Canım senin tek bebek değil mi. Neden ikili test yaptırmadan sana direk bu pahalı testi mecbur bırakıyor anlamıyorum. Mecbur değilsin ki çok pahalı herkes bınu karşılayamaz. Benim ikiz olduğu halde drum ense kalınlığı burnuna bakıp tek detaylı yapalım başka teste gerek yok dedi. Zaten bunlar tarama testi seni neden zor durumda bırakıyor. Bence başka drla da görüşBilmiyorum valla canm aynen öyle 3 bin tl az değil bende doktora dedim hocam eşim. Asgari ücretle çalışıyor ki ayriyetten tup bebekte ki borçlarımz bitmedi dedim oda evet ama mecburuz bu testi yapmaya dedim bilmiyorum ki siz yaptınız mı aceba
Bende onu anlamadım zaten mecbur bırakamazki bu testi yaptırmazsan bebekte biseymi olacak en fazla anomali var der sezeryan olacak bebeğin doğunca kuveze girecek hazırlıklı ol diyecek bunu zaten ayrıntılı ultrasonda da görüyorlar benim gittiğim ayrıntılı doktoru dün bı hasta geldi bebeğin beyinde su keseckleri omurgada eğrilik vardı raporuna normal doğum tehlikeli yazdım kuvezde kalması gerek yazdım gönderdim dedi yani bunun için 3 bin TL'lik teste ihtiyac yok burda bı arkadasmz ayrıntılıda sıkıntı çıkınca fetal DNA yaptırdı seni mecbur tutmasi garip geldi bana açıkçası az para değilki bebeğinin bı çok ihtiyacını giderir o para.
Yani riskli çıksa kalın olsa ense düşünülür içimiz rahat etsin diye yaptırılabilir bence.ama her şekil yavrularımıza kıyamayız tabiki.Allah inşallah sağlıkla doğmalarını nasip etsin canım
Canım ben devlet hastanesine gittim ücretsiz ikili test yaptırdım. En mantıklısı önce ikili test yaptırmak eğer bir sorun çıkarsa genetiğe baktırmak. İstemiyorsan maddi durumumuz yok yaptıramayacağız şuan de doktoruna. Ben de para vermeyeyim diye ikiliyi bile devlette yaptırdım sonucu tüp bebek doktoruma götüreceğim.
Bilmiyorum ki emin adımlar atalım zor elde edilen gebelik dedi bilmiyorum arkadaşın dediği gibi ayrıntılı ultrasonda zaten hersey belli oluyor bilmiyorum artk ya az para deglCanım senin tek bebek değil mi. Neden ikili test yaptırmadan sana direk bu pahalı testi mecbur bırakıyor anlamıyorum. Mecbur değilsin ki çok pahalı herkes bınu karşılayamaz. Benim ikiz olduğu halde drum ense kalınlığı burnuna bakıp tek detaylı yapalım başka teste gerek yok dedi. Zaten bunlar tarama testi seni neden zor durumda bırakıyor. Bence başka drla da görüş
Canım zor yollardan geçtik hepimiz elbet herşey tam olsun isteriz ama yani drun tavrı değişik geldi bana. Bir risk görse dese ki anlarım ama herşey yolunda giderken de seni zorlaması tuhaf. Birde sezeryan yada normal ilerleyen haftalarda belli olur zatenBilmiyorum ki emin adımlar atalım zor elde edilen gebelik dedi bilmiyorum arkadaşın dediği gibi ayrıntılı ultrasonda zaten hersey belli oluyor bilmiyorum artk ya az para degl
Ya tabiki genetik test daha güvenilir hatta maddi durumu iyi olanlar bence de ikili test yerine direk genetik baktırsın derim. Ama sen maddi durumumuz şuan müsait değil dedin ya ona istinaden yazdım, illaki yapılması gereken bir test değil. Bizim de şuan dediğin gibi tüp bebek masrafları belimizi büktüCanm doktorum dedi ki ikili testin güvenilirligi yok ama bunun var bende bilmiyorum
Yok canim yaptirmadim. Benim doktorum ikili testi bile yaptirmadi hem ikiz diye hemde sorun ciksa gebeligi mi sonlandiricaksin dedi. Hayir tabiki dedim. Sadece dogum icin dediyse takilma tup bebek illa sezaryan olmuyor ve dogum seklini kararlastirmak icin cok erken bi donem. Son durumlariniza gore katar verirlir dogum sekline. Yanlis anlama ama sanki ucundan para koparicakta ondan gibi geldi bana.Bilmiyorum valla canm aynen öyle 3 bin tl az değil bende doktora dedim hocam eşim. Asgari ücretle çalışıyor ki ayriyetten tup bebekte ki borçlarımz bitmedi dedim oda evet ama mecburuz bu testi yapmaya dedim bilmiyorum ki siz yaptınız mı aceba
tesekkur ederim canimm evet kan basincindansa normal dediler ama dedigin gibi tansiyonu takip et dediler biraz yuksek cikiyor 14 yada ustu cikarsa hemen gel dediler acile.T
Takip et canım bu zamanlarda baş ağrısı normal kan basıncın yüksek ilaclarnda etkisi var bol su iç tansiyonunu takip et limonlu su iç bı bardak düşürür umarm geçmiş olsun.
tesekkur ederim cnmGecmis olsun canim uzun sureli bas agrisi yasaman normal mi
Insallah canimmm gecmis olsuntesekkur ederim canimm evet kan basincindansa normal dediler ama dedigin gibi tansiyonu takip et dediler biraz yuksek cikiyor 14 yada ustu cikarsa hemen gel dediler acile.
tesekkur ederim cnm
Normalmis agri olmasi ama 3-4 gun gecmezse gel dediler. Ara ara hafifliyo ama tam gecmedi iki gundurdun uyuyamadim da bu gun uyurum insallah.
Insallah canimmm gecmis olsun
Aynen canm bakalım ne olcakCanım zor yollardan geçtik hepimiz elbet herşey tam olsun isteriz ama yani drun tavrı değişik geldi bana. Bir risk görse dese ki anlarım ama herşey yolunda giderken de seni zorlaması tuhaf. Birde sezeryan yada normal ilerleyen haftalarda belli olur zaten
Vallahi öyle canm bilmiyorum ne yapacazYa tabiki genetik test daha güvenilir hatta maddi durumu iyi olanlar bence de ikili test yerine direk genetik baktırsın derim. Ama sen maddi durumumuz şuan müsait değil dedin ya ona istinaden yazdım, illaki yapılması gereken bir test değil. Bizim de şuan dediğin gibi tüp bebek masrafları belimizi büktü
Vallahi artk napcagimi şaşırdımYok canim yaptirmadim. Benim doktorum ikili testi bile yaptirmadi hem ikiz diye hemde sorun ciksa gebeligi mi sonlandiricaksin dedi. Hayir tabiki dedim. Sadece dogum icin dediyse takilma tup bebek illa sezaryan olmuyor ve dogum seklini kararlastirmak icin cok erken bi donem. Son durumlariniza gore katar verirlir dogum sekline. Yanlis anlama ama sanki ucundan para koparicakta ondan gibi geldi bana.
Canim benim detylida ufak bi sorun cikti ona ragmen zorunlu yaptirmalisin demediler ticarete dokuluyo bazen bole yuksek ucretli seler ultrasnda sorun gormediyse ikili tsti yaptir dna gereksz gibi geldi sende bana. Bisi olmayanada oneriyoruz size kalms dedi doktor hersey allahtan gonlunu ferah tutVallahi artk napcagimi şaşırdım
Gunaydinnn nasilsin bebislerle nasil gidiyoGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?