Amin canim hayirlisi hakkimizda saglikla dogsunlar insallah. Bende ayrintiliyi yaptirdim bi de seker testi isterler baska test yaptirmam heralde.

Canim bu arada Allah razi olsun. Sende hamilesin tabiki istemem beklemem boyle bisey. Insanin kendi insani dusunmuyo iste bu zoruma gidiyo.
Olsun napalm hamileyz diye imkanım olursa gerçekten Ankara'da annem var kv var ben olmasam annem yardımcı olur olaki öyle bişey oldu çare de bulamadın elimden geldiğinde yardımci olmaya çalışırım aklında olsun yeterki bebislerimz iyi olsun

Ahhh canım ya ben de benzer durumdayım, seni çok iyi anlıyorum. Çevrende bi sürü insan var ama kendini kimsesiz gibi hissediyorsun sen eşini filan boşver, onlar anlamıyor böyle şeylerden sen her ihtimali enine boyuna düşün, hangi seçenek senin için daha az riskli olacaksa ona karar ver ve herkese bu böyle olacak de.

Amin canim Allah bin kere razi olsun

En iyisi oyle yapmak. benim dedigim olacak demek ve konuyu kapatmak. Kimseden mantikli cevap alamiyorum zaten. Kimseden de bisey beklemicem

Iyi olmana sevindim canim Allah seni ve bebisini korusun dinlen guzelce

Senin doktor yine bisey demis. Benimkine en basinda dedim oglumda 20 kilo almistim. Ikizlerde daha fazla alirim diye korkuyorum diyince bisey olmaz dogurunca verirsin iyisin sen demisti. Benimki kilo konusunda cok rahat.
Aa iyimis cnaim:) benimki fazla kilo almamaya bak diyodu ama ikizde elinde olmuyo bebislerin grami artiyo suyu artiyo iki agirlik tek hamileligin iki kati gibi dusununce artis fazla elbet olacak. Bebislere gitsn yarasin da onemli olan o ikizle cok yuruyus de olmuyo malesef yoksa yesende yuruyerek toparlayabilirsn

Hehe canim bende senin gibi diyorum iyiki zor gecms alamamisim vermism yoksa toparlamasi cok zor olurdu ikizde sanirim

Masallah canim hep boyle devam etsin ins ben normal gunden takip ediyorum uygulamada bu degisebiliyor cnku zmaan zaman gunleri bir bebegim ilerde benimde ama onu baz almiyorum. 2 3 onde cikiyo genelde 5. Gun embriyosuysa zatn regl donemine gore ultrasnda

3.gün embriyosu canım.önde çıkınca eşim iddalaştı 3 ay bitti diye.aynı şekil 11+5 den devam hesaba.İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı :)

Çok üzüldüm canım, ikiz gebelik riskli gebelik benim suyum geldi 15dkda hastaneye gittim 1 saat içinde doğurmuştum. Okadar tedavi oluyoruz, ipneler vuruluyoruz, karnımızda taşıyoruz hepimiz istiyoruzki sağlıkla doğsun. Ben kendim düşünüyorum elimdeki takılarımı satar, kredi çeker bi şekilde doğuma kadar konyada kalmanın yolunu bulurdum. 2 kg altı kesin küvez nedeni. Herşey yolunda gidebilir, ama ya gitmezse.. o yüzden her riskler değerlendirilmeli, erkeklere göre ne var hayat çok basit onlara, annelik çok farklı. Acaba eşimin işi olmasa bile devlette/üniversitede takip olsan özeli bırakıp özele vereceğiniz parayla kiramı ödeseniz? Ablana gitmekte çözüm değil 1-2 gün değilki. İstda evler ufak bi evde 3/4 çocuk biri bi surat etse sen üzüleceksin. Doğumdan 1 ay sonra evi taşırsınız depoYa. Böyle bir imkanınız varmı, çoğumuz tüp bebekten çıktı maddi çokta yıprandık

Canım gözünü seveyim stres yapma stres hiç faydalı değil bak karnında iki tane can var stres yaptıkça kendine bebeklerine zarar Allahın izni ile bulunur bir çaresi

Canımmm çok geçmiş olsun şimdi okudum Rabbim tekrarını göstermesin mantar enf oldum diyodun onunla mı bi ilgisi var acaba neden olmuş bişey dedi mi doktor hanım

Canım senin söylediğin çok daha mantıklı bencede. Eşi çalıştığı yerde olsa Hülya Konya da kalsa her halükarda birlikte olmayacaklar zaten Kastamonu’da olsalarda

Aynen canim. Ben kendi doktoruma onemli gormedikce gitmedim bile 1 bucuk ay olmus. Devlete gittim bu surede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…