Evet canim hele gecen biraz zor dondum yatakta sag kasigima bicak saplandi sanki kaldim oyle odum koptu. Ama cok sukur sonra ayrintiliya girmistim bebisler iyi. Rahmi tutan baglar anlik geriliyor galiba.

Evet canim hele gecen biraz zor dondum yatakta sag kasigima bicak saplandi sanki kaldim oyle odum koptu. Ama cok sukur sonra ayrintiliya girmistim bebisler iyi. Rahmi tutan baglar anlik geriliyor galiba.
Heralde canım zaten bı çekilme gibi anlık kramp gibi bu aralar fazla olunca ne oluyor acaba dedim cumartesi sorarım yine.

Canm çok güzel anlatmissin teşekkür ederim ben bu testi ayrıntılı ultrasondan sonra da yapsam olurmu aceba bilmiyorum ki maddi gücümüzü aşıyor bu test

Canm çok güzel anlatmissin teşekkür ederim ben bu testi ayrıntılı ultrasondan sonra da yapsam olurmu aceba bilmiyorum ki maddi gücümüzü aşıyor bu test
Evet istediğin zaman baktırabilirsin erken bakmayı anomali varlığında gebelik sonlandırılması ve amniyosentez için istiyorlar

Evet istediğin zaman baktırabilirsin erken bakmayı anomali varlığında gebelik sonlandırılması ve amniyosentez için istiyorlar
Ha ozman söyle yapacağım herhalde yani ben şimdi ne olursa olsn aldırmayacağım için Bebeğimi yaptrmicam ama eger ayrıntılı ultrasonda bi sıkıntı olursa ozman yaptırabilirmiyim en azından şimdi imza atmiyim nolur nolmaz diye dimi sence ne yapaym

Canım zaten doktor neden imza alıyor anlamıyorum, rutin bir test değilki. En olmadı doktorun kağıdının altına riskleri biliyorum ekonomik durumum el verdiği takdirde testi yaptıracağım yazıp imzala. Eğer ayrıntılıda sorun çıkarsa ozaman ekonomik durumun el verirse yaptırırsın

Canım inşallah bir sorun olmadan geçer bu süreç. Drun ne diyor bu duruma
Canım rabbim korusun kötüsünden doktorun ne dedi ne önerdi yani bu durumda?
17. Haftada şeker yükleme yapmıştı 24. Haftada yine yaptıracaka ama ordaki içecekte şekerli oda suyumu artıracak. Meyveyi günde 1 ya yiyorum ya yemiyorum o bile artırdıysa şekerli içecek napar. Perinatologuma mesaj attım sorucam bakalım ne diyecek, sanırım su artma riskini göze alıp yaptıracağım.
Zaten geçen senede suyum fazlaydı birden suyum geldi, şimdi yine aynı.

Canim bu seker bakma isi kandan da oluyor diye biliyorum ondan yaptirsan olmaz mi?

Canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın bu durumu. Yediklerine de dikkat ediyorsun aslında ama başka ne yapılır bilmiyorum ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…