Bunu engelleyecek bişey yokmu o zaman? Yani şeker yüklemesi sonrası sonuca göremi bişey yapacaklar? durdurulabilme durumu varsa ne bilim seni gözetim de tutsalar hastanede falan acil müdahale gerekirse Allah korusun öyle bişey olmaz umarım17. Haftada şeker yükleme yapmıştı 24. Haftada yine yaptıracaka ama ordaki içecekte şekerli oda suyumu artıracak. Meyveyi günde 1 ya yiyorum ya yemiyorum o bile artırdıysa şekerli içecek napar. Perinatologuma mesaj attım sorucam bakalım ne diyecek, sanırım su artma riskini göze alıp yaptıracağım.
Zaten geçen senede suyum fazlaydı birden suyum geldi, şimdi yine aynı.
Gözün aydın canım böyle devam etsin inşallahKızlar bugün kontrole gittim
oğlum 756 gram olmuş
Herşey yolunda çok şükür
Doktorlada konuştum tetonuzu yaptir dedi
Yarın ilk dozu yaptırıcam bakalım
Gozun aydin canimm. Masallah bebiseeeeKızlar bugün kontrole gittim
oğlum 756 gram olmuş
Herşey yolunda çok şükür
Allah korusun canım... Şeker yükleme testini yapamıyorsan gün içinde parmakta tokluk şekeri ölçme cihazları var onunla takip yapsan. Zaten şeker yüklemesi de gebelik şekeri çıkınca o cihazdan takip yapılarak diyet yapılıyor, şeker hala kontrol altına alınamazsa insülin başlatıyorlar.Kızöar 2 haftada suyum dahada fazla artmış. Çok moralim bozuk, inşallah zar taşır birden yırtılıp erken doğurma sebep vermez. Dua edin bana
Gözünaydın canım hep böyle devam eder inşallahKızlar bugün kontrole gittim
oğlum 756 gram olmuş
Herşey yolunda çok şükür
Gozun aydin canimm. Masallah bebiseeee
Canim uzme hemen kendini bak doktorlar bisey yok demis. Icini fetah tut bisey cikmicaktirCanım aslinda biraz canım sıkkın
4 martta Detaylı ulrasona girdim
doktor herşey yolunda bi sorun görünmüyor ama
1 ay sonra tekrar gel midesine ve 12 parmak bağırsağına tekrar bakalım dedi
Neden? ozman bi sorun var dedim
Hayir yok ama 6 aylikken midesi daha iyi gorunuyor tekrar baklım dedi
Tabi ben başladım ağlamaya
sakin ol bi problem yok sadece aklimizda soru işareti kalmasın dedi
Neyse ben 13 martta kendi doktoruma gittim baktı dediki ben midesini görüyorum bi sorun görünmüyor merak etmek dedi
Ve bugün tekrar gittim doktor midesini yine gördü problem yok üzme kendini dedi
1 nisanda detayliya takrar gidicem bakalım o doktor ne dicek
aklım çok karişiktı gerçekten inşallah bi sorun çıkmaz
Allah tüm evlatlarimizi korusun inşallah
Ay nekadar guzelms canim ya orda olsam ucretsiz naslsa die yaptirabilirdim :s 2 3 yerdm fiyt almstm en dusugu 2000 diKızlar birde izmirde bi devlet hastanesi fetal dna testini ücretsiz yapıyor, aklınızda bulunsun
Ay allahm ya haklisn canim rahatda dinlenemezsn ki cok yorma kendini aman sen. Misafirin de dusuncelisi derim hep yani. Gecende benzeri bizde oldu ustelk 3 gundr evde degldm annemde kaliyodm mevlute yardm flaan olsn die onlarla birlkte geldm eve:s benmde kaynvalide yakn mecbur tklf etms bulndk buyrun die ama hemen kabul ettiler dusnmedilerKayınvalidenin evi 4 kat merdiven ben çıkamadığım için gitmiyorum kuzeni geliyor bize. Şimdi ameliyattam sonra merdiven çıkamam der bütün aile bende kalır, onlara göre biri silip süpürüp diğeri yemek yaptım mı yük olunmuyor ama kimsenin yanında da surat yapmış gibi ben gidip yatağıma yatayım diyemiyorsun. Kendine 2 çeşit yaparsan misafir geldiğinde biraz meze fln çeşit artırıyorsun. Biz alışmısız 2 kişilik hayata evde ses olunca bile benim başım ağrıyor maşallah eşimin tarafta sağırmışsın gibi yüksek sesle konuşurlar
