İyi olmanıza sevindim canım, maşallahKızlar bugün kontrole gittim
oğlum 756 gram olmuş
Herşey yolunda çok şükür
Doktorlada konuştum tetonuzu yaptir dedi
Yarın ilk dozu yaptırıcam bakalım
Aynı sorun oglumda da olmustu, şuanda da var. Sag göğüs altı batıyor agrıyor gibi oluyor. Hamilelikten canım malesefKizlar benim sag kaburgamda zamaninda yaa kirik tarzi yaa catlak vardi galiba. Oglumda doguma yakin kaburgalarimdan duramazdim ama bunlarda simdiden sag kaburgamin agrisina nasil durursam durayim rahat yok. Bi dahaki kontrolde insallah aklima gelir sorarim. Ozellikle yemekten sonra daha cok baski oluyor mide dolunca demek ki duramiyorum acisina sekilden sekile giriyorum bi rahat edemiyorum. Bu arada zayifken sag kaburgam sola kiyasla iceri dogruydu alt kismi belli oluyordu
İyiyim kuzum, oglana tuvalet eğitimi ev iş güç derken akşam oluyor, bitik düşüyorum. Malum birde evde hastamız var, fazla giremiyorum ama takip ediyorum sizleri :)C A N O nerelerdesin canim napiyosun nasilsinizzz
Sagol cnm benimmÇok geçmiş olsun canım
|
Ovvv kıyamam aşı işi de zorGunaydin hanimlarrr. Dun gece cok soluma yattim bu sefer asi yerini acitmisim. Kopmuscasina degil ama bi yumruk yemiscesine aciyor.
Günaydınlar herkeseeeGunaydin hanimlarrr. Dun gece cok soluma yattim bu sefer asi yerini acitmisim. Kopmuscasina degil ama bi yumruk yemiscesine aciyor.
Ovaliyorum ama 3 gun falan cekicem galibaOvvv kıyamam aşı işi de zorbiraz buz koysan rahatlatır mı ki?
Bende sagima yatamiyorum kaburgamdan sirt ustu yatarsam bi sure sonra belimden donemez oluyorum. En rahat ettigim solumdu aksilik solumdan asi oldum bu sefer.Günaydınlar herkeseee
Ben giç soluma yatamıyorum ya sırt üstü yada sağ yan.
Günaydınlar herkeseee
Ben giç soluma yatamıyorum ya sırt üstü yada sağ yan.
Aynen canım, hareketleri insanı rahatlatıyor. Bide gebelik şekeri için bu kadar erteledim. Oglumda erken dogum riskim olmuştu. Gittiğim de söyleyecegim
Gercekten cok ara vermissin canim. Ama hissediyosundur zaten kipirtisini o yuzden insanin ici de rahat ediyo ilk zamanlardaki gibi doktora gitme istegi dogmuyor
Şeker testinden sonra mı erken doğum riskin oldu canım?Aynen canım, hareketleri insanı rahatlatıyor. Bide gebelik şekeri için bu kadar erteledim. Oglumda erken dogum riskim olmuştu. Gittiğim de söyleyecegim
Amin canim insallahhhhGünaydın güzel anneler bahar havası var yine bugünhepinize musmuslu günler olsun güzel haberler alalım hep bebislerimz iyi olsun inşallaahhhhh
Canım inşallah bu dr başka çözüm sunar sana Allah korktuğuna uğratmasın.Kızlar içime sinmedi başka bir doktordan daha randevu aldım yarına. Başka bir görüş almak istedim tekrar ölçsün herseyini. Artık bebeğimin hareketlerini resmen vajinamda hissediyorum ve çok çok alt kasığımda. Şeker yüklemeyi hiç yapasım yok.
Baksinlar tabi canim aklinda kalmasindan iyidir insallah iyi bir cozum yol bulunur. Bende arada afedersin seyimde hissediyorum sanki. Ama benimkiler surekli donuyor ondan galiba. Ultrasonlarda sorun cikmamisti.Kızlar içime sinmedi başka bir doktordan daha randevu aldım yarına. Başka bir görüş almak istedim tekrar ölçsün herseyini. Artık bebeğimin hareketlerini resmen vajinamda hissediyorum ve çok çok alt kasığımda. Şeker yüklemeyi hiç yapasım yok.
Baksinlar tabi canim aklinda kalmasindan iyidir insallah iyi bir cozum yol bulunur. Bende arada afedersin seyimde hissediyorum sanki. Ama benimkiler surekli donuyor ondan galiba. Ultrasonlarda sorun cikmamisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?