Aynen kıyafette yeter aldığım sanırım benim kuzen saklamamış bundan sonra saklicakne guzel gercekten bakmak mutlu ediyor insani. daha annem ikiz butcenizi zorlamayin diye komsusuna haber vermis iki elti dogurmus biri kiz biri erkek. Onlarin kucuklerini alir lekesizleri iyileri ayirir yollarim dedi. Kiz kardesimden de kiyafet gelecek kizininkileri yollayacak. Bebeklere kiyafetten cok battaniye biberon alt acma bez islak mendil vs.vs. geri ihtiyac listesini dusunuyorum. 1 ay sonra tum kiyafetleri isteyip durumlarina bakip ona gore eksik esya varsa tamamlicam insallah. Cabucak buyuyolar sende cok kucuk seyler alma
Hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar bugün kontrol günü
Hayırlı olsun canım Allahm akıllı uslu hayırlı bı prenses versin sanaArkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
❤KIZIM❤ olacak ins ilk gebeligim, rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsin, o heyecandan kızıma ilk hediyeyi almak istedik esimle
Hayırlı haberlerle gel canım insallahHerkese hayırlı günler olsun annisler Fındığımi ❤görmeye gidicem bugün yine kontrolü var doktor amcasndabu sefer yüzünü görürüm umarım dünyanın en güzel şeyi sanırım evladınin içinde büyüdüğüne şahit olmak gözünün önünde büyümesini düşünemiyorum bile
Tebrik ederimArkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
❤KIZIM❤ olacak ins ilk gebeligim, rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsin, o heyecandan kızıma ilk hediyeyi almak istedik esimle
Çoook tatlı ya maşallahArkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
Merhaba cnm ben de sinopa tasindim daha yeni. Burada özel hastane yok ddevlet hastanesi de pek iyi degil.simdi takip icin bafra da ya da samsunda hastane bulmam lazim.sen nereye gidiyorsun hangi hastanede dogum yapmayi dusunuyosun.bilgin varsa bana yazarmisin
Inşallah en kisa zamanda ogrenirsnz cok guzel bir duygu, değişme payini dusunemdn hemen aldm birsyler o an heyecandanÇoook tatlı ya maşallahbizim de belli olsa da 1-2 parça bişi alsam artık çatlayacağım
Canim bende kastamonuya tasinicaktim ama bizim oranin da hastaneleri yetersiz diye konyada kalmaya karar verdim. Kastamonuda erken dogan solunum skintisi yasayan bebekleri 3.basamak yogun bakim gerektiren bebekleri samsuna ankaraya falan yolluyoruz demislerdi. Samsunda demek ki iyi bi hastane var iyi arastir mutlaka bulursun.
Ayy evet lahusa takimi netten bile bakiyorum ama o zamana kac kilo alirim Allah bilir. Erken davranmak istemiyorum bi taraftan. Alirsam ki takim dusunmuyorum pahali oluyor. Uzun 1 tane elbise gibi ama cokta uzun degil sezaryan sonrasi rahat etme adina. 1 tane altli ustlu takim 1 tane ince sabahlik mi denir ne denir ondan gezerken hastanede iyi oluyor. Satafatli takim almicam onlar hastane de resim cektirenler icin.
tebrik ederim güzel günlerde giymek nasip olsunArkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
Faturasını sakla cinsiyet değişirse değiştirirsinInşallah en kisa zamanda ogrenirsnz cok guzel bir duygu, değişme payini dusunemdn hemen aldm birsyler o an heyecandan
Ay çok ciciler, kız çocuk kıyafetleri ayrı güzel yaa..Arkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
benim 20. Haftaya kadar patlıcak gibiydi yeşil yeşil iri damarlar çıktı,sanırım 20den sonra eski halime döndüm. Normaldir merak etmeKızlar biz 14.haftayı yarıladık. 2 gündür göğüs hassasiyetim bayağa bayağa azaldı. Normal midir?
Maşallah güzel günlerde giysin inşallahArkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
Canım çok sevindim neyseki rahim ağzında azalma olmamış bu bile çok iyi. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin, olsun üzülme zaten yeni yeni şekilleniyorlar elbet bir sonrakinde poz verirler. 2 hafta sonramı çağırdı seni?Kızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların ☺
Evet canım bu bile gelişme dediğin gibi. Böyle devam etse bile yeter. Evet canım iki hafta sonra hatta dedi ki iyi hissedersen üç hafta sonra gel. Benim zaten iki hafta sonra perinatalog kontrolüm vardı ona gideceğim. Perinatalogdan bir hafta sonra da bu dra randevu var. Rahim ağzını karından ölçtü sürekli vajinal müdahale yapmayayım diyeCanım çok sevindim neyseki rahim ağzında azalma olmamış bu bile çok iyi. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin, olsun üzülme zaten yeni yeni şekilleniyorlar elbet bir sonrakinde poz verirler. 2 hafta sonramı çağırdı seni?
Canim o da kisiden kisiye degisiyormus benim en basindan beri hic gogus hassasiyetim yok bulanti kusma yokKızlar biz 14.haftayı yarıladık. 2 gündür göğüs hassasiyetim bayağa bayağa azaldı. Normal midir?
Karından iyi ölçülebilmesi için idrara sıkışık olmak lazımmış, dünki kadındoğumcum dedi. İdrar varsa karından yoksa vajinal. Birde transvajinal ölçüm karına göre daha doğru sonuç veriyormuş.Evet canım bu bile gelişme dediğin gibi. Böyle devam etse bile yeter. Evet canım iki hafta sonra hatta dedi ki iyi hissedersen üç hafta sonra gel. Benim zaten iki hafta sonra perinatalog kontrolüm vardı ona gideceğim. Perinatalogdan bir hafta sonra da bu dra randevu var. Rahim ağzını karından ölçtü sürekli vajinal müdahale yapmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?