Aynı sorun oglumda da olmustu, şuanda da var. Sag göğüs altı batıyor agrıyor gibi oluyor. Hamilelikten canım malesef

C A N O nerelerdesin canim napiyosun nasilsinizzz
İyiyim kuzum, oglana tuvalet eğitimi ev iş güç derken akşam oluyor, bitik düşüyorum. Malum birde evde hastamız var, fazla giremiyorum ama takip ediyorum sizleri :)

Cuma kontrole gidecegim, en son 22 şubatta ayrıntılıya gitmiştim, 1 ay olacak. Fazla ara verdik gibi

Gercekten cok ara vermissin canim. Ama hissediyosundur zaten kipirtisini o yuzden insanin ici de rahat ediyo ilk zamanlardaki gibi doktora gitme istegi dogmuyor

Günaydınlar herkeseee
Ben giç soluma yatamıyorum ya sırt üstü yada sağ yan.

Canım bende de durum aynı sola yattığım zaman bebekler sürekli tekmeliyor ağrım oluyor. Sağ tarafım boş gibi aynı rahat ediyorum yatınca

Gercekten cok ara vermissin canim. Ama hissediyosundur zaten kipirtisini o yuzden insanin ici de rahat ediyo ilk zamanlardaki gibi doktora gitme istegi dogmuyor
Aynen canım, hareketleri insanı rahatlatıyor. Bide gebelik şekeri için bu kadar erteledim. Oglumda erken dogum riskim olmuştu. Gittiğim de söyleyecegim

Kızlar içime sinmedi başka bir doktordan daha randevu aldım yarına. Başka bir görüş almak istedim tekrar ölçsün herseyini. Artık bebeğimin hareketlerini resmen vajinamda hissediyorum ve çok çok alt kasığımda. Şeker yüklemeyi hiç yapasım yok.

Canım inşallah bu dr başka çözüm sunar sana Allah korktuğuna uğratmasın.

Baksinlar tabi canim aklinda kalmasindan iyidir insallah iyi bir cozum yol bulunur. Bende arada afedersin seyimde hissediyorum sanki. Ama benimkiler surekli donuyor ondan galiba. Ultrasonlarda sorun cikmamisti.

Baksinlar tabi canim aklinda kalmasindan iyidir insallah iyi bir cozum yol bulunur. Bende arada afedersin seyimde hissediyorum sanki. Ama benimkiler surekli donuyor ondan galiba. Ultrasonlarda sorun cikmamisti.

Valla eşim söyledi biraz ayrıntıla 4ünde 500 ödedik, dün kendi doktoruma 360 yarınki 350. Takılma artık kafanda büyütme diyor, doktorlara su gibi para gidiyor fln dedi, kusura bakmadın, başka bi görüşü duymam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…