- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
Benm kontrol 6+2 ye denk glmsti canim hftasonuna istedgmz icn ve kalbi duymdtk gittginde dener mtlaka dr zatensaglkla kalp atisnida duyup rahatlarsn inss
Benimde transfer gününü saymazsak 23. Gün oluyor canım 5 hafta 5 günlük oluyor benim son adet tarihime göreTransfer gününü saymazsak 25.günde duymuştum 6+4 tü vajinal usg ile bakmıştı birde.
Canım zaten beta değerine göre hesaplayıp çağırıyorlar. Vajinal bakılıyor o yüzden duyulma ihtimali var ama kesin diyemem. Benim 6+3te zor duyulmuştu. Tabi senin değerin beta hgc değerin benden çok daha fazla, bebeğin gelişimi 1-2 gün önden gidiyor da olabilir.Pazartesiye randevu verdiler canım bilmiyorum ki inşallah duyarız
Duyamassan uzulme erken cnku 6 7 garsnti oluyoİnşallah canım inşallah çok merak ediyorum tek mi çift mi hiçbirşey bilmiyorum henüz transferin 12. Günü 760 çıktı ama beta çokta belirgin değilmiş bu konuda
Dedgn gibi bu duyma olayi hormnla ilgili oluyo sanirm canim karindan duyulmstu bizm cnku ama degerim yuksekti ondan demek kiCanım zaten beta değerine göre hesaplayıp çağırıyorlar. Vajinal bakılıyor o yüzden duyulmaz ihtimali var ama kesin diyemem. Benim 6+3te zor duyulmuştu. Tabi senin değerin beta hgc değerin benden çok daha fazla, bebeğin gelişimi 1-2 gün önden gidiyor da olabilir.
İnşallah duyarız canım inan heyecan içindeyimCanım zaten beta değerine göre hesaplayıp çağırıyorlar. Vajinal bakılıyor o yüzden duyulma ihtimali var ama kesin diyemem. Benim 6+3te zor duyulmuştu. Tabi senin değerin beta hgc değerin benden çok daha fazla, bebeğin gelişimi 1-2 gün önden gidiyor da olabilir.
Duyamassan uzulme erken cnku 6 7 garsnti oluyokese se net olmayabilir canim genelde 1 2 hfta sora daha net oluyo evet sayilara taklma usg kesin sonuc saglkla gelsn yetrki
Keşke sıkıldıkça evde de görsek, dinlesekDedgn gibi bu duyma olayi hormnla ilgili oluyo sanirm canim karindan duyulmstu bizm cnku ama degerim yuksekti ondan demek kihep duyalim o pitpit atislari ❤❤
Ben 6ın içindeyken keseyi gördüm kalp atışını ekranda gördüm pot pıt hareketleri ama dinleyemedik, çok minikti. Bir hafta sonra gittiğimde 7nin içindeyken duymuştum. Vajinal usg ileKızlar kalp atışını transferin kaçıncı günü duydunuz ben transferin 23. Günü gidicem kontrole 5 hafta 5 günlük oluyor acaba duyarmıyım kalp atışlarını
Tamam cnm yine sana ozelden yazarim sorun olmazsa hafyata medibafraya bi gideyim ertan beye .yillar once 1 kere gitmistim. Memnun kalmazsam samsunu arastirmam gerekecekben medicalparka gidiyorum canım tüp bebek doktorum Prof. TAyfun Alper, diğer takiplerim için Nagihan hanıma gidiyorum doğumu orda yapıcam bi sorun olmazsa
atakumda oturduğum için bafrayı pek bilmiyorum özel olarak medibafra hastanesi var nasıldır bilmiyorum devlet hastaneside baya büyük oranın 3-4 tane kadındoğum doktoru var
Gecmis olsun cnm.Gunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
Sagol canim simdide akiyo burnum silmekten yara yapicam o derece. Hapsuruyorum da. Insallah cok etkilemeden atlatirim.Gecmis olsun cnm.
Geçmiş olsun canımSagol canim simdide akiyo burnum silmekten yara yapicam o derece. Hapsuruyorum da. Insallah cok etkilemeden atlatirim.
Geçmiş olsun canım, portakal suyu iç gün içinde, bol suya devam et, deniz suyu spreyi varsa gebelerde kullanabiliyoruş çok etkisi yok ama bir iki saat nefes almanı sağlar, Bugünde hava çok rüzgarlı dışarı çıkarsan dikkat et.Gunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
Geçmiş olsun canım nefes alamamakk yorar insanı dikkat et gecis mevsimleri hastalıklarn en çok alındığı dönem hemenck Gider inşallah.Gunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
Canım geçmiş olsun. Toz burun tikanikliginin ilk düşmanlarından ve peluş tarzı vs birşey bırakma odasında mümkünse... ben de kızımda yaşamıştım o şekilde atlattık çok şükürGunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.
Sagol canimmGeçmiş olsun canım
Günaydın güzel anneler, bugün pazar
Sagol kuzum. Kendim az tuz karbonat karisim yapiyorum cocukta da faydali bi ara haberde duymustum normalde de ara sira yapmak iyiymis mikrobu kiriyormus. Ondan denedim ama tikaniklik yok akiyo su gibi pecete tiktimGeçmiş olsun canım, portakal suyu iç gün içinde, bol suya devam et, deniz suyu spreyi varsa gebelerde kullanabiliyoruş çok etkisi yok ama bir iki saat nefes almanı sağlar, Bugünde hava çok rüzgarlı dışarı çıkarsan dikkat et.
Sagol canim insallah hemen gecer. Nezleden korkmuyorum da aman bogazlarima bisey olmasin hemen siser huyumu biliyorum. Suyu bile ilik iciyorum bugun. Hala uyumadim bakalim aksam nasil edicem.Geçmiş olsun canım nefes alamamakk yorar insanı dikkat et gecis mevsimleri hastalıklarn en çok alındığı dönem hemenck Gider inşallah.
Sagol canim. Benimkinin tozdan degil sabah sogukta babasi servise kadar birakiyo o esnada bizim araba soguk oluyo orda bi usuyo. serviste 1 posta insan birakmis oluyo icersi hamam gibi oluyo. Cocuk nefes bile alamiyoruz arkada diyo soyluyorum sofore de haliyle cam yok servislerde acilanda kucucuk. Sicak soguk ee bi de ondan once sonra binenler hasta mi oluyo bilmiyoruz ordan kapip geliyo. Bi de sinuzit var denmisti o da cok etkiliyo yavrumu o yuzden burnu 1 ay iyiyse 1 ay bu havalarda tikaniyo. Surekli pompayla su veriyoruz burnuna oyle aciliyo akiyo icindeki.Canım geçmiş olsun. Toz burun tikanikliginin ilk düşmanlarından ve peluş tarzı vs birşey bırakma odasında mümkünse... ben de kızımda yaşamıştım o şekilde atlattık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?