seni cok iyi anliyorum canim. Bizde geldik esimin köyünde kaliyoruz

Canım ben başka bi kadındoğumcuya gittim alttan karından baktı dinledi, bebeğin suyu sınırda 7 ölçtü perinatologda 7 ölçmüştü, kendi doktorum 9,7 ölçmüştü arada dünya fark var. Rahim ağzı iyiymiş ama polip gördü. acil perinatolog görsün dedi ben alamadım randevu doktorun kendisi aldı herzaman gittiğim perinatolojiye. Eğer polipse alınması gerekmiş ve tam serviksin iç kanalında.keşke dışardan görünen yüzünde olsaysı polip. Perşembe 18:30 perinatoloji görecek.
Şeker yükleme içinde gerek yok dedi zaten 6 kere şekere bakıp diet yapıyorsun ve şekerde çıksa bundan farklı bişey yapmayacaksın dedi. Ama iyi bir diyetisyen bul diyip birine yönlendirdi. Bebiş 750gr olmuş 1 hafta önde, 2 haftada 1 rahim ağzı kontrolü ve su ölçümü. Perinatolog sonrası acil dön bana dedi yalnız polip alınması gerekirse kim alacak bilmiyorum. Çok riskli

Geçmiş olsun canım bebek iyi şükür senin doktor baya yüksek ölçmüş suyunu o polipte inşallah bı sakıncası olmadan alınır sanırım sıfır şeker diyeti yapacaksn diyetisyenle görüşmenin eminim faydası olacaktır.

Evet süt içme yoğurt ye dedi, diyetisyen 3 meyve verdi onuda yemiyorum diyince sen yeme başkasına danış dedi, bana diyetisyen 6 dilim ekmek yada yerine geçen şey vermişti o çok dedi su fazlalığının önemini kavrayamıyorlar dedi.

Kesinlikle bu doktor doğru söylemis ekmektede şeker var sen şekersiz tam buğday yulaflı ekmek yemelisin yiyeceksende ama diyetisyen sana güzel bı liste verir uygularsn onu Allahn izni ile bişey kalmaz en azndan su artışı olmasin.

Ben zaten tam buğday yiyorum canım, bebeğimin suyunun faZla olduğunu öğrendiğimden beri

Oyledir tabi canim buyuk sehir izmirde normal ankara izmir istnbul ayaridir blki kucuk illerde degisebilir blmiyorm nerdee canim dogru soluyosun o rakamlara keske yapsak yok ki ne luksu

çok güzelmis canım güle güle giysin kuzucuk
nerde yaptırdın bende kızım için bi baksam çok hoşuma gitti
Tesekkurler canım

Letgoya ilan koymuşlardı canım orda gördüm
Sayfanın adı mevlut_konsept ti 150 lira

sipariş verdikten sonra aynısını
n11de gördüm 139liraydı

Masallah cok tatli saglkla gelsn giysin bakalm❤ bu setleri bnde cok begeniyorm:) bedene guvenemiyorm kucuk dogacaklar benmkiler hala bakistiriyorm almadim
İnşallah canım ❤

Ama küçük doğucaklar diye düşünme sakın

Benim komşunun yeni ikizleri oldu 5 aylıklar şimdi

Yavrular 37.haftada dogdu
Biri 2.800 biri 3kiloydu maşallahları vardı

Sende hep iyi düşün
günunde gelirler insallah canım

Merhaba arkadaşlar.hamileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah..bir şey sormak istiyorum..ben transferin 5.günündeyim 5.gün embriyosu transferi oldum.26 Mart Salı günü sonucu öğreneceğim.yalnız bende adet öncesi hep çıkan ve hamile olmadığımı anlamama neden olan sivilceler yine çıktı malesef özellikle sizlerden yorum almak istiyorum.gebelik testini yapmadan önce sivilcesi çıkan var mıydı?

İnşallah pozitifi görürsun hakkinda hayirlsi neyse olsun canım

Bugün 5.gününmüş
Yarın evde bi test yapsana:)

Benim 3.gün emriyosuydu
6.gün idrar testinde pozitifi görmüştüm

İnşallah pozitifi görürsun hakkinda hayirlsi neyse olsun canım

Bugün 5.gününmüş
Yarın evde bi test yapsana:)

Benim 3.gün emriyosuydu
6.gün idrar testinde pozitifi görmüştüm
Hadi ya hemde 3.gün embriyosu tebrik ederim..benim bu 2.denemem sivilce de çıktı çık moralim bozuk nasıl test yapacağım bilmiyorum

Canim ekmek yeme ama et protein turu seyleri guzel yemeye calis.hala bulanti varsa zorlar seni tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…