Gunaydinn canimmm. Nasil oldun?
Sağol canım yatıyorum sürekli iyiyim şükür bende bir problem yok inşallah rahim ağzında da yoktur. Cumartesi tekrar gideceğim nasipse dra bakalım durum nasıl
Canım gelen giden oldu mu insanın düzeni bozuluyor gerçekten. Keşke hep dikkatli olabilsek. Birde sanki keyfimizden böyle davranıyoruz gibi düşününenler var. Kimse anlamıyor. Beni arıyorlar durumu anlatıyorum bir şey olmaz ya kafasında herkes sinir oluyorum

Ben son bı aydr yediğim şeyleri azalttm baya dikkat ettim 1 aydr 1 kilo almışım ilk aylarda aldmda aldm kiloları bı toplulukta hemen değişiyor yeme içme ucunu azck kaçırınca hemen kilo alıyoruz ilginç bı şekilde dikkat et canım az kaldı 30. Haftayı devirirsek hayirsyla geri sayım.

Bu durumlarda arada kacamak oluyo mecbur ama hemen etkilems canim ya seni belli ki

İnş cmt güzel haberler alacakdın, benimde çarsamba günü ayrıntılıdan sonra 2,5 hafta geçti 2 haftada 1 ölçtür demişti. Anlamazlar canım benim geçen gebeliğimde vajinal ağrılarım oluyordu birden suyum geldi, şimdi yine oluyor dün eşimin kuzenini gezdirdik 8 saat dışardaydık eşime eve gidelim diyorum yok boğaıda akşam görsünmüş, kuzenide ona destek çıkıyor benimde oluyordu benimde endişe etme diye. Yaşamayan anlamıyor yaşayanda en kötüsünü o yaşafı sanıyor, herkedin derdi ayrı aslında, allah bugünümüzü aratmasın.
Günaydın kızlar bugün benim fındık pek hareketli değil nazlı kızım arada bı hareket ediyor sıkıstirdimii naptı kendini bı yere
Benimde normalde gece hareketiyle uyanırdım fıldır fıldırdı şimdi günde 2-4 kere anca hissediyorum.
Valla aynen öle, ayrıntılıda hoca suyu artmaya devam ederse yine erken doğurursun deyince yediklerime dikkat ettim 2 haftada 0 kilo. Artık4 ay sabredeceğiz.
Bu durumlarda arada kacamak oluyo mecbur ama hemen etkilems canim ya seni belli ki
Evet babamdan miras şeker kaldı bende, 2 nisana endokrine gün aldım ama 17. Haftada şeker yükleme yapmıştım inş yine yükleme istemez

Ben her mevsim geçişinde kıyafetleri öyle hurçlayıp bazanın altına atıyorum. Yarı yarıya fark ediyor vakumlu hurç yer kaplama açısından

Hamileyken diyet yapmak da ayrı zor arkadaşlarımdan biliyorum yazık tam buğday ekmeğini bile yanında taşırdı arkadaşım dışarı çıkınca onunla yağsız tost yaptırır yerdi. Ama az kaldı inşallah canım az daha sabır

Kizlar bu kilo seker mevzusu falan endiselendirmeye basladi beni tartildimmmm. Gecen ayin 11 inde perinatologa girmeden tarttilar 58 cikmistim o zaman 16.haftadaydik. Simdi tartildim 62 ciktim. 6 haftada 4 kilo cok dimi yaa

Son düzenleme:
Günaydın bayanlar biz de sabah ufak bi tehlike atlattık. Sabah lavaboda bi baktım kıprımızı lan hemde pıhtılı şekilde ödüm koptu. İki gündür de feci bel ağrım vardı. Doktora mesaj attık panik yapma ama gel bakalım dedi. Yolda ağlaya ağlaya gittim ama çok şükür bebiş iyi, kanama alanı vs yok, rahim ağzı iyi bi sıkıntı çıkmadı. Progestan iğneler aldık geldik.

Gecmis olsun canim. Peki neden gelmis olabilir oyle pihtili kan?

İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerle devam ederiz. Eşinin seni anlaması gerekir aslında onun sana kendini yorma demesi lazım ya işte bazen en yakının bile anlamıyor.

Geçmiş olsun canım inşallah tekrarı olmaz

Kizlar bu kilo seker mevzusu falan endiselendirmeye basladi beni tartildimmmm. Gecen ayin 11 inde perinatologa girmeden tarttilar 58 cikmistim o zaman 16.haftadaydik. Simdi tartildim 62 ciktim. 6 haftada 4 kilo cok dimi yaa

Ayda 2-3 kilo nırmal görülüyor canım ama bilemedim. Toplamda kaç aldın

G

Canım senin ikizdi demi belki ikizde normaldir. Doktorun daha iyi bilir tabi. Doktor bana da ayda en az 1buçuk totalde en az 9 kilo hedefi verdi ama üst sınır koymadı çok fazlada kilo alma dedi

Ayda 2-3 kilo nırmal görülüyor canım ama bilemedim. Toplamda kaç aldın
Doktora mesaj attim bakalim erken seker testi isticek mi. Toplam 10 kilo almisim. Hareket yok yani aksam yuruyus vs. Yapamiyorum. Istahimda acildi gidiyo zaten.oglumdaki gibi 20 kiloyla tamamlasam bari en iyi ihtimal.

Canım senin ikizdi demi belki ikizde normaldir. Doktorun daha iyi bilir tabi. Doktor bana da ayda en az 1buçuk totalde en az 9 kilo hedefi verdi ama üst sınır koymadı çok fazlada kilo alma dedi
Senin doktor yine bisey demis. Benimkine en basinda dedim oglumda 20 kilo almistim. Ikizlerde daha fazla alirim diye korkuyorum diyince bisey olmaz dogurunca verirsin iyisin sen demisti. Benimki kilo konusunda cok rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…