Evet canım ben baya sıkışık gittim o sebepten. Drum iyi gördüğünü söyledi. Vajinal ölçüm tabii daha doğru. Önce karından bakayım uygun değilse vajinal bakarım demişti gerek görmediKarından iyi ölçülebilmesi için idrara sıkışık olmak lazımmış, dünki kadındoğumcum dedi. İdrar varsa karından yoksa vajinal. Birde transvajinal ölçüm karına göre daha doğru sonuç veriyormuş.
Belirtiler olsa dert olmasa dertCanim o da kisiden kisiye degisiyormus benim en basindan beri hic gogus hassasiyetim yok bulanti kusma yokbu ara bas agrisi var sadece.
Sagolasn canim aminnAnammm ne tatlis bunlarrr. Saglicakla giymek nasip etsin Allahimmmm.
O kaburga sorunu bende de var gece falan sagima yatamaz oldum sagdan daha cok agriyor. Dedigin gibi az kambur dursam falan hemen agriyor
Ben almak zornda kaldmcanim gunluk pijama kisakol alti uzn hamis pijamasi artk gobusum acikta kaliyo evdekilerleBende aynı dediğin gibi 3 lu takımlardan alicam yazlık netten bakiyorm ama güzel bulursam alırım artik 30. Haftadan sonra kesitrim az çok halimiama seni bilmiyom iki tane şimdi son aylarda iri oluyor ikiz gobusleri
Maşallah canım inşallah sağlıkla tam vakitlerinde gelir paşalarınKızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların ☺
Maşallah canımSelam kzlar hepinize tskler bi arkadasimizn daha kizi olckms hayirli olsn cok ciciler❤ kontrolden geldik biri 580 biri 540 gr olmslar olcmler iyi sknti yokms. Test size kalms dedi sonuca gore aldircakmisaniz ultrasnda iyiler taklma dedi ins sglkli dogarlarmagnezym yazdi kramplr icin. Pelvk kas agrisini soledm solda oldgunu solda veya sagda olur agrlktn ikizler daha bskn yasiyor kapasitenin uzerine cikiyosn ama pank yapck bi belrti degl dedi kilo almamaya cals yine ayni seler vajinal olcumu onerdi rahmagzi icin. Benim kzlar yine poz vermiyor ya bi guzel renkli foto alamiyorm hatira 4.5 kilo almisim kzlar hizla gidiyorum dogm tarihi vermiyo benim dr ya gittigi yere kadr gidicez diyo
Hayirli olsun canimmm insallahhh. Yesinler onun cicileriniii gule gule giysin eskitsinnn.Arkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
❤KIZIM❤ olacak ins ilk gebeligim, rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsin, o heyecandan kızıma ilk hediyeyi almak istedik esimle
Maşallah canım gözünaydın büyümüşler. Ben bir kilo almışım şimdiye kadar 73 le hamile kalmıştım 74 çıktım bugün.Selam kzlar hepinize tskler bi arkadasimizn daha kizi olckms hayirli olsn cok ciciler❤ kontrolden geldik biri 580 biri 540 gr olmslar olcmler iyi sknti yokms. Test size kalms dedi sonuca gore aldircakmisaniz ultrasnda iyiler taklma dedi ins sglkli dogarlarmagnezym yazdi kramplr icin. Pelvk kas agrisini soledm solda oldgunu solda veya sagda olur agrlktn ikizler daha bskn yasiyor kapasitenin uzerine cikiyosn ama pank yapck bi belrti degl dedi kilo almamaya cals yine ayni seler vajinal olcumu onerdi rahmagzi icin. Benim kzlar yine poz vermiyor ya bi guzel renkli foto alamiyorm hatira 4.5 kilo almisim kzlar hizla gidiyorum dogm tarihi vermiyo benim dr ya gittigi yere kadr gidicez diyo
İnşallah canım Allah razı olsunMaşallah canım inşallah sağlıkla tam vakitlerinde gelir paşaların
Ne guzel en kisa zamanda darisi kastamonuya olur insallahhhsamsun hastane konusunda gerçekten cok iyi hem kadındoğum konusunda hem yenidoğan konusunda üniversitenin yenidoğan servisi cok donanımlı medicalparkta öyle
bi arkadasım 30haftada doğum yaptı medicalparkta
bebegide yenidoganda kalmisti sıkıntısız taburcu oldu
Son ayda el mahkum aliniyor canim. Bebekler buyuyor gogusler sut uretimi icin sisiyo yag bagliyo damarlar genisliyo bi anda hava basilmis gibi oluyo insankızkardesim iki dogum yaptı o bana iki tane gecelik bi tanede alt-üst takım al ilk gün gecelik rahat oluyo dedi bende internetten bakıyorum ama kaç kilo alacağımı kestiremiyorum normalde iştahlı biriyim ama ilk zamanlar çok kilo verdim hala transfer olduğum kilodayım o yüzden :)
ama bundan sonra hızlanır artık sanırım kilo alma isi doktorum oyle söyledi
Bebeklerin iyi olmasina ce daha da kisalmamis olmasina cok sevindim canim rabbim hayirlisiyla sonuna kadar durmak nasip etsin yavrularinin.Kızlar geldim eve rahim ağzı 2.2 hala yatmaya devam et ilaçlara devam dedi. Bebeklerim bir haftada 100 gr almışlar biri 720 gr biri 670 gr olmuşlar. Böyle devam edersek sonuna kadar görürüz dedi dr. Ultrason resmimiz gene yok işleri güçleri popo dönmek benim oğlanların ☺
Ayy benimde karnimin alti evdeki penyelerde pijamalarda acik kaliyor alti ceksem abuk subuk gorunuyorumBen almak zornda kaldmcanim gunluk pijama kisakol alti uzn hamis pijamasi artk gobusum acikta kaliyo evdekilerleguzel 3lu setler vrdi kisa sabahlikli penye. Hastane icin sora alcam ayri nekadr buyuxegini kestiremiyorm bnde
Masallah canim bebislere. Evet ikizler icin kesin konusabilen yok ama en iyi tarih tabiki 36.hafta bebisler icin. Rabbim o gunleri de gormek nasip etsinnnnn.Selam kzlar hepinize tskler bi arkadasimizn daha kizi olckms hayirli olsn cok ciciler❤ kontrolden geldik biri 580 biri 540 gr olmslar olcmler iyi sknti yokms. Test size kalms dedi sonuca gore aldircakmisaniz ultrasnda iyiler taklma dedi ins sglkli dogarlarmagnezym yazdi kramplr icin. Pelvk kas agrisini soledm solda oldgunu solda veya sagda olur agrlktn ikizler daha bskn yasiyor kapasitenin uzerine cikiyosn ama pank yapck bi belrti degl dedi kilo almamaya cals yine ayni seler vajinal olcumu onerdi rahmagzi icin. Benim kzlar yine poz vermiyor ya bi guzel renkli foto alamiyorm hatira 4.5 kilo almisim kzlar hizla gidiyorum dogm tarihi vermiyo benim dr ya gittigi yere kadr gidicez diyo
Aynen canim sizlerden de ogrendim temknli olcm soruyorm hep smdi yeni olcldgu icin bidahakine bakalim dedik ultrsnda iyi goruluyo suan dedi bakalim. Sagolasn canim allahtn vucuda gtmiyo karnim hep☺ bi hftada bi kilo aldm sanirm biraz kacrmstm tatli borek hemen farketti yaMaşallah canımsende rahim ağzını vajinal desede kontrol ettir çünkü ikiz annesisin. Bebişlerde iyi şükür, kilomda çok iyi ikiz olmana rağmen ben 24. Haftasa 9 kilo almıştım hadi inş herşey yokunda gidecek benim doktorum ikiz için 34-36. Haftalar zaten doğum haftaları dedi, bu haftalarda surfaktan salgılanmaya başlıyor ve 32yada 34te tamamlanıyor. Allahın izniyle o haftaları bir görsek yeter
Sanada masallah canim sevindm olsn yat sen dinlenMaşallah canım gözünaydın büyümüşler. Ben bir kilo almışım şimdiye kadar 73 le hamile kalmıştım 74 çıktım bugün.
İnşallah canım Allah razı olsun
Sağol canım aminn inşallah hepimiz son zamanlara sağlıkla ulaşırızBebeklerin iyi olmasina ce daha da kisalmamis olmasina cok sevindim canim rabbim hayirlisiyla sonuna kadar durmak nasip etsin yavrularinin.
Evet benimde ole gobus alti kapanmiyoMasallah canim bebislere. Evet ikizler icin kesin konusabilen yok ama en iyi tarih tabiki 36.hafta bebisler icin. Rabbim o gunleri de gormek nasip etsinnnnn.
Amin canim. Son ana kadar risk her zaman var ama insallah hayirlisiyla dogururuz. Bugun de ne uyudum ben yaa saat 11 e geliyodu cocuk evde yapicak isim kalmadi uzandiydim uyumusum 1 saat sonra actim gozumu ama resmen geri bayildim kafami uykudan kaldiramadim. Saat 2 de zorla kalktim ustumu cikardim az usursem kendime gelip sersemligim gider diye. Noldum anlamadim.Evet benimde ole gobus alti kapanmiyoevet 36 37 genelde diyodu. Iyi gelisiyosa durabilckse bkletiyorlar zatn bi akraba 38 de sogurdu bizim. Ins eriselim yeterki canimm rskli donemi atlatalm da allahn iznyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?