Vala istanbul gercktn bu konudada pahali kzlar buyuk ozel hastaneler zatn 250 ustu 300 civari profa gore degisiyo tabi bide allah yardimcimz olsn zatn tedaviye doktk hepimiz. Allahtn benimde ozel sigortam varda muayenede 30 civari bisi oduyorum sukur
İzmirde bayağa uçmuş durumda. İşin komik yani küçük ilçelerde 2-3 sene önce akrabalardan çok komik rakamlara doğum yapmış olanlar var 800-900 TL gibi, izmirde en az 2500den başlıyor deyince hemen sanki daha ucuzu varmışta biz lüks peşindeymişiz havası oluşturuyorlar sinir oluyorum.

Orkide_sever canım Necmettin erbakanda Emin’e hanım varmış onu bir araştır. Ali hoca yetiştirmiş yoğun ama herkes çok memnun. Randevu almaya çalışsam bir

Orkide_sever canım Necmettin erbakanda Emin’e hanım varmış onu bir araştır. Ali hoca yetiştirmiş yoğun ama herkes çok memnun. Randevu almaya çalışsam bir
Sekreterine ulastim canim. Ayri bir randevu takvimi yokmus. Netten gebe poliklinigine herhangibi doktora alirsiniz riskli bir durum varsa emine hamima yonlendirildiginde gelebilirsiniz dedi. Cok yogunmus ameliyatlar vs. Onumuzdeki hafta falan komple doluymus.

Canım senin ikiz olunca direk yönlendirirler bence. Riskli gebelik sayılıyor ya bir dene bakalım şansını. Özellikle muayene randevusu alınamıyor demek

Güzel günlerde giysin canım çok güzel
Yaa tip fakultesi diye enabizdan randevu alamiyorum 182 den de alamiyorum. Net adresinde cikan ekranda sadece poliklinikler var gebe vs. Yazmiyor. Arayip randevu almam sartta orda kimden alsam hemen yonlendirir ki. Soyledim telefonda ikizlerim var riskli gebelik diye. Ordaki gittigim doktor riskli gorurse o yollucakmis emine hanima. Esimle konusayim bakim haftaya cumaya bi doktordan randevu alicam sonra emine hanimla belki gorusurum

Canım netten sitesine gir online randevuda gebe polikliniği diye yazıyor ben daha önce almıştım o şekilde bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…