amin canim sagol, perşembe günü s.ocagi kontrolum var, cumada doktor kontrolü onlari bekliom sabırsızlıkla, normalde doktor kontrolü haftaya idi dayanamadm cumaya cektm yoksa stresten kötü olurum

amin canim sagol, perşembe günü s.ocagi kontrolum var, cumada doktor kontrolü onlari bekliom sabırsızlıkla, normalde doktor kontrolü haftaya idi dayanamadm cumaya cektm yoksa stresten kötü olurum
Hissedene kadar böyle oluyor canım çok normal bişey 18 haftada falan ancak hissettm ben az kalmış duyarsn inşallah bebisinin minik kalbini rahatlarsn

Benim dün kontrolüm vardı yine iyi geçmedi kilosu boyu 5 gün geri kalmış kafa çevresi 9 gün doktor gelişme geriliğine girmemesi gerekiyor 2 haftada bir takip yapcaz dedi büyük ihtimal benim az beslenmemden kaynaklıymış
Eğer fark 3 haftayı görürse erken alıcaz dedi çok üzgünüm şuanda 24+6 haftalığım 3 kilo aldım elimden geldiği kadar yemeye başladım sabah biraz fazla yedim geri kustum kızlar bana akıl verin neler kilo aldırır bebeğe kaşar muz süt duydum başka varmı

Canım senin mide bulantıların mi var hala Yemene engelse doktoruna şöyle bunu balıktır ettir demir protein OMEGA ağırlıklı beslenmelisin yiyemiyosan şöyle takviye yapan günde iki bardak süt iç icebiliyosan yine bı muz bı elma ye sabahları kahvaltını iyice yap bide hareket etmek lazım hareketsiz çocukta minik olur derdi annem benimde 2 3 gün geri hep başından beri sanada demiştim doktor minyon bı bebek olacak dedi yapacak bişey yok üzülme ve yemeye başla elinden geldiği kadar .

Canım senin bebişin bütün ölçülerimi yoksa sadece tek bölgesimi benim en çok korktuğum kafa çevresinin böyle olması napacağımı şaşırdım midem küçük galiba normal hayatımdada çok yemek yiyebilen bir insan değilim şimdide böyle yemek için zorlayınca mide bulantısı yaşayıp kusuyorum
20.haftada perinatolog da göbek 2 gün boy 1 gün geriydi 1 ayda böyle gerilemiş çok vicdan azabı çekiyorum
B12 omega 3 d vitamini hepsini içiyorum 15 gün sonra tekrar gidicem inşallah biraz toparlar

Genel bı gerilik canım benimki kilosu boyu karin baş çeperi hepsi valla bebeğe kilo aldrmak mesele zaten anne alır her türlü iki gün hamur işi ye aliyosun ben bı yerde okumuştum yeşil elma gunde bir yiyorm bazen iki kilo aldiriyoms diye çiğ yemişler ye fındık ve ceviz bol bol çok yemek Yemen'e gerek yok mideni zorlama sık sık az az ye ara öğünlerde işte çerez meyve süt ye 30 haftaya kadar gelirse rahat bebekler son haftalarda doğum kilolarına ulaşıyor asıl kendini suçlama lütfen sen elinden geleni yapiyisn eskiden ne bulursa onu yiyoms insanlar bolluk yok sadece aç kalmamaya çalış.

Miden almıyorsa en güzeli az az sık sık yemen. Mesela normalde akşam yemeğinde yemen gereken çorba, salata, yemek, yoğurt vs yi saatlere yay sıra sıra ye. Ceviz, badem, fındık, antep fıstığı, yer fıstığı bunlar da hem faydalı hem kilo yapar. Yanında devamlı böyle bir karışım olan tabak tut gelip geçtikçe ağzına birer ikişer at.

Her sabah süt iç canım.ev yoğurdu mayalayabilirsen o da iyi gelir.bir de tahin pekmez karışımında yüksek miktarda protein var.alıp tüketsen güzel olur bence.onun harici bol bol meyve yemeye çalış.daha illa ki vardır bir sürü şey.bilen arkadaşlar yazsın biz de bilgilenelim

Arkadaşlar elinde proluton depot iğne olup kullanmıycak olan var mı bana ve çevremdeki kişilere lazım ama bi türlü bulamıyoruz

Muz ve cekirdekli siyah uzum diye biliyorum cnm bende

Kizlarr napiyosunuzz ben bas agrisiyla ugrasiyorumm. Tansiyonum birazcik yukseliyo gibi doktor korkuttu 13 un ustunde cikarsa hemen gel dediler ama agrilarim gecmek bilmiyor

T
Kizlarr napiyosunuzz ben bas agrisiyla ugrasiyorumm. Tansiyonum birazcik yukseliyo gibi doktor korkuttu 13 un ustunde cikarsa hemen gel dediler ama agrilarim gecmek bilmiyor
Takip et canım bu zamanlarda baş ağrısı normal kan basıncın yüksek ilaclarnda etkisi var bol su iç tansiyonunu takip et limonlu su iç bı bardak düşürür umarm geçmiş olsun.

Canım bir anda yüklenip yemeye çalışmada saat başı iki saatte bir falan yemeye çalış. Muz,ceviz, elma, kaşar, özellikle kefir tüket hergün mutlaka. Ev yapımı yoğurt mutlaka ye. Çiğ kuruyemişler ye. Bende kilo alsınlar diye araştırıyorum sürekli

Bnde hep boleym canim bunlari tuketiyorm bide yumrta surkli. Aklim cikiyo kucuk dogcklar bisi olck die allah korusun

Bebislerin icin en iyi yolu secmek zorundasn canim hayatlari bile sozkonusu olaiblir allah korusn doktoru dinle derim riske atmaya degmez kolay bulmadik hicbirimiz erkekler anlays konusnda bazn yetrsz kaliyo malesef veya daha sonra anliyorlar dank ediyor:)

Kzlar merhabalar doktor kontrolünden geldim bugün çok şükür ense kalınlığı burun kemiği güzel oluşmuş dedi doktor elhamdulillah yalnız benden ikili test yerine nipt testi istedi yabi daha güvenilir olduğu için fetal dna testi istedi fiyati da 3 bin tl civarnda yaptran varmi sorar kesin yapıyoruz dedi

Canim onun rakamla cok alakasi cok sanki ya bnde 3 kilo aldm vucuduma almadim karnima hep. Bebeklere gidip yaramasi onemli zatn kus kadr gidiyordur onlsra faydali selere yuklenirsin bnde dymstm bnlari. Mercimek iyi yemeye calisiyorm dun kymali yemegini yaptim. Yumrta surkli tuketmeye cals hergun. Yesillik ve meyve. Kurubakliyat ve et de yemelisin duznli olark bildklerm bunlar. Kendine hakszlk etme bizimde ognlerimz ayni abartili yemiyoruz rabbim sana bagislasn iyi dusunelim iyi olsn bisi olmicak inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…