İnşallah saglıkla kucağına alırsın yavrunu. Kuruyemiş, süt ürünleri, et tavuk balık eksik etme. Sabahları saglam kahvaltı yapınca durum düzelir inşallahBenim dün kontrolüm vardı yine iyi geçmedi kilosu boyu 5 gün geri kalmış kafa çevresi 9 gün doktor gelişme geriliğine girmemesi gerekiyor 2 haftada bir takip yapcaz dedi büyük ihtimal benim az beslenmemden kaynaklıymış
Eğer fark 3 haftayı görürse erken alıcaz dedi çok üzgünüm şuanda 24+6 haftalığım 3 kilo aldım elimden geldiği kadar yemeye başladım sabah biraz fazla yedim geri kustum kızlar bana akıl verin neler kilo aldırır bebeğe kaşar muz süt duydum başka varmı
Çok geçmiş olsun canımKizlarr napiyosunuzz ben bas agrisiyla ugrasiyorumm. Tansiyonum birazcik yukseliyo gibi doktor korkuttu 13 un ustunde cikarsa hemen gel dediler ama agrilarim gecmek bilmiyor
Maşallah canım, saglıkla kucağına alırsın inşallahKzlar merhabalar doktor kontrolünden geldim bugün çok şükür ense kalınlığı burun kemiği güzel oluşmuş dedi doktor elhamdulillah yalnız benden ikili test yerine nipt testi istedi yabi daha güvenilir olduğu için fetal dna testi istedi fiyati da 3 bin tl civarnda yaptran varmi sorar kesin yapıyoruz dedi
Allah korusn ayni seleri yasamazsn ins bol dia canim17. Haftada şeker yükleme yapmıştı 24. Haftada yine yaptıracaka ama ordaki içecekte şekerli oda suyumu artıracak. Meyveyi günde 1 ya yiyorum ya yemiyorum o bile artırdıysa şekerli içecek napar. Perinatologuma mesaj attım sorucam bakalım ne diyecek, sanırım su artma riskini göze alıp yaptıracağım.
Zaten geçen senede suyum fazlaydı birden suyum geldi, şimdi yine aynı.
Kızlar hayırlı günler herkese bazen bende kasık altlarında ağrı oluyor anlık ama yatakta sağa sola dönerken özellikle gerilme gibi sanki cumartesi randevum var soracmda yaşayan varmı bu haftalarda böyle şeyler?
Kızöar 2 haftada suyum dahada fazla artmış. Çok moralim bozuk, inşallah zar taşır birden yırtılıp erken doğurma sebep vermez. Dua edin bana
Çok geçmiş olsun canım peki bunun bir sebebi var mı su neden artıyormuşAllah korusn ayni seleri yasamazsn ins bol dia canimbakalim nedicekler yonlendireceklerdir elbet
Korkma birsey olmayacak inşallah Allahım korusunKızöar 2 haftada suyum dahada fazla artmış. Çok moralim bozuk, inşallah zar taşır birden yırtılıp erken doğurma sebep vermez. Dua edin bana
Rabbim yardımcınız olsun canım, inşallah saglıcakla zamanında kucağına alırsınKızöar 2 haftada suyum dahada fazla artmış. Çok moralim bozuk, inşallah zar taşır birden yırtılıp erken doğurma sebep vermez. Dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?