Boyle bir durumda iyi bir doktortan duymak istiyor insan. Giden saglik degil para olsun yeter ki.

Canım yanliş anlama lütfen beni sadece merakimdan soruyorum
Başından üzücü bi durum geçti diye mi
Yüksek miktardaki doktorlara bu yüzden mi sık gidiyosun

Yoksa ilk gebeliğindede mi ayni bu ucretli doktorlara gidiyomuydun

Benim gittigim doktorlar en fazla 100 liralik bide devlettede takibimi yaptiriyorum baska biyere gitmiyorum

Bu yüzden merak ettim

Gercekten cok ara vermissin canim. Ama hissediyosundur zaten kipirtisini o yuzden insanin ici de rahat ediyo ilk zamanlardaki gibi doktora gitme istegi dogmuyor
Aynı muhabbeti eşim bana yapıyor 1 ay geçmiyor diye agliyordun şimdi hissedince sesin çıkmıyor diyo Allahım korusun onu
Gunaydin hanimlarrr. Dun gece cok soluma yattim bu sefer asi yerini acitmisim. Kopmuscasina degil ama bi yumruk yemiscesine aciyor.
Benim hiç acımadı kötü olmuş şansına

Is denetimlerinden geçtik kızlar ben de kızım da rahatladık bugün
Zavallim ben stres olursam hiç kımıldamıyor rahatlayınca oynuyor

Senin için rahat etsinde canım sen söylenilenleri boşver. Para hallolur önemli olan senin ve bebeğin sağlığı

Canım geçen senede aynı doktora gidiyordum, profesör sgklı ücreti 360tl. Perinatologada 2 kere gittim ikili ve detaylı için oda sağlıkçı olduğum için 500alıyor. Yarınki hastane değil çünkü hastane muayenesi sgk geçerli olmadığı için 600. Bu doktoruda perinatologum önermişti. Ben istda tıp merkezinde bile sgklı uzmana en düşük 122 ödüyordum oda 2018 fiyatı. İst bu civarlarda

Anladım canım bende istanbuldayım ama
Maddi durumum o ücretlere uygun olmadığı için hiç bu fiyatlarla karşılaşmadım

Şaşırdım bu yüzden

Hamileliğin başinda yaptirsaydin keşke canım

Kızlar konuşuyodu hamileyken sigorta yapan şirketlerde varmış

Neyse az kaldı zaten
allahin izniyle sağlıkla gelsinler yeterki onlara feda olsun.
Araştırdım canımm hemen hemen aynı fiyata denk geliyor.

C A N O güzel haberlerle gel canım

Anladım canım bende istanbuldayım ama
Maddi durumum o ücretlere uygun olmadığı için hiç bu fiyatlarla karşılaşmadım

Şaşırdım bu yüzden
Vala istanbul gercktn bu konudada pahali kzlar buyuk ozel hastaneler zatn 250 ustu 300 civari profa gore degisiyo tabi bide allah yardimcimz olsn zatn tedaviye doktk hepimiz. Allahtn benimde ozel sigortam varda muayenede 30 civari bisi oduyorum sukur

Kızlarrr sonucum çıktı allaha şükürler olsun temiz gelmiş
Ben şubatın 24 ünde olmuştum. Şimdi martın 25 inde olacam
Annemin ipler de kalin ince karisikti birlestirerek esitledi kalinliklarini sadece pembe coktu. Degerlendirirsin canim nolcak. Bak ben simdi sundan basladimmm elimdeki iplerle. Henuz pek bi tipsiz bitince yeniden atarimm :)
Araştırdım canımm hemen hemen aynı fiyata denk geliyor.

C A N O güzel haberlerle gel canım
Sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…