Bunu engelleyecek bişey yokmu o zaman? Yani şeker yüklemesi sonrası sonuca göremi bişey yapacaklar? durdurulabilme durumu varsa ne bilim seni gözetim de tutsalar hastanede falan acil müdahale gerekirse Allah korusun öyle bişey olmaz umarım

Kızöar 2 haftada suyum dahada fazla artmış. Çok moralim bozuk, inşallah zar taşır birden yırtılıp erken doğurma sebep vermez. Dua edin bana
Allah korusun canım... Şeker yükleme testini yapamıyorsan gün içinde parmakta tokluk şekeri ölçme cihazları var onunla takip yapsan. Zaten şeker yüklemesi de gebelik şekeri çıkınca o cihazdan takip yapılarak diyet yapılıyor, şeker hala kontrol altına alınamazsa insülin başlatıyorlar.

Gozun aydin canimm. Masallah bebiseeee

Canım aslinda biraz canım sıkkın

4 martta Detaylı ulrasona girdim

doktor herşey yolunda bi sorun görünmüyor ama
1 ay sonra tekrar gel midesine ve 12 parmak bağırsağına tekrar bakalım dedi

Neden? ozman bi sorun var dedim

Hayir yok ama 6 aylikken midesi daha iyi gorunuyor tekrar baklım dedi

Tabi ben başladım ağlamaya
sakin ol bi problem yok sadece aklimizda soru işareti kalmasın dedi

Neyse ben 13 martta kendi doktoruma gittim baktı dediki ben midesini görüyorum bi sorun görünmüyor merak etmek dedi

Ve bugün tekrar gittim doktor midesini yine gördü problem yok üzme kendini dedi

1 nisanda detayliya takrar gidicem bakalım o doktor ne dicek
aklım çok karişiktı gerçekten inşallah bi sorun çıkmaz

Allah tüm evlatlarimizi korusun inşallah

Canim uzme hemen kendini bak doktorlar bisey yok demis. Icini fetah tut bisey cikmicaktir

Kizlar benim sag kaburgamda zamaninda yaa kirik tarzi yaa catlak vardi galiba. Oglumda doguma yakin kaburgalarimdan duramazdim ama bunlarda simdiden sag kaburgamin agrisina nasil durursam durayim rahat yok. Bi dahaki kontrolde insallah aklima gelir sorarim. Ozellikle yemekten sonra daha cok baski oluyor mide dolunca demek ki duramiyorum acisina sekilden sekile giriyorum bi rahat edemiyorum. Bu arada zayifken sag kaburgam sola kiyasla iceri dogruydu alt kismi belli oluyordu

Ay allahm ya haklisn canim rahatda dinlenemezsn ki cok yorma kendini aman sen. Misafirin de dusuncelisi derim hep yani. Gecende benzeri bizde oldu ustelk 3 gundr evde degldm annemde kaliyodm mevlute yardm flaan olsn die onlarla birlkte geldm eve:s benmde kaynvalide yakn mecbur tklf etms bulndk buyrun die ama hemen kabul ettiler dusnmediler yatili misafir hamile insana zor oluyo

İnşallah saglıkla kucağına alırsın yavrunu. Kuruyemiş, süt ürünleri, et tavuk balık eksik etme. Sabahları saglam kahvaltı yapınca durum düzelir inşallah

Maşallah canım, saglıkla kucağına alırsın inşallah

Allah korusn ayni seleri yasamazsn ins bol dia canim bakalim nedicekler yonlendireceklerdir elbet

o tarz ağrılar bendede oluyo canım özellikle yatakta dönerken bi de oturduğum yerden kalkarken oluyor
rahim büyüdüğü için tutan bağlar gerilince olurmuş ani hareket etmemek gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…