Kizlar selam bu da benim kizlarima aldigim tulumlar❤
Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz
Ayyy çok tatlılar, güle güle giysin minnaklar maşallah

Hiç şöyle bir usg fotosu yok kuzularımın ya bende isteyeceğim yarın drdan sürekli ölçümlerin yazdığı usgyi veriyor bana

1.saat sonu yüksek cıktı 232 diğerleri sınırın altında. Suyu testten hemen önce de baktı normal dedi. Denetçilere ikram derken çok kirmizi et yedim bu hafta ondan mi oldu acaba normalde bu kadar tuketmem
Maşallah canım iyi oldugunuza sevindim

Hiç şöyle bir usg fotosu yok kuzularımın ya bende isteyeceğim yarın drdan sürekli ölçümlerin yazdığı usgyi veriyor bana
Bende de 3 tane var :)
Sagol canım

Canim gecmis olsun yaa. Ust uste gelmis hersey. Rabbim saglik versin. Insallah almak gerekli degil derler hamis hamis nasil ameliyat olacaksin ki

Orkide_sever , Canım bebeklerim tek kese ikizleri, bir embiriyo ikiye bölünmüş dedi dilek hnm, tek plesantadan besleniyorlar mış, Ahmet Başaran a mutlaka git dedi.
Hayirli olsun canim bebislerinnnn saglikla buyusun insallahhhh. Kontorllerini aksatma ve en iyi doktora git. Tek plasentanin bazi riskleri varmis. Olacak diye bisey yok ama ihmalde etme.

Cok sagol canim❤ aa tamam cok sagol bilgi icin yarin solicem yazar sanirim bana da

Bnde ayni dertten muzdaripim canim ya ikizde poz vermesi cekmeside zor oluyo☺ normal duruslar oluyo poz yok yakindan benmde son kagitlar hep olcumle dolu oldu

Hemen yakinda yok ama 1 saat uzaklikta var hayirlisi olsun ne yapalim
Evet canim hayirlisi. Bizde gitmicez gibi rabbim son anda bi dert vermezse kalicam konyada bebeklerimden onemli degil isi gucu senelerdir pesinde suruklendim. Azicikta babalik yapip fedakar olacak kalacak burda.

Gecmis olsun canim. Insallah ilaclar iyi gelir. Sali da testin temiz cikar umarimmm

Bu arada kaburgam agrimaya bsladi hafif egik dursam hemen basliyor bir de agzima cikiyo sanki yediklerim artik zorlu surece geciyoruz galiba hayirla saglkla gelsin yavrularimiz
Anammm ne tatlis bunlarrr. Saglicakla giymek nasip etsin Allahimmmm.
O kaburga sorunu bende de var gece falan sagima yatamaz oldum sagdan daha cok agriyor. Dedigin gibi az kambur dursam falan hemen agriyor

Evrt sınır 180 endokrine sevk ediyor oda seni diyetisyene. Yani kırmızı et şekeri çıkarmaz ya, karbonhidratmı kaçırdın acaba?
Canim gecmis olsun yaa. Ust uste gelmis hersey. Rabbim saglik versin. Insallah almak gerekli degil derler hamis hamis nasil ameliyat olacaksin ki
İnş gerek kalmaz, persembe günü perinatolog bakacak karar verecek canım. Sarı/ kahvrengi akıntıyı progesterondan sanıyordum polipte yapıyormuş

Yaaaa ama çok tatlılar bende ikiz kızlarım olsun isterim Rabbim hangisini nasip ederse başım gözüm üstüne inşallah sağlıkla gelirler canım seni çol yormadan sıkıntı yaratmadan ikiz zor mutlaka ama doğsunlar hele bi hepsi unutulup gider

Bende çok merak ediyorum julican ile aynı değerlerimiz hemen hemen ikiz gibi hissediyorum tek yumurta olabilir belki insan çok tedirgin oluyor bu ara sürekli adet sancım var çok korkuyorum az kaldı pazartesiye zaman durdu sanki geçmiyor

bende samsundayım sizin oralara göre küçük ama burdada özel muateneler o aralıkta
tüp bebek doktorum prof. indirimli 350lira muayenem
şuanda takip olduğum doktorumda 150lira
doğum içinde 5000lira civarı diyolar
Merhaba cnm ben de sinopa tasindim daha yeni. Burada özel hastane yok ddevlet hastanesi de pek iyi degil.simdi takip icin bafra da ya da samsunda hastane bulmam lazim.sen nereye gidiyorsun hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyosun.bilgin varsa bana yazarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…