Ayy insallahhh bu hevesi hep devam etsinnnn. Niye agliyo bu diye sormasin da 7 senede 1 kez esime biraktim cocukta 1 yasindaydi arkadasimla 2 saatligine cikayim dedim. Hava alayim bende tek baktim bunaldim falan. Daha alisveris merkezine varmadan 3 kere aramisti. Ama bakan bakiyor yalan degil. Enistem mesela gipta ile bak diyorum benimkine. Alir 3 cocugu gider evden onlari oyun parklarina alisveris merkezlerine her yere goturur ablam arkadaslariyla vakit gecirir gezer dolasirdi.

Niye o saatten sonra bisey yemiyomussun canim onu anlamadi.. bu arada da gozun aydin insallah dinlenerek biseyin kalmicak riskini atlaticaksin
Canım bende bilmiyorum eşime sormadın mı neden diye dedim kova profesör ne derse yapacaz diyor ben sürekli yatacağım için kilo alımı az olsun diye deşiğini düşündüm ama Nisa’n 8 de randevu var hocaya soracağım
Canım eşinle inşallah aklı selim konuşup ortak yol bulacaksınız o da sana hal verecektir. Kastamonu bence seçeneklerin arasında olmasın drun dediği gibi ne olur be olmaz. Burda herşey elinin altında iki üniversite hastanesi ,bir eğitim araştırma , iki özel üniversite hastanesi var hepsinde gelişmiş yoğun bakım var

Evet canim kilo alma diye demis olabilir.
Insallah canim aksam su dananin kuyrugunu bi cekek koparak artik bakalim ne diyecek esim.

Evet canim kilo alma diye demis olabilir.
Insallah canim aksam su dananin kuyrugunu bi cekek koparak artik bakalim ne diyecek esim.
İnşallah canım güzel bir çay eşliğinde oturun konuşun. Sende canını evlatlarını düşünüyorsun sonuçta o seni anlayacaktır. Gerekirse Ali sami beyle görüştür eşini

Yapı meselesi canım heralde benim abim 3 çocuk büyüttü benden iyi bakar valla kimide kucağında tutamıyor inşallah benimkinin ilk babalık deneyimi hoş olur diliyorum

İnşallah canım güzel bir çay eşliğinde oturun konuşun. Sende canını evlatlarını düşünüyorsun sonuçta o seni anlayacaktır. Gerekirse Ali sami beyle görüştür eşini
Evet canim bende yoksa herseyin iyi gidicegini bilsem en azindan hastanelerininin durumunun iyi oldugu kesin olsa kastamonuyu goze almistim. Bastan hayir demedim. Uzak falan ama giderim napim diyodum. Fakat bu durumda riskleri goz onune almak en iyisi. Esegini saglam kaziga bagla sonra tevekkul et demisler. Once kotuye hazirlik yapican sonra iyi olani dilicen her zaman. En azindan sonradan ahh vahh etmez insan. Almistim onlemini iyiki de almisim der. Daha da olmadi dedigin gibi ara yada gidelim konusalim dicem. Sonucta doktor riskleri bilen goren biri. Kimse uydurmuyor bunlari ikiz olunca olma olasiligi maalesed yuksek risk durumlari.

aynen valla yaaa tam tarif oldu.. dun ki raporda kiz fetus erkek fetus yaziyor. Fetus neymis baksana telefondan dedi. Yuzune bakakaldim. Saka yapiyosun dimi dedim.
Benimki de aynı benimki de dedim ya erkekler hem rahat hem de duruma hakim değil. O yüzden eşine en iyisini ben biliyorum, doktorumla da konuştum burda doğurmaya karar verdim hiç bir yere gitmiyorum de. Baktın tartışmaya dönüyor konu, hamile hamile üzme beni bak erken doğumu tetiklersin deyiver

Yok canim kavgaya donerse bizde duygu somuruleri ise yaramiyor hele ben kusersem benim canim istemedikce barismam bile. Gunlerce kus durabilirim naparsa yapsin boyle pis bi huyum var.

