Nasıl geçti kontrol? Benim de bugün şeker yükleme testim vardı maalesef şeker cıktıGünaydın, hayırlı sabahlar
Kontrole gidiyorum
Gecmis olsun canim insallah bi an once riskli durumu atlatirsinCanım ben başka bi kadındoğumcuya gittim alttan karından baktı dinledi, bebeğin suyu sınırda 7 ölçtü perinatologda 7 ölçmüştü, kendi doktorum 9,7 ölçmüştü arada dünya fark var. Rahim ağzı iyiymiş ama polip gördü. acil perinatolog görsün dedi ben alamadım randevu doktorun kendisi aldı herzaman gittiğim perinatolojiye. Eğer polipse alınması gerekmiş ve tam serviksin iç kanalında.keşke dışardan görünen yüzünde olsaysı polip. Perşembe 18:30 perinatoloji görecek.
Şeker yükleme içinde gerek yok dedi zaten 6 kere şekere bakıp diet yapıyorsun ve şekerde çıksa bundan farklı bişey yapmayacaksın dedi. Ama iyi bir diyetisyen bul diyip birine yönlendirdi. Bebiş 750gr olmuş 1 hafta önde, 2 haftada 1 rahim ağzı kontrolü ve su ölçümü. Perinatolog sonrası acil dön bana dedi yalnız polip alınması gerekirse kim alacak bilmiyorum. Çok riskli
Sağlıkla kucağına al inşallah canım ne kafar güzel birbirinin kopyası iki tane bebekOrkide_sever , Canım bebeklerim tek kese ikizleri, bir embiriyo ikiye bölünmüş dedi dilek hnm, tek plesantadan besleniyorlar mış, Ahmet Başaran a mutlaka git dedi.
Yaa maşallah canım allahm sağa Salim kucağına almayı nasip etsinOrkide_sever , Canım bebeklerim tek kese ikizleri, bir embiriyo ikiye bölünmüş dedi dilek hnm, tek plesantadan besleniyorlar mış, Ahmet Başaran a mutlaka git dedi.
Canım demek ki drun yanlış ölçmüş su seviyesini. Polip sorunlu bir noktada demek ama perinatalog bir çözüm bulur belki. Şeker yükleme konusunda da mantıklı konuşmuş bencede alabileceğin tüm önlemleri alıyorsun yükleme tekrarlanmış olsa değişen ne olacak ki. İyi bir diyetisyen bul canım diyetisyenlerde branşlaşıyor artıkCanım ben başka bi kadındoğumcuya gittim alttan karından baktı dinledi, bebeğin suyu sınırda 7 ölçtü perinatologda 7 ölçmüştü, kendi doktorum 9,7 ölçmüştü arada dünya fark var. Rahim ağzı iyiymiş ama polip gördü. acil perinatolog görsün dedi ben alamadım randevu doktorun kendisi aldı herzaman gittiğim perinatolojiye. Eğer polipse alınması gerekmiş ve tam serviksin iç kanalında.keşke dışardan görünen yüzünde olsaysı polip. Perşembe 18:30 perinatoloji görecek.
Şeker yükleme içinde gerek yok dedi zaten 6 kere şekere bakıp diet yapıyorsun ve şekerde çıksa bundan farklı bişey yapmayacaksın dedi. Ama iyi bir diyetisyen bul diyip birine yönlendirdi. Bebiş 750gr olmuş 1 hafta önde, 2 haftada 1 rahim ağzı kontrolü ve su ölçümü. Perinatolog sonrası acil dön bana dedi yalnız polip alınması gerekirse kim alacak bilmiyorum. Çok riskli
Zaten olması gereken 24. Haftada 600 gr sorun benimkinin iri olması oda şekerden galiba. Ben 22. Haftada suyum fazla çıkınca diete başladım 3 haftada yarım kiloaldım. Senin test sonuçlarında sorunlu olan hangi saat? Birde şeker çıkınca suda fazla oluyor o normalmiymiş?Gecmis olsun canim insallah bi an once riskli durumu atlatirsin
Diyetisyenle kilo alımı düzenli mi oluyor Ben bugünlerde + 7-8 araliginda gidip geliyom
Senin bebişin maşallahı varbenim kizim 670 gr cıktı bugun
Buldum canım gestasyonel diabet uzmanlık alanlarından, hatta bugün doktora dedim diyetisyen 3 meyve 6 dilim ekmek verdi diye sen bakma onlara şekerin önemini fark edemediler dedi, beni bu diyetisyene yönlendirdi. Yani biraz pahalı ama 1 kez gidip ne olduğunu anlayıp bi liste alırım bir dahada gitmem diye düşünüyorum.Canım demek ki drun yanlış ölçmüş su seviyesini. Polip sorunlu bir noktada demek ama perinatalog bir çözüm bulur belki. Şeker yükleme konusunda da mantıklı konuşmuş bencede alabileceğin tüm önlemleri alıyorsun yükleme tekrarlanmış olsa değişen ne olacak ki. İyi bir diyetisyen bul canım diyetisyenlerde branşlaşıyor artık
Amin canım çok sağol, Allah ım hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinYaa maşallah canım allahm sağa Salim kucağına almayı nasip etsin
İnşalllah canım Amin gözüm korkmuyor değil ama Allah nasip etsin sağlıklı olsun ikiside inşallah.Sağlıkla kucağına al inşallah canım ne kafar güzel birbirinin kopyası iki tane bebek
Dr çok haklı konuşmuş canım. Bende pco diyeti yaptığım dönemde öğrendim her diyetisyen aynıdır demiştim ama değilmiş. Onlarda bir konu üzerinde uzmanlaşıyormuş. İşinin ehlini bulmak lazım. Dediğin gibi bir muayeneye gidip olayı çözersin, olmadı iki ayda bir gidersin. Bakalım Çarşamba benim için de büyük gün insülin direncim vardı zaten inşallah problem çıkmaz. Delik deşik oldukZaten olması gereken 24. Haftada 600 gr sorun benimkinin iri olması oda şekerden galiba. Ben 22. Haftada suyum fazla çıkınca diete başladım 3 haftada yarım kiloaldım. Senin test sonuçlarında sorunlu olan hangi saat? Birde şeker çıkınca suda fazla oluyor o normalmiymiş?
Buldum canım gestasyonel diabet uzmanlık alanlarından, hatta bugün doktora dedim diyetisyen 3 meyve 6 dilim ekmek verdi diye sen bakma onlara şekerin önemini fark edemediler dedi, beni bu diyetisyene yönlendirdi. Yani biraz pahalı ama 1 kez gidip ne olduğunu anlayıp bi liste alırım bir dahada gitmem diye düşünüyorum.
İnş canım seninde kontrolün yarın değilmi? Yok canım ben de banftçiyi takip ediyorum 24. Haftda olması gereken kilo 600 diyor, benimki 750z şekerden heralde benim bebeğin kilosu sorun. Çokta kilolu istemiyorlar akciğerleri gelişmiyormuşDr çok haklı konuşmuş canım. Bende pco diyeti yaptığım dönemde öğrendim her diyetisyen aynıdır demiştim ama değilmiş. Onlarda bir konu üzerinde uzmanlaşıyormuş. İşinin ehlini bulmak lazım. Dediğin gibi bir muayeneye gidip olayı çözersin, olmadı iki ayda bir gidersin. Bakalım Çarşamba benim için de büyük gün insülin direncim vardı zaten inşallah problem çıkmaz. Delik deşik olduk
Rahim agznn iyi olmasina sevndm canim ins sona kadar gideceksn bu sefer. iyiki bska doktorada gtmssn gecms olsn bu arada ins ciddi bisi degldr ve etkilemez. Alinmasi gerekirsede riskleri bilerek emin ellerde olursn die dusunuyorm rabbim yardim etsinCanım ben başka bi kadındoğumcuya gittim alttan karından baktı dinledi, bebeğin suyu sınırda 7 ölçtü perinatologda 7 ölçmüştü, kendi doktorum 9,7 ölçmüştü arada dünya fark var. Rahim ağzı iyiymiş ama polip gördü. acil perinatolog görsün dedi ben alamadım randevu doktorun kendisi aldı herzaman gittiğim perinatolojiye. Eğer polipse alınması gerekmiş ve tam serviksin iç kanalında.keşke dışardan görünen yüzünde olsaysı polip. Perşembe 18:30 perinatoloji görecek.
Masallah haftasina gore cok guzel gelisip dogmslarİnşallah canım ❤
Ama küçük doğucaklar diye düşünme sakın
Benim komşunun yeni ikizleri oldu 5 aylıklar şimdi
Yavrular 37.haftada dogdu
Biri 2.800 biri 3kiloydu maşallahları vardı
Sende hep iyi düşün
günunde gelirler insallah canım
Evet canım yarın sabah kontrolüm çok merak ediyorum rahim ağzı ne durumda. Sağol canım benimkiler o civarda çıktı da sorayım dedim sana. 24 haftalık oldular bakalım durumları nasılİnş canım seninde kontrolün yarın değilmi? Yok canım ben de banftçiyi takip ediyorum 24. Haftda olması gereken kilo 600 diyor, benimki 750z şekerden heralde benim bebeğin kilosu sorun. Çokta kilolu istemiyorlar akciğerleri gelişmiyormuş
Allah razı olsuncanım, perşembe perinatolog görecek o karar verecek artık. Rahim ağzının vajinaya doğru olan kısmında olsa sorun yokta benimki rahim ağzının sıkı kapalı olan kısmındaymış açıp mı yaparlar bilmiyorum gerekliyseRahim agznn iyi olmasina sevndm canim ins sona kadar gideceksn bu sefer. iyiki bska doktorada gtmssn gecms olsn bu arada ins ciddi bisi degldr ve etkilemez. Alinmasi gerekirsede riskleri bilerek emin ellerde olursn die dusunuyorm rabbim yardim etsin
Hayirli olsn canm ins pozitif olurHadi ya hemde 3.gün embriyosu tebrik ederim..benim bu 2.denemem sivilce de çıktı çık moralim bozuk nasıl test yapacağım bilmiyorum
Ins guzel haberler alirsn canim yeri zormus gercktn:s bebise de masallah guzel saglikli gecer hep ins su da seker de iyi giderAllah razı olsuncanım, perşembe perinatolog görecek o karar verecek artık. Rahim ağzının vajinaya doğru olan kısmında olsa sorun yokta benimki rahim ağzının sıkı kapalı olan kısmındaymış açıp mı yaparlar bilmiyorum gerekliyse
Ayy masallah sevindm sana saglkla ilerlesn gebelign ins canimİnşalllah canım Amin gözüm korkmuyor değil ama Allah nasip etsin sağlıklı olsun ikiside inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?