Ağrılar rahmin genişlemeye başlamasından oluyor ama sen yine de kendini yorma fırsat buldukça dinlen ağır işler yapma. Valla bende kuluçkaya yatmış gibi bu haftaya kadar getirdim bebişi kontrolden çıkınca hemen yaz bize de

Kızlar günaydın. Epeydir giremedim buraya işten güçten... herkes iyidir umarım. Dün muayenem vardı ense kalınlığı için doktorum vajinal usg yaptı herşey yolunda dedi çok şükür ama az önce lavaboya gittim idrar sonrası kan geldi çok tedirginim... doktoruma da yazdım ama bunu yaşayan var mı

Gunaydinn. Insallah canim yaa. En iyi ihtimal sezaryan olursun deseler bari. Suan mudahale tam da dar yerdeyse imkansiz gibi bisey. Acsalar Allah korusun geri mi dikicekler rahim agzini nasil olur aklim almiyor. Rabbim hayirlisiyla kurtarsin bu sorundanda.

Canim bende kastamonuya tasinicaktim ama bizim oranin da hastaneleri yetersiz diye konyada kalmaya karar verdim. Kastamonuda erken dogan solunum skintisi yasayan bebekleri 3.basamak yogun bakim gerektiren bebekleri samsuna ankaraya falan yolluyoruz demislerdi. Samsunda demek ki iyi bi hastane var iyi arastir mutlaka bulursun.

Gunaydin canim gecmis olsun kiminde vajinal muayeneden sonra az miktar kanama geliyormus ama yine de aksatmaya gelmez doktorundan cevap bekle veya izin alip gorun doktoruna.

Gunaydin canim gecmis olsun kiminde vajinal muayeneden sonra az miktar kanama geliyormus ama yine de aksatmaya gelmez doktorundan cevap bekle veya izin alip gorun doktoruna.
Doktorum cevap yazdı sorun olacağını sanmıyorum demiş şehir dışındayım ama bizim hastanedeki icapcı doktora muayene olabilirsin için rahat etsin dedi... umarım sıkıntı yoktur

Gunaydin kizlarrrr evetttt bizde 23. Haftamiza adim atmis bulunuyoruz. (Normal takibe gore yoksa haftalarina gore minnaklar cok sukur simdilik ondeler) Ikizler icin olan yolu yariladik coktannn. 3 hafta sonra baslarim her firsatta bebislere biseyler almaya. Esim karsi cikarsa doktor 26.haftadan sonra al demisti karisma derim

Doktorum cevap yazdı sorun olacağını sanmıyorum demiş şehir dışındayım ama bizim hastanedeki icapcı doktora muayene olabilirsin için rahat etsin dedi... umarım sıkıntı yoktur
Insallah canim endiselenme. Hele devami yoksa hic endiselenme. Yine de git icin tam rahat etsin.

Günaydin canım maşallah kuzulara bende hafta ici annemdeyim eksiklerini Alicam artık orda sende 26 dan sonra basla hepsi bı anda olmuyor zaten sonrada kendime bakacam lohusa takımları falan ee ancak oluyor işte

Sana da gecmis olsun canim gebelik sekeri mi ailede de var mi seker?
Babamda var canım aynen çok tesekkurler
Evet canim hayirlisi. Bizde gitmicez gibi rabbim son anda bi dert vermezse kalicam konyada bebeklerimden onemli degil isi gucu senelerdir pesinde suruklendim. Azicikta babalik yapip fedakar olacak kalacak burda.
Umarım konyadan ayrılmak zorunda kalmazsın çok iyi anlıyorum seni
Valla 1 haftadır denetim yemek. Hamilesin ye ye diyip durdular normalde benim bunyem alışık degil. 3-4 gun sonra ölçülsem daha iyi olur gibiydi. Neyse her serde vardır bi hayır en azından iyi beslenmeyi ögrenmiş olurum

Senin de insallah operasyona ihtiyacın olmaz hayırlı haberlerle gelirsin
Masallah size ya ben cok süslü seyler aldım baktıkca aklım cıkıyor Allahım korusun onu.
Her aksam döküp tekrar dürüyorum iş sonrası terapi

Herkese hayırlı günler olsun annisler Fındığımi ❤görmeye gidicem bugün yine kontrolü var doktor amcasnda bu sefer yüzünü görürüm umarım dünyanın en güzel şeyi sanırım evladınin içinde büyüdüğüne şahit olmak gözünün önünde büyümesini düşünemiyorum bile

Günaydin canım maşallah kuzulara bende hafta ici annemdeyim eksiklerini Alicam artık orda sende 26 dan sonra basla hepsi bı anda olmuyor zaten sonrada kendime bakacam lohusa takımları falan ee ancak oluyor işte
Ayy evet lahusa takimi netten bile bakiyorum ama o zamana kac kilo alirim Allah bilir. Erken davranmak istemiyorum bi taraftan. Alirsam ki takim dusunmuyorum pahali oluyor. Uzun 1 tane elbise gibi ama cokta uzun degil sezaryan sonrasi rahat etme adina. 1 tane altli ustlu takim 1 tane ince sabahlik mi denir ne denir ondan gezerken hastanede iyi oluyor. Satafatli takim almicam onlar hastane de resim cektirenler icin.

Bende aynı dediğin gibi 3 lu takımlardan alicam yazlık netten bakiyorm ama güzel bulursam alırım artik 30. Haftadan sonra kesitrim az çok halimi ama seni bilmiyom iki tane şimdi son aylarda iri oluyor ikiz gobusleri

ne guzel gercekten bakmak mutlu ediyor insani. daha annem ikiz butcenizi zorlamayin diye komsusuna haber vermis iki elti dogurmus biri kiz biri erkek. Onlarin kucuklerini alir lekesizleri iyileri ayirir yollarim dedi. Kiz kardesimden de kiyafet gelecek kizininkileri yollayacak. Bebeklere kiyafetten cok battaniye biberon alt acma bez islak mendil vs.vs. geri ihtiyac listesini dusunuyorum. 1 ay sonra tum kiyafetleri isteyip durumlarina bakip ona gore eksik esya varsa tamamlicam insallah. Cabucak buyuyolar sende cok kucuk seyler alma

Bende aynı dediğin gibi 3 lu takımlardan alicam yazlık netten bakiyorm ama güzel bulursam alırım artik 30. Haftadan sonra kesitrim az çok halimi ama seni bilmiyom iki tane şimdi son aylarda iri oluyor ikiz gobusleri
Gobusu de gectim hadi dogunca cogu gidecek ama altli ustlu takim icin altimi kestiremiyorum kalcam ne kadar daha buyur annem sagolsun vermis genini kilo direk kalca yapiyor bizde

Mutlaka yazarım canım biran öncr pazartesi gelsin

Ah bu eşler anaları hiçbir zamam anlayamayacaklar maşallah canım inşallah artık doğsunlar dediğin günleri de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…