Ağlasa durmasa hemen annesini arar anne gelde bak çocuğa der. Açıkcası ben etrafımda doğumdan sonra kimseyi görmek istemiyorum, ihtiyaç duyarmıyım bilmiyorum. Benim eşim çok rahat yada anlamıyor, çift kişilik yatak alacakmısız bebek dönsün dursunmuş. Düşer dedikçe de koca yatakta ne düşmesi diyor. Bizim odamız farklımıydı diyor 40uıl öncesine göre düşünüyor başak burcu sabit düşünüyor. Geçenlerde arkadaşlarla deniz kenarında tepede bi yerde yemeğe gittik arkadaşlara siz yiyin ben dolaştırayım dedi çocuğu montu şapkası olmasan rüzgarlı balkona çıkardı arkadaş koştu abi hasta olur öyle çıkmaz diyor bizimki alışsın siz hep basırıyorsunuz çocuğu diyor. Benim çok çekeceğim var valla

arkadaslr mrb uzun zamandır yokuz buralarda ilk hamile oldugumz anlarda ne aktiftik buralardahepimiz masallah baya ilerlemişiz, rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inssizlere bir sorum olacak ben 15+4 oldum bugun henüz cinsiyet öğrenemedik cuma günü öğrenecez ins, benim karnım halen düz bu normal mi,korkmaya basliom bebege birsy mi oldu acaba karnim büyümüyor diye artık psikoljim bozuldu hergn karnima bakmaktn, v3 sürekli kalp durması bebek vefatları ile ilgili postlar goruyom cok etkileniom bebegime birşey mi oldu diye çok dusunuyom ne yapmam lazım çok takiom dualar ediom kuran okuyom ama içimde hic bir vesvese var

Benim kaynanam hic olmadi. Annemde zaten biz evlendigimizden beri memlekettelerdi. Ust katta yengesi vardi. Bisey olursa cikarirsin yukari cocugu diye de tembih etmistim. Yok bu beni arayip durdu bi rahat vermediydi o gun. Benimkide anlamazdi usutur mu diye. Zamanla azda olsa alisiyorlar bakim konusunda.

Masallah canim bebis buyumus. Takilma karninin cikip cikmamasina bunye meselesi. Bebek hareket edene kadar maalesef boyle evhamlara cok takiliyoruz. Kipirtiya baslayinca insan biraz daha rahat ediyor. Hissetmene de az kalmis.

Masallah canim bebis buyumus. Takilma karninin cikip cikmamasina bunye meselesi. Bebek hareket edene kadar maalesef boyle evhamlara cok takiliyoruz. Kipirtiya baslayinca insan biraz daha rahat ediyor. Hissetmene de az kalmis.
inşallah o gunleri de goruruz en ufak bir olumsuzluk okusam postlarda hemn etkileniom bende var yada olacak diye, esimde kizio nete cok takılma aklini kaybedecen diye tam rahatliom derkn neden onun karnı var benim yok neden o hissedio ben hissetmiom diyerek saçma sapan düşüncelere giriom, cok zor bir surecmis ya rabbim kimseye kiymsn

En doğru kararı verirsiniz canım. Birde drun bire bir riskleri anlatırsa daha iyi anlar eşin. Erkekler çok fark edemiyor durumları illa gözlerine sokmak lazım. Sen önlemini al gerisi Allah’tan

Benim çocuk bakımı konusunda eşime güvenim tam Çok güzel ilgilenir sürekli oyunlar kurar çocuklar çok sever eşimi peşinden ayrılmaz

En doğru kararı verirsiniz canım. Birde drun bire bir riskleri anlatırsa daha iyi anlar eşin. Erkekler çok fark edemiyor durumları illa gözlerine sokmak lazım. Sen önlemini al gerisi Allah’tan
Evet canim simdiye kadar doktor ne dese hep dikkate aldi. Konussunda bi dank etsin durumumuzu.

Canım Allah sağlıkla devam ettrsn bende baya sonra karnımı önümde görmeye başladım herkes sen nasıl hamilesin hiç belli olmuyor diyordu hevesle belli olsun diye sürekli aynaya bakıyodm şükür iste 1 aydr net şekilde görülüyor dışardan ama için rahat etmiyosa bağlı bulunduğun sağlık ocağına ya da en yakın hastaneye gidip dinle kalp atışını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…