- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Boyle bir durumda iyi bir doktortan duymak istiyor insan. Giden saglik degil para olsun yeter ki.Valla eşim söyledi biraz ayrıntıla 4ünde 500 ödedik, dün kendi doktoruma 360 yarınki 350. Takılma artık kafanda büyütme diyor, doktorlara su gibi para gidiyor fln dedi, kusura bakmadın, başka bi görüşü duymam lazım
Canım yanliş anlama lütfen beni sadece merakimdan soruyorumValla eşim söyledi biraz ayrıntıla 4ünde 500 ödedik, dün kendi doktoruma 360 yarınki 350. Takılma artık kafanda büyütme diyor, doktorlara su gibi para gidiyor fln dedi, kusura bakmadın, başka bi görüşü duymam lazım
Aynı muhabbeti eşim bana yapıyor 1 ay geçmiyor diye agliyordun şimdi hissedince sesin çıkmıyor diyo Allahım korusun onu
Gercekten cok ara vermissin canim. Ama hissediyosundur zaten kipirtisini o yuzden insanin ici de rahat ediyo ilk zamanlardaki gibi doktora gitme istegi dogmuyor
Benim hiç acımadı kötü olmuş şansınaGunaydin hanimlarrr. Dun gece cok soluma yattim bu sefer asi yerini acitmisim. Kopmuscasina degil ama bi yumruk yemiscesine aciyor.
Senin için rahat etsinde canım sen söylenilenleri boşver. Para hallolur önemli olan senin ve bebeğin sağlığıValla eşim söyledi biraz ayrıntıla 4ünde 500 ödedik, dün kendi doktoruma 360 yarınki 350. Takılma artık kafanda büyütme diyor, doktorlara su gibi para gidiyor fln dedi, kusura bakmadın, başka bi görüşü duymam lazım
Canım yanliş anlama lütfen beni sadece merakimdan soruyorum
Başından üzücü bi durum geçti diye mi
Yüksek miktardaki doktorlara bu yüzden mi sık gidiyosun
Yoksa ilk gebeliğindede mi ayni bu ucretli doktorlara gidiyomuydun
Benim gittigim doktorlar en fazla 100 liralik bide devlettede takibimi yaptiriyorum baska biyere gitmiyorum
Bu yüzden merak ettim
Yok nst de belli olmuştu. Kasılmam varmış ama ben hiç hissetmedim. Nidilat yanına ek ilaç verdi doktor, o şekilde 39 haftayı bulmuştuk. İnşallah sende saglıkla ve zamanında kucağına alırsınŞeker testinden sonra mı erken doğum riskin oldu canım?
Anladım canım bende istanbuldayım amaCanım geçen senede aynı doktora gidiyordum, profesör sgklı ücreti 360tl. Perinatologada 2 kere gittim ikili ve detaylı için oda sağlıkçı olduğum için 500alıyor. Yarınki hastane değil çünkü hastane muayenesi sgk geçerli olmadığı için 600. Bu doktoruda perinatologum önermişti. Ben istda tıp merkezinde bile sgklı uzmana en düşük 122 ödüyordum oda 2018 fiyatı. İst bu civarlarda
Anladım canım bende istanbuldayım ama
Maddi durumum o ücretlere uygun olmadığı için hiç bu fiyatlarla karşılaşmadım
Şaşırdım bu yüzden
Yok nst de belli olmuştu. Kasılmam varmış ama ben hiç hissetmedim. Nidilat yanına ek ilaç verdi doktor, o şekilde 39 haftayı bulmuştuk. İnşallah sende saglıkla ve zamanında kucağına alırsın
Yok canım, yarın kontrole gidiyorum. Hemde şeker yüklemesini soracağım. Kasılma ile şeker yüklemesinin alakası yok. O dönemde normal çıkmıştı. Kasılma nst de çıktı.24. Haftadaki şeker yüklemesi sırasında mi belli oldu kasılman olduğu?
Hamileliğin başinda yaptirsaydin keşke canımCanımm bunlar şişli fiyatları. Keşke doğum sigortası yaptırsaymışım
Araştırdım canımm hemen hemen aynı fiyata denk geliyor.Hamileliğin başinda yaptirsaydin keşke canım
Kızlar konuşuyodu hamileyken sigorta yapan şirketlerde varmış
Neyse az kaldı zaten
allahin izniyle sağlıkla gelsinler yeterki onlara feda olsun.
Günaydın canımGünaydın
Vala istanbul gercktn bu konudada pahali kzlar buyuk ozel hastaneler zatn 250 ustu 300 civari profa gore degisiyo tabi bideAnladım canım bende istanbuldayım ama
Maddi durumum o ücretlere uygun olmadığı için hiç bu fiyatlarla karşılaşmadım
Şaşırdım bu yüzden
Gunaydin canimGünaydın
Eki Görüntüle 2240728 kizlar bebislere oyuncak oruyorum. insallah tamamen bitmis halini de atarim yuzunu gozunu tamamlayinca. Bunun bi de mavisini oruyorum oglusaa.Eki Görüntüle 2240749 bu da minik oglusuma insallahhh. Sirada battaniye orme hevesim var.
Kızlarrr sonucum çıktı allaha şükürler olsun temiz gelmiş
Kizlar icin cok model varda erkege zor yaa bulmakEki Görüntüle 2240846 bunu da ordum. bunun modelsiz pembesini kiza orucem onune cicek yapip dikicem yada bi hayvan figuru. Hos kizima fazla bisey ormeyi dusunmuyorum cunki kiz kardesimin kizina ormustum kucuk gelenleri yollar geri. Elime gecerse onlarinda resmini atarim
Eki Görüntüle 2240905 sonunda bitti kizlarrrr
Ben şubatın 24 ünde olmuştum. Şimdi martın 25 inde olacam
Annemin ipler de kalin ince karisikti birlestirerek esitledi kalinliklarini sadece pembe coktu. Degerlendirirsin canim nolcak. Bak ben simdi sundan basladimmm elimdeki iplerle. Henuz pek bi tipsiz bitince yeniden atarimm :)
Sagol canım
Alıntılar çıkmışSagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?