ama 17. Haftada şeker yükleme yapmıştım inş yine yükleme istemezBu durumlarda arada kacamak oluyo mecbur ama hemen etkilems canim ya seni belli ki
Ben her mevsim geçişinde kıyafetleri öyle hurçlayıp bazanın altına atıyorum. Yarı yarıya fark ediyor vakumlu hurç yer kaplama açısındanGunaydin kizlar persembe gunu a101 e vakumlu hurc geliyormus lazimsa alin. zamaninda vardi bende tasinmalarda yirtildi cok ise yariyor. Kosa kosa gidip ondan alicam kiyafetlerimi yastiklarimi koyarim uzun bi sure kullanamicam icin hem yer tasarrufu hemde toza bocege karsi korur.
Hamileyken diyet yapmak da ayrı zor arkadaşlarımdan biliyorumGünaydın herkese. Bebeğimin suyu fazla diye diet yapıyordum 2 hafta 100gr almamıştım haftasonu yeğenimin doğum günüydü, pazarda eşimin kuzeni geldi dışarda yedik hep kızartms fln, 2 günde 800gr almışım. Benimki yine şekeri görünce çişini bol bol yaptı heralde. Birkez daha anladım ki şeker ve kızartms bana göre değil
Gecmis olsun canim. Peki neden gelmis olabilir oyle pihtili kan?Günaydın bayanlar biz de sabah ufak bi tehlike atlattık. Sabah lavaboda bi baktım kıprımızı lan hemde pıhtılı şekilde ödüm koptu. İki gündür de feci bel ağrım vardı. Doktora mesaj attık panik yapma ama gel bakalım dedi. Yolda ağlaya ağlaya gittim ama çok şükür bebiş iyi, kanama alanı vs yok, rahim ağzı iyi bi sıkıntı çıkmadı. Progestan iğneler aldık geldik.
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerle devam ederiz. Eşinin seni anlaması gerekir aslında onun sana kendini yorma demesi lazım ya işte bazen en yakının bile anlamıyor.İnş cmt güzel haberler alacakdın, benimde çarsamba günü ayrıntılıdan sonra 2,5 hafta geçti 2 haftada 1 ölçtür demişti. Anlamazlar canım benim geçen gebeliğimde vajinal ağrılarım oluyordu birden suyum geldi, şimdi yine oluyor dün eşimin kuzenini gezdirdik 8 saat dışardaydık eşime eve gidelim diyorum yok boğaıda akşam görsünmüş, kuzenide ona destek çıkıyor benimde oluyordu benimde endişe etme diye. Yaşamayan anlamıyor yaşayanda en kötüsünü o yaşafı sanıyor, herkedin derdi ayrı aslında, allah bugünümüzü aratmasın.
Benimde normalde gece hareketiyle uyanırdım fıldır fıldırdı şimdi günde 2-4 kere anca hissediyorum.
Valla aynen öle, ayrıntılıda hoca suyu artmaya devam ederse yine erken doğurursun deyince yediklerime dikkat ettim 2 haftada 0 kilo. Artık4 ay sabredeceğiz.
Evet babamdan miras şeker kaldı bende, 2 nisana endokrine gün aldım ama 17. Haftada şeker yükleme yapmıştım inş yine yükleme istemez
Toplamda kaç almış oldun canım şimdi?Kizlar bu kilo seker mevzusu falan endiselendirmeye basladi beni tartildimmmm. Gecen ayin 11 inde perinatologa girmeden tarttilar 58 cikmistim o zaman 16.haftadaydik. Simdi tartildim 62 ciktim. 6 haftada 4 kilo cok dimi yaa
Günaydın bayanlar biz de sabah ufak bi tehlike atlattık. Sabah lavaboda bi baktım kıprımızı lan hemde pıhtılı şekilde ödüm koptu. İki gündür de feci bel ağrım vardı. Doktora mesaj attık panik yapma ama gel bakalım dedi. Yolda ağlaya ağlaya gittim ama çok şükür bebiş iyi, kanama alanı vs yok, rahim ağzı iyi bi sıkıntı çıkmadı. Progestan iğneler aldık geldik.
Kizlar bu kilo seker mevzusu falan endiselendirmeye basladi beni tartildimmmm. Gecen ayin 11 inde perinatologa girmeden tarttilar 58 cikmistim o zaman 16.haftadaydik. Simdi tartildim 62 ciktim. 6 haftada 4 kilo cok dimi yaa
Günaydın bayanlar biz de sabah ufak bi tehlike atlattık. Sabah lavaboda bi baktım kıprımızı lan hemde pıhtılı şekilde ödüm koptu. İki gündür de feci bel ağrım vardı. Doktora mesaj attık panik yapma ama gel bakalım dedi. Yolda ağlaya ağlaya gittim ama çok şükür bebiş iyi, kanama alanı vs yok, rahim ağzı iyi bi sıkıntı çıkmadı. Progestan iğneler aldık geldik.
[/QUOTE
Geçmiş olsun canım bı daha yaşatmasin inşallah Allah
50ydim ama ilac surecinde 2 kilo kadar bastan almistim. Yani toplamda 10 kilo almisim. Genel bi hesaplamayla 16.haftaya kadar (58 kilo) 6 kilo almisim. 22.haftaya kadar da (62 kilo) 4 kilo almisim.Toplamda kaç almış oldun canım şimdi?
Canım senin ikizdi demi belki ikizde normaldir. Doktorun daha iyi bilir tabi. Doktor bana da ayda en az 1buçuk totalde en az 9 kilo hedefi verdi ama üst sınır koymadıKizlar bu kilo seker mevzusu falan endiselendirmeye basladi beni tartildimmmm. Gecen ayin 11 inde perinatologa girmeden tarttilar 58 cikmistim o zaman 16.haftadaydik. Simdi tartildim 62 ciktim. 6 haftada 4 kilo cok dimi yaa
Doktora mesaj attim bakalim erken seker testi isticek mi. Toplam 10 kilo almisim. Hareket yok yani aksam yuruyus vs. Yapamiyorum. Istahimda acildi gidiyo zaten.oglumdaki gibi 20 kiloyla tamamlasam bari en iyi ihtimal.Ayda 2-3 kilo nırmal görülüyor canım ama bilemedim. Toplamda kaç aldın
Doktorda baktı herhangi bir kanama alanı vs göremedi. Doktor olabiliyor böyle ama şuan olumsuz bir durum yok içiniz rahat olsun dedi. Tedbiren progestan iğne başlattı.Gecmis olsun canim. Peki neden gelmis olabilir oyle pihtili kan?
Senin doktor yine bisey demis. Benimkine en basinda dedim oglumda 20 kilo almistim. Ikizlerde daha fazla alirim diye korkuyorum diyince bisey olmaz dogurunca verirsin iyisin sen demisti. Benimki kilo konusunda cok rahat.Canım senin ikizdi demi belki ikizde normaldir. Doktorun daha iyi bilir tabi. Doktor bana da ayda en az 1buçuk totalde en az 9 kilo hedefi verdi ama üst sınır koymadıçok fazlada kilo alma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?