Canım senin tek bebek değil mi. Neden ikili test yaptırmadan sana direk bu pahalı testi mecbur bırakıyor anlamıyorum. Mecbur değilsin ki çok pahalı herkes bınu karşılayamaz. Benim ikiz olduğu halde drum ense kalınlığı burnuna bakıp tek detaylı yapalım başka teste gerek yok dedi. Zaten bunlar tarama testi seni neden zor durumda bırakıyor. Bence başka drla da görüş

Aynen canm anlattığın çok mantıklı geldi dediklerini doktora bizzat söylerim ınsallah haftaya

Canm doktorum dedi ki ikili testin güvenilirligi yok ama bunun var bende bilmiyorum

Bilmiyorum ki emin adımlar atalım zor elde edilen gebelik dedi bilmiyorum arkadaşın dediği gibi ayrıntılı ultrasonda zaten hersey belli oluyor bilmiyorum artk ya az para degl

Bilmiyorum ki emin adımlar atalım zor elde edilen gebelik dedi bilmiyorum arkadaşın dediği gibi ayrıntılı ultrasonda zaten hersey belli oluyor bilmiyorum artk ya az para degl
Canım zor yollardan geçtik hepimiz elbet herşey tam olsun isteriz ama yani drun tavrı değişik geldi bana. Bir risk görse dese ki anlarım ama herşey yolunda giderken de seni zorlaması tuhaf. Birde sezeryan yada normal ilerleyen haftalarda belli olur zaten

Canm doktorum dedi ki ikili testin güvenilirligi yok ama bunun var bende bilmiyorum
Ya tabiki genetik test daha güvenilir hatta maddi durumu iyi olanlar bence de ikili test yerine direk genetik baktırsın derim. Ama sen maddi durumumuz şuan müsait değil dedin ya ona istinaden yazdım, illaki yapılması gereken bir test değil. Bizim de şuan dediğin gibi tüp bebek masrafları belimizi büktü

Yok canim yaptirmadim. Benim doktorum ikili testi bile yaptirmadi hem ikiz diye hemde sorun ciksa gebeligi mi sonlandiricaksin dedi. Hayir tabiki dedim. Sadece dogum icin dediyse takilma tup bebek illa sezaryan olmuyor ve dogum seklini kararlastirmak icin cok erken bi donem. Son durumlariniza gore katar verirlir dogum sekline. Yanlis anlama ama sanki ucundan para koparicakta ondan gibi geldi bana.

T

Takip et canım bu zamanlarda baş ağrısı normal kan basıncın yüksek ilaclarnda etkisi var bol su iç tansiyonunu takip et limonlu su iç bı bardak düşürür umarm geçmiş olsun.
tesekkur ederim canimm evet kan basincindansa normal dediler ama dedigin gibi tansiyonu takip et dediler biraz yuksek cikiyor 14 yada ustu cikarsa hemen gel dediler acile.
Gecmis olsun canim uzun sureli bas agrisi yasaman normal mi
tesekkur ederim cnm
Normalmis agri olmasi ama 3-4 gun gecmezse gel dediler. Ara ara hafifliyo ama tam gecmedi iki gundur dun uyuyamadim da bu gun uyurum insallah.

Insallah canimmm gecmis olsun

arkadaşlar az önce sağ kasigima elimi koyunca orda sanki kucuk baloncuklar patlio gibi birsy hissettm bu durumu yaşatan yada ne olduğunu bilen var mı

Aynen canm bakalım ne olcak

Vallahi öyle canm bilmiyorum ne yapacaz

Vallahi artk napcagimi şaşırdım

Vallahi artk napcagimi şaşırdım
Canim benim detylida ufak bi sorun cikti ona ragmen zorunlu yaptirmalisin demediler ticarete dokuluyo bazen bole yuksek ucretli seler ultrasnda sorun gormediyse ikili tsti yaptir dna gereksz gibi geldi sende bana. Bisi olmayanada oneriyoruz size kalms dedi doktor hersey allahtan gonlunu ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…