Ayyy çok tatlılar, güle güle giysin minnaklar maşallahKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz
Hiç şöyle bir usg fotosu yok kuzularımın ya bende isteyeceğim yarın drdan sürekli ölçümlerin yazdığı usgyi veriyor banaAyy çok şekerler valla, kızım olsun çok isterdimsaglıkla giysinler
Sagol canım
Evet canım, magnezyum isteyebilirsin. Ağrılar ve kramplar için önceki gebeliğimdede içmiştim
Sagol canım :) eli agzındaydı. Aynı abisine benziyor, doktorlar da öyle diyor
1.saat sonu yüksek cıktı 232 diğerleri sınırın altında. Suyu testten hemen önce de baktı normal dedi. Denetçilere ikram derken çok kirmizi et yedim bu hafta ondan mi oldu acaba normalde bu kadar tuketmemZaten olması gereken 24. Haftada 600 gr sorun benimkinin iri olması oda şekerden galiba. Ben 22. Haftada suyum fazla çıkınca diete başladım 3 haftada yarım kiloaldım. Senin test sonuçlarında sorunlu olan hangi saat? Birde şeker çıkınca suda fazla oluyor o normalmiymiş?
Buldum canım gestasyonel diabet uzmanlık alanlarından, hatta bugün doktora dedim diyetisyen 3 meyve 6 dilim ekmek verdi diye sen bakma onlara şekerin önemini fark edemediler dedi, beni bu diyetisyene yönlendirdi. Yani biraz pahalı ama 1 kez gidip ne olduğunu anlayıp bi liste alırım bir dahada gitmem diye düşünüyorum.
Maşallah canım
Sagol canım, sende saglıkla kucağına alırsın inşallah
Sagol canım benim
çok güzel canım, saglıkla sıhhatle giymek nasip olsun inşallah
geldim canım, anca fırsat bulabildim :)
çok geçmiş olsun canım ya, inşallah sorunsuz hallolur
Selam kızlar
Doktora gittim, bebek 24+3 çıktı. Gelişimi gayet iyi maşallah. Şeker yüklemesi yapılacaktı ama akşam dondurma ve baklava yemiştim, aklımdan çıkmış. Salı günü tekrar gidecegim, o gün yaptıracağım bakalım.
Ağrılar içinde magnezyum verdi.
Başımın sağ üst tarafında agrı oluyor. Başımı döndüremiyorum
Bende de 3 tane var :)Hiç şöyle bir usg fotosu yok kuzularımın ya bende isteyeceğim yarın drdan sürekli ölçümlerin yazdığı usgyi veriyor bana
Sagol canım1.saat sonu yüksek cıktı 232 diğerleri sınırın altında. Suyu testten hemen önce de baktı normal dedi. Denetçilere ikram derken çok kirmizi et yedim bu hafta ondan mi oldu acaba normalde bu kadar tuketmem
Maşallah canımiyi oldugunuza sevindim
çok tatlılar güzel günlerde giymek nasib olsun inşAllahKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz
Canim gecmis olsun yaa. Ust uste gelmis hersey. Rabbim saglik versin. Insallah almak gerekli degil derler hamis hamis nasil ameliyat olacaksin kiCanım ben başka bi kadındoğumcuya gittim alttan karından baktı dinledi, bebeğin suyu sınırda 7 ölçtü perinatologda 7 ölçmüştü, kendi doktorum 9,7 ölçmüştü arada dünya fark var. Rahim ağzı iyiymiş ama polip gördü. acil perinatolog görsün dedi ben alamadım randevu doktorun kendisi aldı herzaman gittiğim perinatolojiye. Eğer polipse alınması gerekmiş ve tam serviksin iç kanalında.keşke dışardan görünen yüzünde olsaysı polip. Perşembe 18:30 perinatoloji görecek.
Şeker yükleme içinde gerek yok dedi zaten 6 kere şekere bakıp diet yapıyorsun ve şekerde çıksa bundan farklı bişey yapmayacaksın dedi. Ama iyi bir diyetisyen bul diyip birine yönlendirdi. Bebiş 750gr olmuş 1 hafta önde, 2 haftada 1 rahim ağzı kontrolü ve su ölçümü. Perinatolog sonrası acil dön bana dedi yalnız polip alınması gerekirse kim alacak bilmiyorum. Çok riskli
Sana da gecmis olsun canim gebelik sekeri mi ailede de var mi seker?Nasıl geçti kontrol? Benim de bugün şeker yükleme testim vardı maalesef şeker cıktı
Pzt diyetisyene gidiyorum
Hayirli olsun canim bebislerinnnn saglikla buyusun insallahhhhOrkide_sever , Canım bebeklerim tek kese ikizleri, bir embiriyo ikiye bölünmüş dedi dilek hnm, tek plesantadan besleniyorlar mış, Ahmet Başaran a mutlaka git dedi.
Cok sagol canim❤ aa tamam cok sagol bilgi icin yarin solicem yazar sanirim bana daAyy çok şekerler valla, kızım olsun çok isterdimsaglıkla giysinler
Sagol canım
Evet canım, magnezyum isteyebilirsin. Ağrılar ve kramplar için önceki gebeliğimdede içmiştim
Sagol canım :) eli agzındaydı. Aynı abisine benziyor, doktorlar da öyle diyor
Cok sagol canimm aminnAyyy çok tatlılar, güle güle giysin minnaklar maşallah
Bnde ayni dertten muzdaripim canim ya ikizde poz vermesi cekmeside zor oluyo☺ normal duruslar oluyo poz yok yakindan benmde son kagitlar hep olcumle dolu olduHiç şöyle bir usg fotosu yok kuzularımın ya bende isteyeceğim yarın drdan sürekli ölçümlerin yazdığı usgyi veriyor bana
Evet canim hayirlisi. Bizde gitmicez gibi rabbim son anda bi dert vermezse kalicam konyada bebeklerimden onemli degil isi gucu senelerdir pesinde suruklendim. Azicikta babalik yapip fedakar olacak kalacak burda.Hemen yakinda yok ama 1 saat uzaklikta var hayirlisi olsun ne yapalim
Sagolasn canim hepimize nasip olsn insçok tatlılar güzel günlerde giymek nasib olsun inşAllah
Gecmis olsun canim. Insallah ilaclar iyi gelir. Sali da testin temiz cikar umarimmm
Sagol canım, sende saglıkla kucağına alırsın inşallah
Sagol canım benim
çok güzel canım, saglıkla sıhhatle giymek nasip olsun inşallah
geldim canım, anca fırsat bulabildim :)
çok geçmiş olsun canım ya, inşallah sorunsuz hallolur
Selam kızlar
Doktora gittim, bebek 24+3 çıktı. Gelişimi gayet iyi maşallah. Şeker yüklemesi yapılacaktı ama akşam dondurma ve baklava yemiştim, aklımdan çıkmış. Salı günü tekrar gidecegim, o gün yaptıracağım bakalım.
Ağrılar içinde magnezyum verdi.
Başımın sağ üst tarafında agrı oluyor. Başımı döndüremiyorum
Anammm ne tatlis bunlarrr. Saglicakla giymek nasip etsin Allahimmmm.Kizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Evrt sınır 180 endokrine sevk ediyor oda seni diyetisyene. Yani kırmızı et şekeri çıkarmaz ya, karbonhidratmı kaçırdın acaba?1.saat sonu yüksek cıktı 232 diğerleri sınırın altında. Suyu testten hemen önce de baktı normal dedi. Denetçilere ikram derken çok kirmizi et yedim bu hafta ondan mi oldu acaba normalde bu kadar tuketmem
Maşallah canımiyi oldugunuza sevindim
İnş gerek kalmaz, persembe günü perinatolog bakacak karar verecek canım. Sarı/ kahvrengi akıntıyı progesterondan sanıyordum polipte yapıyormuşCanim gecmis olsun yaa. Ust uste gelmis hersey. Rabbim saglik versin. Insallah almak gerekli degil derler hamis hamis nasil ameliyat olacaksin ki
Sağlıkla doğsunlar da canım biraz uğraştıracaklar ama olsunİnşalllah canım Amin gözüm korkmuyor değil ama Allah nasip etsin sağlıklı olsun ikiside inşallah.
Yaaaa ama çok tatlılar bende ikiz kızlarım olsun isterim Rabbim hangisini nasip ederse başım gözüm üstüne inşallah sağlıkla gelirler canım seni çol yormadan sıkıntı yaratmadan ikiz zor mutlaka ama doğsunlar hele bi hepsi unutulup giderKizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Bende çok merak ediyorum julican ile aynı değerlerimiz hemen hemen ikiz gibi hissediyorum tek yumurta olabilir belki insan çok tedirgin oluyor bu ara sürekli adet sancım var çok korkuyorum az kaldı pazartesiye zaman durdu sanki geçmiyorCanım beta hgc belli bir değerden sonra daha az artıyor o yüzden çıkan değerin gayet güzel maşallah. O ağrılar, belirtiler bir kayboluyor gibi oluyor sonra birden geri geliyor çok değişken. Senin kontrolünü ben de merakla bekliyorum ikiz mi acaba diye
Merhaba cnm ben de sinopa tasindim daha yeni. Burada özel hastane yok ddevlet hastanesi de pek iyi degil.simdi takip icin bafra da ya da samsunda hastane bulmam lazim.sen nereye gidiyorsun hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyosun.bilgin varsa bana yazarmisinbende samsundayım sizin oralara göre küçük ama burdada özel muateneler o aralıkta
tüp bebek doktorum prof. indirimli 350lira muayenem
şuanda takip olduğum doktorumda 150lira
doğum içinde 5000lira civarı diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?