bende samsundayım sizin oralara göre küçük ama burdada özel muateneler o aralıktaOyledir tabi canim buyuk sehir izmirde normal ankara izmir istnbul ayaridir blki kucuk illerde degisebilir blmiyormnerdee canim dogru soluyosun o rakamlara keske yapsak yok ki ne luksu
Tesekkurler canım
Letgoya ilan koymuşlardı canım orda gördüm
Sayfanın adı mevlut_konsept ti 150 lira
sipariş verdikten sonra aynısını
n11de gördüm 139liraydı
Hemen yakinda yok ama 1 saat uzaklikta var hayirlisi olsun ne yapalimAaa canim hayirlisi olsun hakkinizda. Hastane vs. Var mi
Heryer ayni artik sanirm canim senin oldgn yerde gelsms biyer kucuk sayilmaz bncebende samsundayım sizin oralara göre küçük ama burdada özel muateneler o aralıkta
tüp bebek doktorum prof. indirimli 350lira muayenem
şuanda takip olduğum doktorumda 150lira
doğum içinde 5000lira civarı diyolar
Hayirli haberlerle gel insallahhh
Sagol canım, sende saglıkla kucağına alırsın inşallahGünaydın... maşallah buradaki herkes yolu yarılamış biz daha başındayız daha ilk kontrolünde bile gitmedikhepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sagol canım benim
çok güzel canım, saglıkla sıhhatle giymek nasip olsun inşallah
geldim canım, anca fırsat bulabildim :)
çok geçmiş olsun canım ya, inşallah sorunsuz hallolurCanım ben başka bi kadındoğumcuya gittim alttan karından baktı dinledi, bebeğin suyu sınırda 7 ölçtü perinatologda 7 ölçmüştü, kendi doktorum 9,7 ölçmüştü arada dünya fark var. Rahim ağzı iyiymiş ama polip gördü. acil perinatolog görsün dedi ben alamadım randevu doktorun kendisi aldı herzaman gittiğim perinatolojiye. Eğer polipse alınması gerekmiş ve tam serviksin iç kanalında.keşke dışardan görünen yüzünde olsaysı polip. Perşembe 18:30 perinatoloji görecek.
Şeker yükleme içinde gerek yok dedi zaten 6 kere şekere bakıp diet yapıyorsun ve şekerde çıksa bundan farklı bişey yapmayacaksın dedi. Ama iyi bir diyetisyen bul diyip birine yönlendirdi. Bebiş 750gr olmuş 1 hafta önde, 2 haftada 1 rahim ağzı kontrolü ve su ölçümü. Perinatolog sonrası acil dön bana dedi yalnız polip alınması gerekirse kim alacak bilmiyorum. Çok riskli
Selam kızlarNasıl geçti kontrol? Benim de bugün şeker yükleme testim vardı maalesef şeker cıktı
Pzt diyetisyene gidiyorum
Masallaj canim❤
Sagol canım, sende saglıkla kucağına alırsın inşallah
Sagol canım benim
çok geçmiş olsun canım ya, inşallah sorunsuz hallolur
Selam kızlar
Doktora gittim, bebek 24+3 çıktı. Gelişimi gayet iyi maşallah. Şeker yüklemesi yapılacaktı ama akşam dondurma ve baklava yemiştim, aklımdan çıkmış. Salı günü tekrar gidecegim, o gün yaptıracağım bakalım.
Ağrılar içinde magnezyum verdi.
Başımın sağ üst tarafında agrı oluyor. Başımı döndüremiyorum
Güzel günlerde giysinler canım çok güzelKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz
Güzel günlerde giysinler canım çok güzelKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz
Canim bnde bunu sormak istiyordum size deneymlisiniz hamilelkte. Bana doktor magnezym falan vermedi yarin sorucam. Kramplar giriyo nrdyse 1 aydir oluyodu haftada bi. Bu sabaha karsida oldu yine uykumda 4 gn arayla oldu bacagima giriyo oluyodu dimi size de
Sagol canım benim
Selam kızlar
Doktora gittim, bebek 24+3 çıktı. Gelişimi gayet iyi maşallah. Şeker yüklemesi yapılacaktı ama akşam dondurma ve baklava yemiştim, aklımdan çıkmış. Salı günü tekrar gidecegim, o gün yaptıracağım bakalım.
Ay ay sunlarn tatlisligina bak sağlıkla giymek nasip olsun inşallah annesiiiKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Maşallah canım büyümüş minnak
Sagol canım benim
Selam kızlar
Çok şirin,çok tatlılar yaa kız kıyafetleri bi ayrı oluyorKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Aminn cnaim benim insAy ay sunlarn tatlisligina bak sağlıkla giymek nasip olsun inşallah annesiii
Gercktn oyle canim smdi erkek bebislerede cok cici guzel seler var eskisi gibi degil onlari havasida ayriÇok şirin,çok tatlılar yaa kız kıyafetleri bi ayrı oluyor
Sağlicakla giysin kuzularin inşallah
Ayy çok şekerler valla, kızım olsun çok isterdimKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Sagol canımMasallaj canim❤
Güzel günlerde giysinler canım çok güzel
Evet canım, magnezyum isteyebilirsin. Ağrılar ve kramplar için önceki gebeliğimdede içmiştimCanim bnde bunu sormak istiyordum size deneymlisiniz hamilelkte. Bana doktor magnezym falan vermedi yarin sorucam. Kramplar giriyo nrdyse 1 aydir oluyodu haftada bi. Bu sabaha karsida oldu yine uykumda 4 gn arayla oldu bacagima giriyo oluyodu dimi size de
Sagol canım :) eli agzındaydı. Aynı abisine benziyor, doktorlar da öyle diyorMaşallah canım büyümüş minnak
İnşallah pozitifi görürsun hakkinda hayirlsi neyse olsun canım
Bugün 5.gününmüş
Yarın evde bi test yapsana:)
Benim 3.gün emriyosuydu
6.gün idrar testinde pozitifi görmüştüm
Sivilce gebelikten de çıkabiliyorHadi ya hemde 3.gün embriyosu tebrik ederim..benim bu 2.denemem sivilce de çıktı çık moralim bozuk nasıl test yapacağım bilmiyorum
Ama benim bugün transferden sonraki 5.günüm.salı günü yani transferin 9.günğ test yaptıracağım.hamilelikte sivilce oluyormuş.ama benim öğrenmek istediğim acaba test yapmadan önce sivilce çıkıp hamile olan var mıydıSivilce gebelikten de çıkabiliyor
Canım beta hgc belli bir değerden sonra daha az artıyor o yüzden çıkan değerin gayet güzel maşallah. O ağrılar, belirtiler bir kayboluyor gibi oluyor sonra birden geri geliyor çok değişken. Senin kontrolünü ben de merakla bekliyorum ikiz mi acaba diyeHanımlar merhaba transferimin 20.günündeyim bugün tiroid hormonumu ölçtğrmeye gittim gitmişken beta hcg de baktırayım dedim betam 20956 çıkmış bin şükür pazartesi doktor kontrolüm var kese için gidicem yalnız bir sıkıntım var benim bel ağrım vardı birkaç belirtim vardı 4 5 gündür yok oldular ne bel ağrım var ne başka bişey değerim yükseliyor şükür sadece adet sancılaro giriyor ara sıra o kadar inşallah herşey yolundadır korkuyorum bir sorun çıkacak diye bide benim hesaplarıma göre bugünkü artış 21800 olmadıydı çok fark yok ama insan en ufak şeyden tedirgin oluyor kolay elde etmedik sanırım ondan en ufak şey insanın gözüne batıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?