Oyledir tabi canim buyuk sehir izmirde normal ankara izmir istnbul ayaridir blki kucuk illerde degisebilir blmiyorm nerdee canim dogru soluyosun o rakamlara keske yapsak yok ki ne luksu
bende samsundayım sizin oralara göre küçük ama burdada özel muateneler o aralıkta
tüp bebek doktorum prof. indirimli 350lira muayenem
şuanda takip olduğum doktorumda 150lira
doğum içinde 5000lira civarı diyolar

bende samsundayım sizin oralara göre küçük ama burdada özel muateneler o aralıkta
tüp bebek doktorum prof. indirimli 350lira muayenem
şuanda takip olduğum doktorumda 150lira
doğum içinde 5000lira civarı diyolar
Heryer ayni artik sanirm canim senin oldgn yerde gelsms biyer kucuk sayilmaz bnce allah yardimcimiz olsun. Ev fiyatlarnda kiralarda bile oyle artik heryer pahali 5000dn asagi yok gibi nrdyse zatn aslnda cok yuksk tutarlar. 20 bin dogum duydm acibademde istnbulda eylem ayni ama farka bak

Hayirli haberlerle gel insallahhh

Günaydın... maşallah buradaki herkes yolu yarılamış biz daha başındayız daha ilk kontrolünde bile gitmedik hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sagol canım, sende saglıkla kucağına alırsın inşallah
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar @laiyka C A N O güzel haberlerle gelin kızlar inşallah
Sagol canım benim
çok güzel canım, saglıkla sıhhatle giymek nasip olsun inşallah
C A N O gittin mi canim doktoraaaa.
@julican sen naptin bebisler kac taneymisss?
geldim canım, anca fırsat bulabildim :)
çok geçmiş olsun canım ya, inşallah sorunsuz hallolur
Nasıl geçti kontrol? Benim de bugün şeker yükleme testim vardı maalesef şeker cıktı
Pzt diyetisyene gidiyorum
Selam kızlar
Doktora gittim, bebek 24+3 çıktı. Gelişimi gayet iyi maşallah. Şeker yüklemesi yapılacaktı ama akşam dondurma ve baklava yemiştim, aklımdan çıkmış. Salı günü tekrar gidecegim, o gün yaptıracağım bakalım.

Ağrılar içinde magnezyum verdi.
Başımın sağ üst tarafında agrı oluyor. Başımı döndüremiyorum

Kizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz

Eklentiler

• 20190216_190421.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 49
Masallaj canim❤

Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz
Güzel günlerde giysinler canım çok güzel

Canim bnde bunu sormak istiyordum size deneymlisiniz hamilelkte. Bana doktor magnezym falan vermedi yarin sorucam. Kramplar giriyo nrdyse 1 aydir oluyodu haftada bi. Bu sabaha karsida oldu yine uykumda 4 gn arayla oldu bacagima giriyo oluyodu dimi size de

Ay ay sunlarn tatlisligina bak sağlıkla giymek nasip olsun inşallah annesiii

Maşallah canım büyümüş minnak

Çok şirin,çok tatlılar yaa kız kıyafetleri bi ayrı oluyor
Sağlicakla giysin kuzularin inşallah

Ayy çok şekerler valla, kızım olsun çok isterdim saglıkla giysinler
Masallaj canim❤
Sagol canım
Evet canım, magnezyum isteyebilirsin. Ağrılar ve kramplar için önceki gebeliğimdede içmiştim
Maşallah canım büyümüş minnak
Sagol canım :) eli agzındaydı. Aynı abisine benziyor, doktorlar da öyle diyor

Sivilce gebelikten de çıkabiliyor
Ama benim bugün transferden sonraki 5.günüm.salı günü yani transferin 9.günğ test yaptıracağım.hamilelikte sivilce oluyormuş.ama benim öğrenmek istediğim acaba test yapmadan önce sivilce çıkıp hamile olan var mıydı

Canım beta hgc belli bir değerden sonra daha az artıyor o yüzden çıkan değerin gayet güzel maşallah. O ağrılar, belirtiler bir kayboluyor gibi oluyor sonra birden geri geliyor çok değişken. Senin kontrolünü ben de merakla bekliyorum ikiz mi acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…