Benm kontrol 6+2 ye denk glmsti canim hftasonuna istedgmz icn ve kalbi duymdtk gittginde dener mtlaka dr zaten saglkla kalp atisnida duyup rahatlarsn inss

İnşallah canım inşallah çok merak ediyorum tek mi çift mi hiçbirşey bilmiyorum henüz transferin 12. Günü 760 çıktı ama beta çokta belirgin değilmiş bu konuda

Pazartesiye randevu verdiler canım bilmiyorum ki inşallah duyarız
Canım zaten beta değerine göre hesaplayıp çağırıyorlar. Vajinal bakılıyor o yüzden duyulma ihtimali var ama kesin diyemem. Benim 6+3te zor duyulmuştu. Tabi senin değerin beta hgc değerin benden çok daha fazla, bebeğin gelişimi 1-2 gün önden gidiyor da olabilir.

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallah çok merak ediyorum tek mi çift mi hiçbirşey bilmiyorum henüz transferin 12. Günü 760 çıktı ama beta çokta belirgin değilmiş bu konuda
Duyamassan uzulme erken cnku 6 7 garsnti oluyo kese se net olmayabilir canim genelde 1 2 hfta sora daha net oluyo evet sayilara taklma usg kesin sonuc saglkla gelsn yetrki

Dedgn gibi bu duyma olayi hormnla ilgili oluyo sanirm canim karindan duyulmstu bizm cnku ama degerim yuksekti ondan demek ki hep duyalim o pitpit atislari ❤❤

İnşallah duyarız canım inan heyecan içindeyim

Kızlar kalp atışını transferin kaçıncı günü duydunuz ben transferin 23. Günü gidicem kontrole 5 hafta 5 günlük oluyor acaba duyarmıyım kalp atışlarını
Ben 6ın içindeyken keseyi gördüm kalp atışını ekranda gördüm pot pıt hareketleri ama dinleyemedik, çok minikti. Bir hafta sonra gittiğimde 7nin içindeyken duymuştum. Vajinal usg ile

Tamam cnm yine sana ozelden yazarim sorun olmazsa hafyata medibafraya bi gideyim ertan beye .yillar once 1 kere gitmistim. Memnun kalmazsam samsunu arastirmam gerekecek

Gunaydin mi desem iyi geceler mi desem. Saat 4 bucuk avini kapmis timsah misali dön dön uyuyamadim. burnum tikali genzim akiyo sanki. Cocuk rahatsizdi ondan bana da gecti galiba. Yatmadan nane limon ictim tarhana ictim ama suanlik bana misin dememis resmen. Kuzuma da bu burun tikanikligi konusunda bi care bulamadim 2 3 saatte bir pompayla nazal yikama yaptiriyorum yoksa rahat nefes alamiyo yavrum.

Gecmis olsun cnm.

Geçmiş olsun canım, portakal suyu iç gün içinde, bol suya devam et, deniz suyu spreyi varsa gebelerde kullanabiliyoruş çok etkisi yok ama bir iki saat nefes almanı sağlar, Bugünde hava çok rüzgarlı dışarı çıkarsan dikkat et.

Geçmiş olsun canım nefes alamamakk yorar insanı dikkat et gecis mevsimleri hastalıklarn en çok alındığı dönem hemenck Gider inşallah.

Canım geçmiş olsun. Toz burun tikanikliginin ilk düşmanlarından ve peluş tarzı vs birşey bırakma odasında mümkünse... ben de kızımda yaşamıştım o şekilde atlattık çok şükür

Geçmiş olsun canım

Günaydın güzel anneler, bugün pazar
Sagol canimm
Sagol kuzum. Kendim az tuz karbonat karisim yapiyorum cocukta da faydali bi ara haberde duymustum normalde de ara sira yapmak iyiymis mikrobu kiriyormus. Ondan denedim ama tikaniklik yok akiyo su gibi pecete tiktim normalde parka gideriz demistik ama gercekten cok esiyo avmye gideriz heralde.

Geçmiş olsun canım nefes alamamakk yorar insanı dikkat et gecis mevsimleri hastalıklarn en çok alındığı dönem hemenck Gider inşallah.
Sagol canim insallah hemen gecer. Nezleden korkmuyorum da aman bogazlarima bisey olmasin hemen siser huyumu biliyorum. Suyu bile ilik iciyorum bugun. Hala uyumadim bakalim aksam nasil edicem.

Canım geçmiş olsun. Toz burun tikanikliginin ilk düşmanlarından ve peluş tarzı vs birşey bırakma odasında mümkünse... ben de kızımda yaşamıştım o şekilde atlattık çok şükür
Sagol canim. Benimkinin tozdan degil sabah sogukta babasi servise kadar birakiyo o esnada bizim araba soguk oluyo orda bi usuyo. serviste 1 posta insan birakmis oluyo icersi hamam gibi oluyo. Cocuk nefes bile alamiyoruz arkada diyo soyluyorum sofore de haliyle cam yok servislerde acilanda kucucuk. Sicak soguk ee bi de ondan once sonra binenler hasta mi oluyo bilmiyoruz ordan kapip geliyo. Bi de sinuzit var denmisti o da cok etkiliyo yavrumu o yuzden burnu 1 ay iyiyse 1 ay bu havalarda tikaniyo. Surekli pompayla su veriyoruz burnuna oyle aciliyo akiyo icindeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…