Bizim fındık uyuyrdu bugün yine yüzünü dayamış plesantaya yukardaydi başı goremedk 750 gram olmuş 35 cm de boyu doktor esktra bişey olmazsa gününde doğar dedi temmuz görünüyor ama haziran sonu gibi gelir bence minnak sağlıkla gelsin de tek

Maşallah canım herşeyin yolunda olması çok güzel sağlıkla dogsunlar inşallah

Ben almak zornda kaldmcanim gunluk pijama kisakol alti uzn hamis pijamasi artk gobusum acikta kaliyo evdekilerle guzel 3lu setler vrdi kisa sabahlikli penye. Hastane icin sora alcam ayri nekadr buyuxegini kestiremiyorm bnde
Benimde pijama almam lazım artık olmuyor nette beğendim bitane ama işte erken gibi geliyor önümüzdeki ay sonunda ona bakarim artk

Maşallah canım

Iyi yapmssn bebislern dinlenip uyumaya ihtiyaci vrdi demek annesibazen cok agirlk oluyo canim ya koltkta az dnleneym diyip bi saat uyudgm oluyo benimde calstgm icn yoruluyorm heralde diyorm hamilekte normal bnce

Masallah boylu guzel prenses geliyor desene annesi❤ vaktli saglkla gelsn inss bu bebisler dr yannda inat yapiyorlar ters donktu bizmkilerde dognca anca gorcz geralde

Benimde pijama almam lazım artık olmuyor nette beğendim bitane ama işte erken gibi geliyor önümüzdeki ay sonunda ona bakarim artk
Idare edebilrsn ole yap canm havalarda isiniyo genis tisortler falan raht olur taytla benim gobus one cok ckti ikiz die heralde basketbol topu gibi onde☺

Kızlar kalp atışını transferin kaçıncı günü duydunuz ben transferin 23. Günü gidicem kontrole 5 hafta 5 günlük oluyor acaba duyarmıyım kalp atışlarını
Benm kontrol 6+2 ye denk glmsti canim hftasonuna istedgmz icn ve kalbi duymdtk gittginde dener mtlaka dr zaten saglkla kalp atisnida duyup rahatlarsn inss

Gecmis olsun canim. Insallah ilaclar iyi gelir. Sali da testin temiz cikar umarimmm
Sagol canım benim, inşallah
Aynen canım, saglıkla gelsinler
Arkadaşlar mrb dun cinsiyetimizi öğrendik
❤KIZIM❤ olacak ins ilk gebeligim, rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlat olmasını nasip etsin, o heyecandan kızıma ilk hediyeyi almak istedik esimle
Maşallah canım, gözünüz aydın, güle güle giysin prenses. Sağlıkla sıhhatle gelsin
Maşallah canım, inşallah zamanında gelirler
Oyy sizede maşallah, daha dün tek çizgi mi, çift çizgi mi derken dogum yanaşıyorsaglıkla gelsinler
Maşallah canım, benimde temmuz 8 gibi olacak galiba

Masallah boylu guzel prenses geliyor desene annesi❤ vaktli saglkla gelsn inss bu bebisler dr yannda inat yapiyorlar ters donktu bizmkilerde dognca anca gorcz geralde
Aynen canım napalm artık kızlar nazlandi ama son haftalarda pozisyonlar değişince daha rahat görürüz heralde hem büyüyunce net olur elleri yüzleri

Sagol canim benim ahh dimi testi atip durdum sana ne yazismstik sukurler olsn hